Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Технолог хлебопекарного производства в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Инженер технолог

Смотреть статистику

Лаборант технолог

Смотреть статистику

Сменный технолог

Смотреть статистику

Технолог деревообработки

Смотреть статистику

Технолог ЖБИ

Смотреть статистику

Технолог колбасного производства

Смотреть статистику

Технолог косметического производства

Смотреть статистику

Технолог машиностроитель

Смотреть статистику

Технолог мебельного производства

Смотреть статистику

Технолог молочного производства

Смотреть статистику

Технолог мясного производства

Смотреть статистику

Технолог обувного производства

Смотреть статистику

Технолог общественного питания

Смотреть статистику

Технолог пекарного производства

Смотреть статистику

Технолог пивовар

Смотреть статистику

Технолог питания

Смотреть статистику

Технолог пищевого производства

Смотреть статистику

Технолог по бетону

Смотреть статистику

Технолог полиграфического производства

Смотреть статистику

Технолог производства

Смотреть статистику

Технолог рыбного производства

Смотреть статистику

Технолог сварочного производства

Смотреть статистику

Технолог фармацевтического производства

Смотреть статистику

Технолог хлебобулочных изделий

Смотреть статистику

Технолог швейного производства

Смотреть статистику

Технолог ювелирного производства

Смотреть статистику

Технолог-калькулятор

Смотреть статистику

Технолог-программист

Смотреть статистику

Технолог-программист станков с ЧПУ

Смотреть статистику

Химик технолог

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Інженер-конструктор (машинобудування) в Ірпінь
ООО «Укртехнофудз», Київ
Виробнича компанія «Укртехнофудз» — лідер ринку машинобудування для харчової промисловості, розробник та виробник обладнання та комплексних ліній для виробництва снекової, хлібопекарської, кондитерської та макаронної продукції з 1994 року.У зв’язку з постійним розширенням ринків збуту та асортименту виробленого обладнання шукаємо професійних інженерів-конструкторів.Пропонуємо можливості для професійного розвитку та кар'єрного зростання.Функціональні обов’язки:розробка 3Д моделей та робочих креслень машин нестандартного обладнання для підприємств харчової промисловості,модернізація існуючого обладнання,проведення необхідних технічних розрахунків, підбір матеріалів та комплектуючих,проведення авторського нагляду та супровід розробленого виробу при випробуваннях та налагодженні.Професійні навички та вміння:знання загальнотехнічних дисциплін,проектування механічних систем, окремих вузлів та деталей,знання конструкційних матеріалів (сталі вуглецеві, леговані, нержавіючі, конструкційні пластики),розрахунок та конструювання ремінних, зубчастих, ланцюгових передач,проектування вузлів, що містять пневматичні компоненти та системи управління ними,впевнене володіння SolidWorks.Ми пропонуємо:працевлаштування за КЗпПУ;можливість розвитку та кар'єрного зростання;можливість створення та реалізації новаторських рішень;високий рівень заробітної плати (за результатами співбесіди);розвезення по Києву, Ірпеню на роботу до 8,45 та з роботи о 17,45Контактна особа: Нач. ВК: Віра Леонідівна: тел. ...Наш сайт: utf-group.com/ru/
Пекар (нічні зміни) вул. Алма-Атиська
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу пекаря до нашої пекарні. Обов'язки:Заміс, формування та випічка хлібобулочних виробів;Дотримання санітарно-гігієнічних норм;Досвід роботи від 1 року;Вміння працювати із різними видами тіста;Підтримання чистоти;Контроль якості виготовленої продукції.Вимоги: Санітарна книжка;Комунікабельність та доброзичливість;Знання технологій приготування хлібобулочних виробів.Пропонуємо: Зарплату без затримок два рази на місяць;З/п 1400 грн за зміну (в нічний час оплата 20%);Гнучкий графік роботи - 4/4 з 07:00-19:00 денні зміни, 19:00 до 07:00 нічні зміни;Корпоративні знижки на продукцію власного виробництва;Забезпечуємо спецодягом.Компанія створює всі умови для розвитку та зростання персоналу і надає кожному реальну можливість побудувати успішну кар'єру.Місце роботи:Дарницький р-н, вул. Алма-Атиська, 35АКсенія 05*********17.
Головний технолог хлібобулочного виробництва
Ритейл групп, Київ, Київська область
Ми мультибрендова міжнародна компанія, що управляє продуктовими мережами і зараз ми в пошуку -«Головного технолога хлібобулочного виробництва»Компанія пропонує:Гідну і своєчасну оплату праці (без затримок (!)20% знижки на харчування в корпоративній їдальніШирокі можливості кар'єрного росту та професійного розвиткуКорпоративний мобільний зв’язокГрафік роботи: ПН — ПТ, 09:00 — 18:00Обов’язки:Розробка нових позицій продукціїПокращення існуючих процесів виробництваСкладання технологічних карт та калькуляційАналітика показників відділуСпівпраця з постачальникамиВимоги:Досвід роботи технологом та головним технологом від 3 роківДосвід роботи по НАССРВища освіта, напрямку Інженер-технолог харчового виробництваЯкщо Вас зацікавила дана вакансія, і Ви відповідаєте вимогам, будь ласка, направляйте резюме із зазначенням побажань з рівнем заробітної плати.Стандартний термін розгляду резюме — 14 днів. Відсутність відповіді протягом двох тижнів означає, що, на жаль, на сьогодні у нас немає відповідних вакансій. При цьому Ваше резюме буде збережено в нашій базі даних і якщо відповідна вакансія з’явиться в наступному, ми запропонуємо її Вам для розгляду.
Пекар робота супермаркет" Велмарт"
, Київ, Київська область
Маєте досвід роботи в ритейлі або мрієте розвиватись у цій сфері? Шукаєте команду досвідчених фахівців, які люблять свою роботу, горять ідеєю, реалізовують цікаві проєкти та із задоволенням діляться знаннями? Тоді приєднуйтесь до нас! Сьогодні холдинг Retail Group це: 33 гіпермаркети та супермаркети «Велмарт»9 cупермаркетів «Велика Кишеня»17 магазинів «біля дому» під брендом ВКЕторгово-розважальні центри «Екватор» розважальні центри «Турбіна»дитячі розважальні центри «Мультіпарк»2 розподільчі центри охоронна фірма «Баярд»мережа супермаркетів Green Hills Market та Velmart у МолдовіУ нашій команді – понад 5000 професіоналів. Не вистачає лише вас! Щоб посилити нашу команду, ми відкриваємо вакансію ПекаряМи гарантуємо: Офіційне працевлаштуванняНічні зміни 5/5Конкурентну заробітну платуПрофесійний розвиток та навчанняПриємний колектив та дружню атмосферуФінансову допомогу в випадку захворювання чи настання нещасного випадку компанія підтримає тебе згідно з діючими корпоративними програми лояльностіЗадачі:Приготування хлібобулочних виробівВиконання рецептур та технологій виробництваКонтроль якості продукціїЗабезпечення наявності товару на полицяхДотримання санітарних норм та правил.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року;Знання технологій випічки хлібобулочних виробів;Вміння працювати у команді та відповідальне ставлення до роботи;Знання санітарних норм та правил.Якщо вас зацікавила вакансія і ви відповідаєте всім вимогам, запрошуємо стати частиною нашої компанії!