Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Официант на банкеты в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Офіціант Бармен в ПАБ
, Київ, Київська область
Привіт, ми новий паб "GOLDEN PUB", запрошуємо в нашу команду: барменів та офіціантівМи пропонуємо:Гідну оплату праці: бармен ставка від 800 грн.+%+чайофіціант ставка від 500+чай+%з банкетівРоботу в дружньому коллективіСтабільну роботуПерспективу кар'єрного зростуСмачне харчування за рахунок закладуВимоги до кандидатів на посаду бармена, офіціанта:ДоброзичливістьАктивністьВисока працездатністьГрафік роботи 12.00-23.00 3/3 або Обговорюємо.Ми шукаємо бажаючих працювати і розвиватися в одній команді разом з нами!розташування в 7 хв. від метро «Харківська», на вул. РевуцькогоТобі вже виповнилось 18років? Телефонуй!Тел 09******57Людмила
офіціант в грузиснький ресторан Київ
, Київ, Київська область
Мережа грузинських ресторанів "Sanapiro" та "Харчо" Ми пропонуємо: Гідну оплату праці: офіціант ставка від 300 грн +чай+2% з каси і 10% від банкетів на персонал Роботу в дружньому коллективі Стабільну роботу Перспективу кар'єрного зросту Смачне харчування за рахунок закладу Вимоги до кандидатів на посаду офіціанта: Доброзичливість Активність Висока працездатність Обовʼязки :* обслуголвування клієнтів;* Дотримання санітарних норм; * Підтримка робочого місця в чистоті та порядку* Знання менюГрафік роботи 10.00-22.00 графік Обговорюємо.Ми шукаємо бажаючих працювати і розвиватися в одній команді разом з нами!розташування біля метро Дарниця бажано досвід роботи Контакти:Михайло: 06******84 Вид зайнятості: Повна зайнятість Адреса; м. Київ Метро Дарниця та метро Мінська Будівельників 34/1 У нас цікаво, атмосферно і завжди гарний чай.
Кухар в сімʼю, з проживанням, Козин
, Київ, Київська область
Кухар в сімʼюКухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт. КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць (можливо вища оплата, за домовленістю на співбесіді).Обовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини,сервірування столу та подача блюд (якщо захворів офіціант), приготування та поміч в обслуговуванні банкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: вільно супроводжувати родину по Україні та закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Кухар домашньої кухні в сімʼю, вахта з проживанням, Козин
, Київ, Київська область
Кухар домашньої кухні в сімʼю (4 осіб)Кухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць (можливо вища оплата, за домовленістю на співбесіді).Місце роботи - Київська область, смт КозинОбовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини, сервірування столу та подача блюд (якщо захворів офіціант), приготування та поміч в обслуговуванні банкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: вільно супроводжувати родину по Україні та закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Офіціант (Нивки)
, Київ, Київська область
Ми шукаємо в команду талановитого офіціанта з досвідом роботи!Місце роботи: м.Київ, вул.Олександра Бринжали,60Умови роботи: 12-годинний робочий деньГрафік роботи: 10:00−22:00 або 16.00-22.00Ставка: 500 грн за 12 годинний робочий деньОбов'язки:Прийом та супровід гостей до столуРекомендації щодо меню та напоївОбслуговування столів та забезпечення комфорту гостейЗабезпечення чистоти та охайності робочого місця Вимоги:Досвід роботи в офіціантській справі18+Відповідальність та бажання працювати в командіСтресостійкість та організованістьБажання навчатися та розвиватисяРесторан «Berry Pizza» пропонує:Стабільну роботу в дружньому колективіМожливість професійного росту та розвитку своїх навичокЦікаві проєкти та творчу атмосферуНадаємо форму для роботиБезкоштовне харчуванняВиплату заробітної плати 2 рази на місяць Бонуси та вигоди:Чайові та відсоток від банкетівСистема бонусівЯкщо ви готові приєднатися до нашої дружньої команди та надати нашим гостям найкраще обслуговування — тоді ми чекаємо саме на вас!
Офіціант в заклад Wonderful
, Київ, Київська область
Запрошуємо в дружню команду в заклад «Wonderful» на посаду ОФІЦІАНТАУмови роботи: • Зарплата: ставка 1200 грн+% від банкету (+ чайові індивідуальні) • Графік: 5/2 8:00-19:00 Вимоги: • Здібності: доброзичливість, комунікабельність, старанність у роботі, вміння працювати на результат • Досвід роботи: бажаний, але не обов'язковийЗа всіма деталями телефонуйте або пишіть на телеграм
Официант на ваше мероприятие.Фриланс .Банкет ,фуршет
, Київ, Київська область
Здравствуйте.Меня зовут Анна и я 20 лет в ресторанах премиум сегмента .На данный момент работаю управляющей в ресторане .Помогу организовать мероприятие .Обслуживание+ помощь на кухне если понадобится Есть авто , организую закупки продуктов к Вашему дому .Мероприятия как банкетом так и фуршетом .Небольшой условный прайс на 1 человека персонала. Обслуживание -250 грн час Обслуживание+ помощь на кухне ( не путайте пожалуйста с работой полноценного повара )-350 грн час .Помощь в закупке + обслуживание+ помощь на кухне 450 грн час .Если нужны повара ,помогу с подбором и поиском .(оплачивается отдельно).На фуршет -1 официант на 15 человек На банкет 1 официант на 8-10 человек.Для максимально качественного обслуживания.Работаю по предварительной договорённости.Так как есть основная работа .Пишите ,звоните ,отвечу на любые вопросы.
офіціант в ресторан на Набережній
ОПИСВ грузинський ресторан "Sanapiro" шукаємо офіціантів. дуже активне місце на набережній Оболоні та завжди приємний чай. Ми пропонуємо: Гідну оплату праці: офіціант ставка від 400 грн +чай+2% з каси і 10% від банкетів на персонал Роботу в дружньому коллективі Стабільну роботу Перспективу кар'єрного зросту Смачне харчування за рахунок закладу Вимоги до кандидатів на посаду офіціанта: Доброзичливість Активність Висока працездатність Обовʼязки :* обслуголвування клієнтів;* Дотримання санітарних норм; * Підтримка робочого місця в чистоті та порядку* Знання менюГрафік роботи 10.00-22.00 графік Обговорюємо.Ми шукаємо бажаючих працювати і розвиватися в одній команді разом з нами! бажано досвід роботи Контакти:Вячеслав: 06******22 Вид зайнятості: Повна зайнятість Адреса; м. Київ метро Мінська Героїв Сталінграду 20-А У нас цікаво, атмосферно .