Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Бухгалтерия / Аудит в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Бухгалтерия / Аудит в Киеве"

14 102 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Бухгалтерия / Аудит" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, в отрасли Бухгалтерия / Аудит в Киеве открыто 247 вакансий. Для 30.4% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.5+ грн. 14.6% объявлений с зарплатой 11.1+ грн, и 13.8% с зарплатой 6.3+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Бухгалтерия / Аудит" за последние 12 месяцев в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Киеве.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Бухгалтерия / Аудит в Киеве" в 2024 году

Кассир учетчик является наиболее востребованной профессией в Киеве в отрасли Бухгалтерия / Аудит. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 196. Уровень средней заработной платы у профессии Кассир учетчик равен 14808 грн

Рейтинг высокооплачиваемых профессий в отрасли "Бухгалтерия / Аудит в Киеве"

Кассир учетчик является наиболее востребованной профессией в Киеве в отрасли Бухгалтерия / Аудит. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 196. Уровень средней заработной платы у профессии Кассир учетчик равен 14808 грн

Рекомендуемые вакансии

Бухгалтер по совместительству (торговля)
Квітковий магазин "Вальді", Київ
Магазину по продаже цветов требуется Бухгалтер на удаленную работу.Требования: опыт работы по специальности не менее 3-х лет, опыт полного ведения ФОП, хорошее знание компьютера для своевременной подачи всей отчетности.Мы предлагаем стабильную работу, достойную оплату труда, свободный график работы.По работе и всем вопросам обращайтесь: Зб--42--З99 - гор. тел. Анна Викторовна (Резюме не рассматриваются).
Бухгалтер, часткова зайнятість
Master, ЗАО, Київ
На постійне місце роботи потрібен бухгалтер на неповний робочий день (можливо віддалено за наявності власного ПК).Вимоги: середня спеціальна або вища профільна освіта, пунктуальність, відповідальність, знання ПК на рівні користувача.Умови праці: зручний гнучкий графік роботи (з можливістю планувати робочий день наперед), стабільна заробітна плата 25 000 грн. (за домовленістю).Телефонуйте у відділ кадрів: 096-550-45З1 або 066-01З-75З6 (Ірина Андріївна)
Бухгалтер по первичной документации
ТОВ Медикал-Оптима, Киев, Київ
Компании, занимающейся реализацией товаров медицинского назначения, требуется Бухгалтер.Требования: профильное образование; знание программ 1С, Word,Exсel; организованность в работе, умение внимательно работать с документами. Функциональные обязанности: работа с первичной документацией: выставление счетов, формирование документов, сверки взаиморасчетов с клиентами.Условия работы: стабильность и уверенность в завтрашнем дне; нормированный день ПН-ПТ; доброжелательный коллектив; достойная ставка и премии, полный соц.пакет.Обращайтесь по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З / Юлия Владимировна
Бухгалтер на участок НДС (неполный день)
ЧП, Киев, Київ
15000 грн. (по договоренности).Условия работы: 2−3 рабочих дня в неделю / работу по совместительствуОбязанности: ведение участка НДС, первичной документации Не присылайте резюме, сразу звоните и мы Вас сориентируем по работе.т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Татьяна Андреевна)
Бухгалтер за сумісництвом
Автотранспортна компанія - ФОП Белошенко А.К., Вся ; Київська область; Київ
На постійній основі потрібен Бухгалтер для віддаленого ведення діяльності компанії.Вимоги: наявність профільної освіти, досвід роботи не менше 3-х років, успішний досвід подання звітності, уважність при роботі з цифрами.Умови роботи: часткова зайнятість (за сумісництвом).З/плата – від 28 000 грн. (обговорюється особисто).По роботі телефонуйте: Вікторія Вікторівна: 0505 740 238 (з Пн по Пт).
Бухгалтер 1С в офис
Компанія «ВашаОдежа», Київ
Срочно требуется Бухгалтер со знанием 1С бухгалтерии, знание ПК и офисной техники : телефон, факс, ксерокс. Если большой опыт, - по з/п договоримся.Зарплата 30 000 тыс. грн.По вопросам работы  (044) 3642399 Юлия. 
Головний бухгалтер холдингу
TAMGA, Київ
TAMGA – це міжнародна fintech компанія, що представляє технологічні та маркетингові рішення для фінансового сектора. Місія компанії – підвищити фінансову грамотність людей та зробити фінансові продукти простими та доступними.TAMGA – це не просто робота. Це місце, де ти ніколи не стоїш на місці, постійно ростеш і розвиваєшся.А TamgaTeam – це не просто співробітники, які працюють над спільними завданнями. Це ком'юніті, яке поєднує амбітних людей, завжди шукаючих можливості, а не причини. Людей, які знають чого хочуть і йдуть до цього.Компанія не стоїть на місці, з кожним днем розробляються та втілюються в життя нові ідеї та нові проекти. Ми працюємо у різних країнах і постійно розширюємо географію нашої присутності. У зв'язку з цим ми відкриваємо вакансію Головного бухгалтера Холдингу. Ви наш кандидат, якщо маєте:·       повну вищу освіта (економічна/фінанси та аудит);·       досвід роботи Головним бухгалтером/Бухгалтером у польській компанії від 3 років (і це обов'язкова умова);·       досвід керівництва командою бухгалтерії;·       володіння 1С 8 на рівні впевненого користувача;·       організованість, пунктуальність, відповідальність;·       вміння чітко обстоювати свою позицію;·       знання польської мови на рівні В1 та вище. Основними Вашими обов'язками будуть:·       комплексне ведення бухгалтерського, податкового обліку польських компаній;·       складання податкової та статистичної звітності;·       взаємодія з податковими та іншими контролюючими органами. У нас Ви отримаєте:·       Фінансову стабільність – гідну та своєчасну зп;·       Роботу у крутій команді професіоналів, де кожен любить свою справу;·       Широкі можливості для професійного та кар'єрного зростання;·       участь у цікавих та масштабних проектах;·       Зручний графік роботи;·       Щорічна оплачувана відпустка;·       Компенсацію 50% мед. страховки, спорт та курси Чекаємо на Ваші резюме з побажаннями із заробітної плати.
Бухгалтер (кафе)
IT Evoplay, Київ
Міжнародна продуктова IT-компанія знаходиться у пошуках кандидата на позицію Бухгалтера в корпоративне кафе компанії.Функціонал:складання та облік калькуляційних та технологічних карт; контроль закупівельних цін; надходження сировини, списання; перевірка приходів за кількістю та обсягом; аналіз собівартості страв; контроль за випуском страв згідно з технологічними картами; організація опрацювання страв та сировини для створення технологічних карт та норм відходів; ведення касової дисципліни; ведення первинної документації; формування актів реалізації; робота з постачальниками; акти звірок; формування звітів щодо собівартості страв; формування звітів щодо руху товару; складання товарного звіту відповідно до регістру приходів товару протягом місяця; безпосереднє ведення переобліків; формування звітів із кінцевим результатом за даними інвентаризації.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату; Соц.пакет (100% оплата відпусток та лікарняних, sick days, медичне страхування); Команду найкращих фахівців у своїй галузі, постійний розвиток; L&D центр з курсами для співробітників та ТОП менеджерів; Self-learning бібліотека, доступ до платних курсів; Стабільні виплати; Групові обговорення та індивідуальні сесії з психологом; Офіційне працевлаштування по ФОПу.Зайнятiсть повна. Робота в офісі — м. Видубичі. Відправляйте своє CV з побажаннями по заробітній платі.
Бухгалтер виробничого підприємства
ПрАТ «Харчопродпакування», Київ
БУХГАЛТЕР виробничого підприємства (харчове виробництво, оптова торгівля, ЗЕД, посередницькі послуги).Вимоги: Знання бухгалтерського обліку виробничого підприємства. Знання діловодства, кадрового обліку. Досвід роботи не менше 2 років. Впевнений користувач ПК (1С: підприємство УТП 8.3, Word, Excel, система електронного документообігу «M.E.Doc»). Вимоги до особистих якостей: комунікабельність, відповідальність, дисциплінованість, цілеспрямованість, високий рівень самоорганізації.Обов’язки:введення та контроль надходження первинних документів, формування актів наданих послуг, оприбуткування сировини та списання її у виробництво, контроль ведення партійності списання сировини, взаємозаліки з клієнтами (акти звіряння), ведення обліку з податкового кредиту, формування даних для декларації з ПДВ, виписування довіреностей, проведення банківських виписок, відправлення кореспонденції клієнтам, замовлення канцтоварів та хоз. товарів.Умови роботи:Повна зайнятість, офіційне оформлення. Заробітна плата за результатами співбесіди Місце роботи: м. Київ, р-н Деміївської площіЗ/П 15000 грн/місяць.Контактна особа: Вікторія Володимирівна Ускова.
Бухгалтер м. Шулявська
Koster, ООО, Київ
Провідна консалтингова компанія, яка працює на ринку України з 2018 року запрошує до своєї команди БУХГАЛТЕРАНапрямки діяльності КОМПАНІЇ: Комплексний супровід при виході на ринок та масштабуванніФінансове і Бухгалтерське обслуговуванняЮридичний супровідКомплексне кадрове обслуговування та HR-технології для розвитку бізнесуКомплаєнс-менеджментКЛЮЧОВІ ЗАВДАННЯ: Забезпечення якісного ведення бухгалтерського облікуСвоєчасне відображення на рахунках бухгалтерського обліку операцій, пов’язаних з рухом основних засобів, ТМЦ, грошових коштів, виконання робіт (послуг), результатів фінансово-господарської діяльності підприємства, а також розрахункових операцій, що надходятьКонтроль за дотриманням порядку оформлення первинних і бухгалтерських документівПеревірка актів звірки; щоквартальна звірка, участь у закритті періодуРознесення банківських операційПідбір документів для податкових вимог та аудитуВиконання доручень головного бухгалтераПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД І НАВИЧКИ:Вища освіта з обліку та аудиту Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 3 років Знання податкового та бухгалтерського законодавства Високий рівень володіння програмами бухгалтерського облікуУміння працювати з великим обсягом інформації в умовах багатозадачностіОСОБИСТІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Висока працездатність, поміркованість, чесність, відповідальність, уважність, орієнтація на результат, уміння працювати в режимі багатозадачності, самостійністьВисокий рівень клієнтоорієнтованості, активна життєва позиція, бажання працювати як у команді так і самостійно, вести операційну діяльність, мотивація до саморозвиткуУМОВИ:ГРАФІК РОБОТИ: Офіс|Понеділок — п’ятниця 09:00−18:00Офіційне оформлення в штат Відпустка 24 календарних дня Комфортний офіс з укриттям, кухнею, автономним живленням і безперебійним інтернетом біля м. ШулявськаПростір для зростання та професійного розвитку у КомпаніїКоманда професіоналів і яскраве корпоративне життяПрофесійна психологічна підтримка за рахунок компаніїЛагідна процедура адаптації під кураторством турботливого наставникаЧекаємо на ваші резюме і будемо раді особистому знайомству!
Старший бухгалтер
Цеппелин Украина (Zeppelin Ukraine GmbH), Київ
Вимоги:Вища економічна освіта.Досвід роботи від п'яти років.Знання та досвід в імпортно - експортних операціяхДосвід в підготовці статистичних звітів по ЗЕДДосвід роботи з продажами, вміння працювати з великими об'ємам Обов'язки:Ведення імпортно - експортних операцій: імпорт та експорт товарів, імпорт та експорт послуг, розрахунок курсових різниць, змірка з митними органами.Розрахунки з покупцями (реалізації товарів, податкові зобов’язання, звірки)Робота із складськими операціями (звірка, контроль управлінського та бухгалтерського обліку)Підготовка статистичних звітів по ЗЕД.Компанія пропонує:Конкурентний компенсаційний пакет;Мобільний телефон;Медичне страхування та страхування життя після випробувального періоду;Можливість професійного та кар'єрного зростання.
Бухгалтер для ФОПів зі знанням англійської мови
ЕйчВіСі / HWC, Київ, Київська область
Шукаємо собі в команду досвідченого і відповідального бухгалтера, який любить складні завдання і не боїться братися за великі обсяги роботи. Ми надаємо аутсорсинг бухгалтерських послуг для іноземних компаній та їх філій на території України.Бухгалтерський аутсорсинг — це ведення бухгалтерського обліку для компанії-замовника. Особливо аутсорсинг бухгалтерських послуг популярний у міжнародних компаніях.Специфіка роботи в аутсорсингу полягає в тому, що ви виконуєте свою роботу — ведення бухгалтерського обліку для клієнтів, залишаючись при цьому співробітником HWC і виконуючи всю роботу в нашому офісі.Перевагою роботи в аутсорсингу є професійне середовище, в якому ви перебуватимете. Колеги-бухгалтери, які мають великий досвід роботи, завжди зможуть підказати та проконсультувати Вас.Через своє німецьке коріння ми дуже цінуємо порядок і ефективну роботу. Але не менше ми цінуємо почуття гумору та товариськість, оскільки колектив у нас поки що не великий.Обов’язкові вимоги до кандидатів:вища освіта (облік та аудит, фінанси);гарні теоретичні знання основ бухгалтерського обліку;гарні практичні знання трудового та податкового законодавства України в частині оплати праці та оподаткування додаткових виплат;обов’язковий досвід роботи в 1С 8 та впевнене володіння MS Office (особливо важливо гарне розуміння та використання складних формул в excel);відмінні аналітичні та комунікативні навички, керування часом, уміння працювати з великими обсягами інформації у жорсткі терміни;знання розмовного та письмового англійського рівня Pre-Intermediate та вище;Функціональні обов’язки:Робота з ФОП повний цикл до звітності та сплати податків (65% робочого часу)Робота з первинними документами в тому числі ЗЕД діяльність;Робота з «Клієнт-банками»;Облік грошових коштів в тому числі валютних (купівля-продаж валюти, курсові різниці);Облік ОС, МНМА та МШП (оприбуткування, переміщення, списання);Складання наказів та контроль їх виконання;Нарахування заробітної плати (повний цикл від табеля до виплати) з лікарняними та відпускними, суміщенням та замінами, медичним страхуванням, компенсаційні виплати, фінансова допомога, нарахування за договорами ЦПХ ;Оформлення та розрахунок відряджень співробітників клієнтів компанії;Контроль взаєморозрахунків з покупцями та постачальниками;Облік ПММ (оприбуткування, переміщення, списання);Облік ПДВПідготовка регулярної фінансової, статистичної та податкової звітності;Комунікації з представниками клієнтів (в тому числі з англомовними)Ми чекаємо на Вас у нашому сучасному та затишному офісі на ст. м. Мінська.Будь ласка, вказуйте бажаний рівень заробітної плати у резюме.Без резюме кандидати не розглядаються.
Бухгалтер в Гастроном Куренівка
, Київ, Київська область
Бухгалтер в ТОВ, яке займається продаж продуктів в гастрономе Робота в магазине на куреневкі . Повна зайнятість. Ведення бухгалтерського та податкового обліку, ведення звітності. Досвід роботи з обіком ПДВ та Єдиним податком.Досвід роботи. 06*********76 Александр
Бухгалтер з первинної документації
ГК Лігрет, Київ
Вимоги:вища економічна/бухгалтерська освіта;досвід роботи з первинною документацією;вільне володіння бухгалтерськими програмами 1С Бухгалтерія для України;уважність, акуратність, відповідальність.Умови роботи:повна зайнятість;робота в комфортному офісі;офіційне працевлаштування, зарплата та соціальні гарантіі відповідно до законодавства України.Обов’язки:облік первинної документації: збір оригіналів документів від контрагентів, перевірка вірності оформлення документів, внесення та обробка документів в 1С;рознесення банківських виписок;виконання ін. доручень головного бухгалтера.
Аудитор
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 35000 грнУ тому числі основна: 35000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Старший аудитор. Аналіз операцій,процесів та контролів.Виявлення порушень ,недосконалостей та ризиків;надання рекомендацій щодо виправлення порушень,усуненнянедосконалостей,мінімізації ризиків,вдосконалення систем внутрішнього контролю,Погодження результатів перев.та рекомендацій з представниками підрозділів банку .Підготовка аудиторських звітів ,моніторинг виконання рекомендацій аудиту .Надсил.резюме на: Зінаїда Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Вільне володіння укр.та анг.мовами на рівні Upper-Intermediate буде перевагоювміння планувати роботу та ефективно використовувати ресурсидля вик,завдань ,відповідальність,навички ділового спілкування , Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Увага до деталей ,робота з текстовою інформацією,орієнтація на результат,вьіння працювати в команді,аналіз і робота з числовими даними
Бухгалтер віддалено
, Київ, Київська область
Бухгалтер(с досвідом роботи головного бухгалтера більше 20 років) візьму на обслуговування приватного підприємця, ФОП, ПП або юр.особу.Ведення бухгалтерського і податкового обліку, кадровий облік,подача звітності,відновлення діяльності, консультації.Розблокування податкових накладних,реєстрація і ліквідація ФОП,внесення змін, допомога в підборі КВЕД,контроль за сплатою податків.Види діяльності(виробництво,оптова торгівля,послуги, кондитер.цех,громадське харчування,поліграфія, ресторанно-готельний комплекс,туристичний збір)
Бухгалтер по заробітній платі на виробництво
Компанія «Міліг», Київ
 Компанія ТОВ «Міліг» шукає Бухгалтера по заробітній платі на виробництво. Функціональні обов`язки:Ведення ділянки по заробітній платі по підрозділу виробництво ( до 200 людей)Нарахування та виплата заробітної плати працівникам компанії (відпустки, лікарняні, компенсація не використаної відпустки при звільненніРозрахунок, контроль, формування заявки, виплата та документальний супровід лікарняних листів співробітників компаніїНарахування, контроль та сплата податків (ПДФО, військовий збір, ЄСВ)Формування довідок про доходи працівникам підприємстваРобота з виконавчими листами (утримання із ЗП, надсилання звітів виконавцям, підготовка відповідей на запити виконавчих служб)Підготовка та складання об'єднаної звітності з ПДФО, ЄСВ, ДФ, 1-ПВ (місячний, квартальний)Вимоги:Вища освіта в галузі бухгалтерського обліку та аудиту; Бажано досвід роботи на виробничому підприємстві від 2-х років; Досвід роботи в програмі BAS, 1С Підприємство 8.2, 8.3 Уважність, старанність, відповідальність.Пропонуємо:Конкурентну офіційну заробітну плату 30 тис грн; Стабільну роботу в успішній компанії; Дружній колектив та комфортні умови праці.Ми шукаємо в команду кваліфікованого фахівця. Якщо Ви відповідаєте вимогам та хочете працювати в успішній компанії, надсилайте своє резюме та ми зв’яжемось з Вами.Умови: 
Бухгалтер
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:БУХГАЛТЕР 1 категорії, енергоносії.Облік розрахунків з контрагентами-учасниками ринку електричної енергії по договорах надання послуг на ринку електроенергії;облік доходів та витрат за договорами надання послуг на ринку електроенергії;формування та реєстрація ПН/РК податкових зобов`язань за операціями надання послуг на ринку електроенергії.К/О 044-285-26-92 Надія ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи з ПДВ по податковому кредиту та зобов'язанням.Вміння працювати з великими об`ємами інформації.Впевнений користувач MS Office (MS Word, MS Outlook, MS Excel).Знання ПЗ MeDoc, 1 С Бухгалтерія.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Вища освіта за спеціальністю бухгалтерський облік, аудит, фінанси, економіка і підприємство.Стаж роботи у відповідній сфері не менше двох років.Володієте навичками аналітичних здібностей, відповідальні, дисципліновані, активні.
Бухгалтер в офіс на (первічку)
, Київ, Київська область
Бухгалтер з досвідом в офіс, (первічка)вимога - BAS, FredoM.E.DOKінтернет-банкінгВища профільна освітазнання засад бухгалтерського та податкового законодавства Українизнання валютного законодавстваз досвідом роботиРобота з 10.00 до 17.00, субота-неділя вихідний.усі інші питання за телефономз 10.00 до 17.00
Бухгалтер ФОП, ТОВ
Бухгалтер, правий берег Києва, віддалена або часткова зайнятість. Бажано ФОП, ТОВ на єдиному податку, неприбуткова організація.