Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщица на неполный день в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщица на неполный день в Киеве"

10 150 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Уборщица на неполный день" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Уборщица на неполный день в Киеве открыто 4 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 5.6+ грн. 25% объявлений с зарплатой 12,8+ грн, и 25% с зарплатой 9.2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Уборщица на неполный день в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Уборщица на неполный день в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Уборщица в школу. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 11625 грн. На втором месте - Уборщик с зарплатой 9400 грн, а на третьем - Уборщик служебных и производственных помещений с зарплатой 8885 грн.

Рекомендуемые вакансии

Уборщица в аптеку (на неполный день)
ЧО "Фармико", Київ
На постоянную работу срочно требуется Уборщица-санитарочка в аптеку, ставка 13 000 грн, работы на пару часов. Можно взять как подработкуПо работе и всем вопросам звоните:  [044]З64_2З99 — Юлия.С ув. "Фармико" 
Прибиральниця / уборщица в офис
ФОП Громов А.М., Вся ; Київська область; Київ
Шукаємо на неповний робочий день порядну Прибиральницю в офіс.Будь-який робочий вік, охайність в роботі, пунктуальність.Графік роботи: 2-3 рази на тиждень, можливо як підробіток (домовимось).Приходьте, щоб ознайомитися з роботою, - Вам у нас сподобається.Ольга Андріївна: (095) 214 6383 |вайбера, телеграма немає – відразу телефонуйте|. Інші подробиці за графіком можна дізнатися у телефонній розмові.    . 
Прибиральниця у хостелі в центрі Києва на неповний день!
, Київ, Київська область
Ми шукаємо прибиральницю (часткова зайнятысть) за адресою вул. Велика Васильківська 10 і запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до нашої дружньої команди. Це ідеальна вакансія для шукаєте роботу з гнучким режимом та доброю оплатою праці. Також вона може бути чудовим варіантом для пенсіонерів та інших людей, які шукають стабільну роботу. Ми пропонуємо заробітну плату від 6 000 до 8 000 грн., діє гнучка система Вимоги: Порядність, вихованість, охайність, доброзичливість, добросовісність. Ми віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичок. Можна без досвіду роботи (навчимо всьому). Умови роботи: Гнучкий графік роботи. Своєчасна виплата заробітної плати без затримок. Обов'язки: Здійснення повсякденного прибирання кімнат, кухні, санвузлів, протирання поверхонь та винос сміття Вакансія термінова і розпочати роботу можна відразу. За більш детальною інформацією звертайтесь, телефонуйте!
Уборщица в аптеку - неполный день
Medical Plus, Київ
В аптеку на постоянную основу требуется Уборщица. Неполная занятость ( утро, вечер – по согласованию ).Порядочность гарантируем, предоставляем необходимые средства для уборки.ЗП 10 000 грн. Вакансия актуальна для кандидатов до 65 лет.По работе обязательно звоните, т. (044)З642-З99 (Татьяна Андреевна)
Уборщица (в аптеку)
ТОВ Медикал-Оптима, Киев, Київ
Требования: аккуратность в работе, порядочность, возможно пенсионного возраста. Обязанности: сухая и влажная уборка небольшого помещения. Условия работы: подработка примерно на 1-2 часа в день, неполная занятость, оплата от 10 000 грн. (С агентствами не работаем) Обращайтесь по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З / Юлия Владимировна
Прибиральниця на ранок чи вечір
Автотранспортна компанія - ФОП Белошенко А.К., Вся ; Київська область; Київ
Терміново потрібна порядна прибиральниця в наш невеличкий офіс на неповний робочий день.Ми домовимось за робочий графік щоб всім було зручно.Ми гарантуємо порядність, стабільність, своєчасну заробітну плату.По роботі телефонуйте: Вікторія Вікторівна: 0505 740 238 (з Пн по Пт).
Уборщица офиса, 15 тыс грн.
Компанія «ВашаОдежа», Київ
Требуется порядочная уборщица в наш офис, возможно пенсионного возраста - без ограничений. Важны личные качества и аккуратность в работе.График: пару раз в неделю, работы на неполный день.Современный ремонт - убирать легко, весь инвентарь предоставляется.Обещаем поддерживать офис в чистоте и беречь Вашу работу!)По вопросам работы (044) 3642399 Юлия.
Прибиральниця / уборщица в офис
ФОП Громов А.М., Київ
Шукаємо на неповний робочий день порядну Прибиральницю в офіс.Будь-який робочий вік, охайність в роботі, пунктуальність.Графік роботи: 2-3 рази на тиждень, можливо як підробіток (домовимось).Приходьте, щоб ознайомитися з роботою, - Вам у нас сподобається.Ольга Андріївна: (095) 214 6383 |вайбера, телеграма немає – відразу телефонуйте|. Інші подробиці за графіком можна дізнатися у телефонній розмові.       . 
Робота! Прибиральниця в офіс на ранок! м. Палац Україна
, Київ, Київська область
Потрібна прибиральниця в офіс на неповний день!метро Палац Україна, вул. Предславинська Графік роботи:5/2 (сб. і нд. вихідні);зміна прибрала - пішла;Обов'язки:основне сухе та вологе прибиранняприбирання сан вузліввинести сміттяЗП 4500 тис. грн/місяцьЗа більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном
Робота продавець на крафтові ковбаси зп 1500 грн/день, Академ містечко
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу, відповідальну і порядну людину, яка хоче розвиватися і добре заробляти, якщо ви перспективна, доброзичлива, без шкідливих звичок, тоді дзвоніть буду радий відповісти на ваші питання09*********22 ЄвгенійПродаємо ми домашні ковбаси і домашні молочні продукти.Графік роботи з 9.00 до 21.00Працевлаштування офіційне. Зарплату гарантую нормальну без затримок, розраховуємось кожного першого і пʼятнадцятого числа.
Прибиральниця -покоївка( неповний робочий день)
, Київ, Київська область
В готель Голосіївський ,потрібна прибиральниця на неповний робочий день .Обов'язки :Винесення мусору з номерів .Прибирання сходів.Також ( якщо є бажання ,можна прибирати номери) Побажання :Людина , яка живе в Голосіївському районі, щоб зручно добиратись.Без шкідливих звичок.Умови :Графік (5-6годин ) , робочі години за домовленістю.Зп ( 500грн ) зміна .Виплата 5 та 20 .Харчування .05*********1909*********38
ПІДРОБІТОК! Вантажник на неповний день
, Київ, Київська область
Шукаємо вантажників у м. КиївОбов'язки: вантажні роботи, робота за викликом на різні локаціїГрафік: зміни від 4 до 8 годОплата 350-800 грн/змінаБажаєте дізнатись деталі? Дзвоніть 07*********74 Олена, Світлана.
Робота Оболонь продавець на викладку від 900 грн/день
, Київ, Київська область
В крутий та затишний супермаркет потрібен відповідальний Продавець (є різні відділи)Основна задача:1.викладка та ротація товару;2. ввічливе обслуговування Гостей супермаркету;3. контроль термінів придатності;.Умови:1.Графік роботи 2/2,3/3 по 12 годин (1 година обіду);2.Офіційне працевлаштування;3.Стабільна виплата зп 2 рази в місяць , від 16000 грн за 16 робочих змін; за 22 робочих зміни 22 600 грн/міс;.4.Дружній колектив5.Корпоративні 30% знижки для співробтіників;6.Пропонуємо роботу для студентів;Територіально знаходимось в 10 хв. від метро Мінська ,Мінський масив;За детальною інформацією телефонуйте: 09*********60 Тетяна
Робота в ТЦ біля метро Г.Дніпра - 750 грн /день
, Київ, Київська область
Прибиральниці та двірники в ТЦ "Оазіс" на Героїв Дніпра(УВАГА: грошова сума залежить від розряду! Дізнавайтеся детальніше на співбесіді)День 600-750 грн. 8:00-21:00Ніч 600-750 грн. 21:00-8:00Доба 1200-1500 грн. 8:00-8:00Робота на підлогомиючих машинах, полотерах та за допомогою простого інвентара (віники, щітки, швабри). Роботі на спецтехниці навчаємо;Спецодяг та інвентар надаємо;Надаємо житло для іногородніх (варіанти розміщення докладніше за телефоном);Виплата заробітної плати здійснюється двічі на місяць, 1-го та 10-го числа.Вимоги:Наявність паспорту (ІD-картки) та ідентифікаційного коду (оригінали!) Якщо документ втрачений - довідку з поліції або ЦНАП.Прописка в межах УкраїниОхайний зовнішній вигладУважне ставлення до доручених задачКультурна поведінка з персоналом та відвідувачами торгівельного центруУВАГА: За ознак алкогольного сп'яніння = недопущення до роботи/негайне звільнення!
Прибиральниця на пару годин в день!
, Київ, Київська область
Терміново ! Потрібна прибиральниця на пів дня.З понеділка по п"ятницю з 08-00 до 12-00.Територіально Голосіївський район.Субота , неділя вихідні.ЗП 6000 грн.За деталями телефонуйте.
Робота. Продавець на викладку товару. 1000 грн/день.
, Київ, Київська область
Робота продавець, графіки роботи різні.В супермаркет потрібні продавці для викладки товарів на полки!Робочий графік: з 08.00 до 20.00; з 11.00 до 23.00 та з 16:00 до 23:00.Заробітна плата за один повний день від 1000 грн!Виплата заробітної плати проводиться двічі в місяць без затримок!Досвід роботи не потрібен, всьому навчаємо!Знаходимося біля ст.м. Мінська (5 хв.пішки)!Деталі за тел.: 09******41 Ірина
Касир на неповний день (м.Мінська)
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу касира (неповна/повна зайнятість). Можна студент.Офіційно, відпустки/лікарняні оплачувані, страхування життя, знижки на власну продукцію.Зарплата: 15 800 - 22 500 грн. Виплата 2 рази на місяць.Графік роботи: 2/2, 3/3 , з 15:00 до 23:00 (можна повний день по можливісті).Оболонський р-н., м. Мінська - Героїв Дніпра.Деталі: 05*********45 Марина
НЕ ПОВНИЙ ДЕНЬ потрібна Прибиральниця для квартир що здаються подобово
, Київ, Київська область
Потрібна Прибиральниця/Покоївка для роботи з квартирами, що здаються подобово В ЖК Лікоград.Графік неповного робочого дня.Робота з прибирання однокімнатних та двокімнатних квартир мають графік робочого часу приблизно з 12:00 до 15:00 кожного робочого дня.Обов'язкове проживання у Голосіївському районі, на Теремках-2, в районі вулиць Ю. Здановської (Ломоносова), Мейтуса, Вільямса, Конєва, Луценка, Смолича, Якубовського, Кассіана та Лятошинського.Основні обов'язки:прибирання квартир, облік та підготовка білизни для пральні.Оплата праці двічі на місяць.За деталями роботи дзвоніть з 09:00 до 18:00 у будні.Чекаємо на Ваш дзвінок.
Робота. Продавець на викладку товару. 1000 грн/день.
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу продавця за вітрину в супермаркет.Групи товарів різні: риба, м’ясо, гастрономія, кондитерка та продукція власного виробництва (випічка та кулінарія).Обов'язки:- ввічливо обслуговувати покупців,- накрити вітрину,- тримати все в чистоті.Ми пропонуємо:- Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.- Гнучкий робочий графік: плаваючий з 08:00 до 20:00, з 11:00 до 23:00.- Знижка 30% на кулінарію, випічку, тортики, чай та каву.Місце роботи – просп. Оболонський 1Б Всі деталі за тел.: 099 973 89 41, Ірина
Прибиральниця. День, ніч, доба, 2 хвилини від метро Арсенальна
, Київ, Київська область
На постійну роботу та підробіток компанії потрібні співробітники для прибирання прилеглої території та внутрішніх приміщень Объект розташований в центрі м. Києва, метро Арсенальна Обов«язки: виніс сміття підтримуюче прибирання Рабочий час: 09:00—21:00 , 21:00-10:00, 09:00-10:00Графік роботи: позмінно Умови роботи: Форменний одяг надаємо Годуємо 2 рази на день (комплексний обід) Заробітна плата 2 рази на місяць, своєчасно Заробітна плата за зміну — 510 грн. Поряд розташовані декілька хостелів Вимоги до співробітника: Охайний зовнішній вигляд Досвід роботи (бажано, але не критично) (МТС) 066 508 86 32 (Киевстар) 097 170 12 02