Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Слесарь сантехник 4 разряда в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Слесарь сантехник 4 разряда в Киеве"

14 200 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Слесарь сантехник 4 разряда" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Слесарь сантехник 4 разряда в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10,9+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 10.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Слесарь сантехник 4 разряда в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Слесарь сантехник 4 разряда в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Слесарь сантехник 5 разряда. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15413 грн. На втором месте - Дежурный слесарь сантехник с зарплатой 14200 грн, а на третьем - Слесарь сантехник монтажник с зарплатой 14200 грн.

Рекомендуемые вакансии

Слюсар -сантехнік Київ
, Київ, Київська область
Житловий будинок ОСББ «Голосіївська фортеця» шукає працівника на посаду сантехнікаЛокація:м. Деміївська, вул. Голосіївська, 13.Для нас важливо:Якщо ти не маєш шкідливих звичок, відповідальний;Маєш досвід роботи за фахом не менше 1-го року;Досвід обслуговування систем водопостачання та водовідведення, теплопостачання; Знання і досвід ремонту сантехнічного обладнання і попередження аварій.Ми пропонуємо:Заробітня плата 150*******00 грн. в залежності від графіку роботи;Графік роботи готові обговорювати (5/2, субота, неділя - вихідний; вахтовий; позмінний);За потреби можемо надати житло.Контактна особа: Зенич Ірина Вікторівна — 06*********42
Потрібна няня для дитини 4 місяці, 5/2, м. Академмістечко
, Київ, Київська область
Потрібна няня для дитини 4 місяціРобота в Києві, м. АкадеммістечкоГрафік роботи: 5/2, плаваючі вихідні, з 10.00 до 19.00Оплата - 46 000 грн за місяцьОбовʼязки: догляд за немовлям, гігієна, ігри та розвиток за віком, прогулянки, супровід, введення прикорму, догляд за речами дитини та кімнатою, поміч мамі за старшою дитиною (хлопчик 3,5 роки).Вимоги: медична освіта, з досвідом роботи з різновіковими дітками, активність, порядність, охайність, без шкідливих звичок.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса нашого офісу: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Охоронник-консьерж 2/4,1/2
, Київ, Київська область
Потрібен охоронник в жк графік 2-4, 2-2, 1/2 можливо працювати вахтой, без вікових обмеженьВиплата зп без затримок , забезпечуємо підробіток, +38********20
Потрібна домробітниця будинок 300 кв.м., 4/3, с.Дмитрівка
, Київ, Київська область
Домробітниця в будинок 300 кв.м.Проживає 2 осібМісце роботи: Київська область, с. Дмитрівка (від метро "Житомирська" забирає роботодавець, завозить в будинок, і потім підвозить до метро).Графік роботи: 4 дні в тиждень (пн, вт, чт, пт) з 10.00 до 19.00Оплата - 2000 грн за 1 робочий день, 32 000 - 34 000 грн за місяцьОбовʼязки: вологе та сухе прибирання в будинку, зміна постільної білизни та рушників, прання та прасування білизни, догляд за дорогим гардеробом (люкс одяг), подача страв на обіди/вечері (БЕЗ приготування їжі).Вимоги: з досвідом роботи домробітницею, з досвідом роботи гардеробницею, вміння доглядати за дорогим гардеробом, порядність, охайність, активність.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З приводу співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу "Світ сім'ї"Адреса нашого офісу: м.Київ, м.Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4АПрацюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка по п'ятницю)
Няня для дітей - 1 місяць, 2 роки та 9 років, 5/2, м. Житомирська
, Київ, Київська область
Няня для дітей 1 місяць, 2 роки та 9 роківРобота в Києві, м. ЖитомирськаГрафік роботи: 5/2 (плаваючі вихідні), з 9.00 до 19.00Оплата - 48 000 грн за місяцьОбовʼязки: поміч мамі у догляді за дітьми (дотримання режиму дня, приготування їжі для дітей, годування, ігри та розвиток, навчання та виховання, привчання до самостійності, супровід, гігієнічні процедури, масаж, фізична вправи, поміч старшій дитині з виконанням домашнього завдання).незначна поміч мамі по дому (догляд за гардеробом - прання та прасування, приготування їжі для батьків).Вимоги: з досвідом роботи нянею з різновіковими дітьми,бажано медична або педагогічна освіта,охайність, активність, комунікабельність, без шкідливих звичок,вільна українська мова.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Няня для хлопчика 8 місяців, 5/2, Київ, Деснянський район
, Київ, Київська область
Няня для хлопчика 8 місяцівРобота в Києві, Деснянському районіГрафік роботи: 5 днів в тиждень (пн - пт) з 11.00 до 20.00Оплата - 40 000 грн за місяцьОбовʼязки: повний догляд за дитиною, гігієнічні процедури, масаж, дотримання режимних моментів, годування, прикорм, приготування їжі для дитини, прогулянки, віковий розвиток, ігри, прогулянки на свіжому повітрі, догляд за речами дитини, підтримка чистоти в кімнаті дитини.Вимоги: наявність досвіду роботи нянею з немовлятами,розуміння специфіки догляду за маленькими дітьми до року,бажано наявність медичної/пелагогічної освіти,знання методик раннього розвитку,активність, охайність, відповідальність, уважність.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Няня для дівчинки 1,9 роки, 5/2, Виноградар
, Київ, Київська область
Няня для дівчинки 1,9 рокиМісце роботи - Київ, ВиноградарГрафік роботи: 5/2 з 8.00 до 17.00 (інколи до 18.00). Сб та нд - вихідні дні.Заробітна плата - 180 грн за годину, 31 600 - 35 600 грн за місяць.Обовʼязки: догляд за дитиною, годування (готує мама, інколи за потреби няня), дотримання режиму дня та сну, віковий розвиток, навчання, активні ігри та прогулянки, супровід, догляд за дитячими речами та кімнатою.Вимоги: з досвідом роботи нянею, охайність, дружелюбність, без шкідливих звичок.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Няня для дітей 6 місяців та 4 роки, 5/2, м. Шулявська
, Київ, Київська область
Няня для дітей 6 місяців та 4 рокиКиїв, м. ШулявськаГрафік роботи: понеділок - пʼятниця з 9.00 до 21.00 (перерва під час обіднього сну дітей)Оплата - 1800 грн за день, 40 000 грн за місяцьОбовʼязки: догляд за дітьми, поміч мамі, режим, гігієна, приготування їжі, годування, введення прикорму молодшій дитині, ігри та розвиток за віком, прогулянки, підготовка старшої дитини до школи, навчання, догляд за речами дітей та підтримка чистоти в їх кімнатах, супровід.Вимоги: з досвідом роботи нянею від 3-х років, педагогічна освіта, бажано наявність сертифікату про проходження курсів з медичної допомоги, без шкідливих звичок, без особистих та сімейних проблем, наявність свіжої медичної книги.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Няня для хлопчика 10 місяців, 5/2, м. Нивки
, Київ, Київська область
Няня для хлопчика 10 місяцівВ сімʼї є ще старша дитина - дівчинка, 2,5 роки (в неї є своя няня)Місце роботи - Київ, м. Нивки / Святошино (10 - 15 хв від метро)Графік роботи: 5/2 з 10.00 до 19.00 + іноді супровід на вихідні дні родину у поїздки по Україні або закордон на вікенд (не часто).Заробітна плата - 1500 грн за 1 робочий день, 33 000 грн в місяць + понадномовий час оплачується додатково (200 грн/година).Обовʼязки: догляд за молодшою дитиною, дотримання режиму дня та сну, гігієна, віковий розвиток та ігри, прогулянки, приготування їжі, годування, підтримка чистоти в кімнаті дитини, догляд за речами та іграшками, супровід, взаємодопомога та робота в команді з іншою нянею.Вимоги: з досвідом роботи, наявність власних дорослих дітей, бажано наявність профільної освіти (не обовʼязково), охайність, порядність, вміння смачно готувати дитяче меню, без залежності від телефона, готовність супроводжувати родину та допомагати мамі у поїздках.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Асистент фармацевта вул. Махова, 4
, Київ, Київська область
Ми — Національна фармацевтична мережа Аптека Доброго ДняМи — цікавий досвід, нові можливості та креативні рішення в сфері фармаціїЧому ми? Тому що:Висока та офіційна заробітна платня;Зручна локація та можливість гнучкого графіку;Офіційне оформлення та оплачуване стажування з першого дня;Доплата за освіту та організаційні курси;Постійний розвиток та кар'єрне зростання;Знижки своїм=)Світло та тепло за будь яких обставин;Проходження практики та інтернатури на нашій базі.Якщо ти:Маєш чи здобуваєш середню спеціальну/вищу фармацевтичну або медичну освітуЗацікавлений в розвитку та навчанніТелефонуй або залишай своє резюме!