Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работа бухгалтера на дому в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Оператор чату зі знанням англійської мови
, Киев
У зв'язку з розширенням агентству потрібні співробітники зі знанням англійської для віддаленої роботи. Досвід роботи у сфері шлюбних послуг вітається, але не обов'язковий. Від вас рівень володіння мовою Intermediate та вище, впевнений користувач ПК, постійний доступ до інтернету через ПК або ноутбук, посидючість, відповідальність, уміння мислити нестандартно, здатність швидко приймати рішення, готовність приділяти роботі щонайменше 6 години на день. Від нас навчання, техпідтримка, своєчасна виплата зарплати, є система преміювання. Можливість поєднання з основною роботою навчанням (гнучкий графік). Чекаємо на вас у нашому дружньому колективі Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Бухгалтер по совместительству (торговля)
Квітковий магазин "Вальді", Київ
Магазину по продаже цветов требуется Бухгалтер на удаленную работу.Требования: опыт работы по специальности не менее 3-х лет, опыт полного ведения ФОП, хорошее знание компьютера для своевременной подачи всей отчетности.Мы предлагаем стабильную работу, достойную оплату труда, свободный график работы.По работе и всем вопросам обращайтесь: Зб--42--З99 - гор. тел. Анна Викторовна (Резюме не рассматриваются).
Бухгалтер, часткова зайнятість
Master, ЗАО, Київ
На постійне місце роботи потрібен бухгалтер на неповний робочий день (можливо віддалено за наявності власного ПК).Вимоги: середня спеціальна або вища профільна освіта, пунктуальність, відповідальність, знання ПК на рівні користувача.Умови праці: зручний гнучкий графік роботи (з можливістю планувати робочий день наперед), стабільна заробітна плата 25 000 грн. (за домовленістю).Телефонуйте у відділ кадрів: 096-550-45З1 або 066-01З-75З6 (Ірина Андріївна)
Бухгалтер за сумісництвом
Автотранспортна компанія - ФОП Белошенко А.К., Вся ; Київська область; Київ
На постійній основі потрібен Бухгалтер для віддаленого ведення діяльності компанії.Вимоги: наявність профільної освіти, досвід роботи не менше 3-х років, успішний досвід подання звітності, уважність при роботі з цифрами.Умови роботи: часткова зайнятість (за сумісництвом).З/плата – від 28 000 грн. (обговорюється особисто).По роботі телефонуйте: Вікторія Вікторівна: 0505 740 238 (з Пн по Пт).
Продавець продовольчих товарів, касир, адміністратор
, Київ, Київська область
Вітаємо тебе, наш майбутній кандидате! Пишуть до тебе власники сімейного магазинчику "Грядка". Це не просто продуктовий магазин біля дому - це сімейна справа, привезена з Херсону.Знаходимось ми у затишному ЖК "Нова Англія" та спеціалізуємося на прямих поставках свіжих овочів та фруктів, а також інших продуктів харчування з-за кордону найвищої якості, щиро любимо наших клієнтів і працюємо на результат. Запрошуємо в нашу маленьку, але перспективну команду, адміністратора залу для довгострокової співпраці.Задачі:- Обслуговування клієнтів за касою (фінансова відповідльність), консультації щодо асортименту товарів та їх властивостей;- Прийом та розміщення товару на полицях;- Контроль за свіжістю та якістю продуктів;- Дотримання чистоти і порядку на робочому місці і в залі.Вимоги:- Бажання працювати та навчатися, слухати і чути;- Відповідальність та уважність до деталей;- Комунікабельність та любов до людей;- Вільне володіння українською мовою;- Порядність, чесність і охайність. Пропонуємо:- Офіційне працевлаштування;- Стабільна заробітна плата двічі на місяць, 1000 грн/зміна. - Графік роботи 4/3, 4/2 з 9:00 до 22:00.Якщо ти хочеш стати частиною нашої команди та розвиватися разом з нами пиши у мессенджери за вказаним номером телефону або дзвони. Цікавить тільки довгострокова співпраця. Можливо ми чекаємо саме на тебе!
Требуетца Шаурмист.( опытом работы}
, Київ, Київська область
!! Требуетца Шаурмист.( опытом работы)График роботы: 8:30до 22;30З/п грн 500+ 10%АдресТроещинаБальзака 85Маковского 75
Работа по реставрации (шлифовка, покраска) деревянных домов, террас
, Київ, Київська область
Вітаю!В нашу команду потрібні кваліфіковані робітники, які мають досвід у роботі з деревом. Що потрібно робити?1. Будівництво дерев'яних будинків із клеєного брусу та каркасу "під ключ"2. Шліфування зрубів зовні та всередині та інших дерев'яних будинків3. Фарбування стін дерев'яних будинків із бруса4. Герметизація швів у дерев'яних будинках5. Реставрація та відновлення дерев'яних террас6. Монтаж вагонки дерев'яноїПотрібні самостійні робітники, які розуміють що робити. Якщо є свій інструмент - буде плюсом. Заробітна плата від виробленого об'єму.По всім питанням - телефонуйте.
Приходящий бухгалтер по совместительству
, Киев
На постоянной основе на работу требуется бухгалтер для удаленного ведения деятельности компании. Требования опыт работы не менее 3-х лет, успешный опыт сдачи отчетности, внимательность при работе с цифрами, знание 1С. Условия работы частичная занятость (работа по совместительству). З плата – от 30 000 грн. (оговаривается лично).Звоните 0б8 - 021 - 8Ч - 93 Юлия Викторовна . . Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Account manager
MediaHead, Київ
Ти — гуру комунікації, і тебе не лякає спілкування з людьми? Твоє хобі “розрулювати” складні ситуації та знаходити вихід з конфліктів? Тоді, тобі до нас, у Mediahead!Ми – рекламна агенція Mediahead. У нас є команда профі, які готові працювати й створювати круті проєкти, та нам не вистачає тільки тебе, акаунта, який стане “мостом” між командою та клієнтами!Які перед тобою стоятимуть задачі?менеджмент проєктів (комунікація з клієнтом на всіх етапах проєкту: від пропозиції ідеї до фінального результату);організація та координація роботи команди;дотримання дедлайнів;організація документообігу (комунікація з юристами та бухгалтерією);розвиток клієнта (збільшення клієнтського білінгу);збір та аналіз інформації про тендери, координація роботи команди з підготовки тендерних пропозицій, безпосередня участь у торгах на тендерних майданчиках;щоденна комунікація з клієнтом та командою (будь готовий писати чіткі та зрозумілі листи та описувати складні задачі простими словами).Чим ми з тобою поділимося?стабільною заробітною платою;дружньою командою профі;крутими проєктами, які ти з гордістю додаси у своє портфоліо;безліч вже лояльних до нас клієнтів;постійним навчання ;привітною корпоративною культурою ;затишним офісним простором у центрі Києва. Які в нас умови праці:гібридна зайнятість (20% в офісі, 80% віддалено);оплачувана відпустка (24 календарні дні на рік) і лікарняні;графік роботи 5/2, відпочиваємо на всі державні свята;повний робочий день.Від тебе вимагається наступне:досвід роботи в агенції (переважно Digital або SMM);досвід менеджменту проєктів;досвід організації та координації роботи команди;досвід організації документообігу;досвід участі в тендерах;досвід роботи з клієнтами-компаніями великого та середнього бізнесу;бути досвідченим користувачем Microsoft Excel та Microsoft PowerPoint;розуміння роботи з CRM та таск-менеджерами;високий рівень відповідальності та самоорганізації; розуміння рекламних каналів та digital-термінології;структурованість, логічне мислення, лідерство. Обов'язково надсилай своє резюме та не забудь вказати рівень бажаної заробітної плати! Най щастить:)
Вчитель англійської мови
, Київ, Київська область
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);онлайн-платформа ED Class — розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської? Ми вже чекаємо ваше резюме!
Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови
Geberich, Київ
Привіт!Вакансія "Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови" в наша компанія Geberich пропонує унікальні можливості для професійного розвитку. Нижче наведено кілька ключових моментів, які роблять цю вакансію привабливою:1. Компанія з багаторічною історією успіху: Geberich - це швейцарська компанія, яка вже багато років працює в Європі та Латинській Америці, створюючи продукти для краси та здоров'я. Це означає, що ви матимете можливість працювати у стабільній та надійній компанії з міцним корінням у бізнесі. 2. Професійний розвиток: У Geberich ми цінуємо нашу команду і постійно інвестуємо в її професійний розвиток. Наш тренінг-менеджер регулярно проводить тренінги з усіх продуктів, а також допомагає підвищити кваліфікацію операторів. У вас буде доступ до досвіду та ресурсів, необхідних для успішного виконання своїх обов'язків.3. Якість товару: Ми зосереджуємося на якості нашого товару, і це найголовніша причина нашого успіху. Ваша робота буде спрямована на розвиток компанії якій довіряють клієнти. Ви зможете бути частиною команди, яка прагне до постійного вдосконалення та досягнення успіху.4. Висока заробітна плата та бонуси: Ми пропонуємо конкурентоспроможну заробітну плату, включно з фіксованим окладом 800 € + відсоток від продажів. Стабільна виплата двічі на місяць і приємна система мотивації.5. Гнучкий графік і віддалена робота: Ми розуміємо важливість балансу між працею та особистим життям, тому надаємо змінний графік роботи 2/2 і можливість працювати дистанційно. Ви зможете організувати свій робочий час так, як вам зручно.6. Команда лідерів: Ми шукаємо професіоналів з розвиненими лідерськими та управлінськими якостями. Якщо ви хочете бути частиною команди, активно ухвалювати рішення та робити внесок в успішні результати компанії, вільно володієте італійською мовою, то ця вакансія ідеально підходить для вас.Якщо вас зацікавила вакансія "Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови" в Geberich, будь ласка, надішліть нам своє резюме та контактні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами для подальших кроків. Ми будемо раді бачити вас у нашій команді!
Бухгалтер віддалено
, Київ, Київська область
Бухгалтер(с досвідом роботи головного бухгалтера більше 20 років) візьму на обслуговування приватного підприємця, ФОП, ПП або юр.особу.Ведення бухгалтерського і податкового обліку, кадровий облік,подача звітності,відновлення діяльності, консультації.Розблокування податкових накладних,реєстрація і ліквідація ФОП,внесення змін, допомога в підборі КВЕД,контроль за сплатою податків.Види діяльності(виробництво,оптова торгівля,послуги, кондитер.цех,громадське харчування,поліграфія, ресторанно-готельний комплекс,туристичний збір)
Direct менеджер на удаленную работу
, Київ, Київська область
Ласкаво просимо до Ladorage!Ми шукаємо енергійного та амбіційного менеджера з продажу, і навіть якщо у вас немає досвіду, не переймайтеся – ми готові навчити вас всьому необхідному!Вимоги:Наявність телефона/ноутбукаБажання працювати та позитивний настрійКомунікабельністьУмови роботи:Віддалена роботаСплачений колективСвоєчасні виплатиБонуси та преміїОбов’язки:Спілкування з клієнтами у форматі перепискиПрезентація товаруЗдійснення продажуВедення соціальних мережЯкщо ви готові працювати з задоволенням та бажаєте приєднатися до нашої успішної команди, надсилайте своє резюме або просто залишайте контакти, і ми зв’яжемося з вами
Фахівець відділу супроводу
, Київ, Київська область
«ВЕНБЕСТ» запрошує на роботу Фахівеця відділу супроводу.Ми разом з тобою будемо розв’язувати такі задачі:Приймання вхідних/вихідних дзвінків, консультація клієнтів телефоном.Надання клієнтам інформації про: абонентську сплату, порядок укладання договорів, дебіторську заборгованість.Реєстрація звернень в корпоративній CRM-системі.Консультація, консультація та ще раз консультація. Ти станеш експертом в охоронній сфері!Ти наш кандидат якщо маєш:Вільне володіння українською мовою.Грамотну мову, чітку дикцію.Є впевненим користувачем ПК і тебе не лякають слова Excel, Word, CRM ((Бажання навчатися. Адже ми не обіцяємо, що на початку буде легко, але що цікаво й інформативно — це 100%.На тебе чекає:Команда професіоналів на позитиві в нас драйвова атмосфера, ми дружні та веселі.Наставник, який допоможе в процесі адаптації та навчання.Програма «Welcome» з можливістю отримати крутий мерч від компанії.І звісно: офіційне працевлаштування, конкурентний рівень оплати (завжди вчасна та прозора винагорода), місячний бонус, медичне страхування.Графік роботи: 9:00 —18:00, або 12:00—21:00 (розвезення на таксі до метро) з понеділка по п’ятницю, + обід + технічні перерви, 1 тиждень робота в офісі, 2 тиждень віддалено, і т.д.Добиратися до нас є можливість від декількох станцій метро: Бориспільська, Позняки, Лівобережна, Чернігівська. Локація офісу: Вул. Зрошувальна, 6а.
Оператор 1С обліковець (магазин)
, Київ, Київська область
Робота на дому, графік - вільний.Обов'язкиведення бази 1С (восьма версія), магазин продукти.звірка з постачальникамипідготовка до інвентарізації, та її проведення в базі
Удаленная работа на дому
, Київ, Київська область
Ассистент для социальных сетей в рекламное агентствоМы рекламное агентство "Nova Star"(один из наших филиалов базируется в Киеве). Оказываем услуги по продвижению в социальных сетяхНа данный момент мы заинтересованы в поиске кандидатов на должность ассистента по соц. сетям Вся работа выполняется с телефона. Мы обучаем и поддерживаем на каждом этапе.Список требований:- быть активным к изучению нового навыка- коммуникабельность и открытость- ответственность за поставленную задачу Что необходимо делать:- работать с социальными сетями (до 2-х на выбор с вашим руководителем)- уметь загружать видео - заполнять отчетность- отвечать в чате в рабочее времяМы предлагаем: - быстрый рост в компании- работу на неполную занятостьЗарплата: от 10.000грн до 20.000+ при выполнении Адрес: Спортивна Площа 1А , Київ
Требуется мененжер по продажам для аккаунта инстаграмм
, Київ, Київська область
Ищем менеджера по продажам для инстаграмм аккаунта по доставке еды. Только с опытом! Работа удаленная, полная занятость с 8:00-21:00, 7 дней в неделю.Бизнес находится в Дубае.Звонить никому не нужно, только переписка с клиентами и передача заказов повару. Запросов в Директ очень много, это полноценная работа на полный день, вы всегда должны быть на связи в рабочие часы.Обязанности:- всем новым подписчикам в директе высылать приветственное сообщение-отвечать на вопросы в директе и формировать заказы-отвечать на вопросы в WhatsApp и формировать заказы-ввести таблицу клиентов-передача заказов повару и бухгалтеру Требования-Грамотный английский B2 и русский язык(текстово) -Возраст от 21-Быстрая скорость работы-Готовность выучить меню и прайс -Опыт в интернет продажах-Умение грамотно вести переписку и влиять на продажи, когда необходимо дожать клиента Не звоните! Высылайте сразу в телеграм резюме и так же можете приложить сопроводительное письмо.Менеджер необходим на 2 аккаунта. Оплата за 1 аккаунт-11000грн+2% с продаж. Если готовы работать на двух аккаунтах, то 22000+2% с продаж.Либо можем рассмотреть 2 сотрудников на график 2/2, в этом случае оплата каждому 11000+2% от продаж