Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Упаковщик писем в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Упаковщик писем в Киеве"

14 634 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Упаковщик писем" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Упаковщик писем в Киеве открыто 3 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.0+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 17.0+ грн, и 33.3% с зарплатой 21,0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Упаковщик писем в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Упаковщик писем в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Укладчик упаковщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15775 грн. На втором месте - Упаковщик кондитерских изделий с зарплатой 15300 грн, а на третьем - Грузчик упаковщик с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Пакувальник (ця), укладальник продукції (чол./жін.)
ФОП Громов А.М., Вся ; Київська область; Київ
Шукаємо порядного працівника з досвідом роботи чи без.  Обов’язки: фасування товару згідно замовлень. Ми пропонуємо:Підтримку колективу-завжди;Своєчасну заробітню плату;Компенсація проїзду;Графік роботи 5/2 позмінний, нормований;Приходьте, щоб ознайомитися з роботою, - Вам у нас сподобається.Ольга Андріївна: (095) 214 6383 |вайбера, телеграма немає – відразу телефонуйте|.  Інші подробиці за графіком можна дізнатися у телефонній розмові.       . 
Пакувальник (кондитерський цех) (м. Київ, вул. Вацлава Гавела)
, Київ, Київська область
Обов'язки:Підтримувати чистоту цеха.Підготовка упаковки для продукції: перевірка на наявність пошкоджень, складання та заповнення упаковочних матеріалів.Пакування готової кондитерської продукції відповідно до стандартів безпеки та якості.Співпраця з іншими членами команди для досягнення загальних цілей виробництва.Виконання інших завдань, пов'язаних з пакуванням та виробництвом кондитерської продукції за потреби.Виконувати підготовчі роботи для пекарів та кондитерів.Вимоги:Досвід роботи на кухні в обслуговуванні харчування буде перевагою, але не є обов'язковим.Готовність до фізичних навантажень.Уважність до деталей та бажання вчитися і підтримувати стандарти гігієни.Здатність ефективно працювати в команді та в умовах високої робочої активності.Умови:Офіційне працевлаштування.Можливість професійного зростання та розвитку у стабільній компанії.Дружній колектив.Адреса: м. Київ, вул. Вацлава ГавелаЯкщо вас зацікавила вакансія, будь ласка, звертайтеся за телефоном з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 17:00.
Пакувальник, пакувальниця
ТОВ "ОЛІМП-2008", Київ
Пакувальники, пакувальниціТерміново потрібні заводу з виробництва ПЕТ-тари. З/п від 16000 грн. Бажано енергійні чоловіки або жінкі до 50 років. Навчаємо. ГР позмінний. Місце роботи: Оболонський р-н, вул. Коноплянська, 12.