Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Повар в ресторан в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Повар в ресторан в Киеве"

20 567 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Повар в ресторан" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Повар в ресторан в Киеве открыто 71 вакансий. Для 31% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 16.9% объявлений с зарплатой 16.0+ грн, и 15.5% с зарплатой 24.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Повар в ресторан в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Повар в ресторан в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Туристический агент. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Сушист с зарплатой 21718 грн, а на третьем - Шашлычник с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Кухар кондитер в ресторан у Києві позмінно
, Київ, Київська область
Ресторану Very Tasty Cafe у Києві потрібен кухар кондитер для приготування Штруделя , Запіканки та та інші. Працювати 1-2 рази на тиждень, можливе збільшення робочих днів у перспективі. Оплата одразу. Ресторан знаходиться поряд з метро Університет.
Повар ( кухар ) до ресторану у с.Гатне
, Київ, Київська область
В готель Terra Nova у с. Гатне потрібні кухарі ,можливо з мінімальним досвідом роботи .Приготування їжі відповідно до рецептів та стандартів компанії;Підтримання чистоти та порядку на робочому місці;Графік роботи - за домовленістю ( без проживання);Без проживання ,харчування -надається. Виплата з/п, два рази на місяць, без затримок ( 1300 грн.зміна +бонуси)Локація - с .Гатне .вул .Інститутська 73 . м. Теремки -5 хв .
Кухар в Bakehouse Garage (Межигірська, 82)
Wine Bureau, Киев
Bakehouse Garage - це простір пекарні-кондитерки, з власним відкритим виробництвом, кухнею та кав'ярнею.Твоє захоплення - це кулінарія, приготування унікальних страв та поглиблення у філософію культури споживання їжі? Тобі до нас!Команда в пошуках поціновувача смаколиків та якісного сервісу!Чекаємо людину, що: Цікавиться культурою споживання їжі та сфери гостинності; Полюбляє працювати з якісними продуктами; Вміє працювати в команді та розуміє свою цінність в ній; Має почуття гумору та цілеспрямованість; Має амбіції розвиватись та вдосконалювати свої знання, вміння та навички.Мінімальні вимоги: Досвід на аналогічній позиції від 2х років; Базові знання усіх процесів роботи на професійній кухні.Твої задачі: Приготування смачних і високоякісних страв згідно існуючих технологічних карт; Контроль якості страв та продуктів; Підтримувати чистоту і порядок на кухні; Контроль наявності сировин; Робота із заготовками.Пропонуємо: Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії; Дохід: на термін випробування 20 000 грн, після - 22 000 грн; Графік: 3/3, 4/4 (орієнтовно з 8:00 до 19:00 - під години роботи закладу); Класний колектив та дружню атмосферу; Розвиток всередині компанії.Полюбляєш смачне та красиве - доєднуйся :) Ми чекаємо на тебе!
Кухар в ресторан ( правий берег)
, Київ, Київська область
Мережа ресторанів запрошує КУХАРЯ до команди .Ми пропонуємо:гарантію роботи в умовах воєнного стану;своєчасну виплату високої заробітної плати;позмінний графік;корпоративну уніформу від компанії;комплексні обіди за пільговою ціною;навчання і можливість здійснити швидке кар‘єрне зростання.Наш кандидат:має бажання та хист до приготування їжі або бажання навчитись (ми швидко навчаємо та даємо наставника);вміє працювати в команді, відповідальний, активний та привітний.Обов’язки:готувати страви з дотриманням технології виробництва;контролювати якість продукції та видавати її на лінію роздачі;підтримувати чистоту та порядок на робочому місці.
Кухар в ресторан (центр міста)
, Київ, Київська область
Мережа ресторанів запрошує КУХАРІВ до команди. Ми пропонуємо:-гарантію роботи в умовах воєнного стану;-своєчасну виплату високої заробітної плати;-позмінний графік;-корпоративну уніформу від компанії;-комплексні обіди за пільговою ціною;-навчання і можливість здійснити швидке -кар‘єрне зростання;- компенсація проїзду.Наш кандидат:-має бажання та хист до приготування їжі або бажання навчитись (ми швидко -навчаємо та даємо наставника);-вміє працювати в команді, -відповідальний, активний та привітний.Обов’язки:-готувати страви з дотриманням технології виробництва;-контролювати якість продукції та видавати її на лінію роздачі;-підтримувати чистоту та порядок на робочому місці.Якщо ти бажаєш стати частиною великої компанії — телефонуй за номером, домовимося про зустріч.
Кухар в ресторан ( Лівий берег)
, Київ, Київська область
Мережа ресторанів запрошує КУХАРЯ до команди .Ми пропонуємо:гарантію роботи в умовах воєнного стану;своєчасну виплату високої заробітної плати;позмінний графік;корпоративну уніформу від компанії;комплексні обіди за пільговою ціною;навчання і можливість здійснити швидке кар‘єрне зростання.Наш кандидат:має бажання та хист до приготування їжі або бажання навчитись (ми швидко навчаємо та даємо наставника);вміє працювати в команді, відповідальний, активний та привітний.Обов’язки:готувати страви з дотриманням технології виробництва;контролювати якість продукції та видавати її на лінію роздачі;підтримувати чистоту та порядок на робочому місці.
Кухар-помічник в ресторан центр м. Хрещатик. Оплата щодня!!!
, Київ, Київська область
Ресторан в центрі міста Київ запрошує в свою команду: Помічника кухаря. Можливо без досвіду роботи але з бажанням навчатися та працювати.Від нас: • ЗП від 15000грн. • графік 10:00-22:00 • позмінний.Смачне харчування.Виплати щотижня. ( є можливість щодня)Дружній колектив.Побажання до кандидатів: • Відповідальність, охайність, бажання працювати. Тел. 09******40 ВИПЛАТА з.п. - кожного дня!!!
Кухар-універсал в ресторан
, Київ, Київська область
Ми, компанія «Hanami», шукаємо талановитого та креативного кухаря для нашої ресторанної мережі. Якщо ти любиш готувати та маєш досвід в гастрономічній сфері, ця вакансія саме для тебе.Основні обов’язки:Підготовка та готування страв відповідно до рецептури компаніїДотримання стандартів якості приготування їжі та додержання правил санітарії;Співпраця з іншими членами команди для забезпечення синхронності роботи.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від півроку;Високий рівень відповідальності та уваги до деталей;Знання основних норм санітарії та безпеки праці;Здатність працювати в команді та спілкуватися з колегами.Проживання на правому березі КиєваМи пропонуємо:Конкурентну заробітну плату (1200 грн/виплата ставки щоденно)Можливості для професійного росту та розвитку;Дружню та творчу робочу атмосферу;Гнучкий графік роботи та можливість працювати в комфортних умовахГрафік роботи ресторануНД-ЧТ 10:00−22:00ПТ-СБ 11:00−23:00Запис на співбесіду за номером063 732 22 47 Ольга066 911 18 18 Адміністратор
Кухар в кав'ярню
Кафе Coffeetel, Київ
? ?Вакансія кухаря-універсала у кав'ярню-кондитерську!  -️Київ м. Виставковий центр (Здановської 50/2)  - ?Графік роботи з 8:00 до 19:00, 5/5  - ?Ставка 1100 - 1750 ( за зміну, залежить від замовлень)  - ️Для працівників кава і харчування безкоштовно! -? Досвід роботи обов'язково!  ?Пишіть або дзвоніть 063 060 41 91 є Viber, Telegram.
Кухар (Ашан Глушкова)
Ашан Рітейл Україна, Київ
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду Кухарів (Ашан Глушкова, метро Голосіївська)МИ ПРОПОНУЄМО: Прозорі умови роботиофіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатащорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дні індивідуальна та колективна преміямедичне страхуванняоплачувані лікарняніПіклування про співробітників пільгове 3-х разове харчування  картка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:приготування кулінарної продукціїдотримання санітарно-гігієнічних норм працідекорування готових страв для подачі на вітринупрезентаційної викладки продукції на вітрину відділуЗа деталями звертайтеся за телефоном +380675507793  або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Глушкова".
Кухар в ресторан закритого типу, метро Нивки
, Київ, Київська область
Агов, ми чекали на тебе! Хочеш приєднатися до команди dark kitchen «Сільпо»? Давай спробуємо! Передусім, що таке dark kitchen? Це заклад, що готує їжу тільки на доставку. Без посадкових місць, без самовивозу, dark kitchen обслуговує Гостей дистанційно.Окей, рухаємось далі! Що на тебе чекає у команді «Сільпо»?Розраховуй на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Будь здоровим. Страхування життя.Вливайся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до топ-ритейлерів України.Всебічно розвивайся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйся вільно, пропонуй сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їж смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Що ми хочемо бачити у тобі?Освіту технолога, кухаря або кондитера. Буде перевагою!Досвід роботи кухарем від 6-ти місяців.Навички приготування страв японської та паназіатської кухні.Знання італійської кухні та стріт-фуду будуть перевагою.Відповідальність, акуратність, вміння працювати в команді, прагнення до професійного розвитку.Чим ти будеш займатись? Готувати смачні страви, які стануть для когось улюбленими.Викладати та прикрашати готові страви. Доставка — доставкою, та ми віримо, що їжа має бути гарною. Ось так! Можливо, є запитання? Ми на зв’язку! Чекаємо на твоє резюме! Телефонуй: 099 907 02 39 Оксана, HR-команда
Кухар в сімʼю, з проживанням, Козин
, Київ, Київська область
Кухар в сімʼюКухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт. КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць (можливо вища оплата, за домовленістю на співбесіді).Обовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини,сервірування столу та подача блюд (якщо захворів офіціант), приготування та поміч в обслуговуванні банкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: вільно супроводжувати родину по Україні та закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Повар Универсал В ресторан в ЖК ПАРКЛЕНД
, Київ, Київська область
Требуется повар УниверсалЧеловек во владении которого целая кухня(не делетант) оплата соответственноОт 30 тысяч гривен Зарплата почасовоРассмотрим все кандидатуры,максимально лояльное начальство идём на компромиссы и уступки пишите звоните Адрес Юнацька 8(ЖК ПАРКЛЕНД) Соломенский район
Шукаємо кухарів в ресторан
, Київ, Київська область
Привіт!) В ресторан "Життя Чудових Людей" шукаємо чудових кухарів гарячого та холодного процесів. Ви нам підходите, якщо ви:- чудова людина;- маєте досвід роботи на кухні від 1-го року;- вмієте смачно готувати;- знаєте базові стандарти роботи на кухні;- стежите за чистотою та порядком на процесі. Ми пропонуємо:- гнучкий та плаваючий графік роботи;- гідну оплату праці (1300+ грн/зміна);- корпоративний одяг;- знижки у всіх ресторанах компанії;- дворазове харчування;- круті івенти всередині компанії. Скажи життю "ТАК", воно чудове, не дивлячись на всі наші негаразди! Пиши в телеграм: Mr_Good_M Телефонуй: 09******69 Будемо раді бачити в нашій чудовій команді)
КУХАР в ресторан
, Київ, Київська область
Кухар в ресторан «Fat monkey»бульвар Лесі Українки 2 (метро Палац Спорту 3 хвилини)ПунктуальністьЛюбов до чистоти!!!Людина яка вміє працювати в колективіДосвід роботи від 6 місяців Умови роботи:Денні зміни, графік роботи: 11:00−21:30 (22:30 пт-сб);ТАКСІ оплачуємоГрафік обговорюється 4/2 або 5/2 ;ЗП (1400/зміна) з перспективою зросту + банкетні;Виплата зп раз в два тижні.
Повар кухар в кафе на Оболоні
, Київ, Київська область
Повар в кафе на Оболоні . Можна без опита , навчимо .В кафе потрібний повар та помічниця. Кафе невелике , персонал дружній. Потрібна відповідальна людина прохання не адекватним не турбувати . Заплата від 1000 грн в день . Деталі за телефоном 06******08.
Помічник Кухаря в ресторан
, Київ, Київська область
У ресторан на Подолі шукаємо помічника кухаряМи гарантуємо:ставка 800-1000 грн. / день за 12 годинграфік роботи; 5/2, 4/2 з 9:00 до 22:00Місцезнаходження — м. Київ, вул. Хорива ½Е. Недалеко від метро «Контрактова площа»Функціональні обов’язки:Приготування заготовок згідно рецептури.Виконання санітарних норм та внутрішніх правил ресторану.Будь ласка, дзвоніть за номером тел. 093 924 34 83 Олександр.Будемо раді бачити гідних кандидатів!
Кухар гарячого цеху (в ресторан)
, Київ, Київська область
Наша рекрутингова компані шукає у заклад ресторанного типу "Novella Group" кухаря з досвідом роботи від 1 року. Найголовніше:ставка від 1800 грн/зміна;графік: 4/2 або 3/3 з 09:00 до 22:00;локація: м. Київ. Поділ.Додаткова інформація: виплати 2 рази на місяць (аванс та основна частина);найсмачніше харчування за рахунок компанії;комфортні умови праці;знижка 30% на все меню.Детальніше за телефоном!
Кухар в ресторан
, Київ, Київська область
У ресторан на Подолі шукаємо кухарівНа процеси хінкалі, салати та піцуМи гарантуємо:ставка 1200-1300 грн. / день за 12 годинграфік роботи; 5/2, 4/2 з 9:00 до 22:00Місцезнаходження — м. Київ, вул. Хорива ½Е. Недалеко від метро «Контрактова площа»Функціональні обов’язки:Приготування заготовок та готових страв згідно рецептури.Виконання санітарних норм та внутрішніх правил ресторану.Будь ласка, дзвоніть за номером тел. 093 924 34 83 Олександр.Будемо раді бачити гідних кандидатів!
Кухар Повар в цех напівфабрикатів "Галя Балувана", Жилянська
, Київ, Київська область
Вимоги: Досвід роботи бажаний але не обов'язковий; Готовність працювати на всіх процесах: ліпка, формовка, заготовки, приготування тіста. Відповідальність та охайність; Вміння працювати в команді; Уважність та старанність; Бажання вчитись та розвиватись; Наявність медичної книжки буде перевагою. Без шкідливих звичок. Відсітність хронічних хвороб при яких протипоказано тривала робота на ногах. Умови праці: Заробітна плата виплачується два раза на місяць. Графік роботи: 07:00 -19:00 Гнучкий графік роботи. На період стажування виплачується заробітна плата 500 грн./день Обов'язки: В нашій команді Ти будеш: Виконувати підготовчі роботи на кухні; Ліпити пельмені, вареники, хінкалі і ще багато чого Контролювати процес заморозки Виконувати пакування та фасування готової продукціїПідтримувати чистоту в цеху.