Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Слесарь в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Слесарь в Киеве"

16 098 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Слесарь" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Слесарь в Киеве открыто 139 вакансий. Для 17.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.0+ грн. 15.8% объявлений с зарплатой 11.6+ грн, и 13.7% с зарплатой 23,6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Слесарь в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Слесарь в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Слесарь монтажник. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 23000 грн. На втором месте - Слесарь по газовому оборудованию с зарплатой 22000 грн, а на третьем - Помощник слесаря с зарплатой 22000 грн.

Найдите подходящую статистику

Газовый слесарь

Смотреть статистику

Помощник слесаря

Смотреть статистику

Сварщик вышкомонтажник

Смотреть статистику

Слесарь аварийно восстановительных работ

Смотреть статистику

Слесарь АВР

Смотреть статистику

Слесарь ВДГО

Смотреть статистику

Слесарь ГПМ

Смотреть статистику

Слесарь заготовитель

Смотреть статистику

Слесарь испытатель

Смотреть статистику

Слесарь КИПиА

Смотреть статистику

Слесарь котельной

Смотреть статистику

Слесарь механосборочных работ

Смотреть статистику

Слесарь монтажник

Смотреть статистику

Слесарь МСР

Смотреть статистику

Слесарь наладчик

Смотреть статистику

Слесарь по вентиляции

Смотреть статистику

Слесарь по газовому оборудованию

Смотреть статистику

Слесарь по обслуживанию буровых

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту котельного оборудования

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту нефтепромыслового оборудования

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту оборудования

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту погрузчиков

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту подвижного состава

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту спецтехники

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту технологических установок

Смотреть статистику

Слесарь по ремонту холодильного оборудования

Смотреть статистику

Слесарь по сборке металлоконструкций

Смотреть статистику

Слесарь по топливной аппаратуре

Смотреть статистику

Слесарь РТУ

Смотреть статистику

Слесарь сантехник

Смотреть статистику

Слесарь сборщик алюминиевых конструкций

Смотреть статистику

Слесарь сборщик летательных аппаратов

Смотреть статистику

Слесарь сборщик металлоконструкций

Смотреть статистику

Слесарь сварщик

Смотреть статистику

Слесарь судоремонтник

Смотреть статистику

Слесарь ЭРГО

Смотреть статистику

Слесарь-гидравлик

Смотреть статистику

Слесарь-лекальщик

Смотреть статистику

Слесарь-механик

Смотреть статистику

Слесарь-ремонтник

Смотреть статистику

Слесарь-ремонтник 4 разряда

Смотреть статистику

Слесарь-ремонтник 5 разряда

Смотреть статистику

Слесарь-ремонтник 6 разряда

Смотреть статистику

Слесарь-ремонтник НПО

Смотреть статистику

Слесарь-электромонтажник

Смотреть статистику

Ученик слесаря

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Слесарь-ремонтник
КАРДАНВАЛСЕРВИС, Київ
Компания КАРДАНВАЛСЕРВИС (https://kardanvalservis.com.ua) более 11 — ти лет предоставляет полный спектр услуг по ремонту и производству карданных валов по всей Украине и в ПольшеИщет в команду слесарей- ремонтниковВимоги:ОР по ремонту автомобилей (ходовой части) от 1-го года Знания конструкции автомобиля Навыки работы с измерительным инструментом (микрометр, рулетка, штангельциркуль) Ответвенность, обучаемость (готовы обучать при наличии базовых знаний), неконфликтностьУмови роботи:Официальное трудоустройство ЗП — 14000 (на ИС — до месяца), ЗП после ИС — 19000-30000 График работы 9.00- 18.00 (раз в месяц рабочая суббота) Месторасположение (на выбор): правый берег — ул. Степанченка,5 (Академгородок); левый берег — ул. Уютная, 7б (район гаражей Славутич)Обов’язки:Диагностика и ремонт карданных валов (замена крестовин, замена подвесных опор, замена центрирующих втулок, балансировка, снятие, установка и покраска вала)Контроль состояния инструмента и оборудования на рабочем местеВыполнение задач качественно и в срокСоблюдение всех норм безопасности при выполнении работОт всех заинтересованных в стабильной работе, хорошем уровне дохода и возможности обучиться доп.знаниям, ожидаем резюме либо звонков по телефону для записи на собеседованиетел. 067 63 10 588 (Анна — HR)
Слюсар аварійних робіт
Монтаж Тех Сервіс, Київ
Слюсар аварійних робіт з правами категорій В, СГ/Р 5/2. Знання Києва і Київської області. Випробувальний термін. Офіційне працевлаштування. обов’язки:виїзд на об'єкти по заявкам клієнтів:Очистка каналізації.Умови роботи:випробувальний термін оплачується,Офіційне працевлаштування,спецодяг, зарплата виплачується вчасно без затримок-обладнаний автомобільОбов’язки:графік роботи 5/2 графік роботи з 8:00 до 20:00виїзд на об'єкти по заявкам,Всі питання по телефону Олександр ....тільки дзвонити!!!
Слюсар-сантехнік
ТОВ «Інвестбудгаличина», Київ
Слюсар-сантехнік терміново потрібен на постійну роботу.Повна зайнятість. Офіційно! Ми працюємо під час локдауну!Ми пропонуємо конкурентну з/п, зручний графік роботи. Деталі працевлаштування обговорюються за телефоном.
Слюсар з механоскладальних робіт (машинобудування) в Ірпінь
ООО «Укртехнофудз», Київ
Виробнича компанія «Укртехнофудз» (Ірпінь) — лідер ринку машинобудування для харчової промисловості, розробник та виробник обладнання та комплексних ліній для виробництва снекової, хлібопекарської, кондитерської та макаронної продукції з 1994 року.У зв’язку з виробничою необхідністю шукаємо професійних слюсарів з механоскладальних робіт (слюсар-складальник).Пропонуємо можливості для професійного розвитку та кар'єрного зростання.Вимоги:технічна освітадосвід роботи від 2-х років слюсарем -складальником (за кресленням)досвід збирання вузлів та механізмів за кресленнямдосвід роботи з вимірювальними та електроінструментамивисокий рівень технічної грамотностіМи пропонуємо:офіційне працевлаштуваннядотримання норм КЗпП Українивисоку та стабільну оплату праці з можливістю розвиткурозвезення автотранспортом підприємства (Київ — Ірпінь) до 8,45 та з роботи о 17,45
Слюсар механоскладальних робіт
ТОВ Хіммікс Плюс, Київ
Компанія «ХІММІКС ПЛЮС» займається повним циклом виготовлення промислового змішуючого обладнання з нержавіючої сталі.Шукаємо в команду слюсарів різних профілів з досвідом роботи в схожій сфері, а також з бажанням працювати та розвиватися. Зарплатня 22000-30000 грн (залежить від досвіду та професійних навичок).Вакантні посади слюсарів: * Слюсар механоскладальних робіт; * Слюсар полірувальник (нержавіюча сталь); * Слюсар металоконструкцій; * Слюсар технік з обслуговування (обов’язковий досвід на аналогічному обладнанні) Що ми бачимо в нашому кандидаті: * Вміння працювати з ручним та електроінструментами; * Досвід роботи на аналогічній позиції не менше року; * Вміння читати технічні креслення та розуміння принципів роботи машин і механізмів; * Вміння працювати в команді зі зварником; * Відповідальність, уважність та організованість; * Відсутність пагубних звичок.Що ми пропонуємо: * Роботу в стабільній розвиваючийся компанії з досвідом на ринку більше 10 років; * Гідну заробітну плату та професійний розвиток; * Офіційне працевлаштування згідно КзоТу; * Своєчасна заробітна плата 2 рази на місяць; оплата відпустки, та лікарняних; * Розташування: місто Київ, проспект Відрадний 97; * Графік роботи Пн-Пт з 7.30 до 16.30 години (обідня перерва 30 хв,+ два перекури); * Опалювальний та добре освітлений цех; * Облаштовані приміщення для прийому їжі, перевдягальні, душові (гаряча вода); * Надання спецодягу, засобів інд.захисту та всіх необхідних для роботи інструментів; * Випробувальний термін оплачується.
Слюсар складальник алюмінієвих виробів
ТОВ «Альфа Пласт», Київ
Слюсарів складальників алюмінієвих виробів. В цех (вікна, склопакети)Можна без досвіду роботи (навчимо).Або з досвідом роботи.Графік роботи з 8-00 до 17-00.З/П від 16000 грн/місяцьВиплати два рази на місяць - аванс та з/п.Село Іванковичі. Васильківський районПроїзд оплачується. Для іногородніх житло надається (гуртожиток).
Слюсар аварійно-відновлювальних робіт
1054, Бориспільська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 6800 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1054 Слюсар аварійно-відбудовних робіт (каналізаційні мережі). Виконує роботи з прочищання каналізаційної мережі і колекторів гідравлічним способом на глибині до 12 м. Ліквідує засмічення у трубах гнучким валом. Ремонтує каналізаційні мережі. Здійснює ремонт обладнання і механізмів, що застосовуються під час прочищення. Зварює пластмасові труби. З-та за результатами співбесіди. Тел. для довідок (093)3495080 центр зайнятостіВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту
Слюсар з ремонту технологічних установок
ПП "ГУРМЕТБЕК", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 8800 грнУ тому числі основна: 8800 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Зварювання різних типів металу,підрізка/підгонка за необхідно, зачистка/полірування зварювальних швів; читання збиральних креслень, Збирання вузлів та агегатів згідно креслень.Досвід роботи з напівватоматичними та аргонно дуговими зварюваннями, знання і практичні навики проведення слюсарно-ремонтних робіт, вміння працювати ручним інструментом.Звертатись на співбесіду за тел. 066 483 25 74 Олена рекрутерВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботиПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи з напівватоматичними та аргонно дуговими зварюваннями, знання і практичні навики проведення слюсарно-ремонтних робіт, вміння працювати ручним інструментом.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, пунктулаьність
Слюсар - складальник
, Київ, Київська область
ISR TECHNOLOGY - українська інноваційно-технологічна компанія, що розробляє і виготовляє роботизовані системи. Створюємо рішення, що працюють дистанційно на землі, в небі та в морі.Вимоги:Досвід слюсарно-складальних робіт від 1 року Навички роботи з ручним слюсарним інструментом з дотриманням техніки безпеки Вміння швидко збирати конструктори Високий рівень відповідальності Досвід електромонтажних робіт буде перевагою Обов’язки: Складання вузлів виробу згідно технологічної документації та техпроцесу Контроль якості виготовленої продукції Забезпечення безперебійної збірки Особисті якості: Відсутність шкідливих звичок Бажання набувати нових вміньМи пропонуємо:Офіційне працевлаштуванняСвоєчасна виплата конкурентної заробітної платиРобота в команді висококваліфікованих колегГрафік роботи: пн-пт, з 9-00 до 18-00
Слюсар з виготовлення рукавів високого тиску
, Київ, Київська область
Для виготовлення рукавів високого тиску шукаємо слюсаря. Робота на прийманні рукавів для ремонту, ремонт, та видача готових рукавів. Пн-пт з 9.00 до 18.00.
Слюсар/Механік Власний парк
, Київ, Київська область
Шукаємо слюсара, бажано з досвідом для ремонту власних вантажних автомобілів. Графік з 9:00 до 18:00. Вихідні по домовленостіЄ можливість з проживанням
Слюсар механік, разнорабочий на виробництво
, Киев
На виробництво вторинної сировини потрібен слюсар механік та разнорабочі настройка, ремонт обладнання, слідкувати за процесом виробництва.При необхідності надаємо житло.Г р 9.00-19.00, субота 9.00-17.00, обід пів години.Оплата 2 рази на місяць (аванс та основна з п)Перший час (за домовленістю) можливий розрахунок щодня. Можливо офіційне працевлаштування чи по договіру.сортувальники та вантажники від 600слюсарі механіки від 1000 Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Слюсар з ремонту устаткування теплових мереж
1059, Вишгородська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 9900 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Слюсар з ремонту устаткування теплових мереж 5 р. центральної районної котельні цеху теплозабезпеченняза більш детальною інформаціює звертайтесь за номером телефону 068-835-53-32Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Вахтовий метод роботиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):вміння працювати в команді, особиста відповідальність
Слюсар з виготовлення вузлів та деталей санітарно-технічних систем
Тиларм Секьюрити, Київ
Слюсарі з виготовлення вузлів та деталей санітарно-технічних системз/п від 25 000 грн.Повна зайнятість Офіційне працевлаштуванняКомпанія "ТІЛАРМ СЕК’ЮРИТІ" одна із провідних у місті Київ та по Україні змонтажу систем пожежної безпеки. Наша компанія на ринку 25 років, та завоювала свійавторитет завдяки професійному підходу до своєї роботи.Вакансія "Слюсар з виготовлення вузлів та деталей санітарно - технічних систем" відкритадля кандидатів з досвідом роботи в цій сфері не менш ніж 2-а роки. Ми шукаємо працівників,які вміють та мають бажання працювати.Обов'язки:- Скручування фітингів, арматури на ущільнювачі та насухо.- Гідравлічне та пневматичне випробовування всіх видів санітарно-технічного устаткування(окремих труб, елеваторних і водомірних вузлів тощо).- Розмічання труб, прокладок, отворів на трубах і фланцях.- Притирання кранів та вентилів.- Виготовляння дрібних і середніх металевих конструкцій усіх видів (кріпильні деталі,підставки, опори тощо).- Набивання сальників.- Виготовляння вузлів і деталей трубопроводів.- Виготовляння та випробовування регістрів.- Дотримання вимог щодо безпеки праці та якості виконаної роботи- Можливі командировки по всій території УкраїниВимоги:- Досвід роботи, пов’язаний з комплектацією систем водопостачання.- Досвід монтажу трубопроводу.- Навики монтажу, підключення, прокладання труб.- Досвід роботи з інженерними системами, вміння читати гідравлічні схеми- Відповідальність та уважність до деталей- Здатність працювати в командіМи пропонуємо:- Дружній колектив;- Іногороднім надається житло за рахунок компанії;- Випробний термін -1 місяць.
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
275, СВЯТОШИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 16000 грнУ тому числі основна: 10597 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Наявність диплому про навчання на слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів або слюсаря з ремонту автомобілів, досвід роботи від 3 років, контактний телефон:(044)400-11-82,(095)272-53-64Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботиПрофесійні компетенції (знання, навички):Наявність диплому про навчання на слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів або слюсаря з ремонту автомобілів, досвід роботи від 3 років, контактний телефон:(044)400-11-82,(095)272-53-64Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальне ставлення до роботи
Слюсар з механоскладальних робіт
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 30000 грнУ тому числі основна: 30000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Слюсар 5, 6 розряд. Слюсарне оброблення та пригоняння великих та відповідальних деталей. Грамотне чттання креслень. Робота з різними марками сталі. Тел.: (093) 206-3424 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:6-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці
Слюсар Зварник..
, Київ, Київська область
Потрібен на роботу слюсар Зварник, оплата зробна.
Слюсар з металообробки
, Київ, Київська область
Компанія «Спорт-Альянс Холдинг, ТОВ» шукає кандидата на посаду Слюсара з метало-обробки. Ми є рекламно-виробничою компанією, яка спеціалізується на виготовленні продукції з металу та дротуВимоги:· Досвід роботи на аналогічній посаді протягом не менше 1 років;· Знання основних технологій та методів метало-обробки (згинання, свердління, зварювання тощо);· Вміння читати та розуміти технічні креслення;· Вміння працювати з металообробними верстатами та інструментами;· Відповідальність, орієнтованість на результат, вміння працювати в команді.Обов’язки:· Виготовлення продукції з металу та дроту відповідно до заданих креслень та технічних вимог;· Здійснення необхідних метало-обробних операцій: згинання, свердління, зварювання тощо;· Контроль якості виготовленої продукції;· Дотримання вимог безпеки та охорони праці;· Робота в команді з іншими співробітниками для досягнення спільних цілей.Ми пропонуємо:· Офіційне працевлаштування та стабільну заробітну плату;· Гнучкий графік роботи;· Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;· Дружній колектив та комфортні умови роботи.Ми раді вітати вас в нашій компанії та сподіваємося на успішну співпрацю!
Слюсарі
, Київ
Запрошуємо на роботу до виробництва ємностей під тискомСЛЮСАРІВ металовиробівсмт Калинівка, Васильківський район, Київська область.Телефонуйте!
Слюсар у виробничу компанію
, Київ, Київська область
Виробнича компанія АБ технолоджи Шукає на офіційну роботу слюсарів КиївДарницький район. Вул. каунаська 3 Офіційні умовиЗаробітна плата - 20000 грн, Спецодяг. Соціальний пакет. З понеділка по пʼятницю - з 7:00 до 15:30 06******45