Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Косметолог лица в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Работа Косметолог-иньекционист метро Академгородок
, Київ, Київська область
Требуется косметолог - иньекционист с мед образованием и опытом работы от 1 года в салон красоты 5 мин пешком от метро Академгородок.Умение выполнять все процедуры по лицу: чистки, пилинги, массажи, уходы, аппаратные методики и обязательно инъекционные бьюти услуги.Рабочие дни среда, пятница, воскресенье. Звоните! Актуально.
Менеджер по продажам
Helen Seward, Київ
Вимоги: Досвід роботи з салонами краси, наявність власної клієнтської бази (бажано) ;Приємна зовнішність, активна життєва позиція, націленість на результат;Досвід активних продаж, проведення презентацій та переговорів, забеспечення впізнаванності бренду;Встановлення довготривалих, довірливих відностин з партнерами;Знання ПК (на рівні користувача);Особисті якості: комунікабельність, ініціативність, відповідальність, мобільність, порядність;Обов'язки: Співпраця з салонами краси, косметологічними кабінетами, трихологічними клініками з метою продажу та популяризації торгової марки Helen Seward;Взаємодія з постійними партнерами (B2B), розвиток власної клієнтської бази;Активна участь у професійних семінарах та виставках;Аналіз продаж, ведення звітності, контроль дебіторської заборгованості;Умови: Пропонуємо цікаву роботу в динамічній, стабільно-працюючий компанії;Цінуємо професіоналів, проводимо навчання, надаємо можливість подальшого кар'єрного росту співробітникам;Гарантуємо конкурентну, своєчасну оплату праці з прозорою мотивацією(ставка+% від власного продажу)Офіційне працевлаштування, оплачувана щорічна відпустка.
Лазерний спеціаліст
Laser Express, Київ
Лазерна епіляція, кріоліполіз, smas ліфтинг, пресотерапія, ендосфера та інші популярні послуги у студіях Laser Express! Зручне розташування салонів, приємний інтер'єр, ввічливі професійні майстри та смачний кофе. Працюємо для того, щоб забезпечити Вам комфорт та тривалий результат. Наша мережа вже налічує 8 салонів по м.Київ і ми плануємо відкривати ще;) Клієнти високо оцінили наш сервіс і з задоволенням нас рекомендують своїм рідним та знайомим! Наш instagram: lazerexpresspro Сайт: epilation.top/Шукаємо у нашу команду працівника на локації у м. Київ (різні райони),Контакт: Віталій ...83 або ...11Вимоги, побажання: Середня спеціальна освіта (медицина, торгівля, галузь гостинності, педагогіка, психологія, технічні спеціальності)клієнтоорієнтовність, українська мовадосвід роботи в індустрії красидосвід роботи у проведенні послуг (бажано)якщо досвіду немає але є бажання, — навчимо;)Обов'язки: Комунікація з клієнтомПроведення косметологічних та процедур по догляду за обличчям та тіломРозрахункові операціїУмови: Робоче місце у студіях по м.КиївНавчання за рахунок компаніїСтавка, %, бонуси за залучення клієнтів, найбільший чек…і.т.п.Змінний графік роботи