Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Упаковщик в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Упаковщик в Киеве"

15 132 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Упаковщик" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Упаковщик в Киеве открыто 46 вакансий. Для 43.5% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.1+ грн. 26.1% объявлений с зарплатой 8.8+ грн, и 15.2% с зарплатой 21.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Упаковщик в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Упаковщик в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по качеству. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 27500 грн. На втором месте - Водитель автопогрузчика с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Химик с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Упаковщик - фасовщик медикаментов (муж./жен)
ЧО "Фармико", Київ
На склад для упаковки и фасовки медикаментов требуются сотрудники ( муж./жен. )Возможно без опыта.Работа без физических тяжестей, по графику Пн-Пт (9-17) или смены - как подработка.З/П от 23.000 грн в мес.По работе, а также по всем вопросам обращайтесь:  [044] З64_2З99 — Юлия.С ув. "Фармико""Ми з України" 
Отборщик - упаковщик цветов на складе
Квітковий магазин "Вальді", Київ
Для несложного отбора цветов по типу и цвету требуется Отборщик - упаковщик (муж./жен). Любовь к цветам приветствуется. Опыт работы не обязателен.У нас: комфортные чистый склад, всегда своевременная оплата труда, очень доброжелательный небольшой коллектив, нормированный график. Оплата не ниже 20 тыс.грн/мес.По работе и всем вопросам обращайтесь: Зб--42--З99 - гор. тел. Анна Викторовна 
Пакувальник (ця), укладальник продукції (чол./жін.)
ФОП Громов А.М., Вся ; Київська область; Київ
Шукаємо порядного працівника з досвідом роботи чи без.  Обов’язки: фасування товару згідно замовлень. Ми пропонуємо:Підтримку колективу-завжди;Своєчасну заробітню плату;Компенсація проїзду;Графік роботи 5/2 позмінний, нормований;Приходьте, щоб ознайомитися з роботою, - Вам у нас сподобається.Ольга Андріївна: (095) 214 6383 |вайбера, телеграма немає – відразу телефонуйте|.  Інші подробиці за графіком можна дізнатися у телефонній розмові.       . 
Упаковщик-фасовщик медпрепаратов
Medical Plus, Київ
В компании «Medical Plus» открыт набор сотрудников на должность упаковщик-фасовщик медицинских товаров.Работа не сложная физически, не требует специального образования.Рассмотрим кандидатов до 65 лет.График удобный: Пн-Пт, с 9 до 17, зарплата до 17 000 грн в месяц.По работе обязательно звоните, т. (044)З642-З99 (Татьяна Андреевна)
Упаковщик - сортировщик заказов (муж/жен.)
Услуги / Торговля, Киев, Київ
Требования: подобный опыт работы приветствуется. Обязанности: прием товара от поставщиков;сортировка товара ручным образом.Условия: график работы 5/2 с 9.00 до 17.00,сб.,вс. выходной.З/П до 18 000 грн/мес. По работе и всем дополнительным вопросам звоните:096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗЮлия Викторовна
Упаковщик трикотажа
ТОВ Эмилия, Киев, Київ
Магазин-склад нижнего белья и трикотажа ТОВ «Эмилия» приглашает к постоянному сотрудничеству Упаковщиков. Без опыта работы.Условия труда: полная / частичная занятость, работа в отапливаемом помещении с современным ремонтом, высокий уровень зарплаты от 1000 грн за смену. По работе обязательно звоните:Тел. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З Юлия Борисовна
Упаковщик на пол ставки
ООО Триал-Групп, Киев, Київ
На неполный рабочий день компании ООО Триал-Групп требуется упаковщик, возможно без аналогичного опыта.Требования: упаковка п/э пакетовУсловия работы: график работы посменный. Возможно обучение.Обязанности: Ответственность. Усидчивость.Оплата стабильная и своевременная. Все вопросы уточняйте по телефонам в рабочие дни с 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З с почтой и резюме не работаем.Менеджер по подбору персонала Анастасия Владимировна
Пакувальник (ця), укладальник продукції (чол./жін.)
ФОП Громов А.М., Київ
Шукаємо порядного працівника з досвідом роботи чи без.  Обов’язки: фасування товару згідно замовлень.Ми пропонуємо:Підтримку колективу-завжди;Своєчасну заробітню плату;Компенсація проїзду;Графік роботи 5/2 позмінний, нормований;Приходьте, щоб ознайомитися з роботою, - Вам у нас сподобається.Ольга Андріївна: (095) 214 6383 |вайбера, телеграма немає – відразу телефонуйте|. Інші подробиці за графіком можна дізнатися у телефонній розмові.
Фахівець по роботі з клієнтами – пакувальник на касі
Wine Bureau, Киев
goodwine - це органічні, натуральні, біодинамічні продукти та вина з усього світу. Це простір "смачного життя" та якісного сервісу. Наша команда в пошуку підсилення: +1 Пакувальника на касу!Готовий забезпечувати високий рівень обслуговування? Тобі до нас! Наш ідеальний кандидат: Має досвід роботи у сфері обслуговування; Розуміє основи якісного сервісу; Командний гравець з високим рівнем комунікативних навичок; Уважний до деталей; Вміє самостійно приймати рішення; Має бажання розвиватись та навчатись чомусь новому; Завжди готовий прийти на допомогу. Твоїми задачами буде: Комунікація з гостями та співробітниками компанії; Обслуговування гостей магазину; Пакування покупок; Викладка розхідних матеріалів в прикасовій зоні; Замовлення та відстеження розхідних матеріалів; Проведення переобліку товарно-матеріальних цінностей; Розрахунок на касі готівкою та терміналом; Допомога гостям на касі самообслуговування.Пропонуємо:  Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії; Дохід: ставка 24 000 грн за 187 годин + участь в системі преміювання; Середній очікуваний дохід після випробувального 28 000+ грн Графік плаваючий: 3/2, 4/2 (виходячи від потреби команди); Робочі зміни по 10-12 годин (остання - до 22:30); Дружній колектив та підтрику; Можливість розвиватись всередині компанії. Розглядаєш для себе тимчасові можливості - надсилай резюме :)
Пакувальник-фасувальник
, Київ
ФАБРИКА «М`ясні делікатеси»(м. Київ, Дарницький район, вул. Горлівська)запрошує до своєї команди на виробництвоПакувальника-фасувальникаЗвертайтесь за телефоном/у Telegram:
Пакувальниця, комірник (Троєщина)
, Київ, Київська область
Юнік Трейд — офіційний дистриб’ютор автозапчастин та автоолив в Україні, запрошує Вас розглянути вакансіюКорпоративна розвозка м.Позняки — м.Харьківска — Харьківске Шосе — Дарницька площа — м.Чернігівска — вул.Братиславська — вул.ПухівськаНаші побажання до кандидатів:мінімальний досвід роботи зі складськими процесами;досвід роботи з ПК (бажано 1С WMS)дотримування корпоративних цінностей: чесність, професіоналізм, командна робота, результативність, відданість;бажання працювати та заробляти.Ваші завдання:формування вантажів для відправлення клієнтам;проведення інвентаризацій;робота з ТЗД/сканером;Графік роботи:понеділок — п’ятниця + 2 чергові суботи в місяцьПереваги роботи у нас:офіційне працевлаштування, оплачувані лікарняні та відпустки;хороші побутові умови складу (санвузол, душові, їдальня, роздягальня з індивідуальними шафчиками)знижка на придбання автотоварів;наставництво під час випробувального терміну;внутрішнє та зовнішнє навчання;кар'єрне зростання (у 2023 році 47% вакансій фахівців нашої компанії були закриті завдяки внутрішньому кадровому резерву)
Пакувальник (кондитерський цех) (м. Київ, вул. Вацлава Гавела)
, Київ, Київська область
Обов'язки:Підтримувати чистоту цеха.Підготовка упаковки для продукції: перевірка на наявність пошкоджень, складання та заповнення упаковочних матеріалів.Пакування готової кондитерської продукції відповідно до стандартів безпеки та якості.Співпраця з іншими членами команди для досягнення загальних цілей виробництва.Виконання інших завдань, пов'язаних з пакуванням та виробництвом кондитерської продукції за потреби.Виконувати підготовчі роботи для пекарів та кондитерів.Вимоги:Досвід роботи на кухні в обслуговуванні харчування буде перевагою, але не є обов'язковим.Готовність до фізичних навантажень.Уважність до деталей та бажання вчитися і підтримувати стандарти гігієни.Здатність ефективно працювати в команді та в умовах високої робочої активності.Умови:Офіційне працевлаштування.Можливість професійного зростання та розвитку у стабільній компанії.Дружній колектив.Адреса: м. Київ, вул. Вацлава ГавелаЯкщо вас зацікавила вакансія, будь ласка, звертайтеся за телефоном з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 17:00.
Пакувальник на кондитерську фабрику Kinder
, Київ, Київська область
Пакувальник на кондитерську фабрику Kinder | 4000-6000 зл нетто | перевірений роботодавець | сидяча роботаПотрібні працівник на кондитерську фабрику Kinder . Легка робота без знання мови та досвіду роботи, всьому навчають в перші дні.Можна без знання мови та без досвіду роботи!Заробітна платняСередня заробітна плата:4000-6000 зл/міс нетто; 40 000-55 000 грн; 1000-1400$22,37 зл за год нетто - ставка;27,7 зл год нетто - ставка від 18 до 26 років (уточнювати).Є аванс по відпрацюванню тижня.Графік роботи5 днів на тиждень, по 8-10 год на день;Робота в дві зміни, без нічних змін!Для безкоштовної консультації звертайтесь за номером:+38 07*********79 - Крістіна (Viber/Telegram)Обов'язкиРобота не складна і не потребує навичок та фізичної сили.Сидячи проводиться упаковка, сортування та фасування готової продукції;Проживаннянадається роботодавцем безкоштовно;працівники живуть в будинках, квартирах;є все необхідне для життя та відпочинку: WI-FI, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, кухня з усім необхідним;житло знаходиться в пішій доступності від роботи (до 30 хв).Додаткові умовиРобочий одяг видається безкоштовно.Переваги в роботі з компанією EUROPE SERVICEКомпанія року Вибір Споживача 2020 року та Вибір Споживача 2022 року та Компанія року UBA 2023 серед агентств з працевлаштування за кордоном.Ліцензія Міністерства Соціальної Політики України 223 від 15.02.2019 року.Перевірена компанія журналістами каналу 1+1.Маємо офіси в 4-х містах: Київ, Житомир, Рівне, Одеса. Ведемо клієнтів по обидві сторони кордону.Для безкоштовної консультації звертайтесь за номером:+38 07*********79 - Крістіна (Viber/Telegram)
Пакувальник-фасувальник в продовольчий магазин
ТОВ «Гранат», Київ
Пакувальник-фасувальникв продовольчий магазин, вул. Краківська, 18-А. Офіційне працевлаштування, безкоштовне проживання та харчування. З/п 15000 грн.
Пакувальник на склад
, Київ, Київська область
Пакувальник на склад продовольчих товарів.Повна зайнятість.Графік з 8 до 18.Зп щотижнево.Залишайте відгук і я з Вами зв'яжусь.
Упаковщик мягких игрушек IKEA/ Без ночных/Без опыта+Доезд
, Київ, Київська область
Бесплатное трудоустройство в Польше!За более подробной информацией пишите на Viber/TelegramУпаковщик мягких игрушек и чашек от 22,36зл До 27.70ł в час и 5566-6840zł на месяц! Можем поселить в комнаты для пар. Работа по 8-10-12 на выбор часов 5 дней в неделю на хорошем складе!Договор Umowa Zlecenie. Можно перейти напрямую!Высока заработная плата - до 6840zł или 1627$ на месяц! Так же есть премии В месяц 53,433 - 65,664грн!Обязанности на вашем рабочем месте:- сканирование товара- упаковка в коробки- наклеивание этикетокБЕСПЛАТНО забронировать место на вакансию Заселение на жилье под согласованиеПроживание бесплатно в квартирах/домах, на жилье комфортно, по 2-4 человека в комнате.В каждой комнате есть кровати, столы, шкафы, WiFi, а также телевизор, микроволновка и стиральная машинка.Тем у кого свое жилье фирма доплачивает 350zł к зарплате!Предприятие находится в пешей доступности/ Можно добираться городским транспортом или автобусом фирмы Так же предоставляем работу по таким городам: Вроцлав, Варшава, Познань, Лодзь, Гданьск, Катовице, Краков, Щецин, Быдгощ, Гожув, Еленя-Гура, Легница, Ополе, Жешув. Помогаем с картами побыта, трудоустраиваем официально с выплатами на карту!
Пакувальник брендового одягу на склад Adidas у Варшаву
Just Work, Київ
 Adidas AG — німецька транснаціональна компанія з виробництва спортивного одягу, взуття та аксесуарів.___________________ Основна інформація:Ставка: 26.40 - 30.40 зл/година (нетто);Заробітна плата: 5300 - 7900 зл/місяць (нетто);Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних);Напрацювання: 200 - 260 годин на місяць;Договір: Umowa Zlecenie;Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Варшава.___________________ Заробітна плата:• 26.40 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.40 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за продуктивність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 260 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:1. Перевірка брендових речей на відсутність браку та наявність бірок;2. Пакування нового одягу у коробки;3. Маркування та підготовка до відправлення.___________________ Проживання безкоштовне:• Фірма оплачує сучасне комфортне житло в самому місті;• Це або приватні будинки готельного типу або затишні квартири;• Номери розраховані на 2 – 4 особи;• Надаються окремі кімнати для сімейних пар;• У номерах є всі необхідні меблі, Wi-Fi, кондиціонер та сейфи для особистих речей;• Гардеробна, душова та кухня розраховані на кожні 2 номери (все у відмінному стані);• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Роботодавець покриває витрати на проїзд;• Безкоштовно видається робоча форма;• Комплексні обіди за символічними цінами;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024
Пакувальник годинників Swatch у Гданськ
Just Work, Київ
Основна інформація: Ставка: 26.00 - 30.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5200 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 250 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Гданськ.___________________ Заробітна плата:• 26.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• 200 - 250 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Складання замовлень відповідно до специфікацій, підготовка товарів до відправлення та їх пакування;• Застосування сканерів для ідентифікації та відстеження товарів на складі;• Збір та комплектація замовлень.___________________ Проживання безкоштовне:• Безкоштовне житло в комфортних умовах для 2 - 4 осіб у кімнаті в гуртожитках та будинках (в 10 хвилинах від роботи);• Сімейній парі надають окрему кімнату;• Комфортні умови: гаряча вода, зручні ліжка, кухня, Wi-Fi;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовний робочий одяг;• Робота в пішій доступності від житла;• Обіди за низькими цінами;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Упаковщик на кондитерскую фабрику
Гелиополис, Київ
Упаковщики на кондитерскую фабрику Nestle Suisse, работа с готовой продукцией.Полностью сопровождаем Вас по процессу оформления, выезда и трудоустройства как в Украине, так и в ЕвропеЗаработная плата:Ставка за час - 17.3€График работы:5-6 дней рабочих + 1 выходной можно работать на выбор;Дополнительные часы по желанию;Каждые 2 часа есть перерыв + обедОбязанности: Есть несколько процессов работы. Упаковка, маркировка, стикеровка готовой продукции. Контроль качества упаковки, предварительное взвешивание продукции, сортировка по вкусам и разновидностям. Упаковка продукции для дальнейшей транспортировки.Преимущества: Работа физически не тяжелая на современном оборудовании, не требует дополнительных навыков и знания языка.Условия работы:Медицинская страховка за счет компанииБесплатно предоставляется рабочая одежда (обувь используете свою закрытого типа)Проживание:Комфортное жилье предоставляет работодател, cемейные пары проживт отдельно.В квартирах есть вся необходимая мебель, чистое постельное бельё, Wi-Fi, кондиционер .Организованные выезды группами за счёт работодатетля.Вопросы по телефону:... (Viber, WhatsApp, Telegram)
Пакувальник
ООО «АТА», Київ
Компанія «АТА» є найбільшим національним виробником пресованого цукру, цукру в «стіках» та цукрової пудри. Ми працюємо в сфері харчової промисловості і надаємо своїм клієнтам якісні продукти за доступними цінами.У зв’язку з розширенням діяльності, шукаємо пакувальників/ниць цукру в наш виробничий підрозділ.Пропонуємо:Конкурентну заробітну плату;Можливість професійного зростання та розвитку;Безкоштовне дворазове харчування;БЕЗКОШТОВНЕ ПРОЖИВАННЯ!Якщо ви бажаєте приєднатися до нашої команди і працювати в стабільній компанії зі зростаючими можливостями, надсилайте своє резюме на нашу електронну пошту або зв’яжіться з нами за телефоном, зазначеним у контактах. Ми чекаємо на ваші відгуки та готові обговорити подробиці вакансії.