Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Авто механик в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Авто механик в Киеве"

18 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Авто механик" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Авто механик в Киеве открыто 36 вакансий. Для 36.1% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.5+ грн. 19.4% объявлений с зарплатой 28.4+ грн, и 13.9% с зарплатой 21.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Авто механик в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Авто механик в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Дальнобойщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 38777 грн. На втором месте - Автомаляр на сто с зарплатой 31667 грн, а на третьем - Автомаляр с зарплатой 28251 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Автослесарь Механик Ходовик Автомеханик
, Київ, Київська область
Ми BLS Service, спеціалізуємось на ремонті автомобілей BMW Graup, шукаємо автомеханіка/автослюсара/ходовика з мінімум 1-річним досвідом роботи. Кандидат повинен мати середню спеціальну освіту з профілюючою спеціалізацією «Автомобільний транспорт» або аналогічну.Основні обов’язки:Діагностика технічного стану автомобіля і виявлення несправностей;Виконання ремонтних робіт відповідно до стандартів виробника;Розв’язання технічних проблем з автомобілями та їх компонентами;Виконання робіт зі зміни мастил, фільтрів та інших запчастин;Підготовка звітності про проделану роботу.Вимоги:Досвід роботи у сфері ремонту автомобілів від 1 року;Знання структури та особливостей роботи автомобільних двигунів, ходової та електричної систем;Використання діагностичного обладнання;Вміння працювати в команді.Ми пропонуємо:Гідну заробітну плату та соціальні гарантії;Зручний графік роботи;Кар'єрний ріст та професійний розвиток;Можливість отримати додаткові бонуси за якість та вчасність виконання роботи.Якщо ви любите автомобілі і хочете працювати в команді професіоналів, то ця робота саме для вас! Для подачі заявки на вакансію надішліть своє резюме.
Автослюсар, механік
, Київ, Київська область
Компанія «Ктранс» — спеціалізується на аренді івто, вантажних перевезеннях та автовикупі.Ми відкриваємо вакансію АВТОСЛЮСАРА та МЕХАНІКАВимоги: Досвід роботи з Renault Master, Ford Transit, Volkswagen Crafter -від 1 рокуДіагностиката ремонт автоРемонт двигунаДосвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокуЗнання пристрою та принципи роботи системи автоПропонуємо:Офіційне працевлаштування за бажаннямКонкурентну ЗПСтабільну роботуДружній колективГрафік 5/2Чекаємо на ваші дзвінки!
Автомеханік на сервіс БМВ Механік
, Київ, Київська область
BMW_ONLY_SERVICE — це не черговий автосервіс, який тупо «крутить гайки», ми порядно розуміємося на послугах кодування, дооснащення, програмування та інших непростих запитах, особливо на нових машинах. І, це не дивно, адже ми ораємо на цьому ринку вже понад 20 років і про результати нашої роботи непогано розкажуть відгуки наших клієнтів (благо, у нас їх достатньо).Тому, якщо ви шукаєте роботу, на якій зможете добре заробити, то тисніть на кнопку «Зателефонувати» і ласкаво просимо до нашого дружнього складу, тільки не сподівайтеся, що тут можна буде пів дня відсиджувати штани, адже щоб заробити, потрібно попрацювати, але й результат у вигляді непоганої зарплати, не змусить себе чекати!Безкоштовна кава з печивом, корпоративи у свята або у важкі дні та інші нематеріальні цінності, теж має місце на нашому автосервісі.Вимоги:Досвід роботи автомеханіком не менше 1 року;Акуратність, дисциплінованість, пунктуальність, парність, гарне почуття гуморуУмови роботи:6 днів на тиждень (графік роботи: ПН-ПТ: 10:00 — 20:00, СБ: 10:00 — 18:00, НД: вихіднийЗаробітна плата — виплата щодня;Інструмент надаємоУмови прийому на роботу — співбесіда, випробувальний період — 1 місяць (оплачуваний)Ми на Троєщині, в районі монетного двору! Пухівська 2Обов’язки:Ремонт ходової частини, двигунів, дооснащення, діагностика та проведення ТО;Швидке, а головне — якісне виконання ремонтних робіт автомобілів.Підтримка чистоти робочого місця та інструменту
Авто- механік на СТО MJP - Garage
, Київ, Київська область
Шукаємо в команду авто-механікаВимоги - Досвід- відповідальність- кращі умови по ЗП якщо є своя клієнтська база, Пропонуємо - Ставка +% з клієнта Знаходимось Новомостицька 25Займаємось Mitsubishi, Toyota, Lexus, Nissan, Infinity, під ці авто власна наявність автозапчастин. Обслуговуємо і інші авто.Станція має 4 пости, з кімнатою очікування для клієнтів. Кімната для механіків окрема (чиста), гаряча вода.
Автослюсар / механік
, Київ, Київська область
Вакансія: Автослюсар-механікКомпанія «808» шукає в свою команду відповідального та досвідченого автослюсара-механіка.Вимоги до кандидата:Досвід роботи автослюсарем-механіком від 1 року;Знання основних принципів та технологій ремонту автотранспорту;Вміння проводити діагностику та виявляти несправності;Вміння самостійно виконувати ремонтні роботи ;Знання та дотримання правил техніки безпеки;Вміння працювати в команді та дотримуватися графіка роботи 5/2;Обов’язки:Здійснення технічного обслуговування авто, усунення несправностей та проведення ремонтних робіт;Діагностика та виявлення причин несправностей;Заміна деталей та вузлів, ремонт та регулювання механізмів;Забезпечення високої якості виконаних ремонтних робіт;Дотримання правил безпеки під час роботи з автотранспортом;Ведення обліку виконаних ремонтних робіт та використання матеріалів.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату;Можливість професійного росту та розвитку;Роботу в стабільній та перспективній компанії;Дружній та професійний колектив.Якщо ви володієте необхідним досвідом та навичками, готові працювати на результат та бажаєте розвиватися у сфері автосервісу, ми раді вітати вас у нашій команді. Приєднуйтесь до команди та разом з нами будуйте успішну кар'єру!
Механік автомобільної колони (гаража)
1064, Бучанська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 16777 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Забезпечує контроль технічного стану автотранспортних засобів і випуск їх на лінію. Виконує огляд та визначає несправності під час повернення автотраспортних засобів з лінії після закінчення роботи.Бере участь у наданні технічної допомоги автомобілям на лінії.Здійснює контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації,проводить інструктаж водіїв перед виїздом на лінію.Контролює ефективність витрат водіями паливно-мастильних матеріалів,шин.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Автослюсар/Механік. Київ
, Київ, Київська область
У компанію з ремонту та обслуговування автомобілів потрібен Механік — Автослюсар.Повний робочий день. з/п від 20.000 грн.Святошинський район.Деталі за телефоном: 06******20 (Володимир)
Механік Вантажного Авто,Механик Грузового Авто
, Київ, Київська область
Потрібен досвідчений спеціаліст в обслуговування свого комерційного транспортБільшість авто Scania Euro 6 на контракті в офіційній станції .(Фури, напівпричепи, бензовози, Газовози,маніпулятори)Man , Renault, Mercedes, Skania авто Euro 3 , Euro 5, Euro 6 в технічно Справному стані, їздять в європу !Потрібен Контроль водіїв підприємства на всіх етапах:-Контроль технічного стану авто-Замовлення запчастин для ремонту , налажені всі контракти з усіма крупними постачальниками -звіти водіїв-витрати палива-документація для їзди за кордон ( журнали,червоні полоси , страховки )Наш автопарк 20 авто :10 шт Skania Euro 6 бензовози та Газовоза2 man tga Man Tgs БензовозиRenault Premium Euro 5 бензовозMercedes Actros Маніпулятор ЗчіпкаRenault Premium 15 тон шасі маніпулятор2 шт Причіпи Schmitz 2014 2 шт4 шт Причіпи Crone 2013причіпи 2 МАЗ 2008Потрібен Контроль особистого транспорту підприємства та водіїв, щоб Машини завжди були в технічно справному стані та вчасно обслужені.Ремонт як у себе на сто так і на чужих СТО!!!Вимоги: Знання Роботи Бажано Всіх Вузлів авто!Місце розташування роботи: Є своя база у Києві, Дніпровський район, Ленінградська Площа, вул.Академіка Бутлерова 2а Орієнтир Нова Пошта #3 МапаУмови роботи: Офіційне працевлаштування! З понеділка по суботу з 8-00 до 19-00 Обовязки: ОСНОВНЕ робити все вчасно І ВІДНОСИТИСЯ ДО РОБОТИ Відповідально!
На СТО потрібен автослюсар (механік) 30000 - 60000 месяц
, Київ, Київська область
Вакансія: Автослюсар, механікОпис посади:Ми шукаємо висококваліфікованого Автослюсара, механіка для нашого автосервісу. Завдання включають виконання ремонтних робіт та обслуговування автомобілів іноземного виробництва. Основна мета посади - забезпечення якісного і своєчасного виконання ремонтних робіт, що включають діагностику, заміну запчастин, ремонт двигунів, підвіски, гальмівної системи та інші види робіт.Вимоги:Досвід роботи автослюсарем, механіком від 1 рокуЗнання технічного обслуговування і ремонту автомобілів іноземного виробництваВміння проводити діагностику та виявляти несправності автомобілівНавички роботи зі спеціальними інструментами та обладнаннямВідповідальність та уважність до деталейЗдатність працювати в команді та вирішувати проблемиОбов'язки:Виконання ремонтних робіт та обслуговування автомобілів іноземного виробництваДіагностика та виявлення несправностей в автомобіляхЗаміна запчастин та компонентів автомобілівРемонт двигунів, підвіски, гальмівної системи та інших систем автомобіляВиконання робіт відповідно до вимог виробників автомобілів та стандартівМи пропонуємо:Заробітна плата, залежно від кваліфікації та досвідуМожливість професійного розвитку і отримання нових навичокДружній колектив та комфортні умови праціСистема бонусів та премій за досягнення цілей Ми з нетерпінням чекаємо на ваші заявки та дзвінки!Робочий день:ПН-ПТ 9.00-18.00,СБ 9.00 - 16.00 НД вихідний.
Автомеханік, автослюсар, механік (BMW-сервіс)
, Київ, Київська область
Компанія «Garage-Racer, СТО (BMW)» шукає кваліфікованого автомеханіка/автослюсаря з досвідом роботи від 1 років на постійну роботу в місті Київ.Основні обов’язки включають діагностику та ремонт автомобілів марки BMW.Вимоги до кандидатів:досвід роботи на аналогічній посаді від 1 років,вміння працювати зі спеціальними інструментами та обладнанням,знання основ автомобільної механіки та електрики,відповідальне ставлення до роботи та орієнтація на результат.Особлива увага приділяється кандидатам з досвідом роботи з автомобілями марки BMW.Компанія пропонує стабільну заробітну плату, можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку, дружній колектив та комфортні умови праці.
Автослюсар, механік
, Київ, Київська область
ТОВ Богдан-Авто ПоділОфіційний дилерОбов’язки:діагностика, пошук несправностей;ремонт ходової частини авто;діагностика і ремонт агрегатів;проведення технічного обслуговування авто;регулювання кутів установки коліс;балансування / шиномонтаж.Вимоги:досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років.знання конструкції автомобілів та його вузлів.акуратність, відповідальність, старанність;Умови роботи:гарні умови праці;безкоштовна кава, чай;дружній та професійний колектив;підтримка на всіх етапах.Телефон: 07*********55 Заступник директора з сервісу Артем
Автослесар/Механік Власний парк
, Київ, Київська область
Шукаємо автослюсара для обслуговування власних вантажних авто формату 3,5,10т Mercedes/MAN. Графік з 9 до 18. ЗП в залежності від навичокЄ можливість з проживанням
Водій на НОВЕ корпоративне авто автомат/механіка
, Київ, Київська область
Запрошуємо водіїв працювати на авто компанії з ЩОДЕННИМИ РОЗРАХУНКАМИ!Наш парк є офіційним партнером «Bolt» «Uber»!Заробіток водія 70% від каси — 1000$-1300$ на місяць Наші переваги:Всі авто на газуЄ автомат та механіка (2021). Видаються автівки з повним баком в день співбесіди, та після успішного проходження тест драйву!Усі автомобілі в ідеальному технічному стані (Своє СТО).Графік роботи гнучкий.Для іногородніх компенсація проживання!До початку роботи: нова гума, кондиціонер, хімчистка салону.Умови:1 водій на авто!Авто знаходиться у водіяЗП до 70% ( бонуси+премії)Щоденна виплата заробітної плати! Працюємо в Bolt/UberНадсилайте резюме, пишіть у Viber, Telegram або дзвоніть за номером: 09*********70
Моторист Автослесарь Механик СТО на Перова Левый берег
, Київ, Київська область
На СТО требуется автомеханик. Работа в чистом боксе, з/п выплачивается без задержекЗапись на собеседование и детальная информация по телефону +38********54
Автослесарь, механик
, Київ, Київська область
Київ вул. Карельский провулок 5, р-н. Дніпровський метро ЧернігівськаУ мультибрендовий автосервіс, що розвивається, потрібен молодий і енергійний майстер з ремонту авто. Вимоги до кандидата: - досвід роботи не менше 3-х років;- досвід у заміні ланцюгів-ременів ГРМ;- заміна зчеплень;- діагностики та ремонту ходової частини;- відповідальність та пунктуальність;- без шкідливих звичок.Пропонуємо:• СТО у районі трк Проспект, 10хв до м. Чернігівська• великий обсяг роботи• графік пн-пт 9-19:00• нові підйомники, новий інструмент• роздягальня, душ і т.д.• З/П відсоток від роботи, оплата щотижневаДодаткові запитання по телефону
Робота автослюсар, механік. Бориспільська 26д
, Київ, Київська область
Ми в Мопарбар потребуємо досвідченого механікаОбов'язки:* робота з діагностичним обладнанням (читання помилок блоків управління, скидання сервісних інтервалів тощо) * можливе навчання;* діагностика та ремонт ходової частини, гальмівної системи та кермового управління;* встановлення та зняття двигунів, МКПП, АКПП, редукторів* бажано досвід роботи з автомобілями Jeep та Dodge;Умови:* своєчасні виплати 4 рази на місяць;* графік 5-6 днів, по бажанню * знаходимось на Бориспільский 26д* видаємо все необхідне: спецодяг, професійний інструмент та обладнання;
Автослюсар механік помічник майстра на сто ходовик
, Київ, Київська область
Шукаємо майстра на СТО,можливо без досвіду роботи/студента (готові навчати),але з базовим розумінням принципів роботи агрегатів автомобіля.Заробітна плата залежатиме від навичок .Нашому СТО більше 7 років ,маємо постійний потік клієнтів.В нас тепло ,є душова.А головне крутий колектив.Київ,Лівий берег вул.Бориспільська 26 д06*********68 Артем
Автомеханик / механик / слесарь / моторист / СТО на Перова Левый берег
, Київ, Київська область
На автосервис требуется автомеханик. Мы ищем ответственного и грамотного специалиста, который дорожит качеством проделанной работы. Для нас приоритетом является довольный клиент, что достигается отсутствием брака в работе и индивидуальным подходом к каждому автомобилю.Предлагаем массу интересной работы в чистом боксе, с неограниченным количеством кофе и молодым коллективом.Зарплата выплачивается без задержек, еженедельно, 50/50. Инструмент наш, компьютерная диагностика лицензионная BOSCH.Запись на собеседование и детальная информация по телефону +38********54
Механік-водій бойової машини піхоти (БМП, БТР)
Підрозділ спеціального призначення «Стугна», Київ
СВОБОДА В КОЖНОМУ ВОГНИЩІ, ЧЕСТЬ В КОЖНОМУ СЕРЦІ!Легендарний підрозділ спеціального призначення «Стугна» шукає мотивованих кандидатів на посаду "Механік-водій бойової машини піхоти (БМП/БТР)". Запрошуємо приєднатися до кваліфікованої команди, яка забезпечує захист територіальної цілісності нашої держави.Приєднуйся до військової еліти! Будь кращим з кращих.Вимоги:Придатність до військової служби за станом здоров’я і морально-психологічними якостями;Здатність працювати в умовах високої фізичної та психологічної навантаженості;Висока відповідальність, вміння приймати рішення в стресових ситуаціях;Виконання спеціальних завдань з забезпечення безпеки і захисту;Участь у спеціальних операціях та ведення бойових дій;Виконання стрілецьких завдань з високою точністю.Переваги:Функціонування власної патронатної служби підрозділу;Грошова допомога за укладання першого контракту;Кваліфікована підготовка в навчальному центрі;Переведення для чинних військовослужбовців;Безкоштовне медичне лікування;Статус учасника бойових дій;Цікаві та незабутні завдання;Повний соціальний пакет.Не втрачайте можливість приєднатися до нашої команди справжніх професіоналів.ТЕЛЕФОНУЙТЕ до наших центрів комплектування та рекрутингу, тел. ...
механік
, Киев
з досвідом роботи з авто- та мототехнікою. У картинг-центр "Жага швидкості". ЗП: 1200 грн день + премії. - Молодий енергійний персонал; - Чесні, відповідальні та з бажанням працювати. ГР: позмінний. Будні: 11.00-22.00; вихідні: 10.00-22.00. МР: м. Київ, пр-т Ак. Глушкова, 9, ст. м. "Іподром". (доп. контакт 095 1020235)