Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник менеджера по подбору персонала в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник менеджера по подбору персонала в Киеве"

17 072 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Помощник менеджера по подбору персонала" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Помощник менеджера по подбору персонала в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Помощник менеджера по подбору персонала в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Помощник менеджера по подбору персонала в Киеве.

Рекомендуемые вакансии

Secretary-Receptionist
ЗЕСТ Аутсорсінг, Київ, Київська область
ЗЕСТ Аутсорсінг оголошує конкурс на заміщення вакантної посади «Секретар рецепції» в рамках проєкту для міжнародної організації, що займається питаннями захисту та підтримки дітей.Основні обов'язки:- Реєстрація вхідних та вихідних документів (сортування кореспонденції, систематизація матеріалів для перенаправлення іншим підрозділам організації та партнерам);- Відповідь і переадресація вхідних телефонних дзвінків;- Зустріч іноземних відвідувачів в офісі, подача кави/чаю;- Допомога в організації заходів в офісі, підготовка необхідних матеріалів;- Складення листів з різних адміністративних питань;- Робота з документами (переклад, ведення тендерної бази);- Допомога помічнику керівника в разі потреби (ведення календаря зустрічей, складення листів, організація зустрічей);- Допомога в дрібних адміністративних питаннях, таких як замовлення канцтоварів на місячній/щотижневій основі;- Допомога в підготовці до тендерів;- Забезпечення належного утримання та прибирання офісних приміщень;- Виконання інших обов’язків на прохання керівника.Вимоги до кандидатів:- Досвіду роботи на аналогічній посаді;- Вища освіта;- Англійська мова — рівень Upper-Intermediate (письмова та розмовна);- Досвідчений користувач MS Office;- Відмінні організаторські здібності;- Адаптивність і гнучкість;- Вміння працювати в умовах багатозадачності, відповідальність, вміння працювати в команді.Компанія пропонує:- Офіційне працевлаштування, соціальні гарантії згідно КЗпП;- Графік роботи: п'ятиденний робочий тиждень, субота та неділя — вихідні;- Місце розташування офісу: Київ, ст. м. Арсенальна;- Конкурентний рівень заробітної плати.Надсилайте свій відгук через сайт, або телефонуйте, пишіть нам: Viber, Telegram, моб.: 093 628 33 70, моб.: 096 960 83 43, 099 337 92 99. Будь ласка, зверніть увагу, що надсилаючи резюме на електронну адресу ТМ ЗЕСТ Аутсорсінг (@hr-outsourcing.com.ua), Ви надаєте згоду на обробку наданих Вами персональних даних з метою підбору та забезпечення персоналом підприємств і організацій замовників компанії.*Отримувати від громадян, яким надано послуги з пошуку роботи та сприяння в працевлаштуванні, інші пов'язані з цим послуги, гонорари, комісійні або інші винагороди забороняється.
Помічник HR-менеджера в "Тідіай Груп"
, Київ, Київська область
Ми рекрутингова агенція "Тідіай Груп" - запрошуємо на роботу Помічника HR-менеджераЩо ми пропонуємо:Свободу в ідеях: креатив завжди вітається;Зручний графік роботи з лояльними вихідними;Заробітну плату від 20 000 до 25 000 грн;Бонуси за кожного працевлаштованого співробітника;Робоче місце, що сприяє вашому комфорту та продуктивності;Оплачуване стажування.Що ми очікуємо від вас:Грамотно поставлене усне та письмове мовлення;Базові навички роботи з ПК;Охайний зовнішній вид;Досвід роботи з персоналом буде перевагою.Основні обов’язки включають:Спілкування з потенційними співробітниками та запрошення їх на співбесіду;Допомога в організації та проведенні процесу рекрутингу;Ведення звітності для керівництва.Залишайте свій відгук або резюме та вривайтесь у світ креативу та нових ідей!
Помічник HR менеджера, рекрутер
, Київ, Київська область
Компанія Преміум консалтинг в пошуках помічника рекрутераНаш кандидат:-Сумлінний виконавець; -Вміє грамотно писати та розмовляти українською мовою;-Позитивна, ідейна та готова змінювати шаблонні стереотипи; -Вміє працювати в MS Office (Excel, Word), zoom;-Досвід в рекрутингу або підтримці клієнтів (бажано, але не обов’язково)Обов’язки:-Супровід повного циклу процесу підбору персоналу;-Підтримка кандидата на всіх етапах відбору;-Робота з job-сайтами, соціальними мережами та іншими джерелами пошуку персоналу;-Формування кадрового резерву.Переваги - конкурентоспроможна заробітна плата;- для активних - можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;- дружня атмосфера в молодому колективі;- робота віддалено (2 раз на тиждень в офісі Трьохсвятительська 5/1а)- гнучкий графік роботи з 9- до 18, 5/2
спеціаліст з підбору персоналу
, Киев
Потрібні співробітники в офіс. Корпоративне навчання. Можливий гнучкий графік. Високий стабільний дохід. Тел.: (098)568-07-93, (доп. контакт 095 2833693)