Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по туризму в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по туризму в Киеве"

15 167 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по туризму" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Менеджер по туризму в Киеве открыто 59 вакансий. Для 32.2% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.5+ грн. 20.3% объявлений с зарплатой 13.6+ грн, и 16.9% с зарплатой 17.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по туризму в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по туризму в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Трейдер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 37250 грн. На втором месте - Снабженец с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Специалист отдела закупок с зарплатой 24750 грн.

Рекомендуемые вакансии

Київ! Робота без Досвіду! Для Переселенців, Іногородніх! Телефонуй
, Київ, Київська область
Оголошення від приватної особи (не агенція)Адміністратор / Покоївка у гуртожиток ( Хостел )Вакансія термінова, можна приступити вже прямо зараз Обов'язки:• Зустріч і заселення нових мешканців.• Прибирання та прання постільної білизни.Вимоги:• Обов'язкове проживання в нашому гуртожитку. Хороші Умови.• Відсутність шкідливих звичок.• Відповідальність , доброзичливість , порядністьУмови:• Графік вихідних уточнюється окремо.• Надання безкоштовного місця для проживання.Приймаємо дзвінки з 8:00 до 22:00 Щоденно з понеділка по неділю.
Повар / кухонный сотрудник
Сфера обслуживания, Киев, Київ
На кухню частного детского сада на постоянную основу требуется Повар / кухонный сотрудник. Опыт работы или специальное образование – обязательны.Помещение с современным ремонтом, обустроенная кухня, комфортные условия труда.Мы предлагаем официальное трудоустройство, зарплату от 20.000 грн в месяц + соц.пакет.График работы: пятидневный.Менеджер Татьяна Викторовна: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З ( по работе обязательно звоните ).
Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПО
Franklin hostel, Вся ; Київська область; Київ
Оголошення від приватної особи (не агенція)Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПОАдміністратор / Покоївка у гуртожиток ( Хостел )Досвід не потрібен . Робота дуже проста , всьому навчимо і покажемоВакансія термінова, можна приступити вже прямо зараз .Обов'язки:• Зустріч і заселення нових мешканців.• Прибирання та прання постільної білизни з використанням пральної машини.Вимоги:• Обов'язкове проживання в нашому гуртожитку. Відмінні умови.• Відсутність шкідливих звичок.• Відповідальність , доброзичливість , порядністьУмови:• Графік вихідних уточнюється окремо.• Заробітна плата від 16000 грн. і більше• Надання безкоштовного місця для проживання.Приймаємо дзвінки з 8:00 до 22:00 Щоденно з понеділка по неділю.Зателефонуйте та запишіться на співбесіду прямо зараз!
Інстаграм менеджер. Щоденна оплата. Фріланс віддалена онлайн робота з дому в INSTAGRAM. Без досвіду
Simple Tech, Київ
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Танцовщица шоу-балета в новый ночной клуб
TOOTSIE CLUB, Київ
В Новый элитный ночной клуб «TOOTSIE» на постоянную работу требуются артисты, танцоры шоу-балета девушки умеющие красиво и энергично танцевать    опыт работы (хареографическое образование) приветствуется.       Требования:  - Аккуратный внешний вид   - Желание работать и развиваться    - Рост желательно не ниже 165 см    - Рассмотрим кандидатуру студентов    Собеседование проходит с Пн-Пт   Предлагаем - Участие в шоу-программах. - Обучение под руководством профессиональных хореографов. - костюмы и обувь для танцев предоставляем бесплатно - Для иногородних возможна помощь с жильём; - Удобные графики работы; - В период обучения не исключена материальная помощь  - По окончанию выступления есть развозка (по Киеву) - достойную и своевременную оплату   - Салон красоты (массаж, солярий, маникюр, педикюр, парикмахер-стилист, визажист) всегда открыты для вас. - Помощь стилистов в создании сценического образа З/п 7000- 35000 грн  Как к нам добраться? Адрес: г. Киев, Шевченківський район, вулиця Богдана Хмельницького, 30/10 м. Золотые ворота, м. Кловская, м.Университет
Робота с ежедневной оплатой, без опыта работы
, Київ, Київська область
До компанії моб. звʼязку ТОВ «Tell-S»На повний робочий день потребуємо оператора -консультанта Зв’язкуYЗарплата фіксована ставка 20500 грн +15%Графік роботи 08:00-17:00Твої обовʼязки:Вчасно приходити на роботу; Vивчати нову інформацію; Просто палати бажанням багато заробляти; Спілкуватись з нашими клієнтами, та заохочувати їх до якісної та продуктивної співпраці з нами;Консультувати щодо тарифных пакетів ;Наш кандидат : Відвертий , активний; Працьовитий та комунікабельний;Беремо без досвіду роботи , так в з досвідомРозглядаємо студентів, впо та різних кандидатів дамо можливість заробляти і навчимо кожного кандидатаУмови яки ми пропонуємо :-Оплачуєме стажування щодня с 1 дня-500 грн-Оплата заробітної плати щотижня ставка і % кожну пʼятницю 4тис +%Ставка на місяць 20500 грн і%%%Співбесіда онлайнПо всім питанням дзвонить нашому адміністратору і чекаємо на зустрічАдреса: м. Київ Святошинський районБізнес центр
Менеджер з продажу сервісу та запчастин
, Київ, Київська область
Сервісна компанія, більш 5 років з продажу обладнання, послуг з сервісного обслуговування та ремонту дизельних двигунів, у зв'язку з розвитком запрошує Менеджера з продажу запасних частин та сервісних послуг: Вимоги: вища освіта технічна та/або досвід роботи у продажу від 1 рокууспішний досвід корпоративного продажу (з пошуком клієнтів)знання стандартного пакета ПЗ: пошта, MS Office, 1С 8 Обов'язки: активна робота з клієнтами сегмента В2В (агробізнес, промисловість, будівництво, нафто-газовий сектор, телеком тощо)ведення переговорів, укладання та ведення договорів;контроль за виконанням договірних зобов'язань;підбір запасних частин;ведення бази даних клієнтів (CRM). Умови:заробітна плата обговорюється за результатами співбесіди (ставка + бонуси)медичні страховкиможливість професійного розвиткуофіс - м. Оболонь/Мінська
Операційний менеджер / Операційна менеджерка м’ясного виробництва
Wine Bureau, Киев
Wine Bureau — ключовий український імпортер вина та міцного алкоголю, крафтового пива та безалкогольних напоїв, здорової їжі та аксесуарів.Ми віримо в здорові продукти, тому співпрацюємо з найкращими фермерами та виробниками України й світу.У нас: ОрганікаНаші виробники пройшли або проходять органічну сертифікацію, дотримуються екстенсивних технологій. Нам важливо, щоб фермери «горіли» своїми господарствами та прагли вдосконалювати їх, створюючи гідні умови утримання тварин. ПартнерствоЗнаємо всіх фермерів особисто, регулярно буваємо на фермах. Розроблюємо стандарти чесних і здорових продуктів разом із виробниками — без ГМО, стимуляторів росту, синтетичних амінокислот та інших хитрощів. Відповідальне фермерствоРаціон тварин — 90% рослинні корми, виготовленні на фермі. Вільний випас, постійний доступ до пасовищ та природних водойм, контроль умов утримання тварин. Не тільки LocalПрямий імпорт від топових господарств із США, Нової Зеландії, Японії. Перший офіційний постачальник яловичини ваґю від Numamoto Selection, Miyazaki. Власне виробництвоУсі складники м’ясних напівфабрикатів лише з полиць goodwine, а рецепти від шефів. Нуль підсилювачів смаку та консервантів. Ми в пошуку людини, якій цікаво відповідати за різноманітні процеси та знаходити способи їх оптимізації.Робота включає: Забезпечення ефективності роботи відділу та виробництва м'яса; Аналіз продажів, залишків, рентабельності, знижок, списань, ефективності підрозділів та формування звітів по даним показникам; Створення та актуалізація технологічних карт; Інвентаризацію залишків відділу м'яса goodwine, м'ясо виробництво; Прорахунок собівартості, ціноутворення товару на полиці та оптових пропозицій; Взаємодія з постачальниками, оформлення договорів; Заведення нових контрагентів та договорів в базу; Контроль первинної документації. Що ми очікуємо від тебе: Любов до категорії; Розуміння WMS систем; Знання Excel & Word; Вміння працювати зі звітами (в тому числі з PowerBI); Високу організованість та самостійність в роботі, уважність до деталей. Ми гарантуємо: Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії; Стабільний дохід: на термін випробовування 40 000 гривень, після 55 000 гривень; Роботу з продуктом безкомпромісної якості; Ресурси для професійного розвитку; Команду фанатиків своєї справи.Локація: М. Тараса Шевченка, Межигірська 82Графік: 5/2 з 09:00 до 18:00Чекаємо на твоє резюме :)
Ассистент по туризму в консьерж проект
Carsons Travel Concierge, Київ
Тревел- консьерж компания приглашает удаленного ассистента с хорошим знанием английского языка. Мы организуем индивидуальные путешествия по Европес экспертами в области искусства и моды, работаем с семьями, организуем арт-визиты и путешествия по запросу. Наши клиенты находятся по всему миру, ценят свое время и индивидуальный подход. Оперативность и внимательность к каждому клиенту- основные принципы работы нашей компании.Обязанности:· Сбор информации (по запросу), Анализ по заданным критериям;· Структурирование информации в наглядном виде, составление и оперативная отправка туристических предложений партнерам и клиентам на английском языке.· Первичный прием и обработка заявок на услуги компании.· Возможность роста до индивидуального тревел-консьержа (дизайн туристического предложения, общение с исполнителями и клиентами).Условия работы:§ Дистанционная работа§ Выполнение задач на разовой основе (иногда каждый день несколько часов, иногда раз-два в неделю,в зависимости от количества заявок).§ Испытательный срок 2 месяца§ Возможность развиваться в сфере lifestyle и luxury –туризма, ВИП консьерж-услуг и коммуникации на английском языке§ Выполнение тестового задания обязательноТребования к кандидату:Отличное владение английским языком, так как по работе часто нужно будет общаться, вести деловую переписку на английском (уровень Upper Intermediate-Advanced), умение использовать чат GPT· Коммуникабельность и контактность; Активность, клиентоориентированность, доброжелательность, гиперответственность, высокая организованность, быстрая обучаемость, многозадачностьОтветственность и грамотность·§ любите делать ресерч и умеете работать самостоятельно,Активный пользователь Google docs, Excel§ Cледите за трендами и любите путешествия, моду, искусство и дизайн§ желаете получить практический опыт в организации путешествий класса luxe.Что вы получите, придя в команду:- расширение кругозора в мире искусства, моды, современных трендов и др.,- повышение экспертизы в travel в luxury сегменте,- практику иностранных языков- возможность роста в области тревел и консьерж-услугОплата почасовая на договорной основе, в зависимости от загруженности и опыта кандидатаания, пожелания: Требования, пожелания: Обязанности: Условия: 
Касир без досвіду з гнучким графіком (Оболонський р-н)
, Київ, Київська область
Шукаємо чарівного касира!Досвід роботи не обов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць· Гнучкий робочий графік(можна працювати від 4-5 годин на день або 1-2 дні на тиждень)· Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава) Місце роботи – ст. м. Оболонь Ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!
Комірник (приймальник товарів) Дарницький р-н. Без досвіду!
, Київ, Київська область
Робота поруч з домом! В супермаркеті Дарницького р-ну (метро Харківська та Вирлиця).Потрібний комірник (приймальник).Графік роботи 3/3 з 08.00 по 19.00. Заробітна плата від 18200грн. чистими.Можна без досвіду, ми всьому навчимо!Стабільні виплати двічі в місяць!Відсутні штрафи.Приємні знижки на різноманітні смаколики!Приєднуйтеся до нашої команди.Більш детальніше за тел.: 05*********34, Діана.
Support Manager готові розглянути без досвіду
, Київ, Київська область
Support ManagerОбов'язки:Надання технічної та консультаційної підтримки клієнтам компанії по телефону та електронній пошті.Ведення документації та звітів про взаємодію з клієнтами.Підтримка внутрішніх процесів управління клієнтами та CRM системи.Вимоги:Відмінні комунікативні навички та вміння працювати з людьми.Бажання навчатися та розвиватися в сфері клієнтського обслуговування.Впевнене володіння англійською мовою - не нижче ніж на середньому рівніОрієнтація на результат та вміння працювати в команді.Умови:Гнучкий графік роботи. (пропонуємо як повну так і неповну зайнятість) Варіанти графіків:10:00 - 19:00, пн-пт;11:00 - 19:00, пн-пт;12:00 - 19:00, пн-пт;13:00 - 19:00, пн-пт.Можливість розвитку, фінансового та кар'єрного зростання.Дружня та професійна робоча атмосфера.Конкурентна заробітна плата.Якщо ти впевнений у своїх комунікативних навичках та бажанні навчитися новому, приєднуйся до нашої команди
ПЕКАР ПІЦИ, без досвіду в супермаркет (М Теремки)
, Київ, Київська область
Запрошуємо ПЕКАРЯ З ПРИГОУВАННЯ ПІЦИ в наш супермаркет, вул. Метрологічна* офіційне/неофіційне працевлаштування * зп від 16 500 грн/міс + бонуси* графік роботи 2/2,3/3 по 12 год* дружній колектив * подальший розвиток в компанії * повний соц пакет Телефонуйте , 09*********10 - Анастасія
ПЕКАР ПІЦИ, без досвіду в супермаркет (Хрещатик)
, Київ, Київська область
Запрошуємо ПЕКАРЯ З ПРИГОУВАННЯ ПІЦИ в наш супермаркет, вул. Лютеранська* офіційне/неофіційне працевлаштування* зп від 16 500 грн/міс + бонуси* графік роботи 2/2,3/3 по 12 год* дружній колектив* подальший розвиток в компанії* повний соц пакетТелефонуйте , 09*********10 - Анастасія
ПЕКАР ПІЦИ, без досвіду в супермаркет (Жуляни)
, Київ, Київська область
Запрошуємо ПЕКАРЯ З ПРИГОУВАННЯ ПІЦИ в наш супермаркет, вул. Пулюя* офіційне/неофіційне працевлаштування* зп від 16 500 грн/міс + бонуси* графік роботи 2/2,3/3 по 12 год* дружній колектив* подальший розвиток в компанії* повний соц пакетТелефонуйте , 09*********10 - Анастасія
ПЕКАР ПІЦИ, без досвіду в супермаркет (М Лук'янівська)
, Київ, Київська область
Запрошуємо ПЕКАРЯ З ПРИГОУВАННЯ ПІЦИ в наш супермаркет, вул. Шолуденка* офіційне/неофіційне працевлаштування* зп від 16 500 грн/міс + бонуси* графік роботи 2/2,3/3 по 12 год* дружній колектив* подальший розвиток в компанії* повний соц пакетТелефонуйте , 09*********10 - Анастасія
ПЕКАР ПІЦИ, без досвіду в супермаркет (Нивки)
, Київ, Київська область
Запрошуємо ПЕКАРЯ З ПРИГОУВАННЯ ПІЦИ в наш супермаркет, бульвар Павла Вірського* офіційне/неофіційне працевлаштування* зп від 16 500 грн/міс + бонуси* графік роботи 2/2,3/3 по 12 год* дружній колектив* подальший розвиток в компанії* повний соц пакетТелефонуйте , 09*********10 - Анастасія
Робота сушист без досвіду 1000 грн/день Осокорки
, Київ, Київська область
Привіт) Ми компанія Sushi-Point. Шукаємо у свою команду сушиста без досвіду, всього навчимо)м. Осокорки, вул.Чавдар,18Обов'язки:- Робити заготовки- Крутити роли - Підтримувати чистоту на робочому місці Вимоги: - Охайність- Комунікабельність Пропонуємо:- Графік з 10:00 по 22:00/позмінно - Безкоштовне харчування - Класних колег Для запису на співбесіду пишіть/телефонуйте: 06******88 - Марія З повагою, Sushi-Point
Оператор ЧПУ без досвіду
Serwis Kadra, Київ
Фірма Serwis Kadra у пошуках Операторів CNC Без досвіду!!Беремо чоловіків та жінок.?Місце роботи: Chwaszczyno 17 км від Gdynia?Що ми пропонуємо:? Оплата: 23 zł/годину нетто - без досвіду, 25,5 злт/нетто з досвідом, студенти 27,7 злт нетто (+1 злт за свое мешкання) Графік роботи: понеділок-п'ятниця: 06:00-14:00, 14:00-22:00 та 22:00-06:00. Перерви 20 хв кожні 4 години? Житло надається, 300-400 зл на місяць?Що необхідно робити:- обслуговування та контроль роботи верстатів з ЧПУ /токарних верстатів з ЧПУ, фрезерних верстатів (металообробка)?Вимоги:  - Чоловіки, жінки, можна без досвіду роботи, всьому навчають!
Менеджер з продажу туристичних послуг
Поїхали з нами (ФОП Калініченко Т.І), Київ
Робота для турагентів з досвідом від 1 року!Мрієш повернутися в туризм? Тоді ця вакансія для тебе. У зв'язку зі збільшенням попиту потрібен менеджер зі знанням сфери туризма. Розглядаємо кандидатів, як на літо, так і на постійну роботу.Що чекаємо від вас:​досвід роботи в туризмі від 1 року (в будь-який час)знання основних напрямків відпочинку (Туреччина, Єгипет, Болгарія, Греція, Іспанія, Чорногорія)відвідування рекламних турів або досвід відпочинку в цих країнах буде перевагоюготовність працювати повний робочий деньпозитивне мислення і терпимість працювати з людьми під час війниЧим будете займатись:працювати з новими запитами туристів, які знаходяться як в Україні, так і за кордономвести туристів від "шукаю тур" до "Як ви відпочили?"фіксувати дії в СРМ, щоб нічого не загубилосьбронювати всі види туристичних послугЩо ми пропонуємо:Комфортний офіс в центрі Києва, в 7 хвилинах ходьби від метро Хрещатик (верхній вихід) або 10 хвилин від метро Арсенальна. Офіс безпечний під час тривог, не потрібно нікуди виходити.Працювати також можливо онлайн після проходження випробувального терміну 1 місяць, або комбінувати офлайн і онлайн.Ми забезпечимо Вас запитами стільки, скільки буде потрібно.Надамо професійне навчання та доступ до систем бронювання України, Польщі, Молдови, Німеччини та інших країн світу.Корпоративні канали зв'язку (телефон, пошта, месенджери)Заробітна плата - 30% від комісії за проданим туромЗручний графік роботи з Пн по Пт, Сб та Нд черговий день за скороченим графіком (час обговорюється на співбесіді, є можливість обирати)P.S. Якщо у Вас взагалі немає досвіду в туризмі, але є досвід подорожей і досвід в продажах, ми також готові розглянути Ваше резюме.