Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор стиральных машин в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор стиральных машин в Киеве"

11 877 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Оператор стиральных машин" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Оператор стиральных машин в Киеве открыто 9 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.9+ грн. 22.2% объявлений с зарплатой 13.2+ грн, и 11.1% с зарплатой 11.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор стиральных машин в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор стиральных машин в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Мастер по коже. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Заводы с зарплатой 21875 грн, а на третьем - Мастер по реставрации ванн с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Терміново потрібен Комендант в хостел Київ! Беремо без досвіду!
, Київ, Київська область
Компанія "МарсPlus" - провідний оператор хостелів в Україні, запрошує на роботу в Києві Коменданта для нашого хостелу. Ми шукаємо енергійну, відповідальну та комунікабельну людину, яка готова прийняти виклик і забезпечити бездоганне функціонування нашого хостелу. Дуже гарний варіант для ВПО, людей з інших міст, гарна пропозиція для різної вікової категорії , пенсіонерам тощо.Задачі:Забезпечення безпеки і порядку в хостелі Заселення людей, що знову прибули та виселення Ведення облікової документації Забезпечення дотримання правил та регламентів хостелуКонтроль та здійснення щоденного прибирання, прання постільної білизни у пральній машині.Вимоги:Висока відповідальність та організованість, комунікабельність та доброзичливістьМи віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичокМожна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням , наставник завжди з вами на зв’язку)Для цієї вакансії потрібне обов'язкове проживання у хостелі.Пропонуємо:Конкурентну заробітну плату Дружній колектив та комфортні умови роботи Можливість працювати в сучасному та стабільному хостелі Безкоштовне проживання у хостелі для співробітниківГнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю. Якщо ви готові прийняти виклик та забезпечити бездоганне функціонування нашого хостелу, ми раді запропонувати вам цю вакансію. Не втрачайте часу, телефонуйте і приєднуйтесь до нашої команди вже сьогодні!
Різальник-оператор різальних машин у поліграфію (житло)
Друкарня Вольф, Київ
Для іногородніх є житло за рахунок компанії!Хочеш працювати з лідером? Друкарня Вольф - відома  друкарня, яка працює як на українському, так і на міжнародному ринку.Ми - будемо раді прийняти у свої ряди активну, націлену на результат людину, яка зможе зробити нашу команду ще кращою!На виробництво ми запрошуємо на роботу Різальника поліграфічної продукції з досвідом роботи у постдрукарський цех Наші вимоги:досвід роботи на різальному постдрукарському обладнанні;наше обладнання машини: PERFECTA 115, Perfecta 115 TV, PERFECTA 115 TVC, POLAR 78 ED, Seypa TV 115. відповідальність, дисциплінованість, акуратність, уважність, старанність;Натомість ти отримаєш: зручний графік: 3/3 день/ніч з 8.00 до 20.00 та з 20.00 до 8.00 ; заробітна плата залежить від виробітку; гарний колектив:Для іногородніх надаємо житло за рахунок компаніїМи знаходимося на вул. Івана Виговського (Маршала Гречка), 13Хочеш дізнатись про нас більше?Заходь на наш сайт: wolf.uaМи в соцсмережах: facebook.com/print.wolf/Наше виробництво:youtube.com/watch?v=IGtEnkO0XecШвидше відправляй резюме:  відправити резюме Телефонуй!  067 322 63 53  Юлія, менеджер з персоналуПрацюй з лідером!
Оператор підлогомийної машини в ОСББ м.Печерська
, Київ, Київська область
Потрібен оператор підлогомийної машини в ОСББ (м.Печерська)Пропонуємо:Графік роботи: с 9:00 до 17:00 Пн. - Пт. та с 9:00 до 13:00 Сб.Зарплата: 14000За більш детальною інформацією телефонуйте: 09******44 Тетяна
Потрібен оператор машинного прання
, Київ, Київська область
На роботу в пральню потрібен робітник робітниця для прання в пральних машинах заробітна плата від 900-1000 грн за день графік з 7:30 до 16:30 годин опит роботи не потрібен всему навчимо район метро Берестейська
Оператор обчислювальних машин
Київський національний університет ім.Т.Шевченка, Київ
В провідний вищий державний заклад освіти потрібен оператор обчислювальних машин (комп'ютерів)Вимоги до кандидата:· Середня технічна освіта або комп'ютерні курси;· Бажаний досвід роботи; · Знання основ комп'ютерної техніки;· Досвід роботи з ОС лінійки Windows (7,10,11), Microsoft Office.Умови праці:· офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій;· своєчасна заробітна плата;· комфортні умови праці;· можливість професійного зростання.
Оператор обчислювальних машин
, Київ, Київська область
В провідний вищий державний заклад освіти потрібен оператор обчислювальних машин (комп'ютерів)Вимоги до кандидата:· Середня технічна освіта або комп'ютерні курси;· Бажаний досвід роботи; · Знання основ комп'ютерної техніки;· Досвід роботи з ОС лінійки Windows (7,10,11), Microsoft Office.Умови праці:· офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій;· своєчасна заробітна плата;· комфортні умови праці;· можливість професійного зростання.
Оператор пральних машин
, Київ, Київська область
На пральну потрібен оператор пральних машин Графік з 7:30 до 18:00Вівторок,середа,четвер,субота Виплати 2 рази на тиждень Ставка 1000 грн за день.
Прасувальниця, прачка, оператор пральних машин
Доктор Рьодгер Сервис Менеджмент, Київ
На професійну пральню та хімчистку терміново потрібні ПРАСУВАЛЬНИЦЯ, ПРАЧКА, ОПЕРАТОР ПРАЛЬНИХ МАШИНВимоги:Уважність, бажання вчитися, працьовитість;Акуратність та уважність до деталей;Надійність та відповідальність;Вміння працювати в колективі;Фізична витривалість.Умови роботи:Гнучкий графік роботи: 2/2, 3/3, 7/7;Зміни: денні — з 7−00 до 19−00 або нічні — з 19−00 до 7−00;Оплачуване стажування та навчання;Є можливість переночувати між змінами, душова;Конкурентний рівень заробітної плати;Офіційне працевлаштування;Комфортні умови роботи на сучасному виробництві;Дружній колектив.Обов’язки:Глажка та сушіння одягу, постільної білизни/рушників тощо на професійному сучасному обладнанні.Район Дарницького залізничного вокзалуЗвертатись за телефоном:093−346−64−91 Світлана 
Оператор підлогомийної машини
, Київ, Київська область
ТЕРМІНОВО потрібен оператор підлогомийної машиниКиїв, вулиця Пирогівський шлях.(Голосіївський район)Опис вакансіїДоброго дня!Шукаємо ТЕРМІНОВО оператора підлогомийної машиниГрафік роботи понеділок-п'ятниця з 08:00 до 17:00 оплата 17000 грн в місяць (Безкоштовний розвіз з м. Академмістечка, Либідська, Видубичі, Лісова, Героїв Дніпра, також безкоштовний розвіз з території заводу
Оператор пральних машин
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 10400 грнУ тому числі основна: 10400 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Автоматична загрузка та вигрузка одягу та текстилю в пральні машини. Працювати в санаторії. ( м. Київ вул. Вишгородська, 83а ). Режим роботи обговорюється при співбесіді (1/3,т вахта, 7/7) Кімната для проживання надається.детальніша інформація про вакансію за тел. (044) 527 67 30, (044) 2398535, (097)7524405, (099)7091591Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):активність, оперативність.
Оператор підлогомийних машин в супермаркети та ТРЦ (Оплата щоденно)
ТОВ «Арома Клін», Київ
Оператори підлогомийних машин потрібні клінінговій компанії в супермаркети та ТРЦ:Робота у Вашому районіДенна зміна з 8:00-20:00 Нічна зміна з 20:00-8:00Оплата після зміниОплата щоденно.
Оператор підлогомийних машин вул. Леся Курбаса (Оплата щоденно)
ТОВ «Арома Клін», Київ
В супермаркет Велмарт по вул. Леся Курбаса потрібні:Оператори підлогомийних машин.Денна зміна з 8:00-20:00Нічна зміна з 20:00-8:00Оплата після зміниОплата щоденно.
Оператор підлогомийних машин
ТОВ «Арома Клін», Київ
Клінінговій компанії потрібні:Оператори підлогомийних машин.Денна зміна з 8:00-20:00 Нічна зміна з 20:00-8:00Оплата після зміниОплата щоденно.