Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Дизайнер конструктор мебели в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Конструктор -замерщик корпусной мебели
Мебельное ателье Милада, Київ
Конструктор мебели с опытом работы !Наша компания занимается производством элитной мебели любой сложности !Зарплата _% от заказа !
Конструктор корпусних меблів
, Київ, Київська область
Шукаю конструктора корпусних меблів на постійну роботу. Офіс в районі Севастопольської площі. Всі інші деталі за телефоном.
Дизайнер меблів для меблевої фабрики
, Київ, Київська область
Шановні кандидати,Наш клієнт – Відомий топовий український виробник меблів.Тут працювати — це не просто робота, а справжня можливість долучитися до команди, де цінують та розвивають кожну людину. Ми шукаємо енергійних та професійних фахівців, які бажають приєднатися до нас у ролі Дизайнера меблів.Вимоги до кандидата:· Досвід робити в сфері дизайну та продажів.· Робота в команді.· Вміння вести перемовини з VIP клієнтами.· Знання актуальних на ринку фурнітури та матеріалів.· Дотримання робочого графіку, відповідальність.· Вільне володіння українською мовою, великий плюс знання англійської мови.Обов'язки:· Прорахунок меблів по проекту замовників.· Оформлення комерційної пропозиції.· Зустрічі з клієнтами (іноді мати змогу поїхати у відрядження).· Оформлення договору.· Розробка ескізних креслень для конструктора (робота в програмі SKETCH UP, Pro100, Archicad (на вибір)).· Контроль та ведення проекту до завершення монтажу меблів.· Контроль замовлення в CRM системі.· Робота в шоу-румі.Переваги вакансії:· Локація: ЖК «Смарагдовий», вул. Генерала Шаповала.· Зарплата від 40 000 грн. (ставка плюс %% від контрактів, компенсація обідів, тощо).· Графік роботи пон.- пт. з 09:00 до 18:00.· Адекватне керівництво.· Дружній колектив.Запрошуємо всіх зацікавлених кандидатів взяти участь у конкурсі на вакансію. Чекаємо на ваші відгуки з нетерпінням!З повагою, Команда Good Jobs