Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Секретарь на ресепшн в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Администратор рецепции
ЗАО, Логи-Украина, Киев, Київ
Требования: Уверенное владение ПК; высшее образование; хорошо поставленная грамотная речь; исполнительность; обязательность; неконфликтность.Обязанности:Встреча клиентов; работа с клиентами в телефонном режиме; работа с первичной документацией ( MS Office ).Условия работы: Пятидневная рабочая неделя, официальное оформление, персональное рабочее место, перспектива карьерного роста, высокий уровень оплаты труда от 20.000 грн в месяц.Внимание, с резюме не работаем. Предпочитаем общение в телефонном режиме.Резюме не рассматриваются, приветствуется личное общение:Обращайтесь по тел.: (066)_4З1_З952 или (098)_ЗЗ2_588З – Ирина
Адміністратор на ресепшн
, Київ, Київська область
Посада: Адміністратор на ресепшнКомпанія: «Recora» — провідна рекрутингова агенція, що спеціалізується на пошуку найкращих талантів для ведучих компаній у всіх галузях. Ми шукаємо відповідальну людину, яка володіє високим рівнем організаційних навичок. Важливо також мати комунікативні здібності та бути здатним працювати в колективі. А також важливо бути зацікавленим у постійному самовдосконаленні та розвитку професійних навичок. Основні обов’язки включають: Ласкаво зустрічати гостей та клієнтів компанії; Обробку телефонних дзвінків; Реєстрація відвідувачів та ведення журналу відвідуваності; Управління та видача документів, забезпечення вчасної доставки повідомлень та листів;Вимоги:Досвід у спілкуванні з людьми стане плюсом;Базові навички роботи з ПК;Охайний зовнішній вигляд;Здатність ефективно працювати в команді;Вища або середня освіта;Ми пропонуємо:Заробітну плату 25 000 — 30 000 грн;Мотивуючу систему бонусів, що дозволяє збільшити ваш дохід залежно від результатів та досягнень;Графік роботи 5/2 з можливістю обрати 4/2;Роботу в команді, у якої є чому навчитися і яка завжди готова прийти на допомогу;Корпоративні заходи та події для спільного відпочинку та підтримки командного духу;Комфортне робоче місце з сучасним обладнанням;Залишайте свій відгук і приєднуйтесь до нашої дружньої команди.
Secretary-Receptionist
ЗЕСТ Аутсорсінг, Київ, Київська область
ЗЕСТ Аутсорсінг оголошує конкурс на заміщення вакантної посади «Секретар рецепції» в рамках проєкту для міжнародної організації, що займається питаннями захисту та підтримки дітей.Основні обов'язки:- Реєстрація вхідних та вихідних документів (сортування кореспонденції, систематизація матеріалів для перенаправлення іншим підрозділам організації та партнерам);- Відповідь і переадресація вхідних телефонних дзвінків;- Зустріч іноземних відвідувачів в офісі, подача кави/чаю;- Допомога в організації заходів в офісі, підготовка необхідних матеріалів;- Складення листів з різних адміністративних питань;- Робота з документами (переклад, ведення тендерної бази);- Допомога помічнику керівника в разі потреби (ведення календаря зустрічей, складення листів, організація зустрічей);- Допомога в дрібних адміністративних питаннях, таких як замовлення канцтоварів на місячній/щотижневій основі;- Допомога в підготовці до тендерів;- Забезпечення належного утримання та прибирання офісних приміщень;- Виконання інших обов’язків на прохання керівника.Вимоги до кандидатів:- Досвіду роботи на аналогічній посаді;- Вища освіта;- Англійська мова — рівень Upper-Intermediate (письмова та розмовна);- Досвідчений користувач MS Office;- Відмінні організаторські здібності;- Адаптивність і гнучкість;- Вміння працювати в умовах багатозадачності, відповідальність, вміння працювати в команді.Компанія пропонує:- Офіційне працевлаштування, соціальні гарантії згідно КЗпП;- Графік роботи: п'ятиденний робочий тиждень, субота та неділя — вихідні;- Місце розташування офісу: Київ, ст. м. Арсенальна;- Конкурентний рівень заробітної плати.Надсилайте свій відгук через сайт, або телефонуйте, пишіть нам: Viber, Telegram, моб.: 093 628 33 70, моб.: 096 960 83 43, 099 337 92 99. Будь ласка, зверніть увагу, що надсилаючи резюме на електронну адресу ТМ ЗЕСТ Аутсорсінг (@hr-outsourcing.com.ua), Ви надаєте згоду на обробку наданих Вами персональних даних з метою підбору та забезпечення персоналом підприємств і організацій замовників компанії.*Отримувати від громадян, яким надано послуги з пошуку роботи та сприяння в працевлаштуванні, інші пов'язані з цим послуги, гонорари, комісійні або інші винагороди забороняється.
Робота Адміністратор рецепції (м. Позняки вул.Урлівська 22)
, Київ, Київська область
Ми мережа ДРЦ «Країна Мрій» ми в пошуку АДМІНІСТРАТОРА РЕЦЕПЦІЇ.Наш рецепціоніст — привітна, відповідальна, щира людина, з досвідом роботи на аналогічній посаді або з великим бажанням навчатись!Заробітня плата: 14100 грн. (ставка + %)Графік роботи: 3/3, 2/2 з 9.00−21.30Розташування: м.Київ, вул.Урлівська 22, м. «Позняки»Ми пропонуємо:бонуси та мотиваційні програми;ранкова кава та смачний обід;оплачуване стажування;реальний кар'єрний ріст у нашій динамічній мережі.Саме у нас Ви зможете покращити свої вміння та навички і втілити свої ідеї у реальність!
Администратор на ресепшен
Ambassadorplaza, Київ
Гостиничному комплексу «Ambassador Plaza» по адресу: улица, Ивана Выговского, 5/1, недалеко от станции метро Нивки нужен администратор на ресепшн, Обещаем стабильную заработную плату, предоставляем питание для персонала.Требования: Возможно без опыта работы, научим. Приятная внешность, презентабельный внешний вид, грамотная речь, коммуникабельность, инициативность, ответственность, аккуратность, без вредных привычек. Знание англ. языка не ниже среднего уровня.Условия работы: Посменный график работы: день, ночь два выходных.Обязанности: Бронирование номеров, встреча, поселение и выселение гостей, их регистрация.Контактное лицо: Елена
Адміністратор рецепції
, Київ, Київська область
Ми - ЕНТІДЖІ. Ми створюємо події з 2010 року. Від масштабних концептуальних проектів до нішевих культурних подій. Наші клієнти - великі українські корпорації. Серед форматів - online та VR-івенти, подієвий маркетинг, бізнес-заходи, внутрішньокорпоративні івенти.Запрошуємо приєднатись до нашої компанії у якості Адміністратора рецепції!Вимоги:старанність, акуратність в роботівисокий ступінь комунікабельності та відповідальності;знання ПК (активне користування електронними поштами, Word, Excel) та офісної техніки.​Обов’язки:оформлення, заповнення документів;листування з партнерами;введення баз даних;адміністрування життєдіяльності компанії;прийом і розподіл замовлень між підрозділами;виконання доручення керівника.Умови:Робота в умовах стабільної компанії.Заробітна плата 30000 грнОфіційне працевлаштування.Графік пн-пт, 9.00 — 19.00.Професійна підтримка з боку керівництва.Дружній колектив.Ми гарантуємо цікаву роботу з перспективою кар'єрного зростання та розвитку професійних навичок. Залишайте своє резюме або відгук з контактним номером! До зустрічі!
Адміністратор рецепції
, Київ, Київська область
Привіт! Ми, «Аристократ І» у пошуках адміністраторів рецепції. Запрошуємо вас стати частиною нашої великої команди професіоналів.«Аристократ І» — місце, де зупиняється час і можна забути про буденність. Ставши членом нашої команди, ти приєднуєшся до спільноти однодумців, в якій кожен розвивається, набуває досвіду та ділиться ним, досягає поставлених цілей та отримує за це достойну винагороду. Відчуваєш свій потенціал? — залишай свій відгук.Що ми пропонуємо?ставку від 20 000 до 24 000 гривень;оплачуване стажування;% за продажі додаткових послуг: СПА-послуги, масажі, лазня;за необхідності проживання на території комплексу на момент змін;безкоштовне дворазове харчування;Ти нам підходиш, якщо:впевнений користувач ПК;перевагою буде досвід робота з Booking.com, Travelline;умієш запропонувати послугу;грамотно володієш українською;Приєднуйтесь до нашої команди, чекаємо на ваш відгук.
Адміністратор на ресепшен
, Київ, Київська область
Вакансія: Адміністратор рецепції у Центр Подології Тетяни ГоліковоїМісце роботи: Київ (Лівий берег, вул Бориса Гмирі)Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокуВисока відповідальність та організованістьВміння працювати з клієнтами та вирішувати конфліктні ситуаціїВільне володіння українською мовою, знання англійської буде перевагоюОбов’язки:Прийом та обробка дзвінків, запис клієнтів на прийомКонсультація клієнтів щодо послуг центруОрганізація роботи рецепції, підтримання порядку на прийоміВедення обліку відвідувачів та робота з електронними базами данихУмови:Графік роботи: з 10.00 до 21.00 5/2, (під запис)Заробітна плата обговорюється на співбесідіМожливість професійного зростання та розвитку у молодій та перспективній компанії.
Адміністратор рецепції
, Київ, Київська область
Адміністратор рецепції Optima Hotels & Resorts Готельно-ресторанний бізнес;КиївПовна зайнятість.Комунікабельність. Адміністративна робота. Грамотна усна та письмова мова. ВідкритістьОпис вакансіїНайбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts» оголошує пошук кандидатів на вакансію «Адміністратор рецепції»Основні вимоги: комунікабельність, відкритість, приємна зовнішність;грамотна українська мова;знання базових стандартів обслуговування;Посадові обов’язки:прийом і розміщення гостей готелю;робота з касовим апаратом, готівкою;допомога гостям, в разі виникнення потреби;робота за стандартами служби прийому і розміщення.Ми пропонуємо:стабільна заробітна плата;можливість професійного росту та кар'єрного розвитку;офіційне працевлаштування.
Адміністратор на ресепшн
, Київ, Київська область
Адміністратор на ресепшн20 000 грн, 20 000+ бонуси Краса, фітнес, спорт; 10–50 співробітниківКиївПовна зайнятість, неповна зайнятість. Також готові взяти студента. Досвід роботи від 1 року. Незакінчена вища освіта.Комунікабельність. Робота з касовим апаратом. Доброзичливість. Відкритість. СтресостійкістьОпис вакансіїСпортивно-оздоровчий комплекс «Перспектива» пропонує посаду адміністратора рецепції.Вимоги:Вища чи незакінчена освіта;Досвід роботи 1 рік;Комунікабельність, відкритість, приємна зовнішність;Знання етикету.Посадові обов’язки:ведення електронного журналу записів клієнтів на процедури/тренування;регулювання та обдзвонення клієнтів, нагадування про процедуру/тренування;презентація послуг комплексу;ведення касової книги та робота з касовим апаратом, а також банківським терміналом;ведення поточного рахунку клієнтів.Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботи ;Тепла та простора рецепція;Доброзичливий та веселий колектив.
Администратор в спортклуб и танцевальную студию. Оболонь
, Київ, Київська область
Администратор в спортклуб и танцевальную студию. 2й Дрим Таун, атриум Африка.Требования (обязательно): ОР от 1 года на аналогичной должности, М/Ж до 30, приятной внешности, без вредных привычек и без лишнего веса, умение решать стрессовые ситуации и быть клиентоориентированным специалистом, работа с соцсетями!!, умение пользоваться орг. техникой, знание основных программ MS Office. Требования (желательно): Социальная и культурная ориентация на современную молодую аудиторию, проживание не далеко от места работы (Оболонь), участие в развитии клуба (зала), знание конкурентов, хороший CMM. Задачи: Ведение клиентской базы, работа с клиентами клуба по месту, соблюдения правил и порядка в клубе, разрешение текущих ситуаций, контроль работы тренеров, арендаторов, поставщиков и уборщицы. Условия: График работы: Пн-Пт - 10-21, 12-19 (зависит от загрузки клуба) Рабочее место - ресепшн в спортклубе, ноутбук, орг. техника. Ставка - 800грн/день + % + премии + посещение групповых занятий.
Адміністратор у спортклуб та танцювальну студію. м. Мінська
, Київ, Київська область
Адміністратор у спортклуб та танцювальну студію. 2й Дрім Таун, атріум Африка. Вимоги (обов'язково): ДР від 1 року на аналогічній посаді, М/Ж до 30, приємної зовнішності, без шкідливих звичок і без зайвої ваги, вміння вирішувати стресові ситуації та бути клієнтоорієнтованим фахівцем, робота з соцмережами!, вміння користуватися орг. технікою, знання основних програм MS Office, фото-відео редактори. Вимоги (бажано): Соціальна та культурна орієнтація на сучасну молоду аудиторію, проживання недалеко від місця роботи (р-н Оболонь), участь у розвитку клубу (залу), знання конкурентів, гарний SMM.Завдання: Ведення клієнтської бази, робота з клієнтами клубу за місцем, дотримання правил та порядку в клубі, вирішення поточних ситуацій, контроль роботи тренерів, орендарів, постачальників та прибиральниці. Графік роботи: Пн-Пт - 10-21, 12-19 (залежить від завантаження клубу) Умови: Робоче місце – ресепшн у спортклубі, ноутбук, орг. техніка. Ставка – 800грн/день + % + премії + відвідування групових занять.