Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по рекламе в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Сборщик- монтажник корпусной мебели
Maestro Kitchen by ETC, Вся ; Киевская область; Киев
Требуется на производство по  изготовлению домашней корпусной мебели Сборщик- монтажник. Ваши обязанности: упаковка, сборка, монтаж корплекта мебелиМесто работы: производство (Хотов), обьекты (Киев)Условия работы: нормированный рабочий день с 9-18, обеспечение необходимыми рабочими инструментами и формой, при необходимости- предоставление жильяЕсли вы специалист в корпусной мебели, умеете работать в коллективе, не имеете вредных привычек - мы ждём от вас! 
Сборщик- монтажник корпусной мебели
Maestro Kitchen by ETC, Вся ; Киевская область; Киев
Требуется на производство по  изготовлению домашней корпусной мебели Сборщик- монтажник. Ваши обязанности: упаковка, сборка, монтаж корплекта мебелиМесто работы: производство (Хотов), обьекты (Киев)Условия работы: нормированный рабочий день с 9-18, обеспечение необходимыми рабочими инструментами и формой, при необходимости- предоставление жильяЕсли вы специалист в корпусной мебели, умеете работать в коллективе, не имеете вредных привычек - мы ждём от вас! 
Требуются клинеры без опыта работы
, Київ, Київська область
Мы клининговая компания убираем квартиры, дома, офисные помещениеЗарплата от 1000 в день ставкаАвансы раз в 5 днейДружелюбный колектив Корпаративы раз в месяцСтажировка оплачиваетсяЗаинтересовала вакансия?Оставляйте свой отклик или звоните ниже по номеру
МЕНЕДЖЕР з продажу по роботі з клієнтами
, Київ, Київська область
ПОСАДА: Спеціаліст з продажу та закриття угодЗаробітна плата: 15000 плюс відсотокМісто КиївТип зайнятості: повний деньДосвід роботи: потрібнийПро вакансію:- Продажі автокосметики великий асортимент, захисні просочення для одягу, взуття, для дому та для будівельних об'єктів.- робота з постійними клієнтами, жодних холодних дзвінків. Інформування клієнтів про нові продукти та спеціальні пропозиції.Пропозиція клієнтам, які вже купували щось у нас, дорожчих продуктів та послуг. Ви отримаєте докладні інструкції, що саме говорити, як вести переговори з клієнтом, відповідати на ті чи інші питання, заперечення тощо.Супровід та консультування клієнтів. ведення клієнтської бази, обліку роботи з клієнтами.Щоденний звіт про виконану роботу. Заробітна плата складається з базової ставки та преміальної частини, яка залежить від досягнення поставлених завдань. Верхня планка доходу практично не обмежена і залежить лише від вашої працьовитості.- Робота в офісі та на виїзді, повний робочий день.- Обов'язково буде тестове завдання та випробувальний термін.Бонуси: Навчання технологіям продажу, психології спілкування та особистої ефективності.Безкоштовна участь у тренінгах, на семінарах та в конференціях, що організуються компанією.Ця робота для вас, якщо: Ви звикли працювати на результат, а не заради галочки. Ви відповідальні та дисципліновані, вмієте ставити завдання та виконувати їх у строк. Ви вільно та впевнено спілкуєтеся з людьми. Ви володієте чи готові активно вчитися навичкам переговорів та продажів. Ви хочете багато працювати, заробляти та набувати цінних навичок. Чудово володієте ПКДодатковим плюсом для вас буде: Досвід продажів, переговорів, телефонних продажів (якщо ні – навчимо!). Проходження тренінгів особистісного зростання або тренінгів з продажу та переговорів.- Вам цікаві автомобілі та все що з ними пов'язано, збільшення продажів та бізнес.Опис компанії:Ми компанія ТОВ «Наноінжиніринг», є дистриб'юторами та офіційними представниками компаній виробників з Литви, Польщі, Німеччини, Кореї, Китаю .Поставляючи в Україну продукти провідних брендів для автомобілів, дому, взуття, одягу та будівництва, ми маємо контракти у різних сферах.Зокрема продуктів догляду за автомобілями ми маємо контракти на постачання з великими автодилерами та автосалонами по всій Україні. Також ми продаємо через масмаркети Rozetka.ua Prom.uaНаша компанія має дистриб'юторів у великих містах усієї України: Полтава, Одеса, Харків, Львів, Житомир, Дніпро, Суми. Всі наші дистриб'ютори мають першу партнерську ціну, що дозволяє їм робити рекламу, презентації та проводити навчання для своїх нових клієнтів.свої резюме надсилайте на пошту та месенджери
Ріелтор, менеджер з продажу нерухомості
, Київ, Київська область
АН "СТАТУС-КИЇВ" УСПІШНО ПРАЦЮЄ І ПОСТІЙНО РОЗВИВАЄТЬСЯ НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ - 20 РОКІВ!Вимоги:розглядаються кандидати з досвідом роботи у нерухомості чи продажах;вміння самостійно організовувати робочий час;бажання та вміння зрозуміти потребу клієнта;комунікабельність та вміння проводити переговори;бажання працювати для досягнення результату;цілеспрямованість, відповідальність, активна життєва позиція;володіння комп'ютером та інтернет.Обов'язки:робота з базою агентства нерухомості, здійснення дзвінків; розміщення реклами на сайтах нерухомості; пошук під покупця об'єкта нерухомості (консультація, підбір, призначення зустрічі, показ, супровід до задатку); ведення переговорів із продавцем об'єкта з метою продажу.Умови праці:офіс біля метро Лівобережна 5 минут пішки;вся необхідна для роботи оргтехніка, Інтернет;інформаційна, рекламна, юридична підтримка зі сторони агентства;стартове навчання і підтримка в робочих процессах від самого директора агентства!Для нас команда є головним ресурсом і двигуном компанії. Ми постійно навчаємо и розвиваємо, цінуємо и підтримуємо наших співробітників! У нас працюють тільки самі круті спеціалісти!Всю необхідну інформацію Ви зможете отримати при співбесіді або по телефону.Чекаємо активних людей, бажаючих заробляти великі гроші без обмежень!
Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПО
Franklin hostel, Вся ; Київська область; Київ
Оголошення від приватної особи (не агенція)Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПОАдміністратор / Покоївка у гуртожиток ( Хостел )Досвід не потрібен . Робота дуже проста , всьому навчимо і покажемоВакансія термінова, можна приступити вже прямо зараз .Обов'язки:• Зустріч і заселення нових мешканців.• Прибирання та прання постільної білизни з використанням пральної машини.Вимоги:• Обов'язкове проживання в нашому гуртожитку. Відмінні умови.• Відсутність шкідливих звичок.• Відповідальність , доброзичливість , порядністьУмови:• Графік вихідних уточнюється окремо.• Заробітна плата від 16000 грн. і більше• Надання безкоштовного місця для проживання.Приймаємо дзвінки з 8:00 до 22:00 Щоденно з понеділка по неділю.Зателефонуйте та запишіться на співбесіду прямо зараз!
Менеджер з продажу квартир в Києві (навчаємо з нуля)
, Київ, Київська область
В своїй роботі VALION робить ставку не лише на професіоналізм, але й на емпатію, тонке відчуття кожного клієнта. Ми чітко знаємо, що саме потрібно тим, хто звертається до нас, і готові втілювати мрії в життя. Проста система внутрішньої організації та дієві інструменти роблять можливою повноцінну реалізацію наших співробітників, як в рієлторстві, так і особисто. Більш того, цей процес йде паралельно з високим, необмеженим доходом! Що ми пропонуємо:Якісне навчання «з нуля». Правильна підготовка до робочого процесу є важливим кроком на шляху до успіху. Тому, в партнерстві з Міністерством Освіти України та сервісом «Dіm.Ria», ми створили професійний рієлторський інтенсив. Всього за п’ять днів ти в простій формі отримаєш знання від великої команди спеціалістів, та будеш готовий впевнено почати роботу.Підтримка на всіх етапах роботи. Досвідчений ментор, якого ми підберемо індивідуально під твої особисті якості, стане твоєю надійною підтримкою. З ним у зайвих помилок просто немає шансів!Оплачена реклама, широка база об’єктів. Для своїх співробітників ми безоплатно розміщуємо рекламу об’єктів на найпопулярніших майданчиках. Окрім того, в нашій базі активної нерухомості точно знайдеться саме те, що шукає твій клієнт.Комфортні умови роботи. VALION пропонує найкращий відсоток від кожної угоди без додаткових умов. Робочі місця знаходяться в самому серці нашої столиці, і повністю укомплектовані для твоєї роботи. Це саме той випадок, коли хочеться повернутись на роботу! Якщо у тебе є мотивація і бажання отримати необмежений дохід, ти отримуєш задоволення від активного життя та спілкування з людьми, хочеш постійно розвиватися та долати нові вершини, не гай часу – залишай своє резюме, або телефонуй за номером!
Рієлтор, менеджер з продажу квартир (навчаємо з нуля)
, Київ, Київська область
В своїй роботі VALION робить ставку не лише на професіоналізм, але й на емпатію, тонке відчуття кожного клієнта. Ми чітко знаємо, що саме потрібно тим, хто звертається до нас, і готові втілювати мрії в життя. Проста система внутрішньої організації та дієві інструменти роблять можливою повноцінну реалізацію наших співробітників, як в рієлторстві, так і особисто. Більш того, цей процес йде паралельно з високим, необмеженим доходом!Що ми пропонуємо:Якісне навчання «з нуля». Правильна підготовка до робочого процесу є важливим кроком на шляху до успіху. Тому, в партнерстві з Міністерством Освіти України та сервісом «Dіm.Ria», ми створили професійний рієлторський інтенсив. Всього за п’ять днів ти в простій формі отримаєш знання від великої команди спеціалістів, та будеш готовий впевнено почати роботу.Підтримка на всіх етапах роботи. Досвідчений ментор, якого ми підберемо індивідуально під твої особисті якості, стане твоєю надійною підтримкою. З ним у зайвих помилок просто немає шансів! -Оплачена реклама, широка база об’єктів. Для своїх співробітників ми безоплатно розміщуємо рекламу об’єктів на найпопулярніших майданчиках. Окрім того, в нашій базі активної нерухомості точно знайдеться саме те, що шукає твій клієнт.Комфортні умови роботи. VALION пропонує найкращий відсоток від кожної угоди без додаткових умов. Робочі місця знаходяться в самому серці нашої столиці, і повністю укомплектовані для твоєї роботи. Це саме той випадок, коли хочеться повернутись на роботу! Якщо у тебе є мотивація і бажання отримати необмежений дохід, ти отримуєш задоволення від активного життя та спілкування з людьми, хочеш постійно розвиватися та долати нові вершини, не гай часу – залишай своє резюме, або телефонуй за номером!
Маркетолог (фахівець з реклами)
PA B&P, Київ
У компанії нашого постійного клієнта, торгово-промислового підприємства, відкрито вакансію «Маркетолог», який володіє графічними програмами й навичками підтримки та просування сайтів. Перевага буде віддана спеціалісту з досвідом роботи від 2-х років.Компанія шукає професійного працівника для співробітництва на довгостроковій основі. Функціональні обов’язки:створення (організація та проведення) маркетингових стратегій;визначення річної маркетингової стратегії та тактики виходячи з комерційних такомунікаційних цілей;маркетингові дослідження, вибір ефективних каналів для розповсюдження комунікації;розробка медіа-стратегії бренду, взаємодія з компаніями та фахівцями, які роблять послуги в напрямах реклами (ЗМІ, рекламні агентства, дизайнери та ін.);моніторинг активності конкурентів;моніторинг, оцінка та розвиток власних інструментів комунікації та їх оптимізація (медіа, IT, Інтернет, преса);контроль створення рекламних матеріалів: POSM, фото-, відео- матеріалів;планування та координація маркетингової активності дилерів;адміністрування (планування, бюджетування, документація та звітність);організація національних та регіональних активностей згідно маркетингового плану (виставки, зустрічі з дилерами, локальні демонстраційні тури);підтримка корпоративних сайтів та їх просуванням;організація і реалізація різнопланових іміджевих заходів, інше.Кваліфікаційні вимоги до кандидата:вища освіта;досвід роботи від 2-х років з подібними посадовими обов’язками;оперативність вирішення поставлених завдань з націленістю на кінцевий результат, активність; креативність; порядність; націленість на результат.Перевагою вважаємо:наявність власного портфоліо;наявність напрацьованих зав’язків в ЗМІ;володіння англійською мовою (поглиблений).Умови роботи:офіційне працевлаштування;заробітна плата обговорюється на співбесіді;робота на повну ставку, офіс у районі метро «Славутич» (15 хв від метро, є розвезення);робота офісі, режим роботи з 09.00 до 18.00 (готові вислухати пропозиції кандидата);тривалість випробувального терміну: три місяці.Кандидатам, які бажають взяти участь у конкурсі, прохання надіслати свої резюме з фотографією та бажаним рівнем оплати праці.
Робота с ежедневной оплатой, без опыта работы
, Київ, Київська область
До компанії моб. звʼязку ТОВ «Tell-S»На повний робочий день потребуємо оператора -консультанта Зв’язкуYЗарплата фіксована ставка 20500 грн +15%Графік роботи 08:00-17:00Твої обовʼязки:Вчасно приходити на роботу; Vивчати нову інформацію; Просто палати бажанням багато заробляти; Спілкуватись з нашими клієнтами, та заохочувати їх до якісної та продуктивної співпраці з нами;Консультувати щодо тарифных пакетів ;Наш кандидат : Відвертий , активний; Працьовитий та комунікабельний;Беремо без досвіду роботи , так в з досвідомРозглядаємо студентів, впо та різних кандидатів дамо можливість заробляти і навчимо кожного кандидатаУмови яки ми пропонуємо :-Оплачуєме стажування щодня с 1 дня-500 грн-Оплата заробітної плати щотижня ставка і % кожну пʼятницю 4тис +%Ставка на місяць 20500 грн і%%%Співбесіда онлайнПо всім питанням дзвонить нашому адміністратору і чекаємо на зустрічАдреса: м. Київ Святошинський районБізнес центр
Керівник відділу експортних продажів українського представництва
KF Group, Київ, Київська область
Європейський виробник широкого спектру технічної продукції (B2B, B2C, industrial) оголошує конкурс на посаду керівника відділу експортних продажів українського представництва. Обов'язки: Участь у формуванні стратегії розвитку бізнесу компанії Організація планування та виконання планових показників збуту продукції Планування, підготовка та управління експортними операціями Дослідження зарубіжних ринків збуту. Моніторинг конкурентного середовища за великим асортиментом номенклатурних виробів. Організація пошуку зарубіжних контрагентів, залучення та утримання клієнтів. Створення та розвиток клієнтської бази, побудова дилерської мережі за кордоном, розвиток взаємовідносин, надання технічної та методологічної підтримки продажів, просування продукту по всіх каналах збуту (В2В, В2С, В2G, DIY). Проведення переговорів та здійснення замовлень, укладання договорів та зовнішньоторговельних контрактів. Планування та організація роботи з розвитку та просування брендів. Організація та участь у міжнародних виставках. Вимоги: Досвід роботи у сфері активних продажів, ЗЕД (експорт, імпорт), робота в іноземній компанії є конкурентною перевагою. Навички організації проектних продажів, роботи з мережами DIY. Знання ринку будівельних матеріалів, досвід проведення маркетингових досліджень, організація міжнародних виставок. Володіння іноземною мовою (англійською) на вільному рівні, друга іноземна є конкурентною перевагою. Самостійність, активність, комунікабельність, відповідальність, орієнтація на результат, загальнолюдські пріоритети. Умови: Офіційне оформлення, соціальні гарантії, корпоративний пакет, впорядкований офіс, дружній доброзичливий колектив. Заробітна плата за результатами співбесіди, додаткова мотивація — за підсумками діяльності. Випробувальний термін 3 місяці.
Фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог)
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 8710 грнУ тому числі основна: 8710 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вакансія для осіб з інвалідністю. Розробляє рекламні тексти, плакати, проекти, каталоги, буклети. Контролює іх якість, забезпечуючи наочність і доступність реклами. Організовувати роботу з рекламування продукції та послуг для просування на ринку збуту, інформуючи споживачів про переваги якості та відмінні властивості товарів. Резюме надсилати: детальніша інформація про вакансію за тел. (067) 4123782Режим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Муьтизадачність. Орієнтація на високий результатОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, комунікабельність
Рекрутер (з навчанням)
, Київ, Київська область
Ми є молодою компанією, що швидко розвивається в сфері рекрутингу і реклами, і налічує понад 100 відданих своїй справі та висококваліфікованих спеціалістів різного рівня.Наразі ми розвиваємось та розширюємо свої відділи. Тому, ми в пошуку молодого та перспективного колегу до нашого колективу, на посаду "Помічника HRD"Опис вакансії: Допомога керівнику;Бути першою лінією відбору кандидата;Робота з різноманітними Job-сайтами;Запрошення кандидата на співбесіду;Перевіряти достовірність інформації вказаної кандидатом;Зустрічати кандидата і проводити до керівника на співбесіду;Базове ведення звітностей.Від нас, в свою чергу, ти отримаєш:постійний розвиток та стрімкий кар'єрний зрістграфік: пн-пт 9:00-19:00фіксована ставка у розмірі 20000 грн + KPIофіційне працевлаштування. Піклуємося про співробітників:є велика кухня де можна посидіти з друзямив офісі є зона для відпочинку з книжками та ігровими приставками, щоб ніхто не нудьгувавна кухні завжди є чай, кава, гранола, молокоми надаємо корпоративну знижку 50% на обіди з ресторануВіддаленого формату немає!
Начальник відділу аналітики та звітності
Укрзалізниця, Київ, Київська область
Акціонерне товариство «Українська залізниця» - національний перевізник вантажів та пасажирів. Ми будуємо стале економічне майбутнє нашої країни.Запрошуємо стати частиною команди на посаді Начальник відділу аналітики та звітності.Посадові обов’язки:Контроль діяльності Департаменту;Збір, консолідація та обробка даних. Аналітична підтримка роботи Департаменту;Ведення та адміністрування загальної бази ризиків, бази операційних ризиків самооцінки, бази подій ризиків / інцидентів;Підготовка ризик-звітності та ризик-дашбордів;Автоматизація звітності;Розробка, оптимізація, підтримка статистичних / аналітичних моделей для оцінки ризику;Аналіз даних (первинний аналіз, статистичний аналіз, узагальнення та групування даних, виявлення взаємозв'язків, тенденцій і аномалій у даних тощо);Вимірювання, моніторинг та контроль фінансових ризиків (валютного ризику, ризику ліквідності, ризику зміни процентної ставки, цінового);Створення розрахункових інструментів;Підготовка звітності (щомісячної, квартальної, піврічної звітності);Підготовка пропозицій щодо обмеження / оптимізації розміру ризиків.Вимоги до кандидата:Вища освіта (економічна, фінансова);Від 4 років досвіду в ризиках і від 1 року на керівній посаді в напрямку аналітики та звітності; Впевнений користувач Excel, Word, Power Point, MS Project;Вільне володіння англійською мовою.Ми пропонуємо:цікаву, динамічну роботу у великій компанії;офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;конкурентний рівень оплати праці;широкі можливості для професійного та кар'єрного зростання.
Менеджер з продажу нерухомості
АН «Гранд Оселя» (ФОП Смалійчук О.О.), Київ
Вимоги, побажанняРієлтор, менеджер з нерухомості-   % від продажу Агенція нерухомості "Гранд Оселя" запрошує в свою команду спеціалістів з нерухомості.Якщо у Вас є досвід роботи рієлтором, ми готові розглянути індивідуальні умови співпраці віддалено. Розглянемо також кандидатів без досвіду, але з великим бажанням працювати на результат. Агенція нерухомості "Гранд Оселя" надає якісні послуги з продажу й оренди житлової та комерційної нерухомості, продажу земельних ділянок. Що отримаєш ти:офіс у Святошинському районі, з виглядом на парк, забезпечений всім необхіднимнавчання, яке дозволить швидко почати працювати та отримувати результатдохід не обмежений — високий % від кожної угоди, виплата в день угодиюридичний супровід, агенція забезпечує рекламу. сучасний та демократичний підхід в усіх питанняхпостійний супровід від керівника в робочому процесіграфік ПН-ПТ з 9:00 — 18:00дружній та веселий коллектив.Що ми очікуємо від тебе:ми готові брати без досвіду та повністю навчати, але пріоритетним буде досвід роботи в продажах, досвід живого ділового спілкування.готовність працювати з великим об'ємом інформації.вам буде легко в нас працювати, якщо Ви пунктуальні, відповідальні, швидко навчаєтесь, відчуваєте впевненість в спілкуванні з людьми.вільне володіння ПК.Що треба робити:аналізувати ринок нерухомостіпроводити переговори з власниками та покупцями;відповідати на дзвінки та повідомлення клієнтівпідбирати об'єкти нерухомості для кожного клієнтапроводити перегляди об'єктівсупроводжувати угоди, заключати договори Якщо Ви відчуваєте, що все це для Вас — дзвоніть, залишайте відгук або пишіть в вайбер, відповімо на ваші запитання та домовимось про співбесіду  
Фахівець із зовнішньої реклами (ст.м.Тараса Шевченка)
, Київ, Київська область
Національна фармацевтична компанія «Фармастор» запрошує в свою команду Менеджера з рекламиНам необхідний співробітник, який має досвід та знання:вища освіта;досвід роботи від 3-х років у сфері виробництва рекламних конструкцій;?володіння MS Office на рівні впевненого користувача;знання 1С, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Сorel Draw буде перевагою;проактивність, самоорганізація, бажання і вміння працювати на результат.Задачі, з якими Ви будете працювати:проектування зовнішніх рекламних конструкцій;перевірка кошторисної документації на зовнішні рекламні конструкції;замовлення виготовлення та встановлення зовнішніх рекламних конструкцій;забезпечення безперебійної роботи зовнішніх рекламних конструкцій;організація проведення ремонтів зовнішніх рекламних конструкцій;робота з орендодавцями з питань експлуатації та встановлення зовнішніх рекламних конструкцій;заведення рахунків у 1С, закриття дебіторської заборгованості по зоні відповідальності.Що Ви отримаєте від роботи в компанії:графік роботи: 5/2, з 9:00 до 18:00;робота в стабільній компанії;офіційне працевлаштування згідно КЗоТ;конкурентний рівень заробітної плати;перспектива кар'єрного та професійного зростання;офіс в центрі міста (поряд з метро Т.Шевченка);#Ми розвиваємось — Ми розвиваємо!#Надсилайте своє резюме або телефонуйте:Тел.: 06*********52 Юлія
Фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог)
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 8710 грнУ тому числі основна: 8710 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вакансія для осіб з інвалідністю. Розробляє рекламні тексти, плакати, проекти, каталоги, буклети. Контролює іх якість, забезпечуючи наочність і доступність реклами. Організовувати роботу з рекламування продукції та послуг для просування на ринку збуту, інформуючи споживачів про переваги якості та відмінні властивості товарів. Місце роботи: м. Київ, Дарницький р-н. вул. Новодарницька, 28/9. Резюме надсилати: тел. (067) 4123782Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Орієнтація на високий результатОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність
Керівник відділу практики
Міжнародний європейський університет, Київ
Вимоги: Вища освіта, володіння англійською мовою – не нижче А2.Досвід роботи – не менше 3-x роківВолодіння навичками:ділового спілкування українською та англійською мовами;оформлення розпорядчих і звітних документів відповідно до ДСТУ 4163:2020 та стандартів ISO 9000:2015;володіння офісною оргтехнікою;використання програм пакету MS Office, цифрових інструментів Google.Обов'язки:Здійснення організації практики студентів, у т. ч. іноземних, відповідно до навчальних планів i робочих програм, враховуючи вимоги МОН України і МОЗ України;Участь у розробці робочих програм з проходження різних видів практик за освітніми програмами Університету та їх затвердженні у встановленому порядку;Організація укладання договорів на проходження практики з базами практики та узгодження графіків її проходження, у т.ч. з іноземними партнерами Університету;Контроль організації та проходження практики студентами на базах практики, у т.ч. закордонних, відповідно до навчальних планів та робочих програм;Забезпечення своєчасності формування розпорядчих документів по університету, ведення поточного діловодства з питань проходження практики;Вивчення i впровадження позитивного досвіду інших навчальних закладів з питань організації та методики практичної підготовки здобувачів вищої освітиУмови роботи: Офіційне працевлаштування. Графік роботи 5/2 з 9:00 до 18:00 Дружній колектив, хороша атмосфера, комфортні умови роботи. Сучасний, теплий та зручний корпус.Адреса: проспект Академіка Глушкова, 42В (м. Теремки).
Керівник відділу програмістів 1С/BAS
Всеукраїнські системи управління, Київ
Опис вакансіїВсеукраїнські системи управління — проєктна ІТ компанія. Ми допомагаємо бізнесу України не лише підтримувати свою роботу, а й розвиватися попри складні часи. Налаштовуємо, доопрацьовуємо та підтримуємо системи для управління та контролю бізнесу. Серед них — BAS, Odoo, 1С (підтримуємо вже існуючі проекти, які не готові до переходу на нову систему) та інші. Наша місія: допомогти нашим клієнтам подолати хаос у обліку, автоматизувати процеси, підвищити продуктивність співробітників та прибуток компанійОсновні обов’язки:Оцінка складності виконання завданьУправління та координація роботи відділу програмістів 1С/BAS системПостановка та розподіл задач для команди програмістів та контроль за їх виконаннямПроведення оцінки термінів та бюджету проєкту, та складання ризик-плануДопомога в тестуванні та реалізації продуктуСпілкування з керівниками різних рівнівВедення супровідної документації по проєктуЩо нам важливо:Вища освітаДосвід роботи в програмуванні BAS/1С від 4 років на звичайних та керованих формахГлибокі знання мови програмування BAS/1СЗнання архітектури типових конфігурацій: УТ, УТП, УПП, продукти лінійки BASРозуміння принципів баз даних та досвід роботи з нимиДосвід інтеграції продуктів BAS/1С та сторонніх програм через їх APIДосвід роботи з обмінами, файлами, СКДНавички роботи керівником відділуВисокий рівень комунікаційних навичокДосвід вибудовування довірчих відносин із командоюСистемний підхід при плануванні та вирішенні завданьПедантичність, пунктуальність, здатність до самоорганізації, особиста відповідальністьМи пропонуємо:Гідну та конкурентну оплату праціГрафік роботи: ПН-ПТ з 09:00 до 18:00Цікаві проектиМожливість віддаленої роботи.Професійний розвиток та дружня атмосфера в колективіБільше інформації про нас: vsu.biz.ua/Запрошуємо Тебе до активної та дружньої команди професіоналів, з якою комфортно працювати та досягати поставлених цілей!
Маркетолог в мережу аптек (реклама)
Рекрутингова агенція Фортуна, Київ
Мережа аптек в пошуку маркетолога в свою команду. Якщо ти мрієш бути частиною молодої, активної, прогресивної та великої команди, маєш знання в сфері маркетинга або реклами, то ми чекаємо саме на тебеВимоги:Вища освітаДосвід роботи від 1-го рокуОбов’язки:Колаборації з партнерами та ЗМІАдміністрування розміщення реклами на радіо, медіа, транспорті тощо.Розробка креативівНаписання текстівУмови роботи:Повна зайнятість з 9:00 до 18:00Офіційне працевлаштування та соціальні гарантіїОфіс в м.Київ, РусанівкаЯкщо Вас зацікавила вакансія та націлені на результат — надсилайте резюме.Контактна особа: Дар’я 097-814-52-26, телеграм @Darja_FortunaHR