Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Монтажник вентиляции и кондиционирования в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Монтажник вентиляции и кондиционирования в Киеве"

22 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Монтажник вентиляции и кондиционирования в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Монтажник вентиляции и кондиционирования в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Сметчик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 50000 грн. На втором месте - Отделочник с зарплатой 37334 грн, а на третьем - Монолитчик с зарплатой 37250 грн.

Рекомендуемые вакансии

Сантехнік-монтажник
, Київ, Київська область
Будівельна компанія "ДІАКОМ-ГРУП ІНЖИНІРИНГ" спеціалізується на монтажі систем опалення, вентиляції, кондиціонування та монтажі водопровідних систем.Основна задача - виконання монтажних робіт систем опалення та водопровідних систем. Об'єкти знаходяться переважно Київська область та Київ. Вимоги до кандидата:досвід роботи від 1 року монтажу обладнання внутрішніх інженерних систем;вміння читати креслення та електричні схеми (буде перевагою);наявність водійського посвідчення та авто – бажано, але не обов’язково.Що пропонуємо:роботу в стабільній та надійній компанії;фіксована ставка - 1100 грн, в день, переробки додатково оплачуються;графік роботи з пн. по пт. з 08.00 до 17.00;оплата праці раз у місяць.
Монтажник систем автополиву
, Київ, Київська область
Компанія "ВІСАД" є провідним постачальником систем автоматичного поливу на ринку сільського господарства та ландшафтного дизайну. У зв'язку з розширенням бізнесу, ми шукаємо кваліфікованого монтажника систем автоматичного поливу для роботи у місті Київ.Обов'язки:- Монтаж систем автоматичного поливу на об'єктах різного типу (приватні будинки, сади, парки, громадські майданчики)- Проведення налаштування та діагностики систем - Ремонт та обслуговування встановлених систем - Взаємодія з клієнтами під час виконання робіт Вимоги:- Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року - Знання принципів роботи систем автоматичного поливу - Вміння працювати з різними видами обладнання - Відповідальність, уважність до деталей - Вміння працювати в команді Переваги:- Конкурентна заробітна плата - Офіційне працевлаштування - Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання - Цікаві проекти та дружній колектив Не упустіть можливість приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами! Відправляйте свої резюме і ми зв'яжемося з вами для проведення співбесіди.
Инженер монтажник систем автоматичного поливу
, Київ, Київська область
Потрібна людина з досвідом в сфері автоматичного поливу. Монтаж обслуговування реконструкція.Постійна зайнятість . Зарплата від 25000(договірна)транспорт інструмент все надається.також розглядається людина яка хоче навчитись займатись цією справою.бути помічником
Терміново! Потрібні вентиляційники! Робітник на будівництво
, Київ, Київська область
Терміново потрібні на роботу в будівельну організацію монтажники систем вентиляції. Офіційне оформлення, виплата заробітної плати без затримки два рази на місяць. Відрядна заробітна плата. Наявність гуртожитку. Навички в роботі по монтажу та бажання працювати і заробляти.
Інженер - монтажник систем безпеки
Секур Груп, Київ
SECUR GROUP розвивається та запрошує Інженера-монтажника систем безпеки.Ми займаємося технологіями безпеки з 2008-го, тому наш рівень експертизи в даному напрямку один з найсильніших в Україні.Ми щиро віримо в те, що за всіма технологіями й успішними інженерними рішеннями насамперед стоїть команда!Secur завжди прагне до розвитку та зміцнення команди і як результат- маємо стабільний та успішний бізнес.Основні сфери відповідальності:Монтаж і налаштування систем безпеки: системи відеоспостереження, ОПС, СКУД, СКС, СЕМ. Структурне розуміння систем безпеки.Ми гарантуємо:Участь у програмах розвитку персоналу та можливість кар'єрного зростанняКрута команда професіоналів!Медичне страхуванняВідпустка — 24 календарних дні на рік + 1 день відпустки на день народження.Будемо раді знайомству!