Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Заместитель директора по персоналу в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

HR Generalist
Netpeak, Kyiv, Ukraine
Привіт!В компанію партнера шукаємо досвідченого HR Generalist’а, який налагодить процеси та співпрацюватиме з бізнесом для досягнення спільних цілей.Про компанію: Event & Experiancial Agency.Послуги:creative & strategy, events & sponsorship, trade marketing, promo campains, production.Адаптаційний період: 2 місяці.Зараз в компанії є 100 людей, зовсім немає HR процесів (тільки пошук та онбординг). То ж попереду багааато цікавої роботи :)Середній термін роботи в компанії - від 3 років. Твої скіли: Що компанія шукає в тобі:Досвід побудови HR-функції з нуля.Гнучкість, проактивність, навички вирішення проблем.Відмінні вербальні та письмові навички спілкування.Відмінні навички міжособистісного спілкування, ведення переговорів і вирішення конфліктів.Сильні аналітичні навички та навички вирішення проблем.Здатність визначати пріоритети завдань і делегувати їх, коли це необхідно.Здатність діяти чесно, професійно та конфіденційно.Вміння комфортно працювати під тиском і дотримуватись стислих термінів.Чудові організаторські навички та навички управління конфліктами.Мотивуюча людина, заряджаюча людина, щоб могла запалити людей,В компанії немає HR функції, потрібне вміння донести важливість того, що робиться. Команда чекає від тебе: Основні цілі позиції:1. Створити та імплементувати план реалізації в компанії:- програм персонального розвитку спеціалістів,- систем оплати праці та мотивації,- кар'єрних карт для розвитку спеціалістів,- КРІ по посадам,- карти компетенцій,- системи 1-1 та надання фідбеків від керівників.2. Покращення рекрутингової функції (зараз на пошук спеціаліста може йти 3-5 місяців).3. Підвищити ефективність людей для досягнення бізнес цілей, в тому числі через розвиток і soft skills та покращення психологічного стану.4. Сформувати кадровий резерв.5. Створити системне навчання при онбордингу. Ми пропонуємо: Умови роботи:Робота в офісі в Києві (район Подолу).Орнаганізовані серії вебінарів по психології, приємності від Адміністративного Директора, лозунг компанії "треба любити людей".Оплата мобільного зв'язку.Офіційне працевлатування.Відпустка 18 робочих днів, оплачувані лікарняні.Якщо є дитина, в офісі є дитяча кімната для дітей.Підтримка волонтерських ініціатив співробітників, багато донатять.Є партнерство з клінікою зі знижкою до 25%. Ще важливо: Hiring процес:Співбесіда з рекрутером,Співбесіда з Unit лідерами компанії.Співбесіда з HRD з партнерської компанії.Job Offer :).Якщо ти бачиш метч, давай скоріше знайомитись! 
Помічник керівника
ТОВ Логістик Плюс, Київ
Зважаючи всі обставини в країні ми всеж таки продовжуємо працювати…І надаємо місця на працевлаштування!На даний час нам потрібний ПОМІЧНИК КЕРІВНИКА в логістичну компанію ТОВ «ЛОГІСТИК ПЛЮС»Кого ми шукаємо:Комунікабельну, пряму, відкритуЗ досвідом, або без досвіду роботи в дані сферіВід нас:Теплий і затишний офіс Горизонт ПаркНоутбук, мобільний телефон і тд..Навчання по роботі з логістикоюПряме підпорядкування директоруВід Вас: Резюме, або коротки опис про себе! Декілька Вашиш фото, так як розумієте що Ви майбутній кандидат на посаду другої людини в організації!І саме головне бажання працювати і заробляти кошти!По більш детальні інформації такі як: графік роботи, заробітна плата, специфіка роботи і тд….Прошу писати в дірект)З повагою ВікторіяВимоги, побажання: Обов'язки: Умови: 
IT recruiter, HR generalist
Tehmena, Київ, Київська область
У міжнародний IT проєкт потрібен рекрутер з досвідом.Ваші завдання:- Пошук і підбір фахівців у сфері IT по всьому світу.- Організація та проведення інтерв'ю.- Взаємодія з менеджерами проєкту для уточнення вимог до кандидатів.- Організація процесу найму, адаптації та звільнення співробітників.- Управління кандидатами через HR системи та інструменти управління завданнями.Вимоги:- Досвід в IT рекрутменті від 5 років- Розуміння основних технологій і мов програмування.- Уміння спілкуватися і проводити переговори.- Здатність до аналізу та прийняття рішень.- Адаптивність і робота у швидкому темпі.- Англійська на рівні B2 або вище.Ми пропонуємо:- Повністю віддалену роботу.- Графік 9:00-18:00.- Конкурентну зарплату з бонусами.- Оплачувану відпустку.- Можливості для професійного зростання.Приєднуйтесь до нашої команди!
Київ.Адміністратор в магазин "Аврора"(Печерський р-н)
, Київ, Київська область
Запрошуємо в команду адміністратора:вул. Андрія Верхогляда 4б Печерський р-н«Аврора мультимаркет» - всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку понад 12 років та налічує більше 1000 магазинів. Запрошуємо до команди адміністратора/заступника адміністратора, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне - бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Довіряємо: Приймання товару та підтвердження накладних; Ведення фінансової звітності; Забезпечення виконання планів продажу; Організацію та контроль роботи працівників; Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами; Контроль дотримання та виконання стандартів компанії; Підготовку магазину до нічного/денного переобліку.Цінуємо:Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);· Вміння комунікувати з колегами та клієнтами державною мовою;· Впевнене користування ПК;· Лідерські здібності та аналітичне мислення;· Бажання працювати на результат у великій команді.Пропонуємо: #візьмвідповідальністьотримай_можливість- офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;- зручний графік роботи 3/2;- конкурентна заробітна плата від 21700 грн без штрафів і відрахувань;#взаємодізарадимрій- мега швидкий кар’єрний старт;- щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;- щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_нового- корпоративна форма;- розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;- курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвіт- можливість – першим бачити всі товарні новинки;- подарунки за участь у різних подіях компанії;- цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільно- Baby-Box для новонароджених аврорчиків;- підтримка і турбота у складних обставинах;- участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство); #лідирувефективності- приємні бонуси за втілення ідей;- навчання і використання LEAN – методології (ощадливе виробництво);- постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет - це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів. Не зволікай - телефонуй!- 09*********58- 06*********58- 06*********58
Персональний асистент Президента компанії, Помічник керівника
Навигатор, рекрутинговая компания, Київ
Наш клієнт, багатопрофільний холдінг (енергетика, інженерія, будівництво, івент-діяльність, юридичні послуги тощо), запрошує в свою команду Асистента Президента (Помічник керівника).Вашими обов'язками буде:організація і координація поточної роботи керівника зі співробітниками, діловими партнерами, клієнтами;ведення документів, що стосуються діяльності директора;забезпечення договірного документообігу;здійснення контролю за виконанням розпоряджень директора;написання листів, запитів, наказів та інших документів, за необхідності;пошук необхідної керівнику інформації;робота з вхідною та вихідною кореспонденцією і базою даних;виконання особистих доручень керівника;організація забезпечення офісу канцтоварами, витратними матеріалами;організація заходів і свят;аналітика законодавства та підготовка юридичних висновків з питань діяльності компанії;допомога колегам юристам/адвокатам з юридичними питаннями. Вимоги до кандидатів:Вища освіта (юридична, економічна – буде плюсом);2+ років досвіду на посаді асистента першої особи компанії;Впевнений користувач MS Office;Знання англ.мови буде перевагою;Особисті якості: скурпулезність, націленість на результат, відповідальність, багатозадачність, високі комунікативні навички.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування; Роботу в команді професіоналів.Адреса робочого місця: метро Звіринецька· Зарплата: 30000 – 45000 грн. (по результатам співбесіди)· Випробувальний термін 2 місяцяРежим роботи: гібриднийНадсилайте Ваше резюме на відправити резюме або телефонуйте, Наталія.
Київ.Адміністратор в магазин Аврора(Шевченківський р-н)
, Київ, Київська область
Запрошуємо в команду адміністратора:вул. О. Теліги 31/1 Шевченківський р-н«Аврора мультимаркет» — всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку понад 12 років та налічуєбільше 1000 магазинів. Запрошуємо до команди адміністратора/заступника адміністратора, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне — бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Довіряємо:Приймання товару та підтвердження накладних;Ведення фінансової звітності;Забезпечення виконання планів продажу;Організацію та контроль роботи працівників;Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами;Контроль дотримання та виконання стандартів компанії;Підготовку магазину до нічного/денного переобліку.Цінуємо:Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);Вміння комунікувати з колегами та клієнтами державною мовою;Впевнене користування ПК;Лідерські здібності та аналітичне мислення;Бажання працювати на результат у великій команді.Пропонуємо:#візьмвідповідальністьотримай_можливістьофіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;зручний графік роботи 3/2;конкурентна заробітна плата від 21700 грн без штрафів і відрахувань;#взаємодізарадимріймега швидкий кар'єрний старт;щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_новогокорпоративна форма;розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвітможливість — першим бачити всі товарні новинки;подарунки за участь у різних подіях компанії;цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільноBaby-Box для новонароджених аврорчиків;підтримка і турбота у складних обставинах;участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство);#лідирувефективностіприємні бонуси за втілення ідей;навчання і використання LEAN — методології (ощадливе виробництво);постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет — це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Не зволікай — телефонуй!093−170−75−58066−170−94−58067−617−07−58
Київ.Заступник адміністратора (Голосіївський р-н)
, Київ, Київська область
Запрошуємо в команду заступника адміністратора:за адресами:вул. Юлії Здановської 32 А Голосіївський р-н«Аврора мультимаркет» — всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку понад 12 років та налічуєбільше 1000 магазинів. Запрошуємо до команди адміністратора/заступника адміністратора, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне — бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Довіряємо:Приймання товару та підтвердження накладних;Ведення фінансової звітності;Забезпечення виконання планів продажу;Організацію та контроль роботи працівників;Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами;Контроль дотримання та виконання стандартів компанії;Підготовку магазину до нічного/денного переобліку.Цінуємо:Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);Вміння комунікувати з колегами та клієнтами державною мовою;Впевнене користування ПК;Лідерські здібності та аналітичне мислення;Бажання працювати на результат у великій команді.Пропонуємо:#візьмвідповідальністьотримай_можливістьофіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;зручний графік роботи 3/2;конкурентна заробітна плата від 21300 грн без штрафів і відрахувань;#взаємодізарадимріймега швидкий кар'єрний старт;щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_новогокорпоративна форма;розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвітможливість — першим бачити всі товарні новинки;подарунки за участь у різних подіях компанії;цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільноBaby-Box для новонароджених аврорчиків;підтримка і турбота у складних обставинах;участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство);#лідирувефективностіприємні бонуси за втілення ідей;навчання і використання LEAN — методології (ощадливе виробництво);постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет — це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Не зволікай — телефонуй!093−170−75−58066−170−94−58067−617−07−58
Київ.Заступник адміністратора в магазин Аврора (Шевченківський р-н)
, Київ, Київська область
Запрошуємо в команду заступника адміністратора:за адресами:вул. Олени Теліги 31/1«Аврора мультимаркет» — всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку понад 12 років та налічуєбільше 1000 магазинів. Запрошуємо до команди адміністратора/заступника адміністратора, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне — бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Довіряємо:Приймання товару та підтвердження накладних;Ведення фінансової звітності;Забезпечення виконання планів продажу;Організацію та контроль роботи працівників;Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами;Контроль дотримання та виконання стандартів компанії;Підготовку магазину до нічного/денного переобліку.Цінуємо:Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);Вміння комунікувати з колегами та клієнтами державною мовою;Впевнене користування ПК;Лідерські здібності та аналітичне мислення;Бажання працювати на результат у великій команді.Пропонуємо:#візьмвідповідальністьотримай_можливістьофіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;зручний графік роботи 3/2;конкурентна заробітна плата від 21300 грн без штрафів і відрахувань;#взаємодізарадимріймега швидкий кар'єрний старт;щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_новогокорпоративна форма;розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвітможливість — першим бачити всі товарні новинки;подарунки за участь у різних подіях компанії;цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільноBaby-Box для новонароджених аврорчиків;підтримка і турбота у складних обставинах;участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство);#лідирувефективностіприємні бонуси за втілення ідей;навчання і використання LEAN — методології (ощадливе виробництво);постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет — це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Не зволікай — телефонуй!093−170−75−58066−170−94−58067−617−07−58
Київ.Адміністратор в магазин Аврора (Солом'янський р-н)
, Київ, Київська область
Запрошуємо в команду адміністратора:вул. Солом'янська 33 Солом'янськи р-н«Аврора мультимаркет» - всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку понад 12 років та налічує більше 1000 магазинів. Запрошуємо до команди адміністратора/заступника адміністратора, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне - бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Довіряємо: Приймання товару та підтвердження накладних; Ведення фінансової звітності; Забезпечення виконання планів продажу; Організацію та контроль роботи працівників; Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами; Контроль дотримання та виконання стандартів компанії; Підготовку магазину до нічного/денного переобліку.Цінуємо:Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);· Вміння комунікувати з колегами та клієнтами державною мовою;· Впевнене користування ПК;· Лідерські здібності та аналітичне мислення;· Бажання працювати на результат у великій команді.Пропонуємо: #візьмвідповідальністьотримай_можливість- офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;- зручний графік роботи 3/2;- конкурентна заробітна плата від 21700 грн без штрафів і відрахувань;#взаємодізарадимрій- мега швидкий кар’єрний старт;- щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;- щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_нового- корпоративна форма;- розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;- курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвіт- можливість – першим бачити всі товарні новинки;- подарунки за участь у різних подіях компанії;- цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільно- Baby-Box для новонароджених аврорчиків;- підтримка і турбота у складних обставинах;- участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство); #лідирувефективності- приємні бонуси за втілення ідей;- навчання і використання LEAN – методології (ощадливе виробництво);- постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет - це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів. Не зволікай - телефонуй!- 09*********58- 06*********58- 06*********58