Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Заместитель главного бухгалтера в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Заместитель главного бухгалтера в Киеве"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Заместитель главного бухгалтера" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 16.04.24, по профессии Заместитель главного бухгалтера в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Заместитель главного бухгалтера в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Заместитель главного бухгалтера в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Директор главный бухгалтер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Главный бухгалтер предприятия с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Главный бухгалтер банка с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Головний бухгалтер (громадське харчування, послуги) Печерський р-н
Рекрутингова агенція Фортуна, Київ
В один із підрозділів холдингу, який займається організацією заходів (банкетів), шукаємо Головного бухгалтера (з обов'язками ведення управлінського обліку) Пропонуємо:Комфортний офіс в Печерському районіПрофесійний колектив Перспективи кар’єрного ростуВідсутність затримок у виплаті ЗП Чай, кава, обід за рахунок компаніїОфіційне оформлення згідно КзпП УкраїниГрафік роботи — Пн-Пт з 9:00 до 18:00 Вимоги:Аналогічний досвід роботи від 2 роківЗнання Excel (впевнений користувач), 1С 8Розуміння структури побудови P&L та СF Фундаментальні знання бухгалтерського та податкового обліку, досвід роботи з РРОПрактичні навички в плануванні прогнозного податкового навантаженняДосвід роботи з акцизами (горілчані вироби)Системний підхід до аналізу проблематики та формування варіантів для вирішення таких проблемАналіз змін законодавства в контексті виду діяльностіОбов'язки:Ведення бухгалтерського обліку компаній, які обслуговують бізнес із організації івентів та громадського харчування. 6 компаній +1 ФОП (2 платники ПДВ на загальній системі оподаткування, решта не платники ПДВ на загальній системі оподаткування. ФОП - 3 група) Складання регулярних бухгалтерських, податкових та управлінських звітівВідслідковування стану розрахунків з бюджетом, розрахунків з орендодавцями, по комунальним платежам, охороні, тощоПідтримання в робочому стані розрахункових рахунківВедення управлінського обліку P&L та СFВимоги, побажання: Обов'язки: Умови: 
Резюме Коновал Юлия Анатольевна
Коновал Юлия Анатольевна10.05.1984г. рождения.01024, г.Киев, м.Кловская ,ул. П. Орлика 22/2, кв.8моб.тел. 06*********48.Семейное положение : не замужем.Цель:Получить практические навыки и развиваться в бухгалтерии.Образование2001-2007гг.Международный университет развития человека”Украина”.специальность «бухгалтерский учет и аудит»,диплом магистра ,дневная форма обучения1991-2001гг. Кловский лицей №77 с углубленным знанием иностранных языков.Закончила курсы английского.Опыт работыИнститут Социологиибухгалтер по материалам(работала с материалами- с 231 счетом, развозила отчеты, выписывала доверенности.)ТОВ "Одесем''(охранные услуги)заместитель главного бухгалтера(счета-фактуры,акты выполненных работ,налоговые накладные,начисление по зарплате,ведомости на аванс и на остаток по выплате зп.)Воинская часть А1937бухгалтер финансово-экономической службы(прибуткові документи ,внутрішні документи-накладні;з оборотно-сальдов. відомості по ТМЦ робила акти списання;меморіальні ордери.Тролейбусное ремонтно-эксплуатационное депо № 1ведущий бухгалтер(начисление зарплаты, отпускных, больничных, компенсации отпуска).Автобусний парк № 5уборщица служебных помещений (убирала кабинеты, каридоры, санузлы).Институт физической химии имени Л.В. Писаржевского НАН Украиныведущий бухгалтер (по з/п).Навыки-Пользователь ПК (Word, Excel,Интернет);-Практический опыт работы с пакетом 1С Предприятие 7.7,8.Владение языками: английский -на уровне разговорного, немецкий- со словарем.Хобби: поэзия,музыкаЛичные качества: ответственное отношение к работе,внимательность,аккуратность.
Головний Бухгалтер АЗС Акциз
Компанія шукає відповідального співробітника на посаду Головного Бухгалтера, який буде одним цілим з командою та працюватиме на благо підприємства.Компанія ТОВ Валентина 20620454Тільки закінчилась планова податкова перевірка ,передача всіх справ буде від Фінансового директора та головного бухгалтера ,штат бухгалтерії 7 чоловік Компанія Розвивається з кожним роком, є перспектива кар'єрного зростання і Збільшення ЗП, компанія має різні види діяльності,!Наша Компанія займається реалізацією гуртом і в роздріб паливномастильних матеріалів на власній мережі АЗК по Київській області.Імпортуємо Дизпаливо, Бензин, Газ самостійно з Польші, Литви потрібен досвід у супроводі бухгалтерського обліку у імпорті.У нас свої 4 АЗС AVIA Польский бренд, АЗК знаходяться в Київській області, маємо власний автопарк бензовозів та газовозів .ДОСВІД РОБОТИбухгалтерський, податковий, управлінський облік юридичної особи, (загальна система з ПДВ).Акцизелектронне адміністрування ПДВоблік коштів підприємства;авансові звітиакти звірок із клієнтами.банківські операції, «Клієнт — банк»,облік основних засобівбухгалтерський та товарний облік руху матеріалівоблік товарів на складіоблік дебіторської та кредиторської заборгованостіформування та подання податкової, статистичної звітностізвіт про прибуток та збитки підприємства (управлінський),Повний бухгалтерський та податковий облік по всіх ділянках;Робота з договорами.Вимоги по роботі :1С: 8M.E.DOK;АкцизУправлінський облікОфісна техніка.Вища Профільна освіта;Знання засад бухгалтерського та податкового законодавства України;Досвід роботи на цій посаді більше 5-ти років;Робота з первинною бухгалтерською документацією;Досвідчений користувач MS Office (Excel, Word, Outlook, Power Point);Увага до деталей, робота з великою кількістю інформації.Вміння працювати в команді;Комунікабельність, відповідальність за роботу;Врахування складських залишківВиконання доручень Засновника та ДиректораУмови роботи:Постійна робота;5-денний робочий тиждень: з 9.00 до 18.00;Підприємство знаходяться в Києві, Дніпровський район, вул. Раїси Окіпной 4 бЄ ще 5 бухгалтерів на підприємствіКомпанія пропонує:Офіційне працевлаштування;Стабільна виплата ЗарплатиСоціальні гарантії згідно із законодавством України;Професійне зростання та можливість розвиткуКорпоративний мобільний зв’язок, інтернетМолодий та дружний колектив.