Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Журналист копирайтер в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Копірайтер
IT Evoplay, Київ
Ми — міжнародний ІТ-холдинг, що швидко розвивається, зосереджений на створенні високоякісних продуктів, рішень і послуг у сфері інформаційних технологій та онлайн-розваг. Шукаємо креативного Копірайтера від 1 року досвіду, також готові розглянути копірайтерів-початківців або взагалі з іншої сфери.Що потрібно роботи:Щоденне написання текстів — новин, оглядів, турнірів, акцій (ігрова тематика); Креативна актуалізація контенту (інфоприводи, ньюсджекінг); Написання текстів для email-розсилок (листи, пуш-повідомлення, ретеншн, тізери).Що ми очікуємо від кандидата:Досвід роботи журналістом, редактором, копірайтером — від 1 року; Любов до написання текстів (графомани розглядаються першочергово); Зорієнтованість в ігровій тематиці (слоти, кіберспорт, онлайн-ігри); Досвід написання оглядів, маркетингових текстів; Досвід написання текстів для email-розсилок (буде великим плюсом); Грамотна українська мова; Креативність, уміння писати експромти; Вміння писати інфостилем (розкрити тему у трьох реченнях); Орієнтація у сучасних трендах, мемах. Рівень англійської- від В2.ТОП причин обрати нашу вакансію:Стабільна оплата; Корисний досвід з відомими ігровими брендами; Робота на міжнародну аудиторію; Зручний графік, можливість узгоджувати дедлайни; Відсутність тотального контролю та щоденних гуртових колів; Різноманітність типів контенту, креативне подання; Орієнтир на якість, а не на кількість тексту.Пропонуємо зараз:L&D центр з курсами для співробітників і ТОП менеджерів; Віддалена робота; Програма ротації; Self — learning бібліотека, доступ до платних курсів; Дисконтна програма Evoplay; Групові обговорення та індивідуальні сесії з психологом; Активності та тімбілдінги; Медичне страхування; Бонуси та подарунки; Оплачувану відпустку (20 робочих днів на рік); Sick days.
Копірайтер у сфері нерухомості
, Київ, Київська область
ОПИСКомпанія "Житло України" - лідер у сфері продажу нерухомості в Україні, оголошує про вакансію копірайтера.Ми шукаємо творчого та винахідливого кандидата, який має досвід у написанні рекламних текстів у сфері нерухомості та знання основ копірайтингу та реклами.Обов'язки:· Розміщення оголошень на сайтах нерухомості та OLX.· Розміщення рекламних оголошень у різних групах житлових комплексів на Facebook.· Управління сторінками в соціальних мережах: Facebook, Instagram, Telegram.· Розробка креативних та ефективних слоганів та заголовків, робота з рекламним текстом.· Створення продаючих текстів для об'єктів нерухомості.· Розробка рекламних матеріалів та презентацій.· Редагування та оновлення контенту (текст та фото) на сайтах та соціальних мережах.· Участь у розробці маркетингових стратегій.· Контроль за логікою викладу рекламного матеріалу.Вимоги:· Досвід у написанні рекламних текстів у сфері нерухомості.· Знання основ копірайтингу та реклами.· Уважність до деталей.· Вміння працювати з великим обсягом інформації.· Вміння продавати однією фразою.· Логічне мислення.· Зібраність та дисциплінованість.· Комунікабельність та відзивчивість.Умови:· Заробітна плата: ставка + бонуси від результату.· Віддалена робота.· Індивідуальний графік, 5/2 з можливістю плаваючих вихідних.· Робота в дружньому та позитивному колективі.Приєднуйтеся до нашої команди "Житло України" і допоможіть нам продовжувати бути лідерами на ринку нерухомості в Україні!
Шукаємо копірайтера
, Київ, Київська область
Робота не віддалена. Робити текст під потреби фірми. Можливе кар'єрне зростання.Графік з 08:00 до 17:00Знаходимось біля метро Осокорки
Рекламний копірайтер
Monami Group, Київ, Київська область
Привіт, рекламні копірайтери!Ми в команду “Monami ADV” шукаємо захопленого та вмотивованого рекламного копірайтера з досвідом створення рекламних текстів та креативних ідей.Це ВЕЛИКА МОЖЛИВІСТЬ співпрацювати з агенцією, яка працює на 7 країн та має міжнародні бренди в портфелі клієнтів. Ми шукаємо людину з досвідом, яка може негайно під'єднатися, щоб додати цінність і доповнити нашу професійну команду.Якщо ви любите виклики, перемоги в складних тендерах - вам в нашу команду.Більшість нашої поточної команди знаходиться в Києві, Берліні. Але робота на різні часові пояси дозволяє нам розглядати людей з локацією з будь-якої країни.Вимоги:* Сильні вербальні та письмові навички спілкування є важливими* Досвід роботи копірайтером із зосередженням на рекламних компаніях, які принесуть результати та приведуть нових потенційних клієнтів* Досвід написання сценаріїв аудіо, відео роликів* Досвід роботи з командою стратегів, креативників, дизайнерів* Загальні знання та розуміння діджиталу* Чудова самомотивація та здатність добре працювати над кількома проектами та дотримуватись дедлайнів* Сильні комунікативні та організаторські здібностіПереваги:* Працюйте з повністю віддаленою командою по декільком країнам* Повністю віддалений та гнучкий графік* Оплачувана відпустка* Ви приєднаєтесь до команди високого рівня та швидкої роботи, яка працюватиме над захоплюючими бізнесами та проєктами* Здатність впливати на бізнес із величезним потенціаломБудь ласка, зверніть увагу, що ви приєднаєтеся до швидкої та успішної команди.На вас покладуть високі очікування та кинуть виклик. І ви також отримаєте підтримку у вашому зростанні на цій посаді як професійно, так і особисто.Резюме надсилати на e-mail:
Копірайтер, оператор чату GPT з англійською та польською мовами
, Київ, Київська область
Шукаю на роботу копірайтера, оператора чату GPT студентів від 3 курсу та людей з вищою освітою. Перевагою у виборі кандидатів є знання польської або англійської мови на рівні B2 - С1, а також досвід написання наукових статтей та студенських робіт. Графік роботи вільний, робота онлайн, може бути як підробітка з високою зарплатою. Якщо тебе закікавить робота, просто напиши мені в телеграм. +38 09*********03 (Іван)
Копірайтер, SMM-менеджер
, Київ, Київська область
АДВ Транс - це інноваційна рекламна агенція, яка славиться своїм стратегічним підходом до маркетингу та інноваційними концепціями. Наша мета - допомогти підприємствам розкрити їх потенціал шляхом ефективної реклами та маркетингових стратегій.Зараз ми в пошуках енергійного, відповідального та вмотивованого копірайтера.До обов’язків входить:Написання і редагування нових статей, їх публікація на сайтах.Оновлення та редагування вже створеного контенту.Робота з рекламними матеріалами, написання рекламних текстів.Моніторинг рекламної активності конкурентів, трендів та новин.Яку людину ми шукаємо:Досвід та освіта у сфері маркетингу буде перевагою.Грамотна усна та письмова українська мова.Системний підхід до роботи.Досвід роботи з текстами буде перевагою.Чому ви захочете працювати з нами:Робота в затишному та сучасному офісі в центрі Києва.Постійний розвиток у команді професіоналів.Заробітна плата 20 000-25 000 гривень.Оплачувані лікарняні та відпустка.Знижка 50% на курси англійської мови.Графік роботи 5/2.Приєднуйся до нашої команди та стань своїм серед акул маркетингу.
Копірайтер в рекламну агенцію
, Київ, Київська область
«Аппер Левел» — це провідна рекламна агенція, яка створює історії, що залишають слід в серцях і розумах наших клієнтів.Ми шукаємо творчу та винахідливу особистість на посаду Копірайтера. Ідеальний кандидат має здатність створювати текстовий контент, що захоплює та привертає увагу. Має здатність працювати в умовах високого темпу та зберігати високу продуктивність.Ми пропонуємо:Заробітну плату від 20 000 до 25 000 грн та систему бонусівГрафік роботи складає 5/2 з можливістю плаваючих вихідних;Оплачуване три-чотирьохденне стажування та навчання;Сприятливі умови для професійного зростання та кар'єрного розвитку;Дружню та творчу атмосферу в колективі.Безкоштовна кавачай.Опис обов’язків:Має розуміння каналів комунікації;Володіє Microsoft Office;Уважний до деталей;Розробка креативних та ефективних слоганів та заголовків;Редагування та корекція текстового матеріалу для забезпечення його точності та відповідності стилістиці;Досвід роботи з текстами(бажано).Залишайте ваш відгук разом із резюме або контактним номером телефону для отримання більш детальної консультації та можливості назначити співбесіду з нашим HR-менеджером.
В поиске переводчиков/копирайтеров
, Київ, Київська область
Ваше задание переводить текста с различных языков в зависимости от заказа. Предоплаты нету, сразу же после проверки выполнения заказа, если все выполнено качественно, без орфографических ошибок, а так же у текста должна остаться основная мысль. График гибкий, можно в любое время суток работать, у любое свободное вами время, так как на выполнение задания устанавливается определенное время, за которое нужно сдать. От вас нужно иметь любое устройство, например телефон, компьютер, ноутбук или планшет. Работа должна быть выполнена обязательно в формате WORD, конечный файл должен быть в этом формате. Писать нам на OLX, звонки не принимаем.
Рекламний копірайтер
, Київ, Київська область
Привіт, кандидате!IT-компанія "СОФТТРОНІК" шукає енергійних та позитивних людей, на посаду Рекламного копірайтера.Робочі обов'язки:Написання ефективних та переконливих текстів для рекламних оголошень, банерів, лендінгів.Створення унікального та запам'ятовуючого маркетингового контенту.Аналіз ефективності рекламних кампаній.Взаємодія з командою дизайнерів, маркетологів та менеджерів проектів.Вимоги до кандидатів:Досвід роботи в SMM або копірайтингу буде плюсом, але не обов'язковий.Комунікабельність та ввічливість.Знання основних принципів роботи з соціальними мережами.Відповідальність та пунктуальність.Наші пропозиції:Гнучкий графік роботи 5/2 або 4/2.Заробітна плата: ставка 26 000 гривень + премії.Комфортний офіс у центрі Києва.Можливості для професійного та кар'єрного розвитку.Тематичні корпоративи та заходи.Зацікавила вакансія? Тоді надсилай відгук або резюме вже зараз!
Требуются копирайтера/перводчики с разных языков.
, Київ, Київська область
Вакансия переводчика/копирайтера, берём без опыта и стажа. Приятная зарплата, дружественный коллектив.
Потрібні перекладачі/копірайтери текстів з різних мов
, Київ, Київська область
Необхідно перекладати текст з різних мов залежно від замовленняОплата після виконання замовлення, з урахуванням того, що його виконано якісно і не містить орфографічних помилок, а також якщо текст зберіг основну думку після перекладу 1. Грамотне використання ключових слів в межах 2-3 шт. на 1000 ЗН.2. Унікальність тексту 100%.3. Чіпляючи заголовок.4. Опис проблем ЦА.5. Ваш товар розв'язувати проблему ЦА. Розповісти про вигоди товару / послуги, привести конкретні доводи.6. Переконання: відгуки клієнтів, сертифікати, нагороди, бонуси, знижки.7. Заклик до дії.Дотримуючись цих правил я створюю якісні рекламні контексти, які будуть збільшувати ваш прибуток.Вам необхідно мати будь-який електронний засіб для того, щоб можна було працювати, наприклад телефон, комп'ютер або планшет. Робота має бути виконана обов'язково у програмі WORD, кінцевий файл має бути у форматі документаПишіть нам на ОЛХ, дзвінки не приймаємо