Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель автопогрузчика в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель автопогрузчика в Киеве"

25 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Водитель автопогрузчика" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Водитель автопогрузчика в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.3+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.2+ грн, и 0% с зарплатой 11.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Водитель автопогрузчика в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Водитель автопогрузчика в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по качеству. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 27500 грн. На втором месте - Химик с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Оператор производства с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Водій навантажувача (карщик)
, Київ, Київська область
АГРОМАТ — це національна мережа роздрібних та оптових магазинів, яка спеціалізується на плитці, сантехніці та підлоговому покритті, і є беззаперечним лідером у своєму сегменті на українському ринку. З моменту заснування ми прагнемо до інновацій та вдосконалення, щоб забезпечити наших клієнтів високоякісною продукцією та сервісом.Ми пишаємося тим, що створюємо дружнє середовище для всіх співробітників, включаючи ветеранів, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб. Ми відкриті до кандидатів без досвіду, вірячи, що кожен заслуговує на можливість реалізувати свій потенціал.АГРОМАТ — переможець премії HR-brand у номінаціях Digital HR та Інновації в HR.Якщо ви поділяєте наші цінності і готові внести свій вклад у розвиток лідера українського ринку, тоді запрошуємо Вас долучитися на посаду — Водій автонавантажувача.Ми пропонуємо:офіційне працевлаштування з першого робочого дня;стабільна та своєчасна виплата заробітної плати;гнучкий графік роботи ;забеспечення спец.одягом та харчуванням;при необхідності надаємо житло;робота на сучасному обладнанні;підтримка працівників у складних життєвих умовах;корпоративні знижки на страхування та медичне обслуговування в одній з провідних мереж;можливість займатися у власному спортзалі;знижки співробітникам на товари компанії;можливості для особистісного та професійного зростання.Основні вимоги:досвід роботи на автонавантажувачах (будь-якого типу);наявність посвідчення водія автонавантажувача (обов'язково);Основні обов’язки:Завантаження/навантаження плитки та сантехніки на складі;Відповідати за збереження матеріальних цінностей, з якими працюєте;Контролювати своєчасне здійснення технічного обслуговування навантажувачаПриєднуйся до лідерів ринку, телефонуй!
Вакансія Водій навантажувача
, Київ, Київська область
Місце роботи м. Львів, вул. Городницька 49Графік роботи :Пн-Сб 1зміна з 9:00 до 18:00, 2зміна з 10:00 до 19:00Нд з 11:00 до 17:00Ми пропонуємо:офіційне працевлаштування з першого робочого дня;робота в компанії з гарною репутацією;стабільна та своєчасна виплата заробітної плати;Забезпечення спец.одягом;безкоштовні обіди;робота на сучасному обладнанні;лояльність керівництва до команди;турбота про персонал;програма матеріальної допомоги;знижки співробітникам на товари компанії.Основні вимоги:досвід роботи на автонавантажувачах (будь-якого типу);наявність посвідчення водія автонавантажувача (обов'язково);Основні обовязки:Завантаження/навантаження плитки та сантехніки на складі;Відповідати за збереження матеріальних цінностей, з якими працюєте;Контролювати своєчасне здійснення технічного обслуговування навантажувачаПриєднуйся до лідерів ринку надсилай своє резюме або телефонуй.