Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по кадрам в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по кадрам в Киеве"

20 834 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по кадрам" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Менеджер по кадрам в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 16.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.8+ грн, и 0% с зарплатой 12.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по кадрам в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по кадрам в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по персоналу. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Специалист отдела персонала с зарплатой 23000 грн, а на третьем - Менеджер по подбору персонала с зарплатой 21093 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Администратор ресторана
Антилопа, Киев, Київ
В ресторан "Антилопа" требуется администратор.Обязанности: Контроль работы ресторана; открытие/закрытие ресторана; курирование персоналом; решение конфликтных ситуаций.Требования: Презентабельный внешний вид, коммуникабельность, активность, умение тактично общаться с людьми. Условия работы: График работы посменный, полный/неполный день, заработная плата своевременная и стабильная.По вопросам трудоустройства обращайтесь в отдел кадров по указанным телефонамТел.:096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗТатьяна ВладимировнаРезюме не рассматриваются, общаемся с каждым.
Администратор
DICTATOR Club, Київ
Клуб DICTATOR запрошує до своєї команди дівчину Адміністратора.Досвід роботи від 1-го року адміністратором саме в Men's Club.База танцівниць та клієнтів (бажано).Особисті якості:Стресостійкість;Вміння розмовляти та «розумітися» з людьми;Доброзичливість та ввічливість;Величезна працездатність;Уважність;Організаторські навички;Знання іноземних мов вітається;Творче мислення.Вимоги:Згладжування конфліктних ситуацій, які можуть виникнути під час спілкування гостей з персоналом;Підбір кадрів; організація роботи персоналу: офіціантів, барменів, хостес, артистів шоу-балету;Ведення, підрахунок каси, складання звітної документації....8 Анна
Менеджер відділу захисту персональних даних
Укрзалізниця, Київ
Акціонерне товариство «Українська залізниця» - національний перевізник вантажів та пасажирів. Ми будуємо стале економічне майбутнє нашої країни.Запрошуємо стати частиною команди на посаді менеджер відділу захисту персональних даних .Функціональні обов'язки:підвищення рівня захисту персональних даних в Товаристві;розробка нормативних документів із захисту персональних даних;профілактика несанкціонованого доступу до інформаційних ресурсів з персональними даними, оперативне реагування на інциденти порушення конфіденційності;забезпечення реалізації державної політики та стратегії Товариства у сфері захисту персональних даних;аналіз та оптимізація процесу обробки персональних даних в інформаційних системах Товариства;обробка статистичних даних (підготовка звітності та візуалізація даних);участь у проведенні аудиту інформаційної безпеки;планування, координація заходів безпеки для захисту баз персональних даних.Вимоги до кандидата:повна вища освіта (відповідного напряму підготовки: «Право», «Інформаційні технології», «Електроніка та комунікації»);досвід роботи у сфері права та/або інформаційної безпеки –від 3 років;робота з ПК (MS Office, Outlook Express, Internet), вільне користування законодавчою базою Liga, досвід роботи в системі електронного документообігу;українська (вільне володіння), англійська (intermediate).Ми пропонуємо:цікаву, динамічну роботу у великій компанії;офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;конкурентний рівень оплати праці;широкі можливості для професійного та кар'єрного зростання.
Менеджер відділу захисту персональних даних
Укрзалізниця, Київ, Київська область
Акціонерне товариство «Українська залізниця» - національний перевізник вантажів та пасажирів. Ми будуємо стале економічне майбутнє нашої країни.Запрошуємо стати частиною команди на посаді менеджер відділу захисту персональних даних .Функціональні обов'язки:підвищення рівня захисту персональних даних в Товаристві;розробка нормативних документів із захисту персональних даних;профілактика несанкціонованого доступу до інформаційних ресурсів з персональними даними, оперативне реагування на інциденти порушення конфіденційності;забезпечення реалізації державної політики та стратегії Товариства у сфері захисту персональних даних;аналіз та оптимізація процесу обробки персональних даних в інформаційних системах Товариства;обробка статистичних даних (підготовка звітності та візуалізація даних);участь у проведенні аудиту інформаційної безпеки;планування, координація заходів безпеки для захисту баз персональних даних.Вимоги до кандидата:повна вища освіта (відповідного напряму підготовки: «Право», «Інформаційні технології», «Електроніка та комунікації»);досвід роботи у сфері права та/або інформаційної безпеки –від 3 років;робота з ПК (MS Office, Outlook Express, Internet), вільне користування законодавчою базою Liga, досвід роботи в системі електронного документообігу;українська (вільне володіння), англійська (intermediate).Ми пропонуємо:цікаву, динамічну роботу у великій компанії;офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;конкурентний рівень оплати праці;широкі можливості для професійного та кар'єрного зростання.
Менеджера відділу закупок
СП Оптима Фарм, Київ
Компанія СП «Оптіма-Фарм ЛТД» фармацевтичний дистриб’ютор на тереторії України.Шукає в свою професійну команду менеджера відділу закупок.Ти наш кандидат, якщо у тебе є:вища освіта (медична, фармацевтична, економічна);досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років;високий рівень комунікативних навиків та навиків ведення переговорів;відмінне знання технік і бізнес-процесу закупівель в галузях з великою кількістю номенклатурних позицій (знання основ логістики, руху товару, інструментів аналітики в даній сфері);володіння стандартними пакетами MS Office на рівні впевненого користувача, володіння Excel — на високому рівні (зведені таблиці, робота з формулами).Чим займаються наші менеджери:організовують процеси комунікацій з постачальниками на високому рівні відповідно до корпоративних стандартів;формують замовлення на закупівлі;проводять закупівельні процедури по максимально вигідних умовах;аналізують оборотність, прибутковість, націнки, динаміку продажів;контролюють товарний запас;планують платежі постачальників, виходячи з умов оплати за товар (передоплата, різні види відстрочення);складають аналіз конкурентів, трендів, новинок, ринку в цілому;беруть участь в стратегічному плануванні Компанії з позиції експертної особи в сфері закупівель.Умови праці:Улюблена робота в стабільній компанії з графіком роботи: пн-пт з 09:00 до 18:00;Навчання та підтримку від наставників в період випробувального терміну;Фінансову стабільність, офіційне працевлаштування з першого робочого дня, соціальні гарантії, відпустка (24 календарних дні);Корпоративний мобільний зв’язок;Професійне кар'єрне зростання і розвиток компетенцій;Можливість навчання за рахунок компанії (за необхідності);Корпоративний спортзал;Комфортне робоче місце за адресою вул.Бориспільська 9ж.Для зручності співробітників організоване транспортне сполучення від м.Позняки, з Троєщини (через м.Чернігівська). Чекаєм Ваше резюме з побажанням до рівння заробітної плати!Хорошого дня і мирного неба!
Керівник відділу експортних продажів українського представництва
KF Group, Київ, Київська область
Європейський виробник широкого спектру технічної продукції (B2B, B2C, industrial) оголошує конкурс на посаду керівника відділу експортних продажів українського представництва. Обов'язки: Участь у формуванні стратегії розвитку бізнесу компанії Організація планування та виконання планових показників збуту продукції Планування, підготовка та управління експортними операціями Дослідження зарубіжних ринків збуту. Моніторинг конкурентного середовища за великим асортиментом номенклатурних виробів. Організація пошуку зарубіжних контрагентів, залучення та утримання клієнтів. Створення та розвиток клієнтської бази, побудова дилерської мережі за кордоном, розвиток взаємовідносин, надання технічної та методологічної підтримки продажів, просування продукту по всіх каналах збуту (В2В, В2С, В2G, DIY). Проведення переговорів та здійснення замовлень, укладання договорів та зовнішньоторговельних контрактів. Планування та організація роботи з розвитку та просування брендів. Організація та участь у міжнародних виставках. Вимоги: Досвід роботи у сфері активних продажів, ЗЕД (експорт, імпорт), робота в іноземній компанії є конкурентною перевагою. Навички організації проектних продажів, роботи з мережами DIY. Знання ринку будівельних матеріалів, досвід проведення маркетингових досліджень, організація міжнародних виставок. Володіння іноземною мовою (англійською) на вільному рівні, друга іноземна є конкурентною перевагою. Самостійність, активність, комунікабельність, відповідальність, орієнтація на результат, загальнолюдські пріоритети. Умови: Офіційне оформлення, соціальні гарантії, корпоративний пакет, впорядкований офіс, дружній доброзичливий колектив. Заробітна плата за результатами співбесіди, додаткова мотивація — за підсумками діяльності. Випробувальний термін 3 місяці.
Менеджер з операційної діяльності
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку, Київ
Загальна інформація:Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) є семирічним проектом міжнародної технічної допомоги, що впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» у рамках Договору про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) починаючи з 15 листопада 2019 р.Метою Програми є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.Мета роботи:Для сприяння досягненню загальних цілей «АГРО», метою роботи Менеджера з операційної діяльності є допомога в реалізації основних принципів та застосуванні інструментів управління під час діяльності Програми «АГРО» і виконання її завдань. Менеджер з операційної діяльності відповідає за широке коло адміністративних, правових (в т.ч. кадрових, договірних) та фінансових управлінських питань діяльності Програми «АГРО».Менеджер з операційної діяльності працює в складі фінансово-адміністративного департаменту, до складу якого входять: керівник департаменту, бухгалтерія, в т.ч. головний бухгалтер, офіс-менеджер, IT підтримка, відділ операційних закупівель, перекладачі, адміністративні асистенти, водії.Основні функції:забезпечення дотримання чинних правил USAID і настанов компанії «Кімонікс» в діяльності Програми «АГРО»;забезпечення дотримання адміністративних вимог Договору про співпрацю між USAID і «Кімонікс» на виконання Програми «АГРО»;забезпечення дотримання чинного законодавства України в роботі Програми «АГРО»;контроль і управління у наданні відповідної та своєчасної підтримки діяльності Програми «АГРО» з боку команди фінансово-адміністративного департаменту;допомога у реєстрації / перереєстрації проекту МТД відповідно до місцевого законодавства;координація роботи із юридичними компаніями задля надання своєчасної якісної юридичної підтримки ;контроль за налаштуванням і обслуговуванням офісних адміністративних систем, в тому числі системи реєстрації повідомлень, системи документообігу, обліку даних персоналу, дозвільних документів, бюджетних трекерів тощо;забезпечення зберігання відповідної адміністративної, договірної та кадрової документації шляхом ведення системних папок і архівів;ведення договорів оренди офісних і житлових приміщень для Програми «АГРО»;встановлює контакти з керівництвом Дирекції «Інпредкадри» Генеральної дирекції з обслуговування іноземих представництв (ГДІП);контроль за управлінням кадрами програми, включаючи набір персоналу і прийняття на роботу, реєстрація іноземних працівників проекту відповідно до місцевого законодавства тощо;допомога у розробці і впровадженні посібника для персоналу прграми;підготовка і актуалізація штатного розкладу Програми «АГРО»;організація та проведення вступного інструктажу для нових працівників.перегляд положень і проведення перемовин щодо договорів оренди офісних приміщень і житлових приміщень для іноземних співробітників і будь-яких змін до них;організація закупівлі необхідних для діяльності проекту товарів і послуг;ведення точного обліку, в т.ч. регулярне проведення інвентаризації, майна тривалого користуваннядопомога Головному бухгалтеру  в контролі за фінансами і бюджетом, перевірка витрат;тісне співробітництво з внутрішніми і зовнішніми аудиторами в ході перевірок;робота в програмі Microsoft Teams для виконання поставлених завдань та співпраці з персоналом Програми «АГРО».Умови і терміни роботи та підпорядкування:Для роботи на цій посаді передбачається укладення строкового трудового договору терміном дії на один рік на умовах повної зайнятості з можливою щорічною пролонгацією до завершення строку впровадження Програми (13 листопада 2026 р.) за умови включення відповідних завдань до наступних Річних планів робіт Програми.Визначене місце роботи: м. Київ.Працівник/Працівниця періодично їздитиме у відрядження в інші регіони України.Менеджер з операційної діяльності працює в складі фінансово-адміністративного департаменту під безпосереднім керівництвом та підпорядковується Керівникові фінансово-адміністративного департаменту або призначеній ним/нею особі, або іншій(им) призначеній(им) Керівником проекту особі(ам), а за відсутності Керівника фінансово-адміністративного департаменту виконує його/її обов’язки.Необхідні навички та професійна кваліфікація:мінімум 2 роки досвіду на аналогічній посаді;диплом магістра у галузі права, економіки, ділового адміністрування чи інших релевантних галузей або еквівалентне поєднання освіти та релевантного професійного досвіду;  досвід здійснення контролю та нагляду за управлінням офісом проекту, кадровою роботою, закупівлями, матеріально-технічним забезпеченням і нормативно-правової відповідності;бажаний досвід роботи у проектах технічної допомоги USAID або інших міжнародних донорів; знання систем і практик управління компанії «Кімонікс» буде перевагою; вільне володіння українською мовою; добре знання письмової та розмовної англійської мови; дуже добрі навички міжособистісного спілкування, побудови команди тощо;увага до деталей, сильні організаційні здібності та вміння розставляти пріоритети; досвід організації та проведення тренінгів буде перевагою; вміння працювати самостійно і в команді;вміння працювати під тиском часу і одночасно над багатьма завданнями; впевнений користувач програм Microsoft365: спроможність використовувати в роботі такі програмні продукти Microsoft365 як Word, Excel, Outlook, Teams, Planner, PowerPoint тощо; успішний досвід роботи у багатонаціональних і багатомовних колективах під тиском та в умовах стислих термінів; готовність і можливість подорожувати за необхідності.Порядок подання резюме Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу відправити резюме не пізніше 21 квітня 2024 р. з поміткою “Operations Manager” та Вашим прізвищем у темі листа. Бажано подавати заявки якомога раніше. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами.Компанія «Кімонікс» - роботодавець, що надає рівні можливості всім кандидатам і працівникам та не дискримінує за ознаками раси, кольору шкіри, віросповідання, статі, національності, політичних переконань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентифікації, сімейного статусу, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних організаціях, або за іншими факторами, що не входять до переліку необхідних навичок та професійної кваліфікації
Менеджер в колмантингову компанію
, Київ, Київська область
Відкрита вакансія , ми в пошуках менеджера в колсантингову компанію.Графік роботи 5/2 З 8 до 17 ( також корекція по часу)Відділ кадрів: 09*********10
Помічник керівника відділу
Агенство нерухомості «Шлях додому» (ФОП Іванчук Н.П.), Київ
Обов'язки:забезпечення адміністративно-господарської діяльності офісу прийом та розподілення телефонних дзвінківзустріч та прийом відвідувачів та гостейвідправка та прийом кореспонденціїскладання та формування документів, виконання копіювально-розмножувальних робітвиконання інших службових доручень керівництваВимоги:вища освітадосвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокувисокий рівень комунікабельностідотримання ділового етикету та дресс-кодууважність, охайність, привітністьРазом з нами:Достойна зарплатавсебічне онлайн / офлайн внутрішнє та зовнішнє навчанняофіс біля метро.                                      Зацікавила вакансія надсилайте відгук і резюме на електронну пошту. Розглянемо.