Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по регистрации в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

ФАХІВЕЦЬ З РЕЄСТРАЦІЇ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ
КУСУМ, Київ
Сьогодні КУСУМ входить в ТОП-10 лідерів фармацевтичного ринку України. За 25 років своєї діяльності ми робили все можливе для того, щоб постійно пропонувати тільки високоякісні, ефективні та безпечні лікарські засоби.КУСУМ – це особливий мікроклімат, ми забезпечуємо кожного співробітника медичним страхуванням, корпоративний спортзал та медичний кабінет в межах офісу, щодня наші кухари готують свіжі обіди, а також багато інших речей, покликаних дбати про комфорт і здоров’я наших співробітників.Наразі, ми в пошуках колеги у відділ реєстрації та стандартизації лікарських засобів – складання досьє на реєстрацію (англ. мова).Вид зайнятості: на постійній основі, 5 днів на тижденьГрафік: присутність в офісі обов’язковоДля цієї посади ми цінуємо:Наявність вищої фармацевтичної/хімічної освітиЗнання вимог законодавства про реєстрацію лікарських засобів в Україні та міжнародні вимогиЗнання сучасних настанов з якості, безпеки, ефективності лікарських засобів, включаючи:фармацевтична розробкаоцінка еквівалентності in vivo/in vitroякість діючих, допоміжних речовин та упаковкиспецифікації лікарських засобів, методики контролю, валідація методиквалідація технологічних процесівдослідження стабільності субстанцій та препаратівДосвід оцінки відповідності документації щодо якості, безпеки, ефективності лікарських засобів вимогам українського законодавства та міжнародним настановам.Уміння працювати з технічною та науковою фармацевтичною документацієюЗнання англійської мови на рівні Advanced Основні обов’язки:Складання/експертиза досьє для реєстрації лікарських засобів у форматі СТД (Модуль 1, 2, 3).Подання досьє та зразків готового лікарського засобу до регуляторних органів, отримання запитів та затверджених документів.Взаємодія зі співробітниками державних експертних організацій, які здійснюють експертизу документів та якості з метою реєстрації ЛЗКонтроль та забезпечення проходження процесів реєстрації в регуляторних органах. Підготовка відповідей на запити регуляторних органів.Ведення документообігу з досьє.Взаємодія з відділами фармацевтичної розробки, забезпечення якості, контролю з якості, а також іншими відомствами з регуляторних питань. Ми пропонуємо:офіційне працевлаштування з першого дня згідно КЗпП Українисвоєчасну заробітну плату і планове зарплатне зростаннякорпоративні заходитурботу про Ваше здоров’я, медичну страховкуграфік роботи: повна зайнятість, пн.-пт. 09:00 – 18:00. Віддалену співпрацю не розглядаємо!наш новий та сучасний офіс знаходиться на Лівому березі в районі ДВРЗ (найближча ст. М. Чернігівська)Для того, щоб почати працювати в КУСУМ, відправляйте своє резюме із зазначенням Ваших фінансових очікувань.
Юрисконсульт
ТОВ «Автокомпоненти «АВТЕК», Київ
ЮрисконсультВимоги:вища освіта (юридична);досвід роботи за напрямком «Нерухомість» від двох років;наявність свідоцтва на право займатися адвокатською діяльністю (бажано);має знати: містобудівельна діяльність, цивільне, господарське право та процес; питання оподаткування, адміністративне право та процес; тендерне законодавство;навички/досвід побудови юридичної стратегії та тактики захисту інтересів компанії.досвідчений користувач ПК: MS Word, MS Excel, PowerPoint Правових баз, знання програмних продуктів 1С вітається.Соціальні навички:розвинені аналітичні здібності, логіка; посидючість, клопітливість, увага до деталей;ініціативність, старанність, стресостійкість, виключна юридична грамотність, креативність мислення; навички ділового листування та складання документів;навички ведення ділових бесід і переговорів загострене почуття справедливості та чесність.Умови роботи:Холдинг «AVTEK», вже понад 27 років є одним із лідерів на ринку вантажної техніки повного циклу, а також стрімко розвивається на рику девелопменту.Ми — надійний партнер в реалізації найскладніших викликів на сьогоденні.Пропозиції щодо умов роботи:повна зайнятість (40 годинний робочий тиждень з двома вихідними — субота, неділя), робота в офісі;зарплата своєчасно та в залежності від кваліфікації та досвіду;професійна, дружня команда, керівник, який радо ділиться своїми знаннями, допомагає і сприяє постійному зростанню кваліфікації як свого колективу, так і окремо кожного;Обов’язки:договірна робота (розробка, правова експертиза, погодження, укладання договорів підряду/субпідряду, поставки, оренди, надання послуг, ЗЕД і т.д.);погодження з контрагентами; супровід оформлення прав на нерухоме майно, земельні ділянки; отримання необхідних дозвільних документів для здійснення будівництва, введення його в експлуатацію, реєстрацію речових прав;моніторінг змін у законодавстві в сфері нерухомості, земельного права, девелопменту, будівельної діяльності; супровід перевірок контролюючих та правоохоронних органів (у т.ч. — органів державного архітектурно-будівельного контролю), підготовка відповідей на їх запити та вимоги, адміністративне та судове оскарження їх рішень та дій;претензійна робота, досудове врегулювання конфліктів договірних та позадоговірних відносин (складання претензій, позовів, заперечень, апеляційних та касаційних скарг та інших процесуальних документів);супровід виконання судових рішень;вирішення корпоративних питань за потребами компанії: підготовка протоколів, рішень;підготовка висновків з правових питань, що виникають в діяльності Компанії та аналіз ризиків.
Менеджер з якості (CMC Manager)
Дарниця, Київ
Вимоги: Знання профільної законодавчої бази. Володіння профільними вітчизняними настановами та міжнародними керівництвами (EMA, ICH, WHO, FDA), зокрема з фармацевтичної розробки, контролю якості, виробництва лікарських засобів та реєстрації. Навички складання медичних текстів хіміко-фармацевтичного профілю (medical writing). Здатність планувати, координувати та керувати діяльністю одночасно за кількома проектами. Досвід роботи на аналогічній посаді у фармацевтичному підприємстві/представництві. Мінімум 3 роки досвіду роботи у фармацевтичній галузі. Мінімум 1 рік досвіду роботи на аналогічній посаді, напр. у R&D або у Global Regulatory Affairs з акцентом на розробку генеричних лікарських препаратів. Довіряємо: Підготовка та/або актуалізація матеріалів реєстраційного досьє, зокрема Модуль 2.3 та Модулm 3. Проведення аудитів реєстраційних досьє в частині якості. Аналіз документів щодо СМС, розробка регуляторних стратегій, оцінка ризиків. Оцінка запитів на внесення змін з метою визначення технічних вимог відповідно до законодавства. Підготовка відповідей на техніко-регуляторні питання від регуляторних органів, включаючи написання експертних висновків та наукових обґрунтувань. Підтримувати актуальність, аналізувати та інтерпретувати нормативні та наукові положення, директиви, керівництва та ініціативи, повідомляти про важливі зміни та тенденції відповідним зацікавленим сторонам. Гарантуємо: Офіційне працевлаштування, дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ; Роботу в прогресивній компанії, що постійно розвивається; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту; Дружній та натхненний колектив; Цікаві завдання, насичений темп роботи у режимі багатозадачності.