Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по оценке персонала в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

HR-Рекрутер
Workbox, Київ
Мы приглашаем в нашу компанию менеджера по поиску персонала, который будет отвечать за подбор кандидатов на различные позиции в нашей компании.Обязанности:Оценка потребностей компании в персоналеПланирование и проведение рекламной кампании для поиска кандидатовСбор данных и организация интервьюВедение базы данных кандидатов и сотрудниковТребования:Умение оценивать кандидатов и проводить интервьюОтличные навыки коммуникации и переговоровОрганизованность и умение работать в командеМы предлагаем:Конкурентную заработную плату и бонусную системуПрофессиональное развитие и обучениеКомфортные условия работы График Дружескую и поддерживающую атмосферу в коллективеЕсли вы готовы принять вызов и присоединиться к нашей команде, пожалуйста, оставляйте свои резюме, заявки.
HR менеджмер у діджитал агенство
, Київ, Київська область
Вакансія: HR МенеджерМи шукаємо досвідченого та відповідального HR Менеджера, який буде відповідати за ефективне управління людськими ресурсами нашої компанії.Обов'язки:1. Розробка та впровадження стратегій залучення та утримання персоналу.2. Проведення процесу підбору та найму кваліфікованих кандидатів.3. Організація та ведення вступних інтерв'ю з потенційними працівниками.4. Забезпечення ефективної системи оцінки працівників, розвитку їхнього потенціалу та кар'єрного зростання.5. Управління процесом адаптації нових співробітників.6. Вирішення конфліктних ситуацій та питань з персоналом.7. Забезпечення виконання законодавства у сфері праці та внутрішніх політик компанії.Вимоги:1. Досвід роботи в сфері HR від 2 років.2. Вища освіта з психології, управління персоналом або суміжної галузі.3. Вміння ефективно комунікувати та вести переговори.4. Знання трудового законодавства та HR-практик.5. Вміння працювати в умовах високого темпу роботи та приймати швидкі рішення.6. Висока відповідальність та дотримання конфіденційності.
Адміністратор торгового залу (ЖК Комфорт Таун)
, Київ, Київська область
Компанія NOVUS - сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди: Адміністратор торгового залуМрієш розвиватися у сфері торгівлі та будувати свою кар’єру? Тоді скоріше приєднуйся до нашої команди! На цій посаді ти будеш:Організовувати та контролювати основні технологічні процеси магазину кадрове забезпечення, ротації, представленість продукції в ТЗ, дотримання термінів реалізації продукції;Забезпечувати збільшення товарообігу та виконання плану продажів магазину;Організовувати, навчання і оцінку роботи співробітників торгового залу;Аналізувати виконання планів продажів протягом дня;Забезпеувати високий рівень обслуговування покупців. Вимоги до претендентів:Вища освіта;Досвід роботи на керівних посадах від 1-го року;Розуміння торгово-виробничих процесів магазину;Досвід роботи з продовольчою групою товарів;Досвід ефективного управління персоналом. Чому саме NOVUS?Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників;Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар’єрно зростати й вдосконалювати свої навички;Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця (зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо.) Переваги роботи в NOVUS:Своєчасна та стабільна заробітна платня;Офіційне працевлаштування;Допомога з житлом для іногородніх;Безкоштовне харчування;Безкоштовне навчання та кар’єрне зростання. Наш ідеальний кандидат:Активний та комунікабельний;Має вищу освіту;Досвід роботи на керівних посадах від 1-го року;Розуміння торгово-виробничих процесів магазину;Досвід роботи з продовольчою групою товарів;Досвід ефективного управління персоналом;Високий рівень відповідальності, лідерські якості, бажання професійно зростати в компанії. Для запису на співбесіду телефонуй або надсилай своє резюме. Приєднуйся до команди Вартових довіри NOVUS!
«Direct-менеджер» віддаленно
, Київ, Київська область
«Gold Company» у м. Києві оголошує набір на вакансію «Direct-менеджер» для роботи з клієнтами в режимі листування. Нам потрібні енергійні та відповідальні люди без досвіду, але з бажанням навчатись та розвиватись. Робота віддалено дозволить вам гнучкий графік та можливість працювати з будь-якої точки світу.Ми пропонуємо: - Гнучкий графік роботи - Професійний розвиток та підтримку від керівництва;- Безкоштовне навчання. Основні обов’язки включають:- Мати компʼютер або ноутбук;- Ведення чатів; -Стабільний зв'язок-Цілеспрямованість Вимоги до кандидата:- Високий рівень комунікативних навичок;- Бажання працювати на результат.Робота віддаленно.ФОП Баркова Н.С.