Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Женщина в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Женщина в Киеве"

11 334 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Женщина" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Женщина в Киеве открыто 20 вакансий. Для 60% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.6+ грн. 20% объявлений с зарплатой 6.7+ грн, и 10% с зарплатой 16.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Женщина в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Женщина в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Ежедневная оплата. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 17750 грн. На втором месте - Ремонтник компьютеров с зарплатой 17750 грн, а на третьем - Обходчик с зарплатой 16833 грн.

Рекомендуемые вакансии

Доглядальниця для літньої лежачої жінки з проживанням та харчуванням
, Київ, Київська область
Потрібна доглядальниця для лежачої жінки 83 роківОбовʼязки: догляд за лежачою жінкою, заміна підгузника, гігієна, масаж, вимірювання тиску та рівня цукру в крові, підтримка чистоти в кімнаті підопічної.Вимоги:фізична та емоційна витривалістьрозуміння роботи з людиною похилого віку.Доглядальниці надається окрема кімната.
Требуется сиделка. Догляд за женщиной 4 часа.
, Київ, Київська область
Нужна сиделка, доглядальниця. Догляд за женщиной, лежачая- сидячая, встает с помощью. Нужно кормление, гигиена, уход. ДНЕВНОЙ ГРАФИК С 12.00 - 18.00 Понедельник, вторник, четверг, пятница, воскресенье. Приступить на днях. Пишите ном. телефона, перезвоню. Оплата договоримся.
Охоронник групи швидкого реагування (чоловіки, жінки) м. Київ
, Київ, Київська область
Компанія "Охороний Холдінг " оголошує конкурс на заміщення вакантної посади «Охоронник групи швидкого реагування (ГШР) у м. Київ».Ми - за гендерну рівність. Радо приймемо в свій колектив як жінок, так і чоловіків, Головне - ваше бажання працювати та підвищувати свій рівень як професійної, та і фізичної підготовки.Обсяг роботи (задачі):оперативне реагування на сигнали тривоги з об'єктів охорони;припинення скоєння правопорушень на об'єктах охорони.Кваліфікаційні вимоги:високий рівень фізичної підготовки, витривалість;відсутність алко/нарко залежностей та відсутність судомостей (готовність надати відповідні довідки);бажано водійське посвідчення кат. «В» або «С» та досвід безаварійного водіння;бажано зі знанням англійської мови.Вимоги до особистих та професійних якостей:дисциплінованість, відповідальність, кмітливість;стресостійкість; пунктуальність; тактовність.Ми пропонуємо (умови працевлаштування):офіс компанії розташований за адресою: м. Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А;графік роботи змінний: доба через три;всі переваги офіційного оформлення та соц.пакет;заробітна плата - від 1500 грн/доба + бонуси в залежності від кваліфікації.Дзвінки приймаються з понеділка по п'ятницю, з 8:00 до 17:00.Максим Миколайович - 06*********21
Доглядальниця за жінкою після інсульту, Київ, вахта
, Київ, Київська область
Шукаємо доглядальницю - помічницю по дому з проживанням!Потрібна допомога молодій жінці 50 років після інсульту (ходить погано). Інсульт стався 8 років тому. Міняти памперси, медична допомога (уколи)- Не Потрібно !!!Вахтовий метод - 2 тижні (потім напарниця, вона є).Територіально: Київ, метро КПІ.Обов'язки:Приготування простої домашньої їжі, миття посудуГігієнічні процедури (купання). Жінка в туалет ходить сама Підтримка чистоти, зміна постільної білизни, легке прибирання кімнатиРухова активність («прогулянки» по квартирі)Наші продукти можна використовувати як для приготування їжі жінці, так і помічниці (тобто забезпечуємо продуктами).Окрема кімната для проживання та відпочинку. Комфортна спокійна робота!Вимоги:з позитивним настроєм, порядна.Неконфліктна, стресостійкаЛюбить чистоту та дисципліну. Вміє готувати.Оплата за вахту (14 днів) - 8000 грн
Охрана для мужчин и женщин.
, Київ, Київська область
На фармацевтическое предприятие требуютьься охранники ( мужчины женщины) график 1/2 смена 1000гр. 09******54 Сергей Петрович.
Требуются разнорабочие на производство. Мужчины и женщины.
, Київ, Київська область
Предприятие по изготовлению торгового оборудования, предлагает постоянную работу мужчинам и женщинам на вакансию сборщик изделий. Опыт работы на производстве приветствуется, для тех у кого нет опыта работы есть оплачиваемая стажировка.Требования: ответственность, добросовестность в работе, умение работать в коллективе.Обязанности: сборка, упаковка, стикеровка, поклейка и т.д.График работы: понедельник - пятница с 08.00 до 17.00. Можно работать больше, переработки оплачиваются. Суббота по желанию, воскресенье выходной. Зарплата выплачивается без задержек, два раза в месяц.Месторасположение производства в Киеве в Святошинском районе.Резюме не рассматриваем, если подходит вакансия звоните по телефону.
Доглядальниця для жінки, 14/14 з проживанням, Тетерів
, Київ, Київська область
Доглядальниця для жінки, 82 рокиЛежача, після операції (проблеми із суглобами, внаслідок ковіду, з часом буде розходжуватися).Робота в Київській області, с. Тетерів (80 км від Києва).Ходять прямі маршрутки та є залізнична станція в Пісківці (будинок в 2 хвилин від зупинки).Графік роботи: 14/14 днів з проживанням.Для проживання надається окрема кімната в сучасному будинку. Харчування за рахунок роботодавця.Оплата - 1000 грн за день, 15 000 грн за 15 робочих днів в місяць.Обовʼязки: догляд за жінкою після операції (гігієна, переодягання, прийом ліків, за потреби в/м уколи, годування, масаж), приготування їжі для себе та для жінки, підтримка чистоти в будинку.Вимоги: з досвідом роботи, бажано з медичною освітою (але не обовʼязково), охайність, активність, відповідальність, працьовитість, вміння доглядати за лежачими людьми.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
ТЕРМІНОВО! Охоронники на денну вахту (чоловіки та жінки)
, Київ, Київська область
· Запрошуємо на роботу чоловіків та жінок (в т.ч. з інвалідністю) на посади охоронників в магазини брендового одягу та взуття, що знаходяться в ТРЦ міста Києва. · Робота денна з 9:00 до 21/22:00, графік 2/2 або 3/3 , або денна вахта 15/15· Гарантуємо своєчасну виплату, зміна 750 грн, також передбачені премії за затримання крадіїв. Виплата здійснюється два рази на місяць.· Вимоги: повнолітні, без шкідливих звичок, пунктуальні та здатні реагувати на різні ситуації під чіас роботи, наявність класичного чорного одягу та взуття.
Догляд для жінки в Берлін (Німеччина)
, Київ, Київська область
Догляд для жінки в Берліні, НімеччинаПослуга з працевлаштування для пошукача — безкоштовна.агентство Nanny.ua, номер телефону +38********61, фізична адреса Киев, пл. Спортивная, 1а, БЦ Гулливер, эт. 17Ми шукаємо відповідальний та турботливий догляд для жінки віком 102 роки, яка проживає в Берліні, Німеччина. Жінка потребує допомоги у повсякденних потребах та підтримці.Обов’язки:Допомога при піднятті та пересуванні.Прогулянки на інвалідному кріслі тривалістю 3−4 години на день.Вставання уночі.Супровід до туалету.Приготування їжі.Додаткова інформація:Медсестра відвідує раз на тиждень.Жінка, яка готує їжу, приходить двічі на тиждень.Перукар відвідує раз на місяць.Умови:Окрема кімната для сіделки.Оплата від 1200 євро на місяць.Вимоги до кандидата:Спокійний характер, охайний вигляд та доглянутісь.Якщо ви готові надати допомогу та забезпечити комфорт жінці, будемо раді отримати вашу заявку. Ця робота вимагає терпіння, відповідальності та людяності.
Робота ОХОРОННИКОМ для жінок та чоловіків!
, Київ, Київська область
Терміново потрібен ОХОРОННИК в супермаркет, вакансія і для чоловіків і для жінок!Графік роботи 2 /2 або 3/3 по 12 годин.Стабільна з/п від 14 500 грн + бонуси +10% за нічну зміну.Офіційне оформлення.Телефонуйте прямо зараз)
Доглядальниця, з опитом роботи - за 70 - ною жінкою, з діменцією
, Київ, Київська область
потрібна доглядальниця за 70-річною жінкою, що хворіє на деменцію, після травми шийки стегна, рухомість обмежена. Жінка встає, можна її пересувати на колясці, є туалетний стілець та коляска.Обсяг роботи: Проживання. Цілодобово. Потрібно кожен день проводити ранковий туалет, обмивати; декілька разів на тиждень купати. З рази годувати, давати ліки , виводити на вулицю гуляти, прибирати у квартирі.Вимоги- порядність, сумлінність, співчуття, досвід роботи, розуміння специфіки роботи Графік роботи: Можна відлучатися за потреби, ненадовго. Можна проживати разом із доглядальницею.Місце і умови праці: квартира з всіма умовами, можливістю проживання і харчування, ЖК Патріотика (Позняки).
Доглядальниця для жінки, вахта з проживанням, м.Політехнічний інститут
, Київ, Київська область
Доглядальниця для жінки 60 років Зараз після операції лежача (діагноз - онкологія), але вже починає вставати та рухатися.Місце роботи - Київ, м. Політехнічний інститутГрафік роботи: вахта (7/7 або 15/15 з проживанням) + харчування. Заробітна плата - 1200 - 1400 грн за добу, 18 000 - 21 000 грн за місяць (15 робочих днів в місяць).Обовʼязки: догляд за жінкою, гігієнічні процедури, переодягання, зміна постільної білизни, годування, приготування їжі для себе та для жінки, контроль прийому ліків, уколи та крапельниці на дому, підтримка чистоти в квартирі.Вимоги: з досвідом роботи доглядальницею, обовʼязково наявність медичної освіти, вміння поставити крапельницю вдома, зробити необхідні інʼєкції.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Доглядальниця для жінки 63 роки, 5/2, Солом'янський район
, Київ, Київська область
Доглядальниця для жінки 63 рокиУ підопічної параліч нижніх кінцівок, пересувається на візкуРобота в Києві, Солом'янський районГрафік роботи: 5/2, з 9.00 до 18.00Оплата: 1 200 грн/вихід, 26 400 грн/місяцьОбов'язки: догляд за підопічною, гігієнічні процедури, іноді приготування їжі, прання речей, контроль прийому ліків, масаж пролежнів, вимірювання тиску, спілкування, прогулянки на свіжому повітрі. Вимоги: досвід роботи від 2-х років, вміння доглядати лежачих людей, бажано медична освіта, порядність, не конфліктність, без шкідливих звичок.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Охоронник Жінки таЧоловіки в мінімаркет м. Київ Райдужна 800грн/зміна
, Київ, Київська область
Охоронна компанія ТОВ "АВАНТАЖ ГАРД" запрошує на роботу Чоловіків та Жінок на посаду охоронник В МІНІМАРКЕТ БЕЗ МАТЕРІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.Наша компанія поважає своїх співробітників незалежно від займаної посади, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ підхід до кожного, приєднуйтесь до стабільної і динамічно розвиваючої компанії в сфері безпеки.Об'єкт знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Райдужна, 8.Що ми пропонуємо:Графік роботиДенні зміни по 12 годин (час обіду включено в зміну).Три дні працюєте з 10:00 до 22:00, три дні відпочинку (33).Зміна 800грн (за місяць від 11 000 до БАЖАННЯ ЗАРОБЛЯТИ, індексація заробітної плати кожних півроку).Гарантуємо Своєчасну виплату заробітної плати, кожного місяця до 10 числа за минулий місяць, за відпрацьовані зміни;Навчання, якщо у Вас немає досвіду роботи в сфері охорони;Професійне зростання.Охоронник не матеріально-відповідальнийОхоронник не весь час на ногах, є час на відпочинокНаші очікування:відповідальність;чесність;старанність.принциповність в роботіВаш функціонал:відеонагляд;чіпування елітного товару;запобігання крадіжок в торговому залі;забезпечення безпеки відвідувачів та співробітників;врегулювання конфліктних ситуацій;контрольно-пропускний режим.Всі деталі при телефонному дзвінку або при зустрічі.ТЕЛЕФОНУЙТЕ ВАКАНСІЙ БАГАТО ПО КИЄВУ ТА ОБЛАСТІ, ЧЕКАЄМО НА ВАШ ДЗВІНОК
Срочно требуются Мужчины и Женщины оплата каждый день
, Київ, Київська область
Срочно требуются мужчины и женщины разнорабочие на нашы объекты! Оплата ежедневно! Жилье предоставляем! Звоните!
Охоронник Жінки та Чоловіків мінімаркет м.Київ Булгакова 800 грн/зміна
, Київ, Київська область
Охоронна компанія ТОВ "АВАНТАЖ ГАРД" запрошує на роботу Чоловіків та Жінок на посаду охоронник В МІНІМАРКЕТ БЕЗ МАТЕРІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.Наша компанія поважає своїх співробітників незалежно від займаної посади, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ підхід до кожного, приєднуйтесь до стабільної і динамічно розвиваючої компанії в сфері безпеки.Об'єкт знаходиться за адресою: м. Київ, вул. В. Кікабідзе 11 (колишня назва Булгакова).Що ми пропонуємо:Графік роботиДенні зміни по 12 годин (час обіду включено в зміну).Три дні працюєте з 10:00 до 22:00, три дні відпочинку (33).Зміна 800 грн (за місяць від 11 000 до БАЖАННЯ ЗАРОБЛЯТИ, індексація заробітної плати кожних півроку).Гарантуємо Своєчасну виплату заробітної плати, кожного місяця до 10 числа за минулий місяць, за відпрацьовані зміни;Навчання, якщо у Вас немає досвіду роботи в сфері охорони;Професійне зростання.Охоронник не матеріально-відповідальнийОхоронник не весь час на ногах, є час на відпочинокНаші очікування:відповідальність;чесність;старанність.принциповність в роботіВаш функціонал:відеонагляд;чіпування елітного товару;забезпечення безпеки відвідувачів та співробітників;врегулювання конфліктних ситуацій;контрольно-пропускний режим.Всі деталі при телефонному дзвінку або при зустрічі.ТЕЛЕФОНУЙТЕ ВАКАНСІЙ БАГАТО ПО КИЄВУ ТА ОБЛАСТІ, ЧЕКАЄМО НА ВАШ ДЗВІНОК
Охоронник Жінки та Чоловіки в маркет м.Київ ОБОЛОНЬ 730грн денна зміна
, Київ, Київська область
Охоронна компанія ТОВ "Омега-ВВ" запрошує на роботу Чоловіків та Жінок на посаду охоронник В МІНІМАРКЕТ БЕЗ МАТЕРІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.Наша компанія поважає своїх співробітників незалежно від займаної посади, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ підхід до кожного, приєднуйтесь до стабільної і динамічно розвиваючої компанії в сфері безпеки.Об'єкт знаходиться за адресою: м. Київ, просп. Оболонський, 36.Що ми пропонуємо:Графік роботиДенні зміни по 12 годин (час обіду включено в зміну).Три дні працюєте з 10:00 до 22:00, три дні відпочинку (33).Зміна 730 грн (за місяць від 10 000 до БАЖАННЯ ЗАРОБЛЯТИ).Оформлення;Своєчасну виплату заробітної плати, кожного місяця до 10 числа за минулий місяць, за відпрацьовані зміни;Навчання, якщо у Вас немає досвіду роботи в сфері охорони;Професійне зростання.Наші очікування:відповідальність;чесність;старанність.Ваш функціонал:відеонагляд;чіпування елітного товару;забезпечення безпеки відвідувачів та співробітників;врегулювання конфліктних ситуацій;контрольно-пропускний режим.Всі деталі при телефонному дзвінку або при зустрічі.
Охоронник Жінки та Чоловіки Денні Зміни 800грн, Київ, вул. Практична
, Київ, Київська область
Компанія ТОВ "АвантажГард" є провідним постачальником послуг охорони та безпеки запрошує на роботу жінок та чоловіків на посаду охоронника в МініМаркет (БЕЗ МАТЕРІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ)Ми спеціалізуємося на забезпеченні безпеки та захисту наших клієнтів і надаємо широкий спектр послуг охорони.Зараз ми шукаємо професійних та відповідальних охоронників для роботи на посаді "Охоронник Денні Зміни" у місті Ірпінь.Місце роботи знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Практична 9Задачі:-Відео нагляд в МініМаркеті-Контроль касової зони- Забезпечення безпеки і охорони майна та приміщень компанії- Виконання документального звіту про події та випадки, що виникають під час зміни - Виконання інших обов'язків, пов'язаних з охороною, за дорученням керівництваВимоги:- Досвід роботи на аналогічній посаді буде перевагою, але не обов'язково;- Відповідальність, дисциплінованість та вміння працювати в команді- Знання правил охорони і нормативної бази у сфері безпеки- Вміння оперативно реагувати на непередбачувані ситуації- Бажання працювати на денні зміниПропонуємо:- Конкурентоспроможну заробітну плату в розмірі 800 грн на денну зміну, від 12 400 грн. до 24 800 грн за місяць чистими. Заробітна плата нараховується 10 числа за попередній місяць без затримок.- Гнучкий графік роботи, 3/3 з 10:00 до 22:00, або 11:00 до 23:00 (три дні працюєте, три відпочиваєте)- Стабільну роботу в динамічній компанії- Можливість професійного зростання та кар'єрного розвиткуЯкщо ви шукаєте виклику та бажаєте бути частиною професійної команди охоронників, ми раді запросити вас приєднатися до нашої компанії.Надсилайте своє резюме та контактні дані, і ми зв'яжемось з вами найближчим часом, або телефонуйте за вказаним номером телефона ,.Не втрачайте цю унікальну можливість розпочати кар'єру в сфері охорони та без вагань телефонуйте.
Охоронник Жінки та Чоловіки,Денні зміни 730 грн, Київ Солом'янськй р-н
, Київ, Київська область
Охоронна компанія ТОВ "ОМЕГА-ВВ" в зв`язку з розширенням, проводить додатковий набір ЖІНОК та Чоловіків на посаду охоронник в мінімаркет (БЕЗ МАТЕРІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ).Наша компанія поважає своїх співробітників не залежно від займаної посади, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ підхід до кожного, приєднуйтесь до стабільної і динамічно розвиваючої компанії в сфері безпеки.Об`єкт знаходиться за адресою:Київська вул. Практична 9Що ми пропонуємо:Графік роботиДенні зміни по 12 годин (час обіду включено в зміну)Три дні працюєте з 10:00 до 22:00, два дні відпочинку (33).Зміна 730 грн (за місяць від 11 000 до БАЖАННЯ ЗАРОБЛЯТИ)Своєчасну виплату заробітної плати, кожного місяця до 10 числа за минулий місяц, за відпрацьовані зміни.Навчання, якщо у Вас немає досвіду роботи в сфері охорони;Професійне зростання;Наші очікування:відповідальність;чесність;старанність.Ваш функціонал:відео-нагляд торгівельної площадки (Магазин невеликий до 350 кв/м)забезпечення безпеки покупців і співробітників;врегулювання конфліктних ситуацій.Наголошуємо охоронник нематеріально відповідальний, в прийомі товару та торговому процесі не приймає участі, тільки виконує функцію охорони мінімаркета.Всі деталі при телефонному дзвінку, або на зустрічі, також є багато відкритих вакансій по КИЄВУ та області.
Охоронник Жінки та Чоловіки Київ Оболонь Денні зміни 730 грн
, Київ, Київська область
Охоронна компанія ТОВ "ОМЕГА-ВВ" в зв`язку з розширенням, проводить додатковий набір ЖІНОК та Чоловіків на посаду охоронник в мінімаркет (БЕЗ МАТЕРІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ).Наша компанія поважає своїх співробітників не залежно від займаної посади, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ підхід до кожного, приєднуйтесь до стабільної і динамічно розвиваючої компанії в сфері безпеки.Об`єкт знаходиться за адресою:Київ, проспект Володимира Івасюка 34Що ми пропонуємо:Графік роботиДенні зміни по 12 годин (час обіду включено в зміну)Три дні працюєте з 10:00 до 22:00, три дні відпочинку (33).Зміна 730 грн (за місяць від 11 300 до БАЖАННЯ ЗАРОБЛЯТИ)Своєчасну виплату заробітної плати, кожного місяця до 10 числа за минулий місяц, за відпрацьовані зміни.Навчання, якщо у Вас немає досвіду роботи в сфері охорони;Професійне зростання;Наші очікування:відповідальність;чесність;старанність.Ваш функціонал:відео-нагляд торгівельної площадки (Магазин невеликий до 350 кв/м)забезпечення безпеки покупців і співробітників;врегулювання конфліктних ситуацій.Наголошуємо охоронник нематеріально відповідальний, в прийомі товару та торговому процесі не приймає участі, тільки виконує функцію охорони мінімаркета.Всі деталі при телефонному дзвінку, або на зустрічі, також є багато відкритих вакансій по КИЄВУ та області.