Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бухгалтер на банк клиент в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Бухгалтер 1с

Смотреть статистику

Бухгалтер в банк

Смотреть статистику

Бухгалтер в бюджетное учреждение

Смотреть статистику

Бухгалтер в ресторан

Смотреть статистику

Бухгалтер в строительстве

Смотреть статистику

Бухгалтер в тсж

Смотреть статистику

Бухгалтер вэд

Смотреть статистику

Бухгалтер жкх

Смотреть статистику

Бухгалтер жск

Смотреть статистику

Бухгалтер калькулятор

Смотреть статистику

Бухгалтер кассир

Смотреть статистику

Бухгалтер консультант

Смотреть статистику

Бухгалтер материалист

Смотреть статистику

Бухгалтер на аутсорсинг

Смотреть статистику

Бухгалтер на первичную документацию

Смотреть статистику

Бухгалтер на участок

Смотреть статистику

Бухгалтер общепита

Смотреть статистику

Бухгалтер оператор

Смотреть статистику

Бухгалтер по заработной плате

Смотреть статистику

Бухгалтер по материалам

Смотреть статистику

Бухгалтер по налогам

Смотреть статистику

Бухгалтер по расчету заработной платы

Смотреть статистику

Бухгалтер по реализации

Смотреть статистику

Бухгалтер по сверкам

Смотреть статистику

Бухгалтер по учету основных средств

Смотреть статистику

Бухгалтер по учету ТМЦ

Смотреть статистику

Бухгалтер со знанием английского языка

Смотреть статистику

Бухгалтер стажер

Смотреть статистику

Бухгалтер товаровед

Смотреть статистику

Бухгалтер-расчетчик

Смотреть статистику

Бюджетный бухгалтер

Смотреть статистику

Ведущий бухгалтер

Смотреть статистику

Главный бухгалтер тсж

Смотреть статистику

Директор бухгалтер

Смотреть статистику

Директор по экономике и финансам

Смотреть статистику

Младший бухгалтер

Смотреть статистику

Помощник бухгалтерa

Смотреть статистику

Помощник бухгалтера

Смотреть статистику

Старший бухгалтер

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Помощник бухгалтера-экономиста
ФОП Савчин К.А., Вся ; Київська область; Київ
Транспортной компании с собственным автомобильным парком требуется Помощник бухгалтера-экономиста.Основные требования: законченное высшее образование (профильное) либо же опыт работы в данном направлении; уверенное владение ПК (офисным пакетом), ориентированность на результат и развитие, инициативность.Функциональные обязанности: сбор и передача первичной документации в бухгалтерию, работа в программе 1С, составление счётов на оплату и актов выполненных работ клиентам предприятия.Условия труда: постоянное место работы, 5-тидневная рабочая неделя, возможно оформление в соответствии с трудовым законодательством, полный соц. пакет.Достойная заработная плата, от 20.000 грн. и более.По работе и всем дополнительным вопросам звоните!Юлия +38(067)68 39 730    |вайбера, телеграма нет|  
Головний бухгалтер
, Київ, Київська область
ТОВ «ЗЕРО ТРАНС"Київ, вулиця Завальна, 10-Бметро ОсокоркиВ офісі завжди тепло, є світло та інтернет.Компанія шукає відповідального співробітника на посаду Бухгалтера, який буде одним цілим з командою та працюватиме на благо підприємства.Потрібна людина, яка розвивається.Види діяльності:надання транспортних послуг з перевезення вантажів, пасажирські перевезенняОсновні функціональні обов’язки:керування відділом 2 помічники;ведення бухгалтерського, податкового обліку;організація і контроль документообігу;ведення документів, оборот, списання ПММ, автозапчастин, шин, амортизація/ТН та всі необхідні документи для правильного обліку автопарку;до 60 накладних на місяць.Вимоги до кандидата:досвід роботи на цій посаді більше 3-х років;BAF КУП, 1С 8.3 Комплексна автоматизація;програми для подання звітності, електронний кабінет ДФС;вміння користуватися офісною технікою; досвідчений користувач MS Office Excel, Word, ел. пошта, інтернет;увагу до деталей;комунікабельність, відповідальність за роботу;досвід проходження податкових перевірок;робота у транспортній компанії бухгалтером вітається;виконання доручень Директора.Досвід роботи:бухгалтерський, податковий, управлінський облік юридичної особи, ФОП, ТОВ, загальна система ПДВ;електронне адміністрування ПДВ;оцінка податкових ризиків, податкове планування, прогнозний розрахунок до сплати ПДВ, прибуток; контроль за наявністю та правильністю оформлення документів, пов’язаних із прийманням (зливом), транспортуванням палива;ведення бухгалтерського, податкового обліку від первинних документів до подання звітності у ДПІ (ПДВ, ЄСВ, 1ДФ, Баланс, Прибуток, Статистика, ФСС);формування та подання податкової, статистичної звітності;облік коштів підприємства;авансові звіти;акти звірок із клієнтами;банківські операції, «Клієнт — банк»;облік основних засобів;бухгалтерський та товарний облік руху матеріалів;облік товарів на складі;облік дебіторської та кредиторської заборгованості;звіт про прибуток та збитки підприємства управлінський;повний бухгалтерський та податковий облік по всіх ділянках.Умови роботи:постійна робота;робота в офісі.Компанія пропонує:офіційне працевлаштування;зарплата та соціальні гарантії відповідно до законодавства України;професійне зростання та можливість розвитку;стабільна виплата заробітної плати;доброзичливий, згуртований колектив та надійність самої компанії.Якщо Вас зацікавила відкрита вакансія, прохання телефонуйте.
Бухгалтер м. Шулявська
Koster, ООО, Київ
Провідна консалтингова компанія, яка працює на ринку України з 2018 року запрошує до своєї команди БУХГАЛТЕРАНапрямки діяльності КОМПАНІЇ: Комплексний супровід при виході на ринок та масштабуванніФінансове і Бухгалтерське обслуговуванняЮридичний супровідКомплексне кадрове обслуговування та HR-технології для розвитку бізнесуКомплаєнс-менеджментКЛЮЧОВІ ЗАВДАННЯ: Забезпечення якісного ведення бухгалтерського облікуСвоєчасне відображення на рахунках бухгалтерського обліку операцій, пов’язаних з рухом основних засобів, ТМЦ, грошових коштів, виконання робіт (послуг), результатів фінансово-господарської діяльності підприємства, а також розрахункових операцій, що надходятьКонтроль за дотриманням порядку оформлення первинних і бухгалтерських документівПеревірка актів звірки; щоквартальна звірка, участь у закритті періодуРознесення банківських операційПідбір документів для податкових вимог та аудитуВиконання доручень головного бухгалтераПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД І НАВИЧКИ:Вища освіта з обліку та аудиту Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 3 років Знання податкового та бухгалтерського законодавства Високий рівень володіння програмами бухгалтерського облікуУміння працювати з великим обсягом інформації в умовах багатозадачностіОСОБИСТІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Висока працездатність, поміркованість, чесність, відповідальність, уважність, орієнтація на результат, уміння працювати в режимі багатозадачності, самостійністьВисокий рівень клієнтоорієнтованості, активна життєва позиція, бажання працювати як у команді так і самостійно, вести операційну діяльність, мотивація до саморозвиткуУМОВИ:ГРАФІК РОБОТИ: Офіс|Понеділок — п’ятниця 09:00−18:00Офіційне оформлення в штат Відпустка 24 календарних дня Комфортний офіс з укриттям, кухнею, автономним живленням і безперебійним інтернетом біля м. ШулявськаПростір для зростання та професійного розвитку у КомпаніїКоманда професіоналів і яскраве корпоративне життяПрофесійна психологічна підтримка за рахунок компаніїЛагідна процедура адаптації під кураторством турботливого наставникаЧекаємо на ваші резюме і будемо раді особистому знайомству!
Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови
Geberich, Київ
Привіт!Вакансія "Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови" в наша компанія Geberich пропонує унікальні можливості для професійного розвитку. Нижче наведено кілька ключових моментів, які роблять цю вакансію привабливою:1. Компанія з багаторічною історією успіху: Geberich - це швейцарська компанія, яка вже багато років працює в Європі та Латинській Америці, створюючи продукти для краси та здоров'я. Це означає, що ви матимете можливість працювати у стабільній та надійній компанії з міцним корінням у бізнесі. 2. Професійний розвиток: У Geberich ми цінуємо нашу команду і постійно інвестуємо в її професійний розвиток. Наш тренінг-менеджер регулярно проводить тренінги з усіх продуктів, а також допомагає підвищити кваліфікацію операторів. У вас буде доступ до досвіду та ресурсів, необхідних для успішного виконання своїх обов'язків.3. Якість товару: Ми зосереджуємося на якості нашого товару, і це найголовніша причина нашого успіху. Ваша робота буде спрямована на розвиток компанії якій довіряють клієнти. Ви зможете бути частиною команди, яка прагне до постійного вдосконалення та досягнення успіху.4. Висока заробітна плата та бонуси: Ми пропонуємо конкурентоспроможну заробітну плату, включно з фіксованим окладом 800 € + відсоток від продажів. Стабільна виплата двічі на місяць і приємна система мотивації.5. Гнучкий графік і віддалена робота: Ми розуміємо важливість балансу між працею та особистим життям, тому надаємо змінний графік роботи 2/2 і можливість працювати дистанційно. Ви зможете організувати свій робочий час так, як вам зручно.6. Команда лідерів: Ми шукаємо професіоналів з розвиненими лідерськими та управлінськими якостями. Якщо ви хочете бути частиною команди, активно ухвалювати рішення та робити внесок в успішні результати компанії, вільно володієте італійською мовою, то ця вакансія ідеально підходить для вас.Якщо вас зацікавила вакансія "Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови" в Geberich, будь ласка, надішліть нам своє резюме та контактні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами для подальших кроків. Ми будемо раді бачити вас у нашій команді!
Інспектор кредитний
1067, Обухівська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 8800 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Активне залучення і консультація клієнтів Банку на торгових точках магазинів, формування кредитного договору, інформування клієнтів Банку з усіх питань пов'язаних з оформленням і оплатою кредитів, адміністрування звернень клієнтів, тел.00992539897 Юлія ВалеріївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання ПКОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність,відповідальність,уважність
Фахівець по роботі з клієнтами управління розвитку платіжного бізнесу
ПрАТ «Банк Фамільний», Київ
Команда ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» запрошує фахівця по роботі з клієнтами управління розвитку платіжного бізнесуРобота у ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» це:• комфортний офіс з тренажерним залом за 50 метрів від м. Деміївська;• медичне страхування рівня ІТ-компаній;• 5-денний робочий тиждень;• навчання та участь у семінарах за кошти банку;Та звісно, що наша особлива «Фамільна» атмосфера)На Вас чекає:• супровід підписаних договорів з постачальниками з метою підвищення прибутковості від збору платежів за цими договорами;• забезпечення взаємодії відповідних структурних підрозділів Банку з постачальниками послуг при укладанні договорів та їхньому технічному підключенні;• формування пакету документів, необхідного для підписання договору з постачальником;• проведення ідентифікації, верифікації та вивчення клієнтів Банку;• формування звітних форм за укладеними договорами.У нашого кандидата є:• вища освіта не нижче рівня бакалавра;• вміння дипломатично спілкуватися з клієнтами;• високий рівень виконавської дисципліни;• грамотна усна і письмова українська мова;• уважність при роботі з документами і фінансовою інформацією;•досвідчений користувач MS Office (Word, Excel).Надсилайте Ваше CV! Ми впевнені, що Ви шукали саме цю вакансію)
Фахівець з належної перевірки клієнтів
ПрАТ «Банк Фамільний», Київ
Команда ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» запрошує фахівця з проведення належної перевірки клієнтівРобота у ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» це:•комфортний офіс з тренажерним залом за 50 метрів від м. Деміївська;•медичне страхування рівня ІТ-компаній;•працевлаштування згідно з КЗпП України;•графік роботи: 5/2, з 09.00 год. до 18.00 год.;•навчання за кошти банку.Та, звісно, що наша особлива «Фамільна» атмосфера)Вашими завданнями буде:•ідентифікація клієнтів та їх представників;•формування та надсилання запитів на отримання документів;•перевірка отриманих документів;•внесення інформації про клієнтів у програмне забезпечення;•підготовка та відправка партнерам пакету документів, необхідного для ідентифікації та верифікації банку.У нашого кандидата є:•вища освіта (не нижче рівня бакалавра);•досвід з проведення належної перевірки клієнтів від 1 року;•уміння вести ділову кореспонденцію;•уважність і скрупульозність в роботі з документами.Надсилайте Ваше CV! Ми впевнені, що Ви шукали саме цю вакансію)
Головний Бухгалтер АЗС Акциз
, Київ, Київська область
Компанія шукає відповідального співробітника на посаду Головного Бухгалтера, який буде одним цілим з командою та працюватиме на благо підприємства.Компанія ТОВ Валентина 20620454Тільки закінчилась планова податкова перевірка ,передача всіх справ буде від Фінансового директора та головного бухгалтера ,штат бухгалтерії 7 чоловік Компанія Розвивається з кожним роком, є перспектива кар'єрного зростання і Збільшення ЗП, компанія має різні види діяльності,!Наша Компанія займається реалізацією гуртом і в роздріб паливномастильних матеріалів на власній мережі АЗК по Київській області.Імпортуємо Дизпаливо, Бензин, Газ самостійно з Польші, Литви потрібен досвід у супроводі бухгалтерського обліку у імпорті.У нас свої 4 АЗС AVIA Польский бренд, АЗК знаходяться в Київській області, маємо власний автопарк бензовозів та газовозів .ДОСВІД РОБОТИбухгалтерський, податковий, управлінський облік юридичної особи, (загальна система з ПДВ).Акцизелектронне адміністрування ПДВоблік коштів підприємства;авансові звітиакти звірок із клієнтами.банківські операції, «Клієнт — банк»,облік основних засобівбухгалтерський та товарний облік руху матеріалівоблік товарів на складіоблік дебіторської та кредиторської заборгованостіформування та подання податкової, статистичної звітностізвіт про прибуток та збитки підприємства (управлінський),Повний бухгалтерський та податковий облік по всіх ділянках;Робота з договорами.Вимоги по роботі :1С: 8M.E.DOK;АкцизУправлінський облікОфісна техніка.Вища Профільна освіта;Знання засад бухгалтерського та податкового законодавства України;Досвід роботи на цій посаді більше 5-ти років;Робота з первинною бухгалтерською документацією;Досвідчений користувач MS Office (Excel, Word, Outlook, Power Point);Увага до деталей, робота з великою кількістю інформації.Вміння працювати в команді;Комунікабельність, відповідальність за роботу;Врахування складських залишківВиконання доручень Засновника та ДиректораУмови роботи:Постійна робота;5-денний робочий тиждень: з 9.00 до 18.00;Підприємство знаходяться в Києві, Дніпровський район, вул. Раїси Окіпной 4 бЄ ще 5 бухгалтерів на підприємствіКомпанія пропонує:Офіційне працевлаштування;Стабільна виплата ЗарплатиСоціальні гарантії згідно із законодавством України;Професійне зростання та можливість розвиткуКорпоративний мобільний зв’язок, інтернетМолодий та дружний колектив.
Бухгалтер
1056, Броварська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 18000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Оформлення первинної документації (рахунки, акти, видаткові накдладні, ТТН), внесення в облікову базу;Введення в 1С даних в співробітниках, формування наказів про прийомна роботу, переведення і ;Формування та подача податкової звітності: об'єднаної звітності з ЄСВ та ПДФО; податкової декларації платника єдиног податкута за необхідносіт іншої податкової звітностіведення банківських операцій, робота із системою «Клієнт-Б.Детальніша інформація за тел. (044)2449463 Юлія ОлександрівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи на аналогічній посадіВпевнений користувач ПК (Word, Excel), досвід роботи в 1С: 8.3, МедокЗнання податкового та трудового законодавства, нормативних актів з ведення кадрового обліку і діловодства.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Робота з КЛІЄНТ — БАНКОМ по створенню та провденню необхідних платежів.
Заступник головного бухгалтера
Техно Іновейшн Компані, Київ
Ласкаво просимо до «Техно Іновейшн Компані» — визнаного лідера оптової та роздрібної торгівлі споживчою електронікою. Ми офіційний дистриб’ютор таких брендів як ТМ Promate, Vertux, Vortex, Myria в Україні (promate.com.ua)У зв’язку із розширенням ми шукаємо в команду заступника головного бухгалтера.Ваш функціонал буде складатись з:Ведення обліку на визначених ділянках, зокрема:Банківські операції (грн., валюта (купівля-продаж, оплата постачальникам));Оприбуткування товару (імпорт), ВМД, додаткові витрати,Основні засоби, інші необоротні матеріальні активи (не багато) оприбуткування, введення в експлуатацію, амортизація, списанняМШП, запаси, паливо — оприбуткування, списання;Облік податкового кредитуНарахування зарплати та інших виплат співробітникам згідно заповненого табелю;Контроль над розрахунками з постачальниками;Виконання банківських платежів (національна валюта)Ми чекаємо від співробітника:Вища економічна або середня-спеціальна освіта («Бухгалтерський облік», «Облік і аудит» тощо).Досвід роботи головним бухгалтером, або заступником, або єдиним бухгалтером від 3 років.Досвід роботи у сфері торгівлі (оптова, роздрібна) або виробництва;Знання ЗЕД (імпорт) — обов’язково;Знання всіх бухгалтерських процесів, документообігу від первинної документації і до подання звітності;Знання бухгалтерського та податкового законодавства, правил ведення податкового обліку, знання загальної та спрощеної системи оподаткування;Впевнене володіння ПК, програмою 1С (УТ, УТП, BAS Бухгалтерія КОРП, КУП, тощо), клієнт-Банк, MS Office, Excel, Word, Google-таблицями;Вміння користуватися MEDOK, Freedo, ВЧАСНО іншими програмами електронного документообігу;Відповідальність, уважність до деталей, енергійність, орієнтованість на внутрішнього клієнта, комунікабельність.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування: Ми цінуємо ваш внесок, тому пропонуємо стабільну роботу та дружній колектив. Офіс знаходиться за адресою: вул. Електриків, 3 Робочій графік з 8−00 до 17−00 пнд-птнРобота в сучасному офісі оснащеному передовими технологіями для забезпечення незалежності від зовнішніх факторів та надзвичайних ситуацій.Перспективи росту: У нас є програми професійного розвитку та службового росту, щоб ви могли досягти нових вершин у своєму кар'єрному шляху.Щоквартальний перегляд заробітної плати: Ваш успіх буде винагороджено, і ми гарантуємо регулярний огляд вашого фінансового стану.Корпоративні знижки на товари: Отримайте доступ до широкого асортименту товарів за спеціальними найкращими умовами для наших співробітників.Чекаємо на Ваше резюме вже зараз!За деталями звертайтесь за телефоном ...0 Інна (Viber, Telegram)