Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор доставки в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор доставки в Киеве"

18 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Оператор доставки" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Оператор доставки в Киеве открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.6+ грн. 50% объявлений с зарплатой 16,4+ грн, и 0% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор доставки в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор доставки в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер по перевозкам. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 23300 грн. На втором месте - Руководитель отдела вэд с зарплатой 21875 грн, а на третьем - Таможенный декларант с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Оператор колл-центру, Троєщина, прийом замовлень на доставку суші
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу Оператора колл-центру.Для прийому замовлень на доставку їжі.Бажано з досвідом роботи.Бажано зі знанням Англійської мови.Пропонуємо чудові умови роботи:Графік договірний.Безкоштовне харчування.Своєчасна виплата зарплати.Офіційне працевлаштування.Робота в дружній команді молодих спеціалістів.Ресторан " Osminog"Місце роботи: проспект Червоної Калини, 73-АБудь ласка телефонуй з 10:00 до 19:00тел 09******70
Middle /Senior DevOps Engineer в м. Київ
Vodafone, Київ
IT SmartFlex — це продуктова українська компанія, заснована 2019 року як дочірня компанія провідного мобільного оператора Vodafone Ukraine з метою об’єднати експертів у сферах телекомунікацій і програмного забезпечення.Наша ціль — розвивати та поглиблювати власну IT-експертизу. Ми створюємо новітні проектні рішення для телеком-індустрії та розробляємо продукти високої якості для мільйонів користувачів мобільного зв’язку.У зв’язку з розширенням команди SRE потрібен Middle/ Senior Devops Engineers.Функціональні обов’язки:Надання технічної підтримки для платформи MWДизайн, тест і впровадження інфраструктури для відмовостійких платформДеплоймент компонентів платформВивчення нових технологій і аналіз можливості і доцільності їх використання для покращення користувацького досвідуТримання up-to-date платформ і інфраструктури під нимиАвтоматизація процесів сумісної розробки і доставки ПЗ на платформиНеобхідні навички:Досвід роботи від 5-ох роківKubernetes, RancherLinuxNetworkKafkaRedisGitlab (or similar CICD tool)MinioVaultCD for java based microservicesPrometheus + Grafanaistio (or another service mash system)Буде перевагою: мати досвід роботи з java на рівні розробникаСтресостійкість, клієнторієнтованість, готовність бути ментором для молодших колег, готовність до постійного вивчення і імплементації нових технологійМи пропонуємо:Цікаві проекти та передові технологіїВисокопрофесійну та мотивовану командуГнучкий графік роботи та можливість працювати віддаленоКорпоративні тренінги, професійні конференції, спеціалізовані курсиОбмін знаннями та кращими практиками, спільноти за інтересамиМедичне страхування з першого місяця роботи24 дні оплачуваної відпусткиОплачувані лікарняніЯкщо Ви цінуєте командну роботу, прагнете працювати з передовими технологіями, налаштовані на професійне зростання разом з компанією — ми чекаємо на Вас!
Оператор в службу доставки суші
, Київ, Київська область
В доставку суші Proglot потрібен оператор. Заробітна плата два рази на місяць (1100/зміна). Графік 3/3. Всі деталі за телефоном 07******24
Оператор доставки
, Київ, Київська область
Шукаємо в дружній молодий колектив оператора на прийом замовлень. Вимоги: відповідальність, уважність, самоорганізованість, без шкідливих звичок.В обовʼязки входить: прийом, оформлення замовленнь, контроль якості, пакування, логістика, розрахунок. Графік позмінний 3*3, 2*2, 10-22.Доставка суші Київ (Дніпровський, Дарницький, Голосіївській р-ни). Бажано проживати в пішій доступності до місці роботи. Досвід буде перевагою. Виплата зп щоденно.
Оператор торгового відділу (фармацевт)
Оптіма-фарм, ЛТД, Київ, Київська область
Компанія "Оптіма-фарм, ЛТД" є провідним постачальником фармацевтичної продукції в Україні. Наша компанія спеціалізується на оптовому продажу лікарських засобів, ми постійно розширюємо наш асортимент товарів.В зв'язку з розвитком нашої компанії, ми шукаємо оператора торгового відділу для роботи у нашому офісі в місті Київ. Якщо ви маєте досвід роботи у сфері фармацевтики і володієте відмінними комунікативними навичками, то ця вакансія може бути саме для вас.Задачі:- Обробка та прийом замовлень від клієнтів;- Ведення бази даних замовлень та контроль доставки;- Консультування клієнтів щодо асортименту продукції. Вимоги:- Досвід роботи у аптеках буде великим плюсом;- Висока комунікабельність та вміння працювати в команді;- Вміння працювати з ПК та офісними програмами;- Відповідальність та орієнтація на результат. Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату та преміальну систему;- Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;- Можливість професійного росту і розвитку кар'єри;- Дружній колектив та комфортні умови праці.Місце роботи: Дарницький р-н, вул. Бориспільська 9Ж.Для зручності співробітників організоване транспортне сполучення від м.Позняки, м.Лівобережна, з Троєщини (через м.Чернігівська).Контактний номер: 067-659-14-10 Марина (Viber/Telegram)
СРОЧНО нужен оператор на доставку воды (ежедневная оплата)
, Київ, Київська область
Нужны молодые комуникабельные ребята на должность оператора водыГрафик: 5/2 с 9:00 до 17:00Обязанности: принимать входящие звонки, оформлять доставку.Детали по номеру указанному в обьявлении.
Оператор БПЛА, пілот дрона, квадрокоптера
, Київ, Київська область
Ми РЕКРУТИНГОВИЙ центр Сил Територіальної оборони ЗСУ"КРИЛАТИЙ ЕСКАДРОН"Проводимо набір на військову службу за контрактом на спеціальність - зовнішній пілот БПЛА ВОС 216 Супроводжуємо рекрута на всіх етапах підготовки. Детальну інформацію про етапи шукайте у мережі за назвою - КРИЛАТИЙ ЕСКАДРОННаправляємо до навчальних центрів СТрО.Забезпечуємо потрапляння на посаду у визначений підрозділ СТрО.Не чекайте мобілізації!Обирайте професію майбутнього!Після Перемоги попит на досвідчених операторів БПЛА буде величезний у різних сферах економіки: агро-індустрії, будівництві, зв'язку, пошті, доставці, геодезії, шоу-бізнесі, мистецтві.
Оператор у доставку суші
, Київ, Київська область
Шукаємо оператора у доставку суші, обслуговування клієнтів по телефонуУмови:з/п від 1000 грн/зміна + бонуси за хорошу роботустажування оплачуєтьсявиплати з/п щотижнябезкоштовне харчування, знижки співробітникамрозташування 30м від метро ПочайнаГрафік: 5/2 або 4/3 10:00-22:00Вимоги:Досвід роботи у сфері обслуговування.Тільки на постійну основу, висока швидкість роботи, комунікабельність, витривалість, стресостійкість.На відгуки не передзвонюємо, зацікавила вакансія — дзвоніть.
Кур'єр на власному авто ( Бус).
, Київ, Київська область
Приєднуйтеся до нашої команди кур'єрів у Meest ПОШТІ!Ми - український поштово-логістичний оператор, що забезпечує доставку посилок, документів та вантажів в будь-який куточок України та за кордон. Запрошуємо в свою команду:Кур'єра із власним автоКритерії оцінювання:Бажаний попередній досвід у сфері доставки або логістики для більш ефективного виконання завдань.Власний автомобіль у хорошому робочому стані для доставки посилок.Знання місцевості та топографії міста або області для швидкого та ефективного вибору маршрутів доставки.Здатність ефективно спілкуватися з клієнтами та координувати доставку.Здатність відповідально виконувати завдання вчасно та надійно, усвідомлюючи важливість своєї ролі у логістичному ланцюзі.Наявність дійсного водійського посвідчення та страхового полісу для автомобіля.Основні обов'язки:Доставка посилок відповідно до встановленого маршруту.Забезпечення якісного обслуговування клієнтів.Наші переваги:Конкурентна та зрозуміла модель нарахування винагороди.Бонуси за високу продуктивність.Графік роботи:6 днів на тиждень в подальшому планується перехід на 5/2. Компенсація витрат на пальне.Можливість професійного зростання в компанії.Дружний та професійний колектив.Відправляючи своє резюме в Meest Пошта, ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.