Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бухгалтер делопроизводитель в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Администратор делопроизводитель

Смотреть статистику

Делопроизводитель архивист

Смотреть статистику

Делопроизводитель без опыта

Смотреть статистику

Делопроизводитель в автосалон

Смотреть статистику

Делопроизводитель в детском саду

Смотреть статистику

Делопроизводитель в ДОУ

Смотреть статистику

Делопроизводитель в школе

Смотреть статистику

Делопроизводитель канцелярии

Смотреть статистику

Делопроизводитель нотариуса

Смотреть статистику

Делопроизводитель отдела кадров

Смотреть статистику

Делопроизводитель юридического отдела

Смотреть статистику

Инженер делопроизводитель

Смотреть статистику

Инспектор делопроизводитель

Смотреть статистику

Кадровик делопроизводитель

Смотреть статистику

Кадровый делопроизводитель

Смотреть статистику

Менеджер делопроизводитель

Смотреть статистику

Менеджер по кадровому делопроизводству

Смотреть статистику

Помощник делопроизводителя

Смотреть статистику

Секретарь делопроизводитель

Смотреть статистику

Старший делопроизводитель

Смотреть статистику

Юрист делопроизводитель

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Бухгалтер виробничого підприємства
ПрАТ «Харчопродпакування», Київ
БУХГАЛТЕР виробничого підприємства (харчове виробництво, оптова торгівля, ЗЕД, посередницькі послуги).Вимоги: Знання бухгалтерського обліку виробничого підприємства. Знання діловодства, кадрового обліку. Досвід роботи не менше 2 років. Впевнений користувач ПК (1С: підприємство УТП 8.3, Word, Excel, система електронного документообігу «M.E.Doc»). Вимоги до особистих якостей: комунікабельність, відповідальність, дисциплінованість, цілеспрямованість, високий рівень самоорганізації.Обов’язки:введення та контроль надходження первинних документів, формування актів наданих послуг, оприбуткування сировини та списання її у виробництво, контроль ведення партійності списання сировини, взаємозаліки з клієнтами (акти звіряння), ведення обліку з податкового кредиту, формування даних для декларації з ПДВ, виписування довіреностей, проведення банківських виписок, відправлення кореспонденції клієнтам, замовлення канцтоварів та хоз. товарів.Умови роботи:Повна зайнятість, офіційне оформлення. Заробітна плата за результатами співбесіди Місце роботи: м. Київ, р-н Деміївської площіЗ/П 15000 грн/місяць.Контактна особа: Вікторія Володимирівна Ускова.
Спеціаліст з документообігу/ Діловод
УКСПАР, Київ, Київська область
Ми запрошуємо до своєї команди «Спеціаліста з документообігу».Докладніше про нас на офіційному сайті - Вимоги :Досвід роботи з документами від 1-го року.Знання стандартів ведення діловодства.Економічна/фінінсова/юридична освіта.Бажано досвід роботи в 1С 8.3 УТП.Володіння діловою українською мовою.Навички користування ПК та периферійними пристроями.Документообіг первинної документації.Обов'язки :Реестрація/розподіл поштової вхідної та вихідної кореспонденції.Облік та архівування документообігу.Ділове листування (оформлення претензій, листів, заяв тощо).Ведення реестру контрагентів.Взаємодія з підрозділами (відділ продажів, відділ кадрів, бухгалтерія та іншими підрозділами).Наші умови :Компенсація транспортних та представницьких витрат;Комфортні умови роботи (корпоративний зв'язок, робоче місце, офіс);Виплата заробітної плати у строк без затримок;Навчання, тренінги;Службове розвезення.Заработная плата - 15 000P.S. Якщо все вищезгадане про Вас, тоді запрошуємо до нашої команди.Ми знаходимося за адресою :Офіс/Склад - м. Київ, Дарницький р-н, Бортничі, вул. Левадна, 30 (Лівий берег).Зателефонуйте (067) 238-10-06 і запишіться на співбесіду або надсилайте ваші резюме на e-mail: Гарантія, конфіденційність.
Спеціаліст з кадрового діловодства
, Київ, Київська область
ФОП Демченко А.В. шукає спеціаліста з кадрового діловодства у офіс в Харкові:Ведення обліку по формам первинної облікової документації;Складання встановленої звітності про роботу з кадрами.Повна або базова вища освіта у сфері фінансів або права;Досвід роботи у сфері кадрового обліку від 3ох років, досвід роботи бухгалтера буде перевагою; Досвідчений користувач ПК та офісного обладнання.Умови роботи – повний робочий день, на перший період (3 міс.) у офісі, пізніше може бути змішаний офлайн та сумісництвом– 50/50%. Опис: Забезпечення спілкування, обслуговування та консультування відвідувачів, запис на співбесіду до керівника. Ведення звітності, шаблонна документація.Додаткова інформація за тел. 09******14.Режим роботи: 5-денний робочий тиждень.
Бухгалтер
1056, Броварська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 18000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Формування та подача звітності до контролюючих органів по ФОП та ТОВ.Формування внутрішньої звітності.Проведення звірок взаєморозрахунків із постачальниками.Детальніша інформація за тел.00442449463 Юлія Олександрівна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання трудового законодавства та нормативних актів з ведення кадрового обліку і діловодства.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, порядність, креативність
Інспектор з кадрів + діловод
Київське учбово-виробниче підприємство № 3 (УВП-3), Київ
Добропорядна людина, без шкідливих звичок, толерантна до інклюзивних людей Ведення кадрової роботи, вміння користування комп'ютерними програмами те електронною поштою на рівні користувача ПК, ведення вхідної та вихідної кореспонденції та первинної документації.Робота в офісі у дружному колективі.
Бухгалтер, спеціаліст відділу кадрів
, Київ, Київська область
Відкрита вакансіябухгалтер на ТОВ.ТОВ - платник ПДВ.Акти виконаних робітРахунки - фактури Вхідні/вихідні документи (контроль наявності/вчасного надходження архівація)Документообіг на Ел платформахВиписка ДовіреностейВимоги до кандидата:• Повна вища /середня освіта;• Досвід роботи на посаді бухгалтера не менше 2-х років;• Впевнений користувач основних бухгалтерських програм, ПК (1С 7.7) Клієнт-банк);• Кадрове діловодство.Особисті якості:• відповідальність,• уважність,• порядність,• акуратність.Обов'язки:• Ведення управлінського та бухгалтерського обліку;• Забезпечення правильності і своєчасності надходжень документів від покупців та постачальників Акти звірки Умови роботи: 5-ти денний робочий тиждень з 9:00-18:00 або 8:00-17:00.Гнучкий графік.Деталі при співбесіді.Місце знаходження офісу:м.Київ, вул. Євгена Маланюка,114-БНадсилайте будь ласка резюме.