Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Пенсионер в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Пенсионер в Киеве"

7 875 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Пенсионер" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Пенсионер в Киеве открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 6.5+ грн. 50% объявлений с зарплатой 7,5+ грн, и 0% с зарплатой 3.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Пенсионер в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Пенсионер в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Ежедневная оплата. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 17750 грн. На втором месте - Ремонтник компьютеров с зарплатой 17750 грн, а на третьем - Обходчик с зарплатой 16833 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота з проживанням Київ Для Пенсіонерів / Іногородніх / ВПО
, Київ, Київська область
Робота з проживанням Київ Для Пенсіонерів / Іногородніх / ВПОКомендант у гуртожиток ( Хостел ) Досвід не потрібен . Робота дуже проста, всьому навчимо і покажемоДружній колективВакансія термінова, можна приступити вже прямо зараз .Обов'язки:• Зустріч і заселення нових мешканців.• Прибирання та прання постільної білизни з використанням пральної машини.Вимоги:• Обов'язкове проживання в нашому гуртожитку. Відмінні умови.• Відсутність шкідливих звичок.• Відповідальність , доброзичливість , порядністьУмови:• Графік вихідних уточнюється окремо.• Заробітна плата від 16000 грн. і більше• Надання безкоштовного місця для проживання.Телефонуйте та записуйтесь на співбесіду вже зараз!Приймаємо дзвінки з 8:00 до 22:00 Щоденно з понеділка по неділю.Олена Василівна
Адміністратор в хостел Київ! Робота для ВПО,переселенців,пенсіонерів!
, Київ, Київська область
Чудова вакансія для роботи!Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до нашої дружньої команди. Дуже гарний варіант для ВПО, людей з інших міст, гарна пропозиція для різної вікової категорії , пенсіонерам тощо.Ми пропонуємо заробітню плату від 8 000 до 15 000, діє гнучка система премій та безкоштовне проживання.Вимоги:— Доброзичливість та вміння створювати добрі стосунки з колегами та гостями.— Ми віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичок.— Можна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням , наставник завжди з вами на зв’язку)— Для цієї вакансії потрібне обов'язкове проживання у хостелі.Обов'язки:— Заселення людей, що знову прибули та виселення— Прибирання, прання постільної білизни у пральній машині— Ведення облікової документації— Створення доброзичливої атмосфери та затишку— Контроль дотримань мешканцями правил поселенняГнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю.Своєчасна та точна виплата заробітної плати, без будь-яких затримок.Вакансія термінова і розпочати роботу можна дуже швидко.Поспішайте Київ чекає на Вас!
Наглядач/комендант в хостел! Без досвіду/для ВПО/пенсіонерів. Київ
, Київ, Київська область
Потрібен комендант у готель-хостел з проживанням. Ця вакансія ідеально підійде для іногородніх, ВПО, може бути чудовим варіантом для пенсіонерів та інших людей, які шукають стабільну роботу.Ми пропонуємо заробітню плату від 8 000 до 15 000, діє гнучка система премій та безкоштовне проживання.Вимоги:Доброзичливість та вміння створювати добрі стосунки з колегами та гостями.Ми віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичок.Можна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням, наставник завжди з вами на зв’язку)Обов’язки:Заселення людей, що знову прибули та виселенняПрибирання, прання постільної білизни у пральній машиніВедення облікової документаціїСтворення доброзичливої атмосфери та затишкуКонтроль дотримань мешканцями правил поселенняУмови роботи:Гнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю.Для цієї вакансії потрібне обов’язкове проживання у хостелі.Своєчасна виплата заробітної плати без затримок.Вакансія термінова і розпочати роботу можна дуже швидко. Не зволікайте телефонуйте!
Стабільна робота для ВПО/пенсіонерів! Комендант з проживанням м.Київ
, Київ, Київська область
Компанія "Мотель24/7" є провідним оператором готельного-хостельного бізнесу на території міста Києва. Наш мотель пропонує комфортне проживання за доступними цінами, забезпечуючи якісний сервіс та затишну атмосферу для наших гостей. Зараз ми шукаємо талановитого та енергійного Коменданта для роботи у нашому хостелі.Обов'язки:Забезпечення безпеки та порядку в хостеліОрганізація реєстрації та виселення гостейКонтроль за дотриманням правил проживанняВирішення конфліктних ситуацій та реагування на непередбачені події - Забезпечення чистоти та охайності загальних приміщень Здійснення інших пов'язаних з посадою обов'язків Вимоги:Досвід роботи в готельному бізнесі або схожій сфері привітаний, але не обов'язковийВміння працювати в команді та уміння ефективно керувати персоналом Висока відповідальність та дисципліна Добрі комунікативні навички та вміння працювати з людьми Переваги:Конкурентна заробітна плата, виплата щотижняПроживання в хостелі з усіма необхідними зручностями Можливість кар'єрного росту та професійного розвитку Дружній колектив та приємна робоча атмосфера Гнучкий графік роботиЯкщо Ви відповідаєте вимогам та цікавитесь цією вакансією, будемо раді отримати Ваш резюме та надати можливість стати частиною нашої команди. Не втрачайте шансу працювати в сфері готельного бізнесу та телефонуйте вже сьогодні!
Раздатчик листовок, промоутер (гибкий график)
Орион-Эксперт, ТОВ, Київ
Рассмотрим всех кандидатов (школьники, студенты, пенсионеры) Работа 3-4 часа в день (или любой свободный). Почасовая оплата От 700 грн в день и более. Можно выбрать район для работы / работать на одной точке в паре с друзьями.Звоните, не откладывайте: 050 - 574 - 02З8 или 096 - 26З - 2802 (Наталья Владимировна)
Подработка по расклейке объявлений
Услуги / Торговля, Киев, Київ
Срочно требуются Расклейщики (несколько человек)Рассмотрим всех желающихГрафик работы гибкий, оплата почасовая от 200 грн./час.Район подбираем ближе к дому, учитываем все пожелания.Возраст не ограничен, работа возможна как для школьников, так и для студентов / пенсионеров.По работе и всем дополнительным вопросам звоните:096-З95-05-47, 066-008-24-7З Юлия Викторовна
Разносчик/раздатчик газет ( подработка )
ПП, Киев, Київ
Для временной работы срочно нужно несколько сотрудников ( раздача газет ). Подработка для студентов или активных пенсионеров. График свободный. З/П ежедневная от 800 грн. (по количеству рабочих часов)По работе звоните: (044)-З64-2З99 (Ольга Николаевна)
Администратор в отель-хостел г.Киев. Предоставляем жилье.
, Київ, Київська область
Сеть отелей-хостелов приглашает всех желающих на постоянную, стабильную работу городе Киеве! Мы ищем ответственную, дружелюбную хозяюшку на должность коменданта. Также подойдет пенсионером, ВПЛ, переселенцем, людям с других городов.Условия:Стабильная зарплата от 9000-15000грн., а также есть премиальные Бесплатное жилье Опыт работы необязателен, главное желание работатьГибкий график работы (6/1), выходные по договоренности Отдаем предпочтение кандидатам без вредных привычек Дружный коллектив.Ваши обязанности будет входить: Заселение/выселение гостей и ведение учетной документацииЕжедневная влажная уборка помещений Глажка, стирка белья в стиральной машиныПоддержка чистоты и атмосферы уюта Проживание в хостеле (обязательно) Присоединяйтесь к одной из самых успешных компаний Киеве! Мы рады будем принять именно Вас! Звоните!
Промоутер. Расклейщик объявлений
, Київ, Київська область
ИДЕАЛЬНАЯ подработка для активных людей, пенсионеров, студентов— Предлагаем работу вашем районе проживания — Расклейка объявлений на входные двери подъездов жилых домов, не заходя в подъезд — Возможно без фото отчёта Условия работы:Предоставляем работу в районе проживания никуда ездить не нужно работайте рядом с домом; Приведи друга и получи премию; Бонусы за активную работу; Еженедельный доход от 400 гривен - за 2-3 часа; Работать в своем районе; График работы подбираем ИНДИВИДУАЛЬНО; Район работы подбираем удобный для Вас.Клеить объявления необходимо в промежутке с 12:00 до 18:00 ИДЕАЛЬНАЯ подработка для активных людей, пенсионеров, студентов, подростках Зарплата: Зарплата ВЫПЛАЧИВАЕТСЯ после проверки сдачи фото отчета ЕЖЕНЕДЕЛЬНО на карту любого банкаДля вашего спокойствия при желании составляем договор с первого дня работы. Нам важно чтоб рабочее отношения строились на доверииТребования: Если ты активный и у тебя есть желание работать и зарабатывать то ждем тебя в нашем дружном коллективе! Оставьте свой контакт и мы свяжемся с ВамиТОВ "Реэлт-Про"
Работа по очистке топинамбура
, Київ, Київська область
Работа по очистке топинамбура в днепровском районе Киева . Оплатапо факту за отработанное время. Можно пенсионеру .
Завідувач складом,Старший електромонтажник. Керівник виробництва- можливо пенсіонер.
Группа Компаний ЭРА, Київ
Завідувач складом,Старший електромонтажник. Керівник виробництва.КладовщикЕлектротехнічна освіта обовязково.Можливо пенсіонер.Вид діяльності(збірка електрощитового обладнання). Досвід роботи обовязковий. Читання електротехнічних схем обовязково.Навички роботи за компютером обовязково.Допуск обовязковий.Обовязки - видача комплектації зі складу.Контроль якості випускаємої продукції.Контроль та  дотримання правил роботи з елетроустановками.Робота з документацією.Робота за компютером.Підготовка документації длч щитів.
приймальники вторсировини
, Киев
ЗП: 12000-15000 грн. Можливо без досвіду роботи. Візьмемо пенсіонерів. ГР: пн-пт, з 8.00 до 17.00, сб - з 9.00 до 15.00. (доп. контакт 068 7258257)
Касир (на підприємстві, в установі, організації)
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Проведення касових операцій в організаціїРозглядаємо кандидатури пенсіонерівдетальніша інформація про вакансію за тел. (093) 572 77 42- Олег АнатолійовичВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):активність, охайність
Соціальний робітник
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує під керівництвом соц. працівника або фахівця із соц. роботи комплекс робіт щодо догляду за пенсіонерами,інвалідами та одинокими непрацездатними громадянами похилого віку і в разі їх немічності, інвалідності або хвороби надає на підставі зазначених у медичній карті висновків лікарів про ступінь втрати здатності до самообслуговування . Здійснює надання соц.послуг вдома отримувачам соц. послуг відповідно до індивідуального плану та Договору на надання соц. послуг догляду вдома.050 386-96-29Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знати: основи ведення домашнього господарства; організацію надання комунальних, побутових та інших індивідуальних послуг; норми та вимоги догляду за громадянами похилого віку та непрацездатними громадянами; правила використання побутового обладнання.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Здатність швидко «схоплювати» нову інформацію;високий рівень обслуговування клієнтів за стандартами компанії;використовувати отримані знання в роботі.
Приймальники вторсировини
, Київ
ПРИЙМАЛЬНИКИ ВТОРСИРОВИНИМожливо без досвіду роботи.Візьмемо пенсіонерів.Гр/роботи: пн-пт, з 8.00 до 18.00; сб - з 9.00 до 15.00.
Робота на складі для пенсіонера (часткова зайнятість) на Видубичах
, Київ, Київська область
Потрібен Пенсіонер для різних робіт на складі - пакування, стрейчування, відвантаження товару. 3 неповних робочих дні (грфік з 10 до 15 з перервою на обід). Додатковий вихід - оплачується окремо
Водій вантажних перевезень
«Київспецтранс», Київ
Вимоги, побажання: бажано пенсіонерОбов'язки: водій на тягач з напівпричепомУмови: 
Сотрудник бани
Баня «Теремок», Київ
Сотрудник бани.Без вредных привычек.Проживающий недалеко от ст.м "Теремки".Желательно возрастом до 60 лет, можно активный пенсионер.З/п 100 грн. в час.Тел. +38 (093) 112-72-62+38 (098) 112-19-15 
Робітник лазні (бані)
Баня «Теремок», Київ
Співробітник лазні (бані).Без шкідливих звичок.Що проживає недалеко від ст.м. ТеремкиБажано віком до 60 років можна активний пенсіонер.З/п 100 грн. за годину.Тел. +38 (093) 112-72-62+38 (098) 112-19-15