Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работа для студентов на дому в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Работа для студентов на дому в Киеве"

15 181 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Работа для студентов на дому" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 16.04.24, по профессии Работа для студентов на дому в Киеве открыто 10 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.8+ грн. 20% объявлений с зарплатой 1.6+ грн, и 10% с зарплатой 18.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Работа для студентов на дому в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Работа для студентов на дому в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Работа для студентов на день. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15945 грн. На втором месте - Вечерняя работа для студентов с зарплатой 13410 грн, а на третьем - Работа студентам гибкий график с зарплатой 12494 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота для студента продавець
, Київ, Київська область
Продавець - консультант (студент)У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ти енергійний, ввічливий, тобі подобається спілкуватися з людьми – приєднуйся! Твоїми основними обов’язками будуть:· Люб’язне обслуговування Гостей · Передпродажна підготовка і викладка товару · Контроль якості та термінів придатностіТи навіть не думав, але ось що таке робота в «Сільпо»:· Найкрутіша мережа України, ну справді. Ми рулимо, хто буде сперечатися?· Ми розуміємо, що пари – з другої, а друзі – о десятій, тому пропонуємо тобі гнучкий графік роботи.· Офіційне працевлаштування. А це значні переваги, як ти знаєш.· Так, тут ти можеш побудувати кар’єру, все справді залежить від тебе.· А ще в нас немає коли нудьгувати: ми будемо вкладати в тебе час і гроші, розвивати на тренінгах, проводити мотиваційні програми та конкурси.Отже, звертайся за телефоном 8-05*********52 Вікторія.Приєднуйся до «Сільпо»!
Работа для переселенцев/Комендант в Хостел
, Київ, Київська область
В Хостел требуется комендант!Качества, которые мы ищем:Отсутствие вредных привычекРаботоспособностьЧестностьУмение общатьсяЧистота и опрятностьОбязанности включают:Постоянное проживание в хостелеОбеспечение порядка, соблюдение правил проживания и поддержание дисциплиныУборка помещенийРегистрация приезжающих и отъезжающих гостейВедение учетной документацииУсловия работы:- Заработная плата в диапазоне от 10 000 до 13 000 гривен- Проживание предоставляется-Рабочий график: 6 дней в неделю, выходные дни могут быть оговорены индивидуальноДля получения дополнительной информации, пожалуйста, свяжитесь с Ольгой по номеру:38********26
Работа для переселенцев/Иногородних! Комендант в Хостел с Проживанием!
, Київ, Київська область
Работа для переселенцев/Иногородних! Комендант в Хостел с Проживанием!Обьявление от частного лица . Не агентство !Комендант / Горничная в общежитие ( Хостел )Опыт не требуется . Работа очень простая , всему научим и покажемВакансия срочная, можно начать работать прямо сейчас.Условия:• График выходных уточняется отдельно.• Зарплата от 16000 грн. и больше• Предоставление бесплатного проживания .Обязанности:• Встреча и поселение новых жителей .• Уборка и стирка постельного белья с помощью стиральной машины.Требования:• Обязательно проживание в нашем хостеле . Отличные условия .• Отсутствие вредных привычек.• Ответственность, доброжелательность, порядочностьПринимаем звонки с 8:00 до 22:00. Каждый день с понедельника по воскресенье включительно .Звоните и записывайтесь на собеседование уже сейчас!
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. Фриланс онлайн работа в INSTAGRAM. Для студентов школьников. Без опыта
Simple Tech, Киев
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Instagram администратор. С ежедневной оплатой. Работа на дому, фриланс без опыта. Работа для студентов для школьников в декрете.
Simple Tech, Киев
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата ОТ 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Робота для студента / НАУ, ВІДРАДНИЙ / касир-продавець
, Київ, Київська область
Запрошуємо молодих юнаків на роботу в магазин міні-формату.Розглядаємо студентів, без досвіду роботи до нашої молодої та перспективної команди!Нам потрібен КАСИР-продавець на магазин міні-форматуГрафік роботи гнучкий позмінний - 2/2, 3/3, 4/2 (підлаштуємо під вас, обговорюється на співбесіді)ЗП погодинна 92 грн за годину + БОНУСИПовний соц.пакетМісцезнаходження: м. Київ, Соломʼянський район, НАУ, КПІ, ВІДПАДНИЙ, МЕДМІСТЕЧКО1. Вул. Академіка Білецького 11 (Відрадний, НАУ, Медмістечко)2. Вул. Гетьмана 34 (Індустріальний міст)3. Вул. Антонова 11 (Севастопольська площа)Телефонуйте: 090-400-79-37 Юлія
Робота для студента Солом'янський район
, Київ, Київська область
Якщо ви ініціативний, креативний, амбіційний то вам потрібно до нас!Що ми пропонуємо вам:офіційне працевлаштуваннястабільну заробітну плату 2 рази на місяцьсоціальні гарантії згідно КЗпПзручний графік роботикорпоративну знижкушвидке кар'єрне зростаннямолодий дружній колективМісце роботи – Солом’янський район.А ще ви можете стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: (09**********60, Олександра.
Продавець-консультант (Чернігівська, Лісова, робота для студентів)
, Київ, Київська область
Мережа супермаркетів в пошуку Продавця-консультанта на викладку товару.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня;Оплачувані лікарняні, відпустка 24 календарні дні;Виплату зп на карту 2 рази на місяць;Гнучкий графік роботи, можливість поєднувати роботу та навчання;30% знижка на продукцію власного виробництва;робота поряд з домомпрацевлаштовуємо студентівза наявності ВО документів бронюємо співробітників ЗП за 1 зміну = 820грн, за 16 змін=13100 грн, за 176 годин= 14400 грнЛокація: Братиславська, 14б або проспект Лісовий, 39За деталями: +38********81 Вікторія
Робота для хлопців-студентів / Відрадний / НАУ / Борщагівка
, Київ, Київська область
Запрошуємо молодих юнаків на роботу в магазин міні-формату. Розглядаємо студентів, без досвіду роботи до нашої молодої та перспективної команди! Нам потрібен КАСИР-продавець -Графік роботи гнучкий позмінний - 3/3 або 4/2 по 12 годин (підлаштуємо під вас, обговорюється на співбесіді) -ЗП погодинна 95 грн за годину + БОНУСИ. Виплата два рази на місяць -Офіційне оформлення. Повний соц.пакет -Можна без досвіду роботи, всьому навчаємо -Знижки та акції для співробітників компанії Місцезнаходження:1. вулиця Академіка Білецького (Відрадний, НАУ, Медмістечко) 2. вулиця Покотила Володимира (Микільська Борщагівка)Телефонуйте: 09*********37 Юлія
Робота для студентів! Без досвіду! Біля дому! Продавець, касир.
, Київ, Київська область
В супермаркет (Харківський масив) робота для студентів.Касир. Гнучкий графік роботи (поєднуй навчання та роботу).Заробітна плата 900грн. чистими за зміну.Чим більше годин відпрацюєте, тим більше заробітна плата.Можна без досвіду, ми всьому навчимо.Робота біля дому.Стабільні виплати двічі в місяць!Відсутні штрафи.Приємні знижки на різноманітні смаколики.Приєднуйтеся до нашої команди.Більш детальніше за тел.: 05*********34, Діана.
РОБОТА ДЛЯ СТУДЕНТІВ (ст.м. Шулявська)
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу у супермаркет студентів на посаду касира!Пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Індивідуальний графік роботи (повний або неповний робочий день);Заробітна плата: 15 895 - 22 578 грн;Відсутність штрафів та дружній колектив;Робота поруч з домом;Знижки для співробітників на смачненьке.Місцерозташування: ст.м. Шулявська, пр-т. Берестейський, 47.Деталі за номером: 05*********47 Аліса.
Продавець-консультант (Позняки, робота для студентів)
, Київ, Київська область
Мережа супермаркетів в пошуку Продавця-консультанта на викладку товару.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня;Оплачувані лікарняні, відпустка 24 календарні дні;Виплату зп на карту 2 рази на місяць;Гнучкий графік роботи, можливість поєднувати роботу та навчання;30% знижка на продукцію власного виробництва;робота поряд з домомпрацевлаштовуємо студентівза наявності ВО документів бронюємо співробітниківЛокація: просп.П.Григоренка,23 або Срібнокільська 3-Г
Работа для студентів з гнучким графіком (Оболонський р-н)
, Київ, Київська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим!Тож якщо ти енергійний, ввічливий, тобі подобається спілкуватися з людьми — приєднуйся!Твоїми основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування гостейПередпродажна підготовка і викладка товаруКонтроль якості та термінів придатностіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Будьте впевнені в завтрашньому дні. Стабільна зарплата й офіційне працевлаштування.Зберігайте баланс між роботою та особистим життям. Гнучкий графік роботи і можливість часткової зайнятості (від 4-х до 11 робочих годин).Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава)Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що входять до Fozzy Group.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Ставайте босом. Розвиток кар'єри та відповідний перегляд рівня оплати праці.Телефонуйте для запису на співбесіду: +38********87 — Вероніка, менеджер по персоналу
Работа для подсобника
, Київ, Київська область
Работа для разнорабочего.Рабочий день 8 часов 700 грн.Оплата в конце дняМесто сбора метро ТеремкиЕсли интересует пишите в телеграмм "собачка"Danila_0912
Віддалена роботу на дому для студентів.
, Київ, Київська область
Компанія SPETSCONНаш сайт: spetscon.comВіддалена робота: від 6-8 годин в день.Графік роботи: Гнучкий графік, по домовленості.Обовязки: Задача полягає в зборі і наповненні клієнтської бази з різних транспортних бірж (Ларді транс, Делла, Транс єу) і інших джерел в інтернеті, а також виконання іншого доручення по пошуку і занесенню інформації в базу данних.Вимоги:1. Посидючість і уважність в роботі;2. Відповідальність;3. Досвідченний користувач ПК/Ноутбука;Умови оплати: Погодинна + за результат.За годину оплата 40грн, за результат - в залежності від результату. Деталі вже при безпосередній коммунікації. В цілому буде виходити в районі 8000 - 10000 грн в місяць при повноцінному включенні.Порядок оплати: Перші дні можемо оплачувати зразу. Пізніше - оплата потижнево або раз в 2 тижні.Якщо вас зацікавила данна пропозиція - очікуємо ваш відгук в ОЛХ. Дякуємо!
РОБОТА ДЛЯ СТУДЕНТІВ: Касир у супермаркет (ст.м. Шулявська)
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу студентів у супермаркет!Відкрита вакансія касира.Пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Заробітна плата: 15 895 грн/16 змін;Графік роботи: гнучкий, індивідуально підбираємо під кандидата;Кар'єрне зростання та роботу поруч з домом;Дружній колектив та відсутність штрафів;Знижки для співробітників на смачненьке.Місцерозташування: ст.м. Шулявська, пр-т. Берестейський (Перемоги), 47.Деталі за номером: 05*********47 Аліса.
Робота, для студентів, Шевченківський р-н
, Київ, Київська область
Гарний старт кар'єри, що ти матимеш:-Гнучкий графік;-роботу біля дому;-ЗП від 15900 грн-22500 грнмісяці;-виплати на картку 2 рази на місяць;-Знижки на продукцію власного виробництва;За детальною інформацією телефонуй за номером 05*********55Ми чекаємо саме на тебе ;)
Работа для КУХАРЯ / Лівий берег
, Київ, Київська область
Ресторан Beerzha food&mood шукає кухаря!Ми пропонуємо:молодий та дружній колективкласна атмосфералояльне керівництвогнучкий графік роботисвоєчасні виплати зарплатибезкоштовне харчуваннязнижки для співробітників компаніїзручна локація050 701 02 77, 06******77— номер ресторану
Робота для студентів денної форми навчання
Запрошуємо на роботу в супермаркет студентів денної форми навчання.Підберемо гнучкий графік роботи , та роботу поруч з домом.З/П погодинно, за 16 змін 15900 грн.Основні вимоги : активність, комунікабельність, уважність, бажання кар'єрного зростання .Знаходимось на Троєщині, Деснянський район.За деталями та записом на співбесіду, телефонуйте по номеру телефону:06*********81 ІринаБуду рада відповісти на ваші питання.
Робота для студента. Друга пол дня
В магазин шукаємо повнолітніх студентів для роботи- викладки товарів по залу, та робота за касою.Графік по днях будуємо за вашим побажанням, але бажано, щоб сб або нд був робочим днем) Можна офіційно, можна по договоруЗП залежить від кількості відпрацьованих годин. (година 82 грн)05*********19 -Катя