Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Ночной логист в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Комплектувальник товарів нічні зміни
, Київ, Київська область
Компанія «ЛК-ТРАНС», мережа маркетів «ЛотОК» запрошує в свою команду Комплектувальника товарів РЦ.Що ти будеш робити: Збір замовлень згідно заявок; Підтримання порядку на робочому місці.Ти нам підходиш, якщо ти:Відповідальний; Уважний.Що ми пропонуємо: Офіційне оформлення; Конкурентний рівень зп : 1000 за зміну+премії Графік роботи: нічні зміни з 18:00 до 06:00 (33,44,55).Розподільчий центр територіально знаходиться в р-ні Жуляни-2.Вас зацікавила вакансія? Телефонуйте: 06*********66 або відправляйте своє резюме Раді повідомити Вам чудову новину! Тепер відгукнутися на вакансію можна і за допомогою спеціального телеграм-боту: t.me/lotok_job_bot
Комплектовщик заказов (ночная работа)
ТОВ Медикал-Оптима, Киев, Київ
Для несложной комплектовки заказов на аптечном складе требуется комплектовщик / упаковщик. - мж./жен, ответственное отношение к работе.Условия работы: стабильность и уверенность в завтрашнем дне, достойная ставка от 20 тыс.грн., график – ночные смены. Обращайтесь по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З / Юлия Владимировна
РОБОТА! Спеціаліст з Оцінки та Фасування Зелені
, Київ, Київська область
ОПИСКОМПАНІЯ ЩО ЗАЙМАЄТЬСЯ ДОСТАВКОЮ ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ, ЗАПРОШУЄ ДО СВОЄЇ КОМАНДИ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ В ДЕСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ.Місце роботи - Київська область, Броварський район, село Погреби.Ми шукаємо енергійних та відповідальних співробітників для нашого підрозділу зелені. Основні обов'язки включають розпізнавання якості та сортування м'яти, тім'яну, салату, айсбергу, ромена, радичі, цибулі зеленої шніт та інший асортимент. Ваша робота буде включати в себе відділення якісних продуктів від неякісних, фасування зелені відповідно до вказаних стандартів та розставлення їх по точках.Вимоги:- Розуміння якості та видів зелені.- Здатність точно виконувати фасування продукції.- Уважність та дбайливість при роботі з товаром.- Орієнтованість на результат та висока швидкість виконання завдань.Умови:- Графік роботи: 10 годин.- Комфортні умови праці та дружня атмосфера.- Заробітна плата: 16-20 тисяч гривень в місяць.Район проживання Троєщина, до роботи і з роботи є розвока. Нічні та денні зміни.Якщо ви маєте бажані навички, чекаємо на вашу заявку.
РОБОТА!!! Комплектувальник товарів (нічні зміни)
, Київ, Київська область
КОМПАНІЯ ЩО ЗАЙМАЄТЬСЯ ДОСТАВКОЮ ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ, ЗАПРОШУЄ ДО СВОЄЇ КОМАНДИ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ В ДЕСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ.Місце роботи - Київська область, Броварський район, село Погреби.КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКВаші обов'язки:· збір замовлень по накладним;· якісна переборка та упаковка товару.Наші гарантії:· конкурентна заробітна плата, що виплачується двічі на місяць без затримок;· змінний графік роботи;· можливість професійного росту;· доставка автомобілем компанії до місця роботи;· дружній колектив.
Працівник на логістичний склад, Умова о праці, висока ставка
, Київ, Київська область
Personnel International BPO (nr cert 5703) шукає працівників на посадуКомірник, Комплектувальник на сучасний логістичний склад.Місто: Глівіце, Бидгош, Пьотркув-Трибунальський.Офіційне працевлаштування на умові о праці.ОБОВ'ЯЗКИ:Збір товару відповідно до замовлень.Робота по системі Voice - мікрофон і навушник.Ставка:5000 зл бруттомісяць + премії:200 злмісяць за відсутність пропусків без поважної причини1500-2000 злмісяць за роботу понад нормудоплата за надгодини та нічні зміни.В середньому виходить 5500-7500 зл неттомісяць.Робота в одну зміну по 8-10 годин.НАДАЄМО:⦁ Офіційне працевлаштування від Personnel International BPO (nr cert. 5703)⦁ Стабільну роботу з можливістю кар’єрного зростання⦁ Безкоштовне отримання сертифікату на управління вилочним навантажувачем⦁ Можливість складання екзамену UDT (50% вартості оплачує роботодавець)⦁ Робочий одяг за рахунок працедавця⦁ ⦁ Своєчасну виплату заробітньої плати на банківський рахунок 20 числа кожного місяця⦁ Допомога у відкритті банківського рахунку⦁ Необхідні документи для отримання карти побуту (безкоштовно)⦁ Можливість безкоштовного отримання карти Multi SportВИМОГИ:Бажання працювати і зароблятиПсихотести — 50 злОформлення в офісі в місті Глівіце.ВІТАЄТЬСЯ:Досвід роботи на подібній посадіРозуміння польської мови (не є обов'язковим)Наявність водійського посвідчення категорії ВДля отримання додаткової інформації прохання звертатисяв Telegram Whatsapp Viber за телефонами, вказаними у профіліАбо залишайте заявку за нашим посиланням "Відгукнутися" і ми Вам зателефонуємо.Катерина,Personnel International BPO
Вантажник (нічна зміна)
ТОВ «Євро Аква», Київ
Компанія "ЕВРО АКВА, ООО" є провідним постачальником мінеральної води. Ми спеціалізуємось на доставці товарів покупцямВ зв'язку з розширенням компанії, ми шукаємо вантажника, який буде забезпечувати ефективну та безперебійну роботу складу. Ваша робота буде полягати у прийманні, розміщенні та відправленні товарів, а також підтримці порядку на складі.Задачі:- Приймання товарів та контроль за їх кількістю та якістю - Розміщення товарів на складі згідно з встановленими процедурами - Підготовка товарів до відправлення, включаючи упаковку та маркування - Збереження порядку на складі та ведення обліку товарів - Виконання інших пов'язаних завдань за потреби Вимоги:- Досвід роботи на аналогічній посаді буде перевагою, але не є обов'язковим - Здатність працювати в команді та виконувати завдання відповідно до встановлених термінів - Вміння працювати з вантажним обладнанням (погрузчик, ручний підйомник)- Уважність до деталей та вміння працювати організовано - Фізична витривалість Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату, яка буде обговорюватись індивідуально - Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії - Гнучкий графік роботи - Можливості для професійного зростання та кар'єрного розвитку - Дружню та сприятливу атмосферу в колективі Якщо ви організовані, витривалі та маєте бажання розвиватися в сфері логістики, ми чекаємо на ваше резюме. Приєднуйтеся до нашої команди та допоможіть нам забезпечити високий рівень обслуговування наших клієнтів.
Работник на склад продуктов, Польша
Serwis Kadra, Київ
Комплектовщик- Что мы предлагаем:● График работы: 5 дней в неделю по 10-12 часов в день. Работа по ночным сменам с 16:00 до 3:00. Можно брать надчасы● Оплата: 21 злотых нетто в час (первые 7 дней) далее по сдельной оплате, средне 4000-6100 злотых в месяц на руки;Место работы - Gliwice 30 км от Катовице● Жилье предоставляется, стоимость в месяй 700 злотых, организован транспорт к месту работы- Что необходимо делать: - работа на комплектации товаров (работа с ручными тележками и сканером)- транспортировка товара с поддонов.- Требования:Работа физическая, подвижная, в темпе.
Комплектувальник на склад. Нічні зміни.
, Київ, Київська область
Робота на складі.Позмінний графік роботи.Від 1000 грн. за змінудеталі за номером: 0800 212 680
Робота комплектувальник на склад (житло, розвозка)
, Київ, Київська область
Шукаємо працівників на продуктовий склад бакалії.Обов'язки:Відбір замовлень за допомогою сканера ТСД.Переміщення товару по складу.Вимоги:Бажаний досвід роботи на складі, але навчаємо.Бажаний досвід роботи зі сканером ТСД.Уважність, порядність, дисциплінованість.Умови роботи:Гнучкий графік: нічні або денні зміни.Зміни з 8:00 до 20:00 4/2; 5/2.Навчання протягом перших 5 змін, потім виробіток.Виплати зарплати 2 рази на місяць без затримок.Надається безкоштовне проживання в хостелі або часткова компенсація житла.Корпоративна розвозка.Місцезнаходження складу: с. Квітневе, Броварський район.
Комплектувальник на склад (робота в нічні зміни) 25 000 грн/міс
, Київ, Київська область
Компанія з доставки продуктів харчування, води та обладнання запрошує Комплектувальника замовлень.Рівень заробітної плати 25 000 грн. Графік роботи нічні зміни з 20:00 до 07:00 5/2. Склад знаходиться на вул. Богатирська 11.Вимоги:Бажано досвід роботи на складі;пунктуальність та відповідальність.Обов’язки:збір замовлень по накладній.Компанія гарантує:графік роботи: нічні зміни 20:00 до 07:00 5/2;своєчасна виплата зарплати;дружній колектив та підтримка керівника.Якщо вакансія Вас зацікавила, залишайте резюме або дзвоніть — 07*********02 Марія. Анастасія.
Комплектувальник боксів (в ніч)
, Київ, Київська область
Комплектувальник боксів у нічну змінуМісце роботи: КиївШукаємо в команду відповідального та організованого Комплектувальника для роботи в сфері роздрібної.Вимоги:Висока відповідальність та уважність до деталей;Здатність працювати в команді;Бажання вчитися та розвиватися.Обов’язки:Комплектація замовлень клієнтів (створення відправлення посилок);Перевірка якості та кількості товарів;Ведення обліку на складі;Дотримання вимог безпеки під час роботи.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Дружній колектив та можливості для професійного зростання;Оплата 1000 грн за зміну (оплата залежить від кількості змін на місяць, від 15-ти)Якщо ви відповідаєте вимогам і бажаєте приєднатися до нашої команди, надсилайте свої резюме на електронну адресу [откликнуться] з темою «Комплектувальник». Будемо раді вітати вас у нашій команді!
Пакувальник брендового одягу на склад Adidas у Варшаву
Just Work, Київ
 Adidas AG — німецька транснаціональна компанія з виробництва спортивного одягу, взуття та аксесуарів.___________________ Основна інформація:Ставка: 26.40 - 30.40 зл/година (нетто);Заробітна плата: 5300 - 7900 зл/місяць (нетто);Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних);Напрацювання: 200 - 260 годин на місяць;Договір: Umowa Zlecenie;Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Варшава.___________________ Заробітна плата:• 26.40 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.40 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за продуктивність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 260 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:1. Перевірка брендових речей на відсутність браку та наявність бірок;2. Пакування нового одягу у коробки;3. Маркування та підготовка до відправлення.___________________ Проживання безкоштовне:• Фірма оплачує сучасне комфортне житло в самому місті;• Це або приватні будинки готельного типу або затишні квартири;• Номери розраховані на 2 – 4 особи;• Надаються окремі кімнати для сімейних пар;• У номерах є всі необхідні меблі, Wi-Fi, кондиціонер та сейфи для особистих речей;• Гардеробна, душова та кухня розраховані на кожні 2 номери (все у відмінному стані);• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Роботодавець покриває витрати на проїзд;• Безкоштовно видається робоча форма;• Комплексні обіди за символічними цінами;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024
Комплектувальник товару нічний
Фудсторія, Київ
У зв’язку із постійним збільшенням обсягів робіт, ми активно шукаємо нових працівників в нашу команду. Та зараз нам потрібні КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКИ.Що потрібно робити:комплектувати товар за накладними та видавати замовлення в торговий зал;приймати товар;розміщувати товар на складі;підтримувати чистоту та порядок на складі.Ми гарантуємо:офіційне працевлаштування та соціальні гарантії згідно КЗпП;стабільну заробітну плату  - місяць 21000-22000 грн;позмінний графік роботи 6/1 (плаваючий) з 22:00 до 07:00;Ми знаходимось: Кільцева 110-А, Столичний ринок.
Пакувальник одягу Hugo Boss у Варшаву
Just Work, Київ
Hugo Boss — німецька компанія-виробник модного одягу.___________________ Основна інформація: Ставка: 25.50 - 29.50 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5100 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Варшава.___________________ Заробітна плата:• 25.50 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.50 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обов'язки:• Перевірка продукції на відсутність браку;• Сортування за розмірами та категоріями;• Пакування та підготовка до відправки.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло оплачується роботодавцем;• Умови проживання гарні, у кімнатах сучасний ремонт;• До 4-х осіб у номері (чоловіки / жінки — окремо, окремі кімнати для сімейних пар);• Зручне розташування поблизу роботи;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Надається робочий одяг (безкоштовно);• Є комплексні обіди у їдальні (від 5 злотих);• Безкоштовний трансфер до роботи та назад;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник шоколадок Cadbury у Вроцлав
Just Work, Київ
Основна інформація: Ставка: 26.00 - 30.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5200 - 7700 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Вроцлав.___________________ Заробітна плата:• 26.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• Від 250 до 500 зл/місяць (нетто) — премія за продуктивність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Стікерування та пакування кондитерської продукції;• Контроль за виявленням дефектів та сортування;• Підтримання чистоти робочого місця.___________________ Проживання безкоштовне:• Безкоштовне житло для 2 - 4 осіб у просторій кімнаті з усіма необхідними зручностями;• Окремі кімнати для сімейних пар (двомістні номери);• У кожній кімнаті доступний безкоштовний Wi-Fi;• Зручна кухня з усією необхідною побутовою технікою та посудом;• Ванна кімната на кожні 2 кімнати для загального користування;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Бонусна програма за високі результати в роботі;• Безкоштовний транспорт до/з місця роботи;• Обід за доступною ціною (є вегетаріанський);• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник соломки Chio в Катовіце
Just Work, Київ
Основна інформація: Ставка: 25.75 - 29.75 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5400 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Катовіце.___________________ Заробітна плата:• 25.75 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.75 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Пакування готової продукції;• Контроль якості, сортування та фасування (здебільшого робота сидячи).___________________ Проживання безкоштовне:• Безкоштовне проживання для 2 - 4 осіб у комфортних умовах;• Двохмісні номери для сімейних пар;• Житло забезпечено в будинку з усіма зручностями, включаючи кухню та ванну кімнату;• Доступ до швидкісного Інтернету;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Видають новий робочий одяг;• Пропонуються можливості для професійного зростання та розвитку;• Сучасні технології та дружній колектив;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник годинників Swatch у Гданськ
Just Work, Київ
Основна інформація: Ставка: 26.00 - 30.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5200 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 250 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Гданськ.___________________ Заробітна плата:• 26.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• 200 - 250 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Складання замовлень відповідно до специфікацій, підготовка товарів до відправлення та їх пакування;• Застосування сканерів для ідентифікації та відстеження товарів на складі;• Збір та комплектація замовлень.___________________ Проживання безкоштовне:• Безкоштовне житло в комфортних умовах для 2 - 4 осіб у кімнаті в гуртожитках та будинках (в 10 хвилинах від роботи);• Сімейній парі надають окрему кімнату;• Комфортні умови: гаряча вода, зручні ліжка, кухня, Wi-Fi;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовний робочий одяг;• Робота в пішій доступності від житла;• Обіди за низькими цінами;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник брендового взуття та одягу New Ballance у Щецин
Just Work, Київ
New Balance — відомий бренд, який випускає якісне та стильне взуття та одяг для спорту та повсякденного використання.___________________ Основна інформація: Ставка: 25.80 - 29.80 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5200 - 8000 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 250 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Щецин.___________________ Заробітна платна:• 25.80 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.80 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна брати понаднормові години;• 200 - 250 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Проста мануальна робота на сучасному складі;• Пакування брендового взуття та одягу New Balance;• Підготовка товарів до відправлення;• Робота зі сканером.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло забезпечується в приватних будинках або гуртожитках з усіма зручностями для комфортного проживання;• Є варіанти розміщення як недалеко від робочого місця, так і віддалені на 20 хвилин їзди (трансфер за рахунок роботодавця);• В кімнаті можуть проживати від 2 до 4 осіб (чоловіки та жінки окремо);• Для сімейних пар надається окрема кімната;• Компенсація в розмірі 300 злотих на місяць (нетто) для тих, хто проживає окремо.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовний робочий одяг;• Перерви супроводжуються безкоштовним чаєм та кавою;• Надаються комплексні обіди за лояльними цінами (до 10 злотих);• Присутні спеціально обладнані кімнати для відпочинку;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
ЩОТИЖНЕВА ОПЛАТА! Комплектувальники! Є розвозка
, Київ, Київська область
Потрібні комплектувальники на складм.Київ, вул.Миколи Трублаїні 113Розвозка від метро Академмістечко, Вишневе, Соф.БорщагівкаГнучкий графік (можливість обирати робочі дні)Денні та нічні з 8:00-20:00 або з 20:00-8:00990 грн/змінаВиплата кожну середуПотрібен досвід роботи зі сканеромТелефонуйте 05*********38 - Владислав (viber/telegram) або 0800205635 - безкоштовно
Укладальник - пакувальник Дарницький район
Запрошуємо на роботу Укладальника-пакувальника у цех випічки.!!Є НІЧНІ ЗМІНИ!!ОБОВ'ЯЗКОВЕ ЗНАННЯ КОМП'ЮТЕРА ТА ВМІННЯ ВІРНО ТА ШВИДКО РАХУВАТИ!Шукаємо співробітника тільки на постійне місце роботи!Основні обов'язки:фасовка продукції;робота з IPod;підтримка чистоти та порядку на робочому місці;дотримання санітарних норм.досвід не обов'язково.Зі своєї сторони пропонуємо:гнучкий графік роботи, позмінний (4/4, зміна в день з 07:00 до 19:00, нічна зміна з 19:00 до 07:00)офіційне працевлаштування;гідна і стабільна заробітна плата (виплата 2 раза на місяць без затримки);можливість кар'єрного росту;дружній колектив.Чекаємо ваших дзвінків!!ДВРЗ, вулиця Алматинська, 35а05*********17 Ксенія.