Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Швея штор в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Швачка з пошиття штор
, Київ, Київська область
У зв’язку відкриттям міні цеху в ТК-Маркеті запрошуємо на роботу — швачкуУ нашій команді ти отримаєш:Офіційне працевлаштування, оплачувану відпусткуМожливість впливати на свій дохід Графік роботи з 10:00 до 19:00, 4/2Можливість працювати з унікальним товаромЩо ми чекаємо від тебе:Виконання стандартів якісного сервісу та обслуговування: працювати з нашими клієнтамиОсновні обов’язки — пошиття виробів (більше декоративного напрямку — штори, гардини, скатертини, серветки, подушки, маркізи, римські системи, чохли і т.п., постільної білизни, ремонт, реконструкція одягу)Вітається — вміння кроїтиПриєднуйся до нас, якщо вважаєш, що твоя робота дуже важлива місія, а люди — це особистості, кожен з яких може бути різним.Будь своїм!
Вакансія швачки штор
, Київ, Київська область
Запрошуємо до своєї команди досвідченого фахівця для пошиття штор та тюлі. У нас завжди цікаві замовлення, стабільна зайнятість та відмінна команда професіоналів!Умови роботи:оплата праці — % від вартості пошиття (сукупний дохід може досягати 25−30 тис. грн.), на випробувальний термін (2 місяці) гарантуємо виплату не менше ніж 17 тис.;графік роботи — Пн-Пт з 8−00 до 17−00;сучасна пошивна фабрика знаходиться за 10 хв. від м. Шулявська.Обов’язки:пошиття виробів під клієнтські замовлення (індивідуальні замовлення, робота з виробом від початку і до кінця, не попроцесне пошиття).Вимоги:досвід роботи з різними тканинами та з професійними машинками;досвід роботи на виробництві з пошиття штор, тюлі та інших виробів — бажано, але не обов`язково.Надсилайте нам свій відгук, щоб приєднатись до нашої команди якомога швидше!
Швачка (одяг та текстиль для дому)
Про нас:Ми бренд текстилю для дому та одягу з натуральних тканин з клієнтами по всьому світу. Наше невелике виробництво знаходиться у Києві.Обов’язки:Пошив одягу та текстилю для дому (скатертини, серветки, штори, постільну білизну) з легких матеріалів (льон, бавовна)Комунікація з менеджерамиКонтроль якості готової продукціїВимоги:Бажання працювати та вчитисяСпілкування українською мовою (ми підтримаємо, якщо ви на етапі вивчення/переходу)Відповідальність та уважність до деталейДосвід роботи на аналогічній посаді (бажано)Знання технік пошивуЗнання технік роботи з промисловою швейною технікоюУмови:Робота у безпечному приміщенні після ремонту на -1 поверсіГрафік роботи Пн-Пт 9:00 — 18:00 або 10:00 19:00Фіксована зарплата та робочий планМожливість кар'єрного росту та професійного розвиткуКомфортні умови праціКомпенсація проїздуЧай, кава, холодильник та мікрохвильова пічЄ душ та зона відпочинку