Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Директор гостиницы в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Керуючий готелем, хостел-комендант м.Київ
, Київ, Київська область
Відкрита вакансія на посаду коменданта готелем-хостелем у Києві!Без досвіду роботи! Надаємо безкоштовно житло!Обов’язкиЗаселення та виселення гостейВедення фінансової звітності та контроль бюджету готелюЗдійснення прибирання, прасування та прання білизни в пральній машиніСтворення доброзичливої атмосфери та затишкуКонтроль дотримань мешканцями правил поселення.Вимоги:Доброзичливість та вміння створювати добрі стосунки з колегами та гостями.Ми віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичок.Можна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням, наставник завжди з вами на зв’язку)Для цієї вакансії потрібне обов’язкове проживання у хостелі.Гнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю.Своєчасна та точна виплата заробітної плати, без будь-яких затримок.За більш детальною інформацією звертайтеся!
Шукаємо керуючого Адміністратора Коменданта в готель хостелу Київ!
, Київ, Київська область
Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до нашої дружньої команди. Дуже гарний варіант для ВПО, людей з інших міст, гарна пропозиція для різної вікової категорії , пенсіонерам тощо. Ми пропонуємо заробітню плату від 9 000 до 15 000, діє гнучка система премій та безкоштовне проживання. Можна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням). А також для цієї вакансії потрібне обов'язкове проживання у хостелі.Обов'язки:Заселення людей, що знову прибули та виселенняКонтроль та здійснення прибирання, прання постільної білизни у пральній машиніВедення облікової документаціїСтворення доброзичливої атмосфери та затишкуКонтроль дотримань мешканцями правил поселенняГнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю.Вакансія термінова і розпочати роботу можна дуже швидко.
Танцовщица шоу-балета в новый ночной клуб
TOOTSIE CLUB, Київ
В Новый элитный ночной клуб «TOOTSIE» на постоянную работу требуются артисты, танцоры шоу-балета девушки умеющие красиво и энергично танцевать    опыт работы (хареографическое образование) приветствуется.       Требования:  - Аккуратный внешний вид   - Желание работать и развиваться    - Рост желательно не ниже 165 см    - Рассмотрим кандидатуру студентов    Собеседование проходит с Пн-Пт   Предлагаем - Участие в шоу-программах. - Обучение под руководством профессиональных хореографов. - костюмы и обувь для танцев предоставляем бесплатно - Для иногородних возможна помощь с жильём; - Удобные графики работы; - В период обучения не исключена материальная помощь  - По окончанию выступления есть развозка (по Киеву) - достойную и своевременную оплату   - Салон красоты (массаж, солярий, маникюр, педикюр, парикмахер-стилист, визажист) всегда открыты для вас. - Помощь стилистов в создании сценического образа З/п 7000- 35000 грн  Как к нам добраться? Адрес: г. Киев, Шевченківський район, вулиця Богдана Хмельницького, 30/10 м. Золотые ворота, м. Кловская, м.Университет
Бариста у сучасну їдальню
, Київ, Київська область
Опис вакансіїМісце роботи: Київ, Солом’янський район. Київ, проспект Валерія Лобановського.Великий бізнес-центр, база проектного підприємства (5,0 км від центру).Наша їдальня є сучасним закладом нового формату, який оснащений передовим обладнанням та пропонує широкий вибір страв. Ми розташовані в серці великого бізнес центру на базі проектного підприємства, що забезпечує нам широку аудиторію клієнтів, серед яких працівники інших офісів та молодь.Умови праці:Офіційне працевлаштуванняБронь від військової служби для чоловіків5 робочих днів на тижденьОбов’язки:Підготовка та подача кавових напоїв відповідно до стандартів компанії.Забезпечення відмінного обслуговування клієнтів, приймаючи замовлення, відповідаючи на запитання та пропонуючи рекомендації.Дотримання правил гігієни та безпеки праці на робочому місці.Збереження належної чистоти та порядку у робочому просторі.Допомога в управлінні запасами та поповненні запасів.Вимоги:Досвід роботи баристою протягом щонайменше декілька місяців.Вміння працювати з кавовим обладнанням та знання різних способів приготування кави.Висока відповідальність та уважність до деталей.Комунікабельність та вміння працювати в команді.Якщо ти готовий долучитися до нашої команди та стати частиною успішної ресторанної компанії, надсилай своє резюме на електронну адресу [відгукнутися] або звертайся за телефоном (06**********40 Директор Михайло Миколайович .
Кухар-універсал у сучасну їдальню
, Київ, Київська область
Місце роботи: Київ, Солом’янський район. Київ, проспект Валерія Лобановського.Великий бізнес-центр, база проектного підприємства (5,0 км від центру).Наша їдальня є сучасним закладом нового формату, який оснащений передовим обладнанням та пропонує широкий вибір страв. Ми розташовані в серці великого бізнес центру на базі проектного підприємства, що забезпечує нам широку аудиторію клієнтів, серед яких працівники інших офісів та молодь.Умови праці:Офіційне працевлаштуванняБронь від військової служби для чоловіківТриразове харчування за рахунок компанії5 робочих днів на тижденьОбов’язки:Вміння готувати різні страви в обсязі для лінії роздач.Знання та розуміння технологічних карт та рецептів.Готування різноманітних страв з урахуванням обсягів та вимог щодо якості.Дотримання встановлених рецептур та стандартів якості приготування страв.Дотримання правил санітарної гігієни та безпеки праці на кухні.Умови оплати:Оклад від 15 000 до 20 000 грн (Усі деталі обговорюються на співбесіді)[відгукнутися] +38063 508 39 40 Директор Михайло МиколайовичЯкщо ви готові приєднатися до нашої команди та створити разом з нами унікальний досвід для наших гостей, надсилайте своє резюме на адресу: [відгукнутися] або зателефонуйте за номером +38063 508 39 40 Директор Михайло Миколайович для отримання додаткової інформації.
Официант на ваше мероприятие.Фриланс .Банкет ,фуршет
, Київ, Київська область
Здравствуйте.Меня зовут Анна и я 20 лет в ресторанах премиум сегмента .На данный момент работаю управляющей в ресторане .Помогу организовать мероприятие .Обслуживание+ помощь на кухне если понадобится Есть авто , организую закупки продуктов к Вашему дому .Мероприятия как банкетом так и фуршетом .Небольшой условный прайс на 1 человека персонала. Обслуживание -250 грн час Обслуживание+ помощь на кухне ( не путайте пожалуйста с работой полноценного повара )-350 грн час .Помощь в закупке + обслуживание+ помощь на кухне 450 грн час .Если нужны повара ,помогу с подбором и поиском .(оплачивается отдельно).На фуршет -1 официант на 15 человек На банкет 1 официант на 8-10 человек.Для максимально качественного обслуживания.Работаю по предварительной договорённости.Так как есть основная работа .Пишите ,звоните ,отвечу на любые вопросы.