Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Консьерж в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Консьерж в Киеве"

5 806 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Консьерж" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Консьерж в Киеве открыто 20 вакансий. Для 20% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 4.4+ грн. 15% объявлений с зарплатой 2.0+ грн, и 15% с зарплатой 2.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Консьерж в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Консьерж в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Гладильщица. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 16000 грн. На втором месте - Сварщик-сантехник с зарплатой 14500 грн, а на третьем - Завхоз с зарплатой 14120 грн.

Рекомендуемые вакансии

Вахтер - консьерж офиса
Орион-Эксперт, ТОВ, Киев, Київ
На проходную в офисное здание требуется Контролер-вахтер.- муж./жен.- любого рабочего возраста. Обязанности: - контроль прихода/ухода, запись гостей. Хорошие условия труда, уважительное отношение, дневной график с выходными.Зарплата около 13 000 грн в мес. Выплачивается без задержек дважды в месяц (аванс и премия). По работе звоните, т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Анна Викторовна)
Консьерж на сутки трое
, Київ, Київська область
Жилой дом ОСББ приглашает на роботу консьержа с графиком работы двое через двое или по договорённости со сменщиками. З.П за сутки 300 грн. Дом находится возле ж.д вокзала.
Консьерж - подобово
, Київ, Київська область
ФОП Ковтуненко в житловий елітний будинок на один під"їзд 10 поверхів, потрібно консьерж. Графік роботи доба - двоє, або двоє - двоє. Будинок знаходиться в районі Ж/Д вокзала за цирком. Оплата за домовленістю. В обов'язки входить контроль - доступ в будинок мешканців, розкладання канцелярії, прибирання першого поверху.
Потрібен консьєрж (вул. Попова,3)
, Київ, Київська область
ПОТРІБЕН КОНСЬЄРЖ У будинок на вул. Попова, 3 ОСББ ЖК "Мінський", (р-н. Куренівка/Пріорка), на постійну роботу потрібен консьєрж. Графік роботи, доба через три з 8-00 до 21-00. Гарантована ставка – 400 грн/зміна. 7/8 змін місяць. Бувають премії. Вимоги до кандидата: уважність, охайність, ввічливість, підтримання чистоти на першому поверсі, дотримання інструкції консьєржа. В будинку є відеоспостереження. Перевага кандидатам з досвідом роботи, що проживають поруч. Дружній колектив, ТБ, wifi. Контактна особа: Влада.
Консьерж (Южная Борщаговка)
, Київ, Київська область
Срочно Требуется консьержкаУл.Жолудева 4Б, 1-я парадная.Работа сутки через двое.Необходимо следить за порядком и чистотой.Желательно проживать рядом.
Консьєрж
ОСББ «Поетичне», Київ
Вимоги, побажання: проживання Київ, жінка до 70р.Обов'язки: контроль за пропуском відвідувачів, видача ключів, миття 1 поверху та ліфтівУмови: 2доби через 5
Консьєрж, адміністратор в житловий комплекс
, Київ, Київська область
Вітаю! Охоронна компанія в пошуках відповідальних та енергійних працівниць та працівників для роботи в престижному Житловому комплексі (метро Звіринецька/Либідська)ВимогиВміння користуватись смартфоном (вайбер, телеграм);Знання ПК на рівні користувача;Порядність;Хороший стан здоров’я, гарна фізична форма;Охайність, привітність, добропорядність;Обов’язки:Отримання заявок на відвідування від мешканців;Контроль за системами сигналізації;Відео нагляд.Умови роботиГрафік роботи доба через дві;Комфортне та обладнане всім необхідним робоче місце;Дружній колектив;Виплата З/П 1 раз на місяць.ЗП ставка 750грн/зміна.Запис на співбесіду з понеділка по п’ятницю, з 09:00—18:00 за номером телефону: +38 (067) 572 — 18 — 42.
Консьержка
Частное лицо Елена Денисова, Київ
Требования, пожелания: пенсионерка,  порядочная, чистоплотная, дисциплинированная, безвредных привычек. Обязанности: обязана знать в лицо жильцов дома, поддерживать порядок в комнате и на 1 этаже, не пропускать посторонних людей. Условия: 3/3, сутки 400 грн. Есть телевизор, микроволновка, холодильник, кровать
Консьєрж Київ Робота
, Київ, Київська область
Консьерж в підʼїзд, доба через двоє, Київ,Оболонь,вулиця Богатирська 6/1. Шукаємо комунікабельну та порядну людину, пенсійного віку! звертатись за номером 06*********85 Олександр!
Ассистент по туризму в консьерж проект
Carsons Travel Concierge, Київ
Тревел- консьерж компания приглашает удаленного ассистента с хорошим знанием английского языка. Мы организуем индивидуальные путешествия по Европес экспертами в области искусства и моды, работаем с семьями, организуем арт-визиты и путешествия по запросу. Наши клиенты находятся по всему миру, ценят свое время и индивидуальный подход. Оперативность и внимательность к каждому клиенту- основные принципы работы нашей компании.Обязанности:· Сбор информации (по запросу), Анализ по заданным критериям;· Структурирование информации в наглядном виде, составление и оперативная отправка туристических предложений партнерам и клиентам на английском языке.· Первичный прием и обработка заявок на услуги компании.· Возможность роста до индивидуального тревел-консьержа (дизайн туристического предложения, общение с исполнителями и клиентами).Условия работы:§ Дистанционная работа§ Выполнение задач на разовой основе (иногда каждый день несколько часов, иногда раз-два в неделю,в зависимости от количества заявок).§ Испытательный срок 2 месяца§ Возможность развиваться в сфере lifestyle и luxury –туризма, ВИП консьерж-услуг и коммуникации на английском языке§ Выполнение тестового задания обязательноТребования к кандидату:Отличное владение английским языком, так как по работе часто нужно будет общаться, вести деловую переписку на английском (уровень Upper Intermediate-Advanced), умение использовать чат GPT· Коммуникабельность и контактность; Активность, клиентоориентированность, доброжелательность, гиперответственность, высокая организованность, быстрая обучаемость, многозадачностьОтветственность и грамотность·§ любите делать ресерч и умеете работать самостоятельно,Активный пользователь Google docs, Excel§ Cледите за трендами и любите путешествия, моду, искусство и дизайн§ желаете получить практический опыт в организации путешествий класса luxe.Что вы получите, придя в команду:- расширение кругозора в мире искусства, моды, современных трендов и др.,- повышение экспертизы в travel в luxury сегменте,- практику иностранных языков- возможность роста в области тревел и консьерж-услугОплата почасовая на договорной основе, в зависимости от загруженности и опыта кандидатаания, пожелания: Требования, пожелания: Обязанности: Условия: 
Консьєрж-Адміністратор в житловий комплекс
ТОВ «Інтерсервіс-К3», Київ
Вітаю! Охоронна компанія в пошуках відповідальних та енергійних працівниць та працівників для роботи в престижному Житловому комплексі (метро Звіринецька/Либідська)ВимогиВміння користуватись смартфоном (вайбер, телеграм);Знання ПК на рівні користувача;Порядність;Хороший стан здоров’я, гарна фізична форма;Охайність, привітність, добропорядність;Обов’язки:Отримання заявок на відвідування від мешканців;Контроль за системами сигналізації;Відео нагляд.Умови роботиГрафік роботи доба через дві;Комфортне та обладнане всім необхідним робоче місце;Дружній колектив;Виплата З/П 1 раз на місяць.ЗП ставка 750грн/зміна.Запис на співбесіду з понеділка по п’ятницю, з 09:00—18:00 за номером телефону: ... 42.
Консьєрж-охоронець в житловий комплекс
, Київ, Київська область
Вітаю! Охоронна компанія в пошуках відповідальних та енергійних працівників та працівниць для роботи в Житловому комплексі (метро Печерська)ВимогиВміння користуватись смартфоном (вайбер, телеграм);Знання ПК на рівні користувача;Порядність;Хороший стан здоров’я, гарна фізична форма;Охайність, привітність, добропорядність;Обов’язки:Отримання і внесення заявок на відвідування від мешканців;Підтримка порядку;Відео нагляд.Умови роботиГрафік доба/дві;Місце роботи Житловий комплекс преміум класу в районі метро Печерська;Виплата З/П 1 раз на місяць.ЗП ставка 750грн/зміна.Запис на співбесіду з понеділка по п’ятницю, з 09:00—18:00 за номером телефону: +38 (067) 572 — 18 — 42.
Консьєрж Академмістечко
, Київ, Київська область
В житловий будинок вул. М. Ушакова, потрібен консьєрж. Відповідальна, позитивна, доброчесна жінка.Графік роботи 2/4 (робочі 2 дні, вихідні 4)З усіх питань дзвоніть.
Консьєрж, Троещина, вул. О. Екстер, доба/три, 350 грн./доба
, Київ, Київська область
Консьєрж, Троєщина, вул. О. Екстер, доба/три, 350грн за добу, Оплата наприкінці місяця. Вік від 50 років, порядність, відповідальність, пунктуальність без шкідливих звичок.
Консьерж
, Київ, Київська область
Терміново потрібен консьєрж ж/ч, від 55 років Графік 1/3 Вартість 300 грн/доба. Місцерозташування: Оболонський район Телефон 09*********59 Валерия
Робота консьєрж в будинок Дарницький
, Київ, Київська область
В будинок потрібен консьєрж, графік 3 доби через 6. подробиці за телефоном. Обовʼязки стандартні. Зарплатня 350 грн зміна.
Консьєрж на постійну роботу.
, Київ, Київська область
в десяти поверховий будинок потрібний консьєрж, графік роботи позмінно, люди привітні, вобовяз кп виходи ть прибирати перший поверх і доступ мешканців в будинок ,,графік роботи позмінно .
Требуется консьерж. Открыта вакансия консьержа, ст. м. Оболонь.
, Київ, Київська область
Потрібен консьєрж у житловий будинок в Оболонському районі, 2 хвилини ходьби від ст. метро Оболонь та інших зупинок маршрутного транспорту. ОПЛАТА 400 грн ЗА ЗМІНУ (24 години). Кількість змін в місяць від 6 до 9. ОПЛАТА - раз на місяць, залежить ВІДПОВІДНО до КІЛЬКОСТІ ВІДРАБОТАНИХ ЗМІН. Аванс - можливий за домовленістю. Для консьєржів передбачена комфортна кімната, свій санвузол. У під'їзді встановлено домофон, відеоспостереження, сигналізацію. Вимоги до консьєржа: без шкідливих звичок, відповідальна, вимоглива, але не конфліктна, охайна, уважна людина. Вік до 65 років, без захворювань дихальних шляхів, опорно-рухового апарату, серцево-судинних хвороб та інших серйозних хронічних захворювань. Режим роботи доба/дві, доба/три (за домовленістю). Телефонувати з 11.00 до 20.00 вечора.
Потрібен консьєрж у будинок
, Київ, Київська область
В подʼїзд 16- поверхового будинку( Троєщина, Лисківска, 28) потрібен консьєрж. Жінка/ чоловік від 50 років, без шкідливих звичок . Графік- 1/2 або 2/4.Обов’язки прості - знаходитися в свою зміну на місці, контролювати хто куди йде, раз на добу помити підлогу у холі і в ліфті . За необхідності підмести сходи біля під’їзду. По всім питанням телефонуйте! : (06*********28 Надя. Телефонуйте з 9:00 до 20:00Оплата - 280-300 грн за добу
Консьєрж в житловий будинок.Оболонська площа 2. м.Київ.
ОСББ ,Оболонська площа 2 (біля м.Оболонь).Потрібен консьєрж на постійну роботу. Вимоги:пунктуальність,доброзичливість,охайність. Обов'язки:видача ключів від тех.поверхів аварійним службам,підтримка порядку на робочому місці. Графік:1/2 відпочинок,10 змін в місяць. Робоче місце обладнане: холодильник,мікрохвильова піч,чайник,ТБ та WF інтернет. Контактна особа:Алла.