Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер отдела логистики в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер отдела логистики в Киеве"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер отдела логистики" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Менеджер отдела логистики в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 16.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.8+ грн, и 0% с зарплатой 12.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер отдела логистики в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер отдела логистики в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист отдела логистики. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 23000 грн. На втором месте - Руководитель отдела логистики с зарплатой 21700 грн, а на третьем - Начальник отдела материально-технического снабжения с зарплатой 16075 грн.

Рекомендуемые вакансии

Керівник відділу експортних продажів українського представництва
KF Group, Київ, Київська область
Європейський виробник широкого спектру технічної продукції (B2B, B2C, industrial) оголошує конкурс на посаду керівника відділу експортних продажів українського представництва. Обов'язки: Участь у формуванні стратегії розвитку бізнесу компанії Організація планування та виконання планових показників збуту продукції Планування, підготовка та управління експортними операціями Дослідження зарубіжних ринків збуту. Моніторинг конкурентного середовища за великим асортиментом номенклатурних виробів. Організація пошуку зарубіжних контрагентів, залучення та утримання клієнтів. Створення та розвиток клієнтської бази, побудова дилерської мережі за кордоном, розвиток взаємовідносин, надання технічної та методологічної підтримки продажів, просування продукту по всіх каналах збуту (В2В, В2С, В2G, DIY). Проведення переговорів та здійснення замовлень, укладання договорів та зовнішньоторговельних контрактів. Планування та організація роботи з розвитку та просування брендів. Організація та участь у міжнародних виставках. Вимоги: Досвід роботи у сфері активних продажів, ЗЕД (експорт, імпорт), робота в іноземній компанії є конкурентною перевагою. Навички організації проектних продажів, роботи з мережами DIY. Знання ринку будівельних матеріалів, досвід проведення маркетингових досліджень, організація міжнародних виставок. Володіння іноземною мовою (англійською) на вільному рівні, друга іноземна є конкурентною перевагою. Самостійність, активність, комунікабельність, відповідальність, орієнтація на результат, загальнолюдські пріоритети. Умови: Офіційне оформлення, соціальні гарантії, корпоративний пакет, впорядкований офіс, дружній доброзичливий колектив. Заробітна плата за результатами співбесіди, додаткова мотивація — за підсумками діяльності. Випробувальний термін 3 місяці.
Менеджер ЗЕД
Ашан Рітейл Україна, Київ, Київська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду менеджера ЗЕДЧим потрібно займатись?Розробляти та супроводжувати проекти щодо збільшення частки товарів власного імпорту (food)Брати участь у підборі асортименту та акційЗдійснювати розрахунок перших замовлень на нові товари, контролювати їх постачанняУправляти асортиментом (аналітика рентабельності, контроль продажів, ротація, моніторинг конкурентів) Взаємодіяти із суміжними підрозділами і відділами (логістика, комунікації, закупівлі)Вести ділове листування та зустрічі з іноземними постачальникамиФормувати звітність для керівництваЦе про Вас?Володію англійською мовою на рівні вище середньогоМаю вищу освіту (сфера економіки, торгівлі, ЗЕД)Вмію працювати з Excel, google диском, електронною поштоюЗнаю порядок розрахунку собівартості товаруМаю досвід роботи в відділі імпорту, відділі закупівель (буде перевагою), в тому числі досвід проведення перемовинНаціленість на результат та високий рівень самоорганізації З нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні та колективні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток. які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативи
Помічник керівника відділу
Агенство нерухомості «Шлях додому» (ФОП Іванчук Н.П.), Київ
Обов'язки:забезпечення адміністративно-господарської діяльності офісу прийом та розподілення телефонних дзвінківзустріч та прийом відвідувачів та гостейвідправка та прийом кореспонденціїскладання та формування документів, виконання копіювально-розмножувальних робітвиконання інших службових доручень керівництваВимоги:вища освітадосвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокувисокий рівень комунікабельностідотримання ділового етикету та дресс-кодууважність, охайність, привітністьРазом з нами:Достойна зарплатавсебічне онлайн / офлайн внутрішнє та зовнішнє навчанняофіс біля метро.                                      Зацікавила вакансія надсилайте відгук і резюме на електронну пошту. Розглянемо. 
Менеджер відділу страхування (life)
Страхова компанія «ГРАВЕ Україна», Київ
Страхова компанія «ГРАВЕ УКРАЇНА» - дочірня компанія австрійського фінансового концерну «Grazer Wechselseitige Versicherung AG» в Україні, запрошує до своєї команди у м. Києві Фахівця відділу страхування (life)Обов’язки:Консультування та підтримка клієнтів, агентів, партнерів стосовно страхових продуктів/тарифів;Проведення первинної оцінки ризиків, що приймаються на страхування;Опрацювання та перевірка документів при заключенні договорів страхування;Складання розрахунків та страхових актів за страховими випадками;Внесення змін в діючі договори, внесення даних в інформаційну систему.Вимоги:Вища освіта;Досвід роботи з клієнтами, бажано в страхуванні життя ,банківській сфері;Володіння англійською мовою або німецькою мовою буде перевагою;Висока працездатність, відповідальність, акуратність, увага до деталей, організованість та пунктуальність.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування, оплачуванні відпустки та лікарняні;Вчасну виплату заробітної плати;Можливість професійного та кар'єрного зростання;Можливість працювати в великій, стабільній міжнародній компанії, з багаторічним досвідом;Корпоративне навчання та тренінги;Зручне робоче місце в сучасному офісі.Чекаємо на Ваше розгорнуте резюме з вказанням бажаного рівня оплати.