Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Педагог по творчеству в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Художник-викладач в творчу студію
Арт-Студія «Творча Кухня», Київ
Компанія Арт-студія "Творча Кухня є провідною організацією у сфері творчості та мистецтва у місті Київі та Львові. Ми пропонуємо широкий спектр курсів та майстер-класів для дітей та дорослих, що допомагають розвивати креативність та мистецькі здібності.Ми шукаємо талановитого Художника-викладача, який буде вести заняття та навчати наших учнів різним художнім технікам та навичкам.НАЯВНІСТЬ ПОРТФОЛІО - ОБОВ'ЯЗКОВО!Обов’язки:- Планувати та проводити художні заняття з учнями різного рівня підготовки, а саме - окремі заняття з дорослими;- Викладати основні художні техніки, такі як олійний живопис,  рисунок, акварель, графіка - Сприяти розвитку творчого потенціалу та мистецьких здібностей учнів;- Допомагати учням здобувати нові знання та навички, розвивати креативність та самовираження;- Забезпечувати творчу та доброзичливу атмосферу на заняттях.Вимоги:- Досвід роботи художником та викладачем мистецтва протягом не менше 1 року;- Майстерність у різних художніх техніках;- Знання та розуміння основних принципів мистецтва;- Вміння комунікувати з учнями різного віку та рівня підготовки;- Креативність та уміння проінформувати та надихнути учнів.Переваги:- Цікаві та різноманітні проекти та завдання;- Можливість розвивати свої художні навички та викладацькі здібності;- Працювати у дружньому та творчому колективі;- Гнучкий графік роботи;- Конкурентна заробітна плата.Якщо ви талановитий художник, вмієте навчати та надихати інших, маєте бажання розвиватися та працювати у креативному середовищі, ми чекаємо на ваш відгук! Долучайтеся до нашої команди та допоможіть нам надихати нові покоління митців!Вкажить, будь ласка, Ваши соцмережи.Місця роботи:Художня Студія «Творча Кухня» — Лівобережна, м. Київ, вул. Митрополита Андрія Шептицького 4а, ТЦ «Комод»
Викладач з проведення майстер - класів та малбвання
, Київ, Київська область
Студія Art Birds шукає талановитого та енергійного викладача з творчого мистецтва, який готовий надихати та розвивати творчі здібності наших учасників. Якщо ви володієте творчим підходом, маєте досвід у роботі з дітьми та дорослими та бажаєте долучитися до нашої команди, то ця вакансія для вас!Обов'язки:1. Проведення цікавих та захоплюючих творчих майстер-класів з малювання та інших видів мистецтва для дітей та дорослих.2. Створення стимулюючої та надихаючої атмосфери на заняттях, щоб кожен учасник міг відчути себе вільним для вираження своєї творчості.3. Надання індивідуальної уваги та підтримки кожному учаснику, допомога в їхньому творчому розвитку та самовираженні.4. Розробка та адаптація програм навчання для різних вікових груп та рівнів навичок.5. Організація виставок та інших заходів для представлення робіт учасників та підвищення мотивації до творчості.Вимоги:- Досвід у проведенні майстер-класів або роботі з дітьми та дорослими у сфері мистецтва.- Творчий підхід до навчання та бажання надихати інших на самовираження через мистецтво.- Відмінні комунікативні навички та здатність працювати в команді.Ми пропонуємо стабільну роботу у творчому середовищі, можливість розвитку та самореалізації, а також дружню атмосферу та відкрите спілкування з колегами та учнями.Долучайтеся до нашої команди та допоможіть нам розвивати таланти та навички кожного учасника студії Art Birds!
Викладач (вихователь) з раннього розвитку та розвитку дошкільнят
Центр сімейного дозвілля (ФОП Кобець О.С.), Київ
Опис вакансії:Центр сімейного дозвілля (Голосіївський район м. Києва, проспект Науки) запрошує на роботу в нашу дружню команду Викладача з розвитку та підготовки до школи, яка любить проводити час із дітьми та шукає підхід до кожної дитини. Досвід роботи бажано від 2 років. Кого ми чекаємо:Ініціативну, творчу, активну, життєрадісну людину, яка любить дітей й хоче навчати та спілкуватись з дітьми, яка отримує задоволення від цього, відчуває дітей, чує та вміє сприймати такими, які вони є;Людину, яка розбирається в дитячій психології та методиках раннього розвитку;Людину, яка поважатиме дітей та батьків, здатну придумувати та проводити активності з дітьми, готувати дітей до школи;Людину яка обожнює творчість.Основні задачі:підготовка та якісне проведення занять з дітьми, викладання;навчання навичкам ефективної комунікації між дітьми та в суспільстві;догляд та розвиток дітей з використанням сучасних методик викладання; орієнтованість на інтерес дитини та її батьків!Вимоги:педагогічна освіта (дошкільник, початкові класи);досвід роботи з дітьми дошкільного віку 3-7 років;знання особливостей вікової психології;грамотна мова (володіння українською мовою, знання англійської вітається);поважне ставлення до особистості дитини;відповідальність, порядність, стресостійкість, доброзичливість, пунктуальність та дисциплінованість.Що ми пропонуємо:Часткова зайнятість (гнучкий графік). Графік роботи оговорюється. З/п за домовленістю (оговорюється на співбесіді). Премії за результатами роботи. Комфортні умови праці, хороша зарплата, дружній колектив, своєчасна оплата.Будемо раді Вас бачити! Нам не важливий Ваш вік, головне — активна позиція та бажання працювати в команді.Якщо вас зацікавила наша пропозиція та ви готові допомагати розвивати Центр разом, надішліть ваше резюме за адресою: відправити резюме або за номером телефону 096 002 16 20. Ми обов’язково з Вами зв’яжемось! Чекаємо Вас!