Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Няня педагог в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Няня педагог в Киеве"

3 600 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Няня педагог в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Няня педагог в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Нянечка. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 14500 грн. На втором месте - Помощник по дому с зарплатой 12450 грн, а на третьем - Утюжильщица с зарплатой 12000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Потрібня няня для двох діток
, Київ, Київська область
Шукаємо няню для двох діток 5 та 2 років для роботи за кордоном. Няня потрібна молода, активна, з досвідом роботи в родині, україномовна, педагогічною освітою та знанням англійської мови. З дітьми потрібно читати книжки, вчити віршики, грати в розвивальні ігри, гуляти, годувати готовою їдою, перевдягати, мити/чистити зуби, туалет, міняти підгузки, вкладати спати вдень, тримати в порядку та чистоті іграшки, книжки, дитячий одяг та взуття. Вміти заохочувати дитину. Зараз знаходимось в Туреччині (Анталія). Робота 2 місяці через 2, один вихідний на тиждень.
Няня для дівчинки 4 років, 5х2 дні
, Киев
Терміново потрібна няня для двчинки 4 років.Сім«я проживає на Печерську.Графік роботи 5 2 дні.Вимоги до няні досвід роботи з дітьми в сім»ях, педагогічна освіта (не обов«язково), грамотна мова.Перевага шукачам, згодним на довготриваливе співробітництво.Заробітна плата — 120-150 грн за годину. Обов»язки догляд за дитиною, розвиток, згідно віку, прогулянки, годування, приготування іжі, догляд за речами хлопчика, прибирання кімнати і провітрювання.Телефонуйте на вказані номери, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Няня для дітей - 1 місяць, 2 роки та 9 років, 5/2, м. Житомирська
, Київ, Київська область
Няня для дітей 1 місяць, 2 роки та 9 роківРобота в Києві, м. ЖитомирськаГрафік роботи: 5/2 (плаваючі вихідні), з 9.00 до 19.00Оплата - 48 000 грн за місяцьОбовʼязки: поміч мамі у догляді за дітьми (дотримання режиму дня, приготування їжі для дітей, годування, ігри та розвиток, навчання та виховання, привчання до самостійності, супровід, гігієнічні процедури, масаж, фізична вправи, поміч старшій дитині з виконанням домашнього завдання).незначна поміч мамі по дому (догляд за гардеробом - прання та прасування, приготування їжі для батьків).Вимоги: з досвідом роботи нянею з різновіковими дітьми,бажано медична або педагогічна освіта,охайність, активність, комунікабельність, без шкідливих звичок,вільна українська мова.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Няня для дівчинки 6 років, 14х14, с. Вишеньки
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Няня для дівчинки 6 роківВ сімʼї є ще старша дитина - хлопчик, 12 років (самостійний)Місце роботи: Київська область (Бориспільський р-н, с. Вишеньки) - Ужгород (живуть то там, то там)Графік роботи: 14/14 днів з проживанням в окремій кімнаті + харчуванняОплата - 2000 грн за день, 30 000 грн за 15 робочих днів в місяць + окремо оплачується проїзд.Обовʼязки: догляд за дівчинкою, поміч в гігієні, супровід в/з садочка, потім в/з школи, дотримання розпорядку дня дитини, приготування їжі для дитини, годування, поміч з домашніми завданнями, ігри, розвиток, заняття (творчість, читання, малювання, моторика, з журналів завдання тощо), підтримка чистоти в кімнаті дитини (іноді за потреби, в сімʼї є домробітниця), супровід закордон (не часто, на 1-2 тижні).Вимоги: з досвідом роботи з дітками шкільного віку, бажано з педагогічною освітою, активність, позитивність, любов до дітей.З питань співпраці дзвоніть!Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Ярославська 6, офіс 27 (вхід через арку із двору).Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
няня - гувернантка для підлітка
, Київ, Київська область
Працевлаштування безкоштовно. Анкетування безкоштовно!Няня (Київ, Голосіївська).Умови роботи: дівчинка 8 р.( національнісь Азербайджанець)Графік роботи - 5/2 з 15 до 21Обов'язки: догляд за дитиною, супровід зі школи,прогулянки, режим дня, допомога у виконанні домашнього завдання. Акцент на виховання, правила поведінки, етикету, розумітися на традиціях Азербайджану, тощо. Поважати культуру сім'їЗаробітна плата: від 35 000 - 40 000грн/місяцьАдреса роботи: Україна, Київ, Голосіівський р-н)Вимоги: з досвідом роботи в сім’ях, бажано педагогічна освіта, бажано анг моваЯкщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо!Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffuaУвага! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером
Потрібна няня для дівчинки 1,4 роки, 2/2 дні, метро Деміївська
, Київ, Київська область
Потрібна няня для дівчинки 1,4 рокиКиїв, метро ДеміївськаГрафік роботи: 2/2 дні, з 10.00 до 20.00Оплата: 200 грн/година, 2 000 грн/день, 30 000 грн. за 15 робочих днівОбов'язки: догляд за дитиною, приготування їжі, годування, ігри та розвиток за віком, гігієна, прогулянки, режим дня, догляд за речами дитини.Вимоги: досвід роботи, педагогічна освіта, знання різних розвиваючих занять та ігор, активність, порядність, без шкідливих звичок.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Няня для дитини 1,2 роки, 5/2, Солом'янський район
, Київ, Київська область
Няня для дитини 1,2 рокиКиїв, Солом'янський районГрафік: 5/2, з 10.00 до 20.00Оплата: 2 000 грн/день, 44 000 грн/місяцьОбов'язки: догляд за дитиною, гігієна, приготування їжі, годування, прогулянки, активні ігри, всебічний розвиток, супровід сім'ї на відпочинок. Вимоги: досвід роботи, педагогічна освіта, знання методик раннього розвитку, активність, життєрадісність, любов до дітей.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Няня для немовля - хлопчик 7 місяців, пн-пт, Троєщина
, Київ, Київська область
Няня для немовля - хлопчик 7 місяцівРобота в Києві, Деснянському районі, Троєщина, вул. Тодося ОсьмачкиГрафік роботи: 5 днів в тиждень (пн - пт) з 10.00 до 19.00. Сб та нд - вихідні дніОплата - 180 - 200 грн за годину, 1620 - 1800 грн за день, 35 640 - 39 600 грн за місяцьОбовʼязки: повний догляд за дитиною, гігієнічні процедури, масаж, дотримання режимних моментів, годування, прикорм, приготування їжі для дитини, прогулянки, віковий розвиток, ігри, прогулянки на свіжому повітрі, догляд за речами дитини, підтримка чистоти в кімнаті дитини.Вимоги: наявність досвіду роботи нянею з немовлятами, розуміння специфіки догляду за маленькими дітьми до року, бажано наявність медичної/педагогічної освіти (не обовʼязково), активність, охайність, відповідальність, уважність.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Няня помічниця по дому в Австрію (вахта)
Агентство «Сімейний сервіс», Київ
В сім'ю потрібна професійна гувернантка.Вимоги:Педагогічна чи філологічна освіта.Досвід роботи в сім'ях з дітьми шкільного віку.Рекомендації з попередніх місць роботи.Розмовна українська мова.Графік роботи:Вахта 1/1 місяць.З боку роботодавця оплата проїзду, забезпечення житлом, іжею.Обов’язки:Допомога мамі на протязі дня з трьома дітьми шкільного віку.Зібратися до школи, супровід на гуртки.Організація режима дня.Супровід в навчанні в українській школі.З боку роботодавця оплата проїзду, забезпечення житлом, їжею.
Няня для дівчинки
Агентство «Хозяюшка», Київ
Працевлаштуваннябезкоштовно. Анкетування безкоштовно!Няня (Київ, Голосіївська).Умови роботи: дівчинка 8 р.( національнісь Азербайджанець)Графік роботи - 5/2 з 15 до 21Обов'язки: догляд за дитиною, супровід зі школи,прогулянки, режим дня, допомога у виконанні домашнього завдання. Акцент на виховання, правила поведінки, етикету, розумітися на традиціях Азербайджану, тощо. Поважати культуру сім'їЗаробітна плата: від 35 000 - 40 000грн/місяцьАдреса роботи: Україна, Київ, Голосіівський р-н)Вимоги: з досвідом роботи в сім’ях, бажано педагогічна освіта, бажано анг моваЯкщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо!Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffuaУвага! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером
Шукаємо няню для хлопчика 6міс.
, Київ, Київська область
Шукаємо няню для хлопчика 6 міс.Територіально - Голосіївській р-н, Ліко-Град Для початку на 3 дні на тиждень (пн, ср, пт) з перспективою до 4-5 днів. 10:00-18:00Розраховуємо на довготривалу співпрацю. Кого шукаємо: ⁃ Порядну і добру людину ⁃ Яка любить дітей і вміє за ними доглядати ⁃ Енергійну, відповідальну та охайну ⁃ Не залежну від телефона ⁃ Педагогічна або медична освіта будуть перевагою Що потрібно робити: ⁃ Дотримання розпорядку дня дитини, вкладання на сон ⁃ Годування (готує мама) ⁃ Прогулянки ⁃ Активності відповідно до віку ⁃ Гігієна.150грн/годЯкщо вас зацікавила дана пропозиція, будь ласка, напишіть мені в Telegram або Viber кілька слів про себе - і я з вами звʼяжусь. Рекомендації з попередніх місць роботи вітаються. Тел. 05*********76
Няня для дітей 6 місяців та 4 роки, 5/2, м. Шулявська
, Київ, Київська область
Няня для дітей 6 місяців та 4 рокиКиїв, м. ШулявськаГрафік роботи: понеділок - пʼятниця з 9.00 до 21.00 (перерва під час обіднього сну дітей)Оплата - 1800 грн за день, 40 000 грн за місяцьОбовʼязки: догляд за дітьми, поміч мамі, режим, гігієна, приготування їжі, годування, введення прикорму молодшій дитині, ігри та розвиток за віком, прогулянки, підготовка старшої дитини до школи, навчання, догляд за речами дітей та підтримка чистоти в їх кімнатах, супровід.Вимоги: з досвідом роботи нянею від 3-х років, педагогічна освіта, бажано наявність сертифікату про проходження курсів з медичної допомоги, без шкідливих звичок, без особистих та сімейних проблем, наявність свіжої медичної книги.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Няня для новонародженого (вахта)
, Киев
Терміново потрібна няня для новонародженої дитини.Графік роботи - вахта по 14 діб.Вимоги до няні - досвід роботи з новонародженими дітьми в сім»ях, медична, педагогічна освіта, грамотна мова.Перевага шукачам, згодним на довготриваливе співробітництво.Заробітна плата — 2000 гривень доба.Обов»язки- догляд за дитиною, розвиток, згідно віку, прогулянки, годування, приготування іжі, догляд за речами, прибирання кімнати і провітрювання.Телефонуйте на вказані номери, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Няня для новонародженої дитини (з проживанням)
, Киев
Терміново потрібна няня для новонародженої дитини в родину з України (Ізраїль).Графік роботи - з проживанням.Вимоги до няні - досвід роботи з новонародженими дітьми в сім»ях, медична, педагогічна освіта, грамотна мова.Перевага шукачам, згодним на довготриваливе співробітництво.Заробітна плата — 80000 гривень на місяць.Обов»язки- догляд за дитиною, розвиток, згідно віку, прогулянки, годування, приготування іжі, догляд за речами, прибирання кімнати і провітрювання.Телефонуйте на вказані номери, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.