Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Воспитатель детского дома в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Воспитатель детского дома в Киеве"

11 220 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Воспитатель детского дома в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Воспитатель детского дома в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Воспитатель в детскую комнату. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 12000 грн. На втором месте - Воспитатель детского сада с зарплатой 10980 грн, а на третьем - Помощник воспитателя в частный детский сад с зарплатой 10250 грн.

Рекомендуемые вакансии

Няня-воспитатель
Сфера обслуживания, Киев, Київ
В частный детский сад требуется Няня-воспитатель. Обязательно специальное образование или опыт работы на данной должности. Современное и отапливаемое помещение. Официальное трудоустройство, полный социальный пакет.Пятидневная рабочая неделя ( 1 и 2 смена ). ЗП 20.000 грн в месяц.Менеджер Татьяна Викторовна: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З ( по работе обязательно звоните ).
Вихователь дитячого садка
ДНЗ № 144, Київ
Требования: педагогічна освітаОбязанности: здійснює освітній процес за всіма напрямками діяльності ДНЗ згідно річного плану, Статуту дошкільного навчального закладу, якісно організує та проводить заняття з дітьми згідно сучасних вимог.Условия: Вільно володіє державною мовою, спілкується з дітьми і батьками виключно нею.
Помічник вихователя у приватни садок (Поділ, ст. м. Контрактова)
Приватний міні-садочок, Київ
Вимоги (читати уважно):вільна українськадосвід роботи в дошкільних установах;працьовитість, відсутність шкідливих звичок.профільна освіта.Умови роботи:дружний молодий колектив,графік роботи: 9.00−19.00, 5 днів на тиждень;невелика кількість дітей у групі,Обов’язки:догляд за дітьми віком від 3 до 5 років, відповідно до розкладу дня;організація дитячого дозвілля, створення навчально-виховної ігрової обстановки;забеспечення сприятливих умов побуту на протязі робочого дня.Дитячий садок знаходиться в 2 хвилинах від метро Контрактова.
Вихователь дитячого садка
Міжнародна мережа дитячих центрів «UMschool», Київ
Вимоги:Любов до дітей, терпіння,уміння знайти підхід до будь-якої дитини,Креативність, продуктивність, здатність швидко навчатися (внутрішнє навчання спеціалістів авторській програмі викладання), компетентність, доброта, емоційна стабільність, високий рівень культури спілкування, гарне почуття гумору, любов до прекрасного, прогресивність, людяність,Бажання досягти високих результатів у професії.Якісно проведенні групові заняття, що дозволяють дитині засвоїти програму, навчають мислити та вміти застосовувати отриманні знання в житті.Умови роботи:Можлива позмінна робота, на повний або на неповний робочий день, обговорюється індивідуально.Групи 6-8 діток, вікова категорія обговорюється індивідуально.
Вихователь в дитячий простір
, Київ, Київська область
В дитячий простір запрошуємо вихователя.В групі до 8 діток.- проведення розвиваючих занять;- дотримання режимних моментівРобочий графік:пів дня- з 9.00 до 13.00повний день - з 9.00 до 18.00Садочок знаходиться в Дарницькому районі, вул. Ревуцького. Бажано проживання неподалік.
Вихователь в приватний дитячий садочок
, Київ, Київська область
Шукаємо вихователя в дитячий садочок, повна або часткова зайнятість .ЗП залежить від робочих змін
Вихователь дитячого садка
ДНЗ № 146, Київ
Вимоги:   вища  або не закінчена вища  педагогічна освіта ;вміння працювати в команді та спілкуватися з батьками; творчий підхід до роботи з дітьми та бажання постійно вдосконалюватися: вільне володіння українською мовою; наявність санітарної книжки (медичного огляду);Умови роботи: позмінний  робочий день; працюємо понеділок-п'ятниця; наповнюваність груп до 20 дітей; офіційне працевлаштування (оплачувані лікарняні); оплачувана відпустка 56 днів; безкоштовні медичні огляди; методична підтримка; можливість професійного росту; заробітна плата залежить від категорії та стажу роботи.Обов’язки: забезпечення освітнього процесу для дітей ; збереження та зміцнення життя та здоров’я дітей групи; постійний професійний ріст, самоосвіта; плідна комунікація з батьками щодо освітніх процесів з дитиною та дитячим колективом загалом
Помічник вихователя в приватний садочок Голосіївський район
, Київ, Київська область
m.kids — це мережа ліцензованих приватних закладів дошкільної та початкової освіти, що вже протягом 20 років дарує свою любов та надихає на звершення. Для нас важлива кожна особистість, яка знаходиться в нашому комьюніті. Ми віримо, що щастя - це приклад та формуємо коло щасливих дорослих для щасливих дітей.Запрошуємо до нашої чудової команди “Помічника вихователя”Ми пропонуємо:Довготривалу співпрацю у стабільній компанії, яка розширюється та розвивається.Гарного наставника, який допоможе легко адаптуватись до посади.Своєчасну гідну оплату праці.Можливість навчатися за рахунок компанії, кар'єрно зростати у мережі дитячих закладів.Теплу корпоративну культуру, де дійсно приємно працювати, професійно зростати та мати гарних колег.Дуже комфортні умови праці, каву та чай зі смаколиками та смачні обіди з власного кейтерінгу.Ідеальний кандидат:- Володіє позитивним настроєм та відмінними комунікативними навичками, здатний налагоджувати зв'язки з персоналом, з дітьми, та з їхніми батьками.-Емпатичний та турботливий.-Гнучкий та відкритий до нових ситуацій,які виникають у повсякденному житті.-Пунктуальний та відповідальний.Обов’язки:- Допомога вихователю у проведенні освітніх і виховних активностей для дітей.- Підтримувати щоденну гігієну та здоров'я дітей, у тому числі організація харчування.-Прибирання приміщення та дотримання санітарно-епідеміологічних вимог.- Створювати безпечне та затишне середовище для дітей.Будемо чекати на Ваш дзвінок!
Вакансія помічник вихователя
, Київ, Київська область
Запрошуємо в нашу дружню команду помічника вихователя.Можна без досвіду роботи, ми навчаємо та допомагаємо адаптуватися.Графік роботи: 8-18.00, 9-19.00!Прямий транспорт від метро Нивки, Святошин, Житомирська (15-25 хв)Зарплата від 10 000 і вище. + регулярні премії.Телефонуйте за номером: 09*********70!
Вихователь в приватний дитячий садок.
, Київ, Київська область
Вихователь - Педагог в приватний дитячий садок. Робота у нашій команді — це можливість розвиватися та експериментувати . Працюємо за програмою затвердженою Міністерством України , забезпечуємо конспектами, сучасними методичними матеріалами. Основні обов'язки: -Організація цікавих та розвиваючих занять; - Забезпечення безпеки та комфорту в садку для дітей. Ми пропонуємо: - Офіційне працевлаштування згідно КЗпП України. - Стабільну та своєчасну оплату праці. - Графік роботи - за домовленістю. Київ, вул. Симиренка.
Вакансія помічник вихователя (няня) у приватний садочок терміново
ТЕРМІНОВОПриватному дитячому садочку "LogoSmartik" потрібен помічник вихователя (няня)Вимоги:- відповідальність- пунктуальність - ввічливість- активність- ініціативність- любов до дітейОбов'язки:- прийом та роздача їжі, прибирання їдальні - слідкувати за гігієною дітей- допомога вихователю в підготовці до занять- підтримка чистоти в приміщенні- допомога на прогулянці Умови:Графік:Повний день 8:00-до 19:00 Лояльний (плаваючий) графік за домовленістю Зарплатня погодиннаЗнаходимося:Позняки, вул. Ахматової, 35 бЗвертатися за номером06******87- Олена
Асистент вихователя в приватний дитячий садок м.Позняки
Ми шукаємо асистента вихователя, який долучиться до нашої команди і допоможе нам забезпечити якісну роботу з дітьми. Ваша роль буде полягати в допомозі вихователю організації та проведенні розвивальних та навчальних занять, ігор на свіжому повітрі, створенні сприятливої атмосфери для дитячого розвитку та вихововання.Вимоги:- Охайність-Відповідальність-Бажання працювати