Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Рабочий строитель в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

На обшивку строительных вагончиков требуются рабочие.
, Київ, Київська область
Мы постоянно производим вагончики для строителей.Обшивка одного вагончика стоит7000 грн(это стандартный 6*2,5),есть размеры больше и они стоят дороже.Общежитие есть прямо на производстве.За общежитие берем 2000 грн в месяц,вычтем в конце месяца из заработной платы.Авансы выдаем каждую субботу.За пьянку на работе и на территории завода наказываем штрафом.Жилье(общежитие) по 2-3 человека в вагончике.Реально в месяц одному человеку можно собрать от 4 штук вагончиков,есть ребята которые соберут и 8 штук.Мы находимся г.Киев ул.Бориспольская 7 завод будмаш.Рядом есть Дарницкий жд-вокзал,Дарницкий рынок,2 супермаркета.Нам надо 4-6 отделочников(ЖЕЛАТЕЛЬНО С ОПЫТОМ РАБОТЫ ПО ОБШИВКЕ ВАГОНЧИКОВ)которые могут собирать вагончики.Людям которым надо пересидеть где то (пока нет работы или пока делается виза),Бухарикам,лентяям лучше не звонить.Нам нужно всего 4-6 человек,НА ПОСТОЯННУЮ РАБОТУ!Люди нужны дисциплинированные,которые умеют делать вагончики!Работа нелегкая(когда нет опыта,но и не тяжелая,просто надо набраться терпения и научиться).Дисциплинированным,надежным и трудолюбивым обещаю зарплату СУЩЕСТВЕННО ВЫШЕ!!!С уважением.На письма не отвечаем,резюме слать не надо только приходить,времени нет на читку резюме.Только на звонки!И только с опытом по обшивке бытовок,киосков(нам не нужны люди с опытом стройки и тд),только те которые делали бытовки,киоски!Только с опытом по изготовлению вагончиков!У нас закрытая территория ,чужие не ходят,тихо и спокойно!ВОЕННЫЙ БИЛЕТ НЕ ТРЕБУЕТСЯ!!!Зарплата стабильно.У нас достаточно комфортно если человек умеет обшивать бытовки и хочет работать и зарабатывать.Если хочет ничего не делать и получать деньги,ТОГДА ЛУЧШЕ НЕ ПРИХОДИТЬ!
Менеджер у будівельну компанію
, Київ, Київська область
БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «СТРОЙ ІНЖИНІРИНГ» Ми шукаємо менеджера, який буде ефективно працювати з вхідними заявками потенційних клієнтів, має бажання розвиватися та зростати разом з компанією. Наша компанія займається промисловими підлогами та полімерним покриттям підлог по Україні.До нас надходять заявки від клієнтів яким потрібно оперативно порахувати вартість підлог та/або покриття та надати пропозицію на розгляд замовнику. Товари та роботи які ми виконуємо:1) влаштування промислових бетонних підлог2) шліфування та фрезерування бетонних підлог3) ремонт бетонних підлог4) влаштування полімерного покриття підлог5) продаж полімерних покриттів підлог та інші супутні послуги та матеріали.Наша мета, надавати якісні послуги з гарантією.Найближча мета в 2024—2025 роках— збільшитись у 2 рази, саме тому нам потрібен активний та наполегливий менеджер з закупівель, який допоможе нам досягти цієї мети!Чим Ви будете займатись?• Приймати та обробляти вхідні заявки як правило, це до 5-ти заявок.• Організовувати зустріч з клієнтом, огляд обʼєкту для оцінки, складання пропозиції, безпосередньо приймати участь у процесі та підписання договору. • Ведення бази клієнтів та контроль.• Пошук клієнтів шляхом «холодних дзвінків» Вимоги до кандидата по особистим якостям:•- якщо ви комунікабельні і вмієте спілкуватися та домовлятися. •- маєте організаційні здібності та доводити справи до результату. •- можете вести понад 5 обʼєктів одночасно. • - бажано мати знання у будівельній сфері. •- впевнена людина, яка розуміє, що від справи якою займаєшься — це запорука успіху і процвітання. •- джерело позитиву і драйву для колективу, яке здатне передавати позитивну енергетику та гарний настрій клієнту по телефону. •- якщо розумієте, що робота складається з складнощів які називаються завдання і які потрібно вирішить. •- якщо уважні до деталей і любите, щоб все було упорядковано і лежало в тому місці де повинно воно бути. •- кому важливий дружний колектив та цікава командна гра Привілеї та умови роботи:•Своєчасна, перспективна заробітна плата, яка складається з окладу, а також премій за результатами місяця. Середньомісячний дохід менеджера залежить від кількості підписаних договорів та залучених замовників. •У Вас буде наставник, який передасть свої знання та навчить мистецтву оцінки обʼєктів та інших нюансів. •Матимете стабільний приток лідов, та зрозумілий процес своїх обов’язків. •Матимете своє робоче місце, телефон, ПК, не в бізнес центрі, але обладнане і своє робоче місце але можлива віддалена робота •Графік роботи з 9.00 -18.00 •Маєте можливість організувати свій робочий процес на свій розсуд, головне щоб це було ефективно•Кар'єрний ріст. Унікальна можливість побудувати кар'єру у нашій компанії розширюючи та розвиваючи відділ закупівель. Якщо ви готові спробувати себе — надсилайте резюме! Після відгуку ми надішлемо вам анкету і зв’яжемося з вами.
Відкриті вакансії мулярів, бригад (каменщики)
, Київ, Київська область
У велику будівельну компанію в м. Київ на постійну роботу потрібні муляри та бригади мулярів.Кладка на монолітно-каркасних будинках житлового комплексу в Голосіївському районі (зовнішні стіни: керамоблок 250 мм, внутрішні стіни: газоблок 250 мм, перегородки газоблок 100 мм).Стабільні та своєчасні щотижневі виплати.Забезпечуємо всім необхідним інструментом.Розчин привізний 2 рази на день.Робота під баштовим краном з подачою матеріалів до робочого місця.Іногороднім надається житло поряд з об'єктом. З можливістю офіційного працевлаштування.За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном ПН-ПТ 08-17:00СБ-НД прохання не турбувати.
Требуються рабочие!
, Київ, Київська область
Требуются рабочие в дорожно строительную сферу. К кандидату , желательно опыт работы: асфальтирование, установка бардюра, поребрыка, тротуарная плитка.. Подробно по телефону.
Менеджер з продажу (оренда та продаж будівельних риштувань)
ТОВ «Віді-Трейд», Київ
Вимоги, побажання: успішний досвід не менше 2 років на аналогічній посаді (вітається);впевнений користувач ПК; знання програм Word, Excel, 1С: 8.2; Google документи;активна життєва позиція, відповідальність, націленість на результат, самостійність, ініціативність;уміння організувати свій робочий процесвисокий рівень комунікативних навичок;вміння вирішувати конфліктні ситуації із клієнтами;навички телефонного продажу;стресостійкість та вміння працювати на результат у команді.Обов'язки: повний супровід угоди, ведення звітності з продажу;підбір та складання комплектації риштувань згідно потреб клієнта; контроль повернення всіх елементів з оренди, участь в прийомі по кількості та якості; оформлення договорів оренди та документів взаєморозрахунків.виконання планів з продажу;робота із претензіями.Умови: Час роботи: з 9:00 до 18:00 (відповідати на телефонні дзвінки клієнтів за потреби в неробочий час та у вихідні і святкові дні) (субота, неділя - вихідні дні) Своєчасна оплата праціОфіційне працевлаштування
Монтажник будівельний
285, ПОДІЛЬСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Фасадні , монтажні, оздоблювальні роботи. Заробітна плата залежить від виконаної роботи. Детальна інформація за телефоном 098 482 39 19Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Електромонтажник будівельний
285, ПОДІЛЬСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 23000 грнУ тому числі основна: 23000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:З/п залежить від кваліфікації.Монтаж мереж заземлення та занулюючих пристроїв. Демонтаж простих апаратів і приладів (опорних ізоляторів, рубильників і перемикачів з важільним приводом, запобіжників, реостатів, трансформаторів струму і напруги і т.п.). Пробивання отворів механізованим інструментом. Установл. відгалужувальних коробок для кабелю і проводів. Тел. для запису на співбесіду: 00952818081, Віктор.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знати види зварювального устаткування, що застосовується під час електромонтажних робіт, і правила користування ним; види і способи виконання електропроводок.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Бажання працювати, активність; відсутність шкідливих звичок.
Експерт будівельний
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Провідний експерт будівельний.Проведення експертизи проектної документації у частині забезпечення механічного опору та стійкості об'єктів будівництва, клас наслідків (відповідальності) СС3 (значні наслідки); забезпечення виконання обсягів роботи згідно затвердженої виробничої програми, виявлення помилок в проектній документації. Обов'язково наявність чинного кваліфікаційного сертифікату, підтвердження роботи за спец. останні 5 років.контактна особа: 00973382868 Дар'я; Голосіївське у-я: (00675207428)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: працевлаштування виключно за основним місцем роботи; неповний робочий день можливий на проханняУмови організації праці:Звичайні умовиКоментар: гнучкий режим робочого часу;дистанційна роботаумови можуть обговорюватись на прохання працівникаСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Обов'язково наявність чинного кваліфікаційного сертифікату, виданого Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація експертів будівельної галузі"; підтвердження роботи за спец. останні 5 років з наявним свідоцтвом
Майстер будівельних та монтажних робіт
2219, ШЕПЕТІВСЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12100 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Служба експлуатації будівель та споруд - організація роботи підлеглих щодо розподілу обов'язків у будівельних бригадах - будівельно-ремонтні роботиВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Рабочий на меблеве виробництвоо, столяр, шпонировщик (Троєщина)
, Київ, Київська область
На постійну роботу потрібна людина із досвідом роботи. Вміння працювати зі шпоном, шлифування заготовок. Досвід роботи на форматно- розкрійному верстаті та вакуум-пресі буде перевагою. Оплата сдільна.Гафік роботи:пн-пт с 9.00 до 18.00 или 10.00 до 19.00. (Троєщина).
Требуется рабочие- строители
, Київ, Київська область
Требуются строители для внутренних и наружных работ , шпаклевка , бетон , кладка и тд . График с 8 до 18 . Оплата по договоренности , раз в неделю .
Требуются рабочии с опытом работы
, Київ, Київська область
Требуются рабочие с опытом в строительных работах. Работаем в частном секторе. ЗП каждый день
маляр у будівельну компанію
, Київ, Київська область
У будівельну компанію "КСМ-ГРУП" терміново потрібні маляри. Терміново Адреса - район м. Теремки, вул. Метрологічне. Дружній колектив. Висока заробітна плата – за результатами співбесіди. Іногороднім надається гуртожиток. Увага! Не пишіть, одразу дзвоніть. Дзвонити – з 8 до 17 у робочі дня. Кнопка "зателефонувати" знаходиться поряд з кнопкою "написати повідомлення".
Срочно требуются бригады строительных специальностей
, Київ, Київська область
Срочно требуются бригады строительных специальностей.Бригады по 2-3 человека для выполнения разного рода строительных работ по Киевубетонные работы, плиты - фундаменты - заборыразработка грунта, траншеи, прочее..уборка территорий, выкорчевывание корнейдемонтажные работы.подсобные рабочие строители
Монтажник будівельний
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 7100 грнУ тому числі основна: 7100 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:проведення монтажно - будівельних робіт на підприємстві підйомників для маломобільних груп населення. Наявність медичного огляду. Доставка до роботи/з роботи. Контакт роботодавця: 096-014-69-84 Жанна. Білоцерківська філія КОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту
Маляр по дереву (неполный рабочий день)
, Київ, Київська область
Компания по производству из изделий из натурального дерева приглашает на работу маляра Требования: знание технологий работы с деревом; опыт работы по покраске; работоспособность; ответственность, аккуратность; Отстутсвие вредных привычек Неполный рабочий день
Арматурник на об'єкт в с. Щасливе, Київської області (15 хв. від ст. м. Харківська)
ТОВ «Арсел», Київ
Обов'язки: Виконання будівельно-монтажних робіт на будівельному об єкті.Умови: Робочий день з 9:00 до 17:00 з Понеділка по П ятницю (можлива робота по Суботах). Можливий щоденний розрахунок. Досвід роботи бажаний але не обов язковий (навчимо).
Покрівельник будівельний
262, ДЕСНЯНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 25000 грнУ тому числі основна: 25000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:рлобота на будівельному об"єкті (ремонт покрівлі); за детальною інформацією звертатися до фахівця Деснянського управління КМЦЗ Тамари Іванівни: (067) 520-73-25Вид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутній
Нужны люди на стройку, демонтажные работы (оплата ежеднеавная)
, Київ, Київська область
Обов'язки:Виконання будівельних робіт згідно з вказівками керівника.Підготовка робочого місця та використання необхідних інструментів.Дотримання правил безпеки на будівельному майданчику.Вимоги:Готовність до фізичної праці та виконання завдань в обмежені строки.Бажання навчатися та розвиватися в будівельній галузі.Відповідальність та пунктуальність.Умови:Гнучкий графік роботи.Стабільна заробітна плата.Можливість професійного росту та навчання.
Будівельник модульних будинків
, Київ, Київська область
Компанія, яка спеціалізується на виготовленні модульних та каркасних будинків, шукає надійну бригаду збирачів каркасних конструкцій для постійної співпраці.Вимоги до кандидатів:Мінімум 1 рік досвіду роботи з дерев'яними конструкціями, включаючи дахи або каркасні будинки.Здатність виконувати монтаж та збірку модульних та каркасних будинків як у виробничому цеху, так і на будівельному майданчику.Вміння працювати ретельно та дотримуватись вимог щодо якості роботи.Відсутність шкідливих звичок.Умови роботи:Робота в цеху, розташованому у Києві.Безкоштовне житло надається на території виробництва.Заробітна плата від 50 000 до 60 000 гривень, залежно від обсягу виконаної роботи.Для отримання додаткової інформації або зв'язку з компанією, будь ласка, Телефонуйте в робочий час з 9 до 18Тел: +38********01 Роман