Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бригадир на производстве в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Бригадир цеху кулінарії (старший кухар)
Магазин Дари моря, Київ
Магазин Дари моря запрошує на роботу відповідальну та досвідчену людину на посаду БРИГАДИРА ЦЕХУ КУЛІНАРІЇ(старший повар) в обов'язки якого буде входити:- Координування та контроль роботи персоналу цеху кулінарії;- Забезпечення дотримання стандартів якості та безпеки приготування страв;- Планування та контроль виробничих процесів;- Збереження і оптимізація запасів сировини та інгредієнтів;- Розвиток та впровадження нових рецептур та технологій.  Вимоги:- Досвід роботи на аналогічній посаді принаймні від 1 року.- Знання кулінарних технологій та процесів;- Вміння керувати персоналом та вирішувати конфліктні ситуації;- Відповідальність та організованість;- Вміння працювати в команді.  Переваги:- Конкурентна заробітна плата від 20000 грн.(залежить від віпрацьованих днів)- Графік роботи 7/7( з вівторка до понеділка)- Професійний розвиток та можливість кар'єрного зростання;- Дружній та сприятливий колектив;- Забезпечення спеціальним одягом та інвентарем. За потреби надаємо житло. За більш детальною інформацією звертатися ... Алла Миколаївна.
Предлагаем вакансию БРИГАДИРА
, Київ, Київська область
Компания «Бей Копай Строй» расширяет штат сотрудников для выполнения подготовительных и строительных работСХЕМА РАБОТЫ1. Передаем вам заказ за % от закрытого объекта или за фиксированную оплату за объем2. Вы выполняете производство работ3. При закрытии объекта скидываете % БКС (оговариваем при передаче в зависимости от заказа)КАК НАЧАТЬ ПАРТНЕРСТВО?1. Звоните нам (автоответчик)2. Получите ссылку в СМС на наш специальный сайт чтобы ответить на вопросы и узнать условия3. Подпишитесь в группу телеграмм и ожидайте заказовВИДЫ ВЫПОЛНЯЕМЫХ РАБОТПодготовительные работы: земляные, демонтажные, уборка территорий, спил деревьев, покос травы, вывоз мусораБетонные работыМеталлоконструкции, сварочные работы, навесы, заборыФасадные работыРемонт помещенийПЛЮСЫ ПАРТНЕРСТВА С БКСПостоянные партнеры всегда при работе с намиРост от разнорабочего к строителю, прорабу, управляющему прорабуОт малых заказов к большимТеперь вы можете пользоваться услугами нашего юриста и бухгалтераТакже помощью в найме строителей и разнорабочих через наши базыПроявив себя в наших объектах - мы можем запустить рекламу дополнительно на услуги, которые вы оказываете (у нас богатый опыт)Успешного нам партнерства
Бригадир на дільницях основного виробництва (текстильне виробництво)
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 13000 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:БРИГАДИР НА ШВЕЙНЕ ВИРОБНИЦТВО. Розподіл роботи між швачками, згідно технологічної послідовності;Контроль виконання плану швачкою;Контроль виконання операцій згідно технології;Вчасна та якісна здача виробів;Організація обліку та розрахунку заробітної плати працівників;Допомога технологу у поточних задачах.вул. Дегтярівська, 33-А, метро Шулявська, Шевченківський р-н.К/О Катерина 073 133-80-87Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Уважність та відповідальність;Висока якість роботи;Орієнтація на результат.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Вміння працювати в інтенсивному режимі.