Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Электромеханик в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Электромеханик в Киеве"

16 112 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Электромеханик" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Электромеханик в Киеве открыто 9 вакансий. Для 22.2% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.3+ грн. 22.2% объявлений с зарплатой 11.8+ грн, и 22.2% с зарплатой 13.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Электромеханик в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Электромеханик в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по качеству. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 27500 грн. На втором месте - Водитель автопогрузчика с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Химик с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Електромеханік з ліфтів (Київ)
, Київ, Київська область
Обов'язки: технічне обслуговування ліфтів, відновлювальні роботи з ремонту ліфтів, закриття аварійних викликів.Пропонуємо:офіційне працевлаштування;добровільне медичне страхування;службовий автомобіль;службовий мобільний зв'язок.Вимоги: знання основ електротехніки, вміння читати електричні схеми, наявність водійського посвідчення та активного досвіду керування транспортним засобом, посвідчення електромеханіка з ліфтів.Також розглядаємо співробітника без досвіду, з подальшим кар’єрним зростом і отриманням посвідчення і допуску для виконання більш складних робіт з відповідним підвищенням оплати праці.Додаткова інформація за телефоном (09**********94 Ігор Валентинович
Провідний інженер з експлуатації та обслуговування електрообладнання
Дарниця, Київ
Вимоги: Професійно-технічна освіта; Наявність допуску з електробезпеки 4 група до та понад 1000В; Досвід роботи на аналогічній позиції в промислових компаніях фармацевтичної, харчової, хімічної галузі від 3-х років; Навички користування вимірювальними приладами; Вміння та навички користування вимірювальними приладами та навчання інших; Вміння читати та креслити принципові та монтажні електричні схеми; Орієнтуватись в видах, марках і призначенні електроматеріалів та електрообладнання, вміти підбирати необхідне або аналоги та робити замовлення; Навики роботи в системі SAP; Вміння організовувати роботу та контролювати її; Знання принципів і методології ощадливого виробництва, 5С, 5Why, А3 та інших практик Lean; Впевнений користувач ПК; Знання програм AutoCAD, Splan. Довіряємо: Технічне обслуговування РП-10кВ, ТП-10/0,4кВ; Ведення системи ППР; Організація ремонту та обслуговування промислового електричного обладнання, РП, ТП, розподільчих електрощитів, щитів освітлення; Контроль та керування роботою електромеханіків; Ведення технічної документації; Написання інструкцій з експлуатації та ремонту електрообладнання; Ведення експлуатації джерел безперебійного живлення та дизель-генераторів; Креслення схем. Гарантуємо: Офіційне працевлаштування, дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ; Медичне страхування; Роботу в прогресивній компанії, що постійно розвивається; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту; Дружній та натхненний колектив.
Електромеханік
Дарниця, Київ
Вимоги: Професійно-технічна освіта; Наявність допуску з електробезпеки 4 групи; Досвід роботи на аналогічній позиції в промислових компаніях фармацевтичної, харчової, хімічної галузі від 3-х років; Навички користування вимірювальними приладами; Вміння читати принципові та монтажні електричні схеми. Довіряємо: Здійснення ремонту та обслуговування промислового електричного обладнання; Обслуговування силових електрощитів, щитів освітлення; Ремонт та обслуговування електромереж освітлення та розеток. Гарантуємо: Потужну команду професіоналів поруч; Медичне страхування; Конкурентну заробітну плату; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту.
Електромеханік з ліфтів
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 14029 грнУ тому числі основна: 11597 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ЕСКАЛАТОРНА СЛУЖБА (вул. Червоноткацька,1-А). ЕЛЕКТРОМЕХАНІК З ЛІФТІВ - 5 розряд.Обслуговування та ремонт ліфтів та підйомників.Контактний тел. 044-238-47-06 .Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):III група з електробезпеки.
Технік електрозв'язку
275, СВЯТОШИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ТЕХНІК ЕЛЕКТРОЗВ'ЯЗКУ (електромеханік електрозв'язку) ВІДДІЛУ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ОХОРОНИ, ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇРобота з засобами охорони, налагодження та встановленняЗ питань щодо вакансії та запису на співбесіду тел.(096) 108-01-50Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немаєПрофесійні компетенції (знання, навички):ТЕХНІК ЕЛЕКТРОЗВ'ЯЗКУ (електромеханік електрозв'язку) ВІДДІЛУ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ОХОРОНИ, ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇРобота з засобами охорони, налагодження та встановленняОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальне ставлення до роботи
Електромеханік
1054, Бориспільська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 16200 грнУ тому числі основна: 4455 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1054/2 Виконання робіт по монтажу електроосвітлення:зарядка та установка складної освітлювальної арматури,установка люмінісцентних світильників,заміна пускорегулючої апаратури.Виконання робіт в розподільчих пристроях без зняття напруги до 1000В.Обслуговування,ремонт обладнання та агрегатів резервної дизель електростанції.тел.Переяславського управління Бориспільської філії КОЦЗ (063)5800170,(098)7521371.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: 1 зміна з 8.00 до 20.00 2 зміна з 20.00 до 8.00три дні вихідніУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання основ електротехніки,принципів та режимів роботи обладнання електроустановок,призначення, порядок роботи, схеми підключення вимірювальних приладів,загальні схеми електроживлення обладнання апаратури електрозв'язку.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікативні навички, здатність до прийняття рішень,чесність, уміння працювати в команді, відповідальність,ініціативність, технічна грамотність.
Електромеханік
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 22490 грнУ тому числі основна: 17555 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:СЛУЖБА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ (вул. Драгоманова,31) ЕлектромеханікВиконання плану план.-попередж. ремонтів з обслуговування електрообладнання в повному обсязі. Забезпечення вимог Правил безпечної експлуатації та Правил технічної експлуатаціїелектроустановок споживачів, забезпечення оперативної роботи на достатньому рівні.Контактний тел. 044-238-41-06.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: робота в нічний часУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Виконання плану план.-попередж. ремонтів з обслуговування електрообладнання в повному обсязі. Забезпечення вимог Правил безпечної експлуатації та Правил технічної експлуатаціїелектроустановок споживачів, забезпечення оперативної роботи на достатньомОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність
Електромеханік
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 13500 грнУ тому числі основна: 13500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Забезпечення справного стану, безаварійної і надійної роботи пристроїв, що обслуговуваються і устаткування правильної їх експлуатації, своєчасного якісного ремонту і модернізації;ліквідація несправностей у роботі пристроїв, їх ремонті, монтажі і регулюванні.відділ кадрів: 044-521-05-73; 044-522-85-13Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання про: устрій, принцип дії, технічни характеристики і конструктивні особливості приладів і устаткування;електротехнічни виміри;характерні види ушкоджень і способи їх усунення.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):основи електротехніки, ремонту й обслуговуванняпистроїв і устаткування.правила і норми охорони праці, техніки, безпеки, виробничої санітарії. і пожежної безпеки.
Електромеханік
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12247 грнУ тому числі основна: 9072 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Електромеханік СЦБ (сигналізації, централізації, блокировки) Ремонт та поточне утримання пристроїв СЦБ (світлофори,залізничні переїзди, стрілочні електроприводи). ,,Південно-Західна залізниця АТ ,, Українська залізниця,, м. Київ, Привокзальна, 5детальніша інформація про вакансію за тел. (044) 3664463тел. фахівця Дарницького управління Київського міського центру зайнятості (044) 2449466Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання роботи пристроїв СЦБОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):без шкідливих звичок
Електромеханік
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 19624 грнУ тому числі основна: 16491 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ЕСКАЛАТОРНА СЛУЖБА (вул. Червоноткацька,1-А)Обслуговування та ремонт електрообладнання ескалаторів (електромагнітні реле, контактори, рубильники, реле часу). Виконання монтажних робіт по підключенню систем електрозахисту та автоматики ескалаторів.Контактний тел. 044-238-47-06Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Вміння читати електричні схеми, працювати з вимірювальними приборами (мультиметром,осцилографом, мегаомметром). Освоєння сучасних технологій в електротехніці. Володіння ПК.
Електромеханік
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12274 грнУ тому числі основна: 9979 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Електромеханік СЦБ (сигналізації, централізації, блокировки) Ремонт та поточне утримання пристроїв СЦБ (світлофори,залізничні переїзди, стрілочні електроприводи). ,,Південно-Західна залізниця АТ ,, Українська залізниця,, м. Київ, вул. Приколійна, 5детальніша інформація про вакансію за тел. (044) 3664463тел. фахівця Дарницького управління Київського міського центру зайнятості (044)2449466Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання роботи пристроїв СЦБОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):без шкідливих звичок
Електромеханік дільниці
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 11476 грнУ тому числі основна: 9979 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ЕЛЕКТРОМЕХАНІК ДІЛЬНИЦІ 1 ГРУПИЗабезпечує справний стан, безаварійну та надійну роботу обладнання, що обслуговується, правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт пристроїв сигналізації, централізації та блокування.
РОБОТА електромеханіка/механіка по ремонту устаткування
, Київ, Київська область
РОБОТАКомпанія “Астра” надає унікальну можливість навчитися та працевлаштуватися в якості“ФАХІВЦЯ З ТОРГОВЕЛЬНОГО ТА ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ”Робота полягає у обслуговуванні холодильного обладнання супер- та гіпермаркетів(відрядження в різні регіони України).Житло, витрати на відрядження, службовий транспорт на період відрядження надається.Ми надаємо тільки ФАХОВІ знання.80% навчання – ПРАКТИКА на новітньому обладнанні світових виробників. Навчання триває 1,5 місяця. Основні вимоги для подання заявки на навчання:-освіта технічна (середньо-спеціальна або вища),-навики слюсарно-механічних робіт, електромеханічних робіт, і/або КВПіА;-водійське посвідчення категорії “В” (бажано).За умови успішного проходження навчання - працевлаштування гарантовано! Початок навчання 06.05.2024 р. Записуйтеся на навчання за тел: +38(06**********29; +38(06**********93
Вакансія електромеханіка
, Київ, Київська область
Компанія "ГрандінжинірингБуд, ТОВ" запрошує на посаду Електромеханіка в місті Київ, Дарницький район та БровариЗадачі:- Проведення електротехнічних робіт на підприємстві - Діагностика та ремонт електрообладнання - Виконання планових та аварійних робіт Знання електротехнічних стандартів та правил безпеки - Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату - Офіційне працевлаштування та соціальний пакет - Можливість професійного зростання та розвитку
Електромеханік дільниці
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 9061 грнУ тому числі основна: 7879 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ЕЛЕКТРОМЕХАНІК ДІЛЬНИЦІ 2 ГРУПИ по Київу та Київській області.Забезпечує справний стан, безаварійну та надійну роботу обладнання, що обслуговується, правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт пристроїв зв"язку.
Електрик з обслуговування та ремонту обладнання ресторанів
, Київ, Київська область
Мережа ресторанів на постійну роботу запрошує електромонтера з ремонту та обслуговування технологічного обладнання ресторанів. Основні вимоги: Профільна освіта в галузі електротехніки, електромеханіки; Навички ремонту та обслуговування промислового обладнання; Відповідальність, уважність, комунікабельність, націленість на професійний розвиток. Основні функції: Технічне обслуговування, діагностика, усунення несправностей технологічного обладнання мережі ресторанів (пароконвекційні печі, грилі, макароноварки, посудомийні машини, індукційні електроплити, мармітниці тощо); Заміна комплектуючих, підключення, налаштування обладнання. Пропонуємо: Офіційне працевлаштування, соцпакет (оплачувану щорічну відпустку, лікарняні, харчування) Навчання на виробництві з досвідченими фахівцями впродовж випробувального терміну (до 3 міс) Графік роботи: 5/2 9:00-18:00 (сб, нд вихідні) Розїздний характер роботи (2-4 заклади/день) Заробітна плата 35000 грн чистими, після відрахування податків (ставка) + 1300 грн/міс компенсація проїзду по місту. Деталі за тел 06********04